• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εγκατασταση ηλεκτρονικων συσκευων

Αποτελέσματα για

Εγκατασταση ηλεκτρονικων συσκευων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. MESSTECHNIK EHEIM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία Messtechnik EHEIM GmbH ιδρύθηκε το 1996 με σκοπό την ανάπτυξη, την κατασκευή και το εμπόριο συσκευών μέτρησης αερίων διαφυγής και μέτρησης ηλεκτρονικών χαρακτηριστικών. Έκτοτε, κυκλοφορήσαμε σχεδόν 10 νέες συσκευές ανάλυσης και βοηθητικές συσκευές μέτρησης. Οι συσκευές ανάλυσης αερίων χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο για την ανάλυση αερίων βιομηχανικών εγκαταστάσεων θέρμανσης, καθώς επίσης και για την αξιολόγηση συγκεκριμένων εκπομπών καυσαερίων κινητήρων έως καυσαερίων εξοπλισμών επεξεργασίας. Οι πελάτες μας προέρχονται από ευρεία γκάμα τομέων, για παράδειγμα, ειδικοί στη θέρμανση, υπηρεσίες - πελάτες εργοστασίων και πανεπιστήμια. Μια άλλη δυνατότητα για την γκάμα «VISIT»: σε περίπτωση βιογόνων αερίων στα απαέρια, σε μονάδες εξυγίανσης, για τη ζύμωση και τα αέρια της διεργασίας. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές για τα συστήματα μέτρησης VISIT σε ό, τι αφορά στη φορητή ή σταθερή μέτρηση αερίων. Η επωνυμία VISIT είναι συνώνυμο της βέλτιστης ποιότητας, του απλού χειρισμού, της εξαιρετικής εξυπηρέτησης, των λογικών τιμών και της προστασίας του περιβάλλοντος.

  2. ELT ENTSTAUBUNGS- UND LUFTTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στόχος μας δεν είναι απλώς η εξέταση των επιμέρους τεχνικών ζητημάτων, αλλά η επεξεργασία ολοκληρωμένων λύσεων με επικέντρωση στην οικονομική αποδοτικότητα, στην απόσβεση, στην ασφάλεια και στην προστασία του περιβάλλοντος. Το δικό σας πλεονέκτημα είναι η ταχύτητα. Η εταιρεία ELT ιδρύθηκε το 1996 από 2 μηχανικούς, η εμπειρία των οποίων βασίζεται σε απασχόληση 30 ετών στον τομέα της τεχνολογίας εξαερισμού και αφαίρεσης σκόνης. Χάρη στην ευελιξία και στην τεχνογνωσία τους κατέστη δυνατή η υλοποίηση εγκαταστάσεων διαφόρων μεγεθών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Το πλεονέκτημά μας συνίσταται στο συμπαγή χαρακτήρα της εταιρείας με μικρές αποστάσεις μεταξύ των παροχής συμβουλών, του αναλυτικού σχεδιασμού, της διάθεσης και της εξειδικευμένης συναρμολόγησης.

  3. FLEXTEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η flextec GmbH είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2005 από το σημερινό ιδιοκτήτη και διευθύνοντα σύμβουλο Alexander Fritz. Προέκυψε ως η λογική μετεξέλιξη από την επιτυχία της Fritz Elektronik e.K. που υπήρχε από το 1996. Στον τομέα της ηλεκτροτεχνίας και της ηλεκτρονικής έχουμε ειδικευτεί στην ανάπτυξη και στην παραγωγή προϊόντων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη ως μεμονωμένες κατασκευές/πρωτότυπα ή μικρές σειρές που συμπληρώνονται με τις σχετικές υπηρεσίες. Η γκάμα των προϊόντων της flextec περιλαμβάνει συγκεκριμένα επί του παρόντος: συναρμολόγηση καλωδίων και πλεξούδων καλωδίων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, διάταξη και εξοπλισμός πλακετών τυπωμένων κυκλωμάτων (SMD, συμβατικές), ανάπτυξη υλισμικού και λογισμικού ηλεκτροτεχνικών ή ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου, κατασκευή και παραγωγή μηχανικών διατάξεων συμπεριλαμβανομένων περιβλημάτων, κατασκευή ηλεκτροτεχνικών μέσω μέτρησης με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη.

  4. KWV KABELWERKE VILLINGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KWV KABELWERKE VILLINGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από χάλυβα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλώδια υψηλής τάσης, Φις για αγωγούς οπτικών ινών, Συναρμολόγηση ηλεκτρονικών συσκευών, κυκλικό φις micro-D, ειδικά καλώδια, Αλυσίδες μεταφοράς καλωδίων, ηλεκτρονικά φις, Ανάπτυξη καλωδίων, και Καλώδια αρτηρίας. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  5. TELEFUNKEN SEMICONDUCTORS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία TELEFUNKEN SEMICONDUCTORS GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ενεργά ηλεκτρονικά εξαρτήματα, Ανενεργά ηλεκτρονικά εξαρτήματα και τυπωμένα κυκλώματα, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Ενεργά ηλεκτρονικά εξαρτήματα, Ανενεργά ηλεκτρονικά εξαρτήματα και τυπωμένα κυκλώματα, και Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. UNITECH-KUNSTSTOFF-GMBH

    Γερμανία

  2. P. RIES GMBH - ABSAUGANLAGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία P. RIES GMBH - ABSAUGANLAGEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Αναρροφητήρες αερίων και καπνών- εξοπλισμός, Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Αποκονίωση - συσκευές και εγκαταστάσεις, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Αναρροφητήρες αερίων και καπνών- εξοπλισμός, Επεξεργασία αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, και Αποκονίωση - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Lottstetten, Γερμανία.

  3. INNOTEC HIGH ENGINEERING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INNOTEC HIGH ENGINEERING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εναλλάκτες θερμότητας, Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Εναλλάκτες θερμότητας, Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, και Οχήματα με συσκευές τηλεματικής. Έχει έδρα σε Pfinztal, Γερμανία.

  4. OC WASSERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OC WASSERTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις, και Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  5. ECOWATER SYSTEMS GERMANY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ECOWATER SYSTEMS GERMANY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις, και Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Filderstadt, Γερμανία.

  1. WERNER GEIBEL APPARATEBAU INH. ROSEMARIE GEIBEL

    Γερμανία

  2. MÖNKEMÖLLER WASSERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MÖNKEMÖLLER WASSERTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις, και Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  1. DWA DIALYSE-WASSER-AUFBEREITUNGSANLAGEN VERWALTUNGS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DWA DIALYSE-WASSER-AUFBEREITUNGSANLAGEN VERWALTUNGS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις, και Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Ubstadt-Weiher, Γερμανία.

  2. JUDO WASSERAUFBEREITUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JUDO WASSERAUFBEREITUNG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αφαλάτωση υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, και Αποσκλήρυνση νερού - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Winnenden, Γερμανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εγκατασταση ηλεκτρονικων συσκευων

Αριθμός αποτελεσμάτων.

14 Επιχειρήσεις