• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εγκατασταση εξαρτηματων

Αποτελέσματα για

Εγκατασταση εξαρτηματων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. BAIER DREHTEILE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τορναριστά εξαρτήματα CNC και τορναριστά εξαρτήματα αυτόματων μηχανημάτων από όλα τα υλικά με δυνατότητα αφαίρεσης ύλης κατά DIN, βάσει σχεδίου ή υποδείγματος. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από απλά τορναριστά εξαρτήματα έως εξαιρετικά σύνθετα, έτοιμα για εγκατάσταση εξαρτήματα. Τα εξαρτήματα χρησιμοποιούνται στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, των μεντεσέδων/συστημάτων ασφαλείας, των συστημάτων σύνδεσης, των δικλείδων και της ηλεκτρικής βιομηχανίας. Η συλλογή μηχανημάτων μας εξασφαλίζει τις ιδανικές προϋποθέσεις για το ευρύ φάσμα των πελατών μας. Τόρνοι CNC μεγάλου και μικρού μήκους (παραγωγική ικανότητα: 2-65 (175) mm). Τόρνοι/φρέζες CNC υψηλής απόδοσης (παραγωγική ικανότητα: 15-65 mm). Τόρνοι πολλαπλών ατράκτων (παραγωγική ικανότητα: 5-35 mm). Τόρνοι μονής ατράκτου (παραγωγική ικανότητα: έως 15/20/26/36/42/65 mm). Διοικητική μέριμνα συστήματος και τελική επεξεργασία συγκροτημάτων, όπως, π.χ., λείανση, δονητική λείανση, επιγραφή, φρεζάρισμα, διάτρηση, σκλήρυνση, επιφανειακές επεξεργασίες, συμπεριλαμβάνονται επίσης στη γκάμα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

  2. GERHARD STOLL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως οικογενειακή επιχείρηση παράγουμε και διαθέτουμε στις εγκαταστάσεις μας στο Pforzheim τορναριστά εξαρτήματα, τυποποιημένα εξαρτήματα και ημιτελή προϊόντα συστήματα σύνδεσης, ρευστών υλικών, συναρμολόγησης και παραγωγής. Η κύρια εξειδίκευσή μας συνίσταται στην παραγωγή τορναριστών εξαρτημάτων, μεταξύ άλλων, για τη βιομηχανία αυτοκινήτων , την ηλεκτρική βιομηχανία και τη βιομηχανία επεξεργασίας πλαστικών. Με την τεχνογνωσία μας από πέντε δεκαετίες είμαστε αξιόπιστος συνεργάτης για εξαρτήματα DIN και εξατομικευμένες λύσεις. Στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας. Αυτή διασφαλίζεται με συνεπή και ολοκληρωμένη διαχείριση της ποιότητας με τη βασική αρχή της συνεχούς βελτίωσης. Τα προϊόντα, οι διεργασίες και οι διαδικασίες εργασίας μας ελέγχονται συνεχώς στο πλαίσιο αυτό. Σύμφωνα με το σύνθημά μας «Ποιότητα από το 1961» στηριζόμαστε όχι μόνο στη δική μας τεχνογνωσία, π.χ., με εσωτερική κατάρτιση και μετεκπαίδευση και εσωτερικές προτάσεις, αλλά δραστηριοποιούμαστε και εξωτερικά στον τομέα Total-Quality-Management.

  3. ANDRITZ KAISER GMBH

    Γερμανία

    Επιχείρηση μηχανολογίας και παραγωγής αυτόματων μηχανημάτων διάτρησης και πλαστικής παραμόρφωσης συμπεριλαμβανομένων περιφερικών εγκαταστάσεων, καθώς και επιχείρηση σέρβις αυτόματων μηχανημάτων διάτρησης και πλαστικής παραμόρφωσης. Η επωνυμία μας σημαίνει άριστη ποιότητα στα συστήματα πλαστικής παραμόρφωσης. Εκτός από τα βασικά μηχανήματα διαθέτουμε προσαρμοσμένες λύσεις για κάθε εφαρμογή - από αμιγείς πρέσες έως ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής με εγκατάσταση ταινίας και σύστημα αυτοματισμού. Η δομοστοιχειωτή κατασκευή διασφαλίζει γενικές δυνατότητες χρήσης με εκτενή τυποποίηση των κύριων συγκροτημάτων. Η δική μας ομάδα Engineering προσαρμόζει επίσης κάθε εγκατάσταση με βέλτιστο τρόπο στις τοπικές συνθήκες. Τα προϊόντα μας: ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής πρεσαριστών εξαρτημάτων και εξαρτημάτων πλαστικής παραμόρφωσης, εγκαταστάσεις κοπής ακατέργαστων τεμαχίων και πλακετών, συμβατικά μηχανήματα διάτρησης και πλαστικής παραμόρφωσης KAISER 630-25.000 kN, σερβοπρέσες KAISER 1000-25.000 kN, πρέσες γρήγορης διέλευσης 630-4000 kN, συστήματα μεταφοράς 2D και 3D με γραμμικούς μηχανισμούς κίνησης, μηχανήματα προώθησης κυλίνδρων KWV, υπεραυτόματα συστήματα αλλαγής εργαλείων.

  4. SOMMER & STRASSBURGER EDELSTAHLANLAGENBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Από το μεμονωμένο στοιχείο έως την ολοκληρωμένη λύση, η Sommer & Strassburger ειδικεύεται στην επεξεργασία του ανοξείδωτου χάλυβα. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα υπηρεσιών και προϊόντων της εταιρείας μας περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, την κατασκευή εγκαταστάσεων, δοχεία επεξεργασίας, περιβλήματα μεμβράνης, περιβλήματα φίλτρων, εναλλάκτες θερμότητας, εξωθήσεις σωλήνων, ειδικές κατασκευές. Για συστήματα χωρίς νεκρό χώρο, για τη σύσταση επιφανειών, για ιδιότητες υλικών ή για εθνικές ή διεθνείς προδιαγραφές παραλαβής: γνωρίζουμε τα πρότυπα ποιότητας του κλάδου και μιλάμε τη γλώσσα των πελατών μας. Για το λόγο αυτό παρέχουμε επίσης εξαιρετικές υπηρεσίες στην ανάπτυξη και στην κατασκευή: στο δικό μας τμήμα κατασκευής CAD σχεδιάζουμε σε συνεργασία με τους πελάτες μας προσαρμοσμένες εγκαταστάσεις. Τα εξαρτήματά μας θέτουν πρότυπα στον εκάστοτε τομέα. Όλα αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της Sommer & Strassburger, καθώς εκτελούμε όλα τα βήματα παραγωγής στις δικές μας εγκαταστάσεις.

  5. BOLZ PROCESS TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Αρχικά η BOLZ Process Technology GmbH προέκυψε από ένα εξειδικευμένο τμήμα της Alfred Bolz Apparatebau GmbH & Co KG που ιδρύθηκε το 1964, ενός κλασσικού κατασκευαστή λεβήτων και συσκευών με δεξαμενές αποθήκευσης, δοχεία πίεσης και επεξεργασίας, καθώς και μηχανήματα από ανοξείδωτο χάλυβα και ειδικά υλικά. Η ομάδα εστίασε από την αρχή στις τυπικές απαιτήσεις για την ανάμειξη και την ξήρανση στερεών και αποκτούσε όλο και περισσότερες γνώσεις προσανατολισμένες στις τεχνικές διαδικασίες. Τελικά κατέστη κορυφαίος διεθνώς κατασκευαστής συσκευών για διεργασίες για την ήπια ανάμιξη και ξήρανση στερεών στη χημεία και την λεπτή χημεία. Χάρη στη συνεχιζόμενη βελτιστοποίηση και στοχευμένη περαιτέρω ανάπτυξη των ειδικών μηχανημάτων, επιτεύχθηκε επίσης πρόσβαση στη λεπτή χημεία και στη φαρμακευτική, με τα απαιτητικά υλικά υποστρώματα, φαρμακευτικά προϊόντα και δραστικές ουσίες. Τα εξαρτήματα και οι εγκαταστάσεις υψηλής ποιότητας, κλειστού τύπου και ασφαλούς λειτουργίας εξελίχτηκαν γρήγορα στο αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα της BOLZ.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FRANZ EISELE & SÖHNE GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η Franz Eisele und Söhne GmbH & Co. Η KG Pumpen- und Maschinenfabrik ανατρέχει σε ένα ιστορικό επιχείρησης άνω των 120 ετών. Με πρώτης τάξεως μηχανήματα και υπηρεσίες στους τομείς της γεωργίας, της βιομηχανίας, των κατασκευών και του βιοαερίου καταλαμβάνουμε μια κορυφαία θέση και είμαστε υπερήφανοι που συγκαταλεγόμαστε μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων στην αγορά της Γερμανίας. Η εξέλιξη της επιχείρησής μας που βρίσκεται στην τέταρτη γενιά, παρουσιάζει πολυάριθμες μετεξελίξεις αντλιών και αναδευτήρων. Εκτός αυτού , η Eisele επικεντρώνεται: στη σωστή, ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και στο διάλογο με τους πελάτες μας, τους προμηθευτές και τους άριστα εκπαιδευμένους συνεργάτες μας. Το φάσμα των προϊόντων της επιχείρησης από το Sigmaringen περιλαμβάνει σήμερα: αντλίες, αναδευτήρες, παρελκόμενα για εγκαταστάσεις σιλό και αντλιοστάσια, βυτιοφόρα, διανομείς υγρής κόπρου, σιλό κυματοειδούς και ανοξείδωτου χάλυβα, εργασίες υπεργολαβίας επώνυμων κατασκευαστών μηχανημάτων, εξαρτήματα εγκαταστάσεων βιοαερίου. Η εταιρεία διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο σημείων σέρβις για τη βέλτιστη υποστήριξη των διεθνών πελατών.

  2. LIPP GMBH BEHÄLTER UND SYSTEMLÖSUNGEN

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    LIPP GmbH - ΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΣΤΕΡΕΑ, ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΑΕΡΙΑ ΥΛΙΚΑ. Η LIPP GmbH στο Tannhausen είναι μια εξειδικευμένη επιχείρηση για την κατασκευή δοχείων με εμπειρία άνω των 60 ετών. Διαθέτουμε υψηλής ποιότητας δοχεία και λύσεις συστήματος από χάλυβα για τη βιομηχανία, τις δημοτικές υπηρεσίες και τη γεωργία. Ο μοναδικός τρόπος κατασκευής της εταιρείας μας στο σύστημα LIPP® εξασφαλίζει άριστη ποιότητα. Επικεντρωνόμαστε στη μακρά διάρκεια ζωής, στην ευελιξία και στην δυνατότητα εξατομικευμένης προσαρμογής υλοποιώντας το έργο σας, από τα επιμέρους δοχεία έως την ετοιμοπαράδοτη εγκατάσταση. Για τους πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο υλοποιούμε τα παρακάτω προϊόντα: δοχεία υγρών, βιοαντιδραστήρες, εγκαταστάσεις βιοαερίου, συσσωρευτές ενδιάμεσης αποθήκευσης και συσσωρευτές πόσιμου νερού. Από την πρώτη αρχή δίδεται έμφαση στην επιτυχία του συνολικού αποτελέσματος. Χρησιμοποιούνται κατάλληλα υλικά κατασκευής και υψηλής ποιότητας παρελκόμενα για την τήρηση των εκάστοτε ειδικών απαιτήσεων του προς αποθήκευση περιεχομένου. Με περισσότερα από 200 διπλώματα ευρεσιτεχνίας έχουμε ήδη υλοποιήσει περισσότερα από 30.000 έργα παγκοσμίως.

  3. SCHWEIZER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ψυγεία εξατομικευμένης κατασκευής και ειδικά εξαρτήματα για ακραίες απαιτήσεις. Οι αγώνες αυτοκινήτου, ο συντονισμός, αλλά και οι βιομηχανικές εφαρμογές απαιτούν μέγιστη απόδοση σε ελάχιστο χώρο. Για μεγαλύτερη απόδοση χρειάζεστε εξαρτήματα που πληρούν υψηλές απαιτήσεις και πρέπει να μπορούν να εγκαθίστανται και να αφαιρούνται χωρίς προβλήματα. Η Schweizer GmbH & Co. KG είναι η δική σας εξειδικευμένη επιχείρηση για εξατομικευμένες ψυγεία ειδικής κατασκευής στους τομείς των αγώνων αυτοκινήτου και της βιομηχανίας. Επιπλέον διαθέτουμε τορναριστά και φρεζαριστά εξαρτήματα που παράγονται σε υπερσύγχρονα μηχανήματα CNC. Ανακαλύψτε πολυάριθμα ελκυστικά εξαρτήματα συντονισμού στο ηλεκτρονικό μας κατάσταση! Αντιμετωπίζετε θερμικά προβλήματα; Μήπως η θερμοπροστασία σας δεν είναι επαρκής; Λείπουν κατάλληλοι βιδωτοί σύνδεσμοι; Ή μήπως χρειάζεστε εξαρτήματα που δεν παράγονται μαζικά; Στην s-r-p.com θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα παρελκομένων άριστης ποιότητας! Επειδή αυτά υφίστανται συχνά μεγάλη καταπόνηση και απαιτούν εξατομικευμένες λύσεις, βασιζόμαστε στην άριστη επώνυμη ποιότητα

  4. BRUGGER GMBH MAGNETSYSTEME

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως κορυφαίος κατασκευαστής μόνιμα μαγνητικών συγκροτημάτων διαθέτουμε από το 1963 τα πάντα από την ίδια εταιρεία. Από την ανάπτυξη, την κατασκευή και την παραγωγή των δικών μας εργαλείων και προϊόντων, την παραγωγή εξατομικευμένων πρεσαριστών και εξελασμένων εξαρτημάτων, καθώς και χυτών υπό πίεση πλαστικών εξαρτημάτων, έως τη συναρμολόγηση των μαγνητικών συστημάτων, τα πάντα διεκπεραιώνονται στις εγκαταστάσεις μας στο Hardt. Με μια σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων, καινοτομικά συστήματα παραγωγής και μεγάλη εξειδίκευση παροχής συμβουλών παράγουμε σε ετήσια βάση πολλά εκατομμύρια μαγνητικών συστημάτων «Made in Germany». Ένα ολοκληρωμένο απόθεμα αποθήκης των βασικών προϊόντων μάς παρέχει τη δυνατότητα να διεκπεραιώνουμε γρήγορα και ευέλικτα τις παραγγελίες. Στο πλαίσιο αυτό είναι δυνατή η παράδοση μεμονωμένων εξαρτημάτων έως και μεγάλων σειρών. Τα πεδία εφαρμογής των μόνιμα μαγνητικών συγκροτημάτων εκτείνονται από τη βιομηχανία αυτοκινήτων, την τεχνολογία φωτισμού και την ιατρική τεχνολογία, τον οικοδομικό τομέα, τη χρήση για διακοσμητικούς σκοπούς, τα διαφημιστικά είδη έως τη χρήση για πινακίδες ονόματος.

  5. CARGO PLAST GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Cargo Plast® GmbH είναι μια μικρομεσαία ανεξάρτητη επιχείρηση. Εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια ασχολούμαστε με την παραγωγή και τη διάθεση συστημάτων μεταφοράς και αποθήκευσης, καθώς και με την επισκευή και τη συγκόλληση πλαστικών. Η εξειδίκευση της εταιρείας μας στηρίζεται σε μια πολυδιάστατη γκάμα προϊόντων. Για ειδικές εφαρμογές παρέχουμε καινοτομικές εξειδικευμένες λύσεις. Εκτός από νέα προϊόντα παρέχουμε την επισκευή πλαστικών κιβωτίων και εξαρτημάτων στις δικές μας εγκαταστάσεις ή επιτόπου στις δικές σας εγκαταστάσεις. Η εταιρεία μας διακρίνεται για την εξατομικευμένη υποστήριξη, την ποιότητα των προϊόντων, την τήρηση των προθεσμιών παράδοσης, καθώς και την εξειδικευμένη διεκπεραίωση που αποτελούν στόχο του έργου μας. Από την παροχή συμβουλών, το σχεδιασμό, την κατασκευή έως τη διαχείριση της παραγγελίας σας, την οργάνωση των μεταφορών και την παρακολούθηση των εμπορευμάτων, το γραφείο μας παρέχει ανά πάσα στιγμή την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη. Σωστή επισκευή σύμφωνα με τις προδιαγραφές πλαστικών κιβωτίων και εξαρτημάτων κάθε είδους με διάφορες μεθόδους συγκόλλησης πλαστικών.

  1. GRIMM AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εξατομικευμένες λύσεις και λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη στον τομέα: άξονες-εξαρτήματα οδόντωσης-συνδυασμοί τροχών-συγκροτήματα. Ως επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας της βιομηχανίας αφαίρεσης υλικού έχουμε ξεπεράσει εδώ και πολύ καιρό τα όρια του ρόλου του αμιγούς προμηθευτή. Θεωρούμε ότι είμαστε λειτουργικό γρανάζι ενός ολοένα και πιο σύνθετου, δικτυωμένου παραγωγικού περιβάλλοντος. Η Grimm δεν επικεντρώνεται εδώ και πολύ καιρό απλώς στο εκάστοτε εξάρτημα. Όλες οι υπηρεσίες πρέπει να συνδυάζονται, από την παραγωγή δειγμάτων έως την παράδοση στους πελάτες μας. Και αυτή ακριβώς η προσαρμοσμένη συνολική υπηρεσία συνεπάγεται για εσάς προστιθέμενη αξία, την οποία διακρίνετε σαφώς – σε κάθε έργο που υλοποιούμε από κοινού. Καθαρή παραγωγή. Σχολαστικό φινίρισμα. Και παροχή κορυφαίας ποιότητας. Προστιθέμενη αξία από την Grimm σημαίνει κυρίως και βάθος παραγωγής. Διότι παρέχουμε την ολοκληρωμένη επεξεργασία από την ίδια εταιρεία – με τεχνολογία τόρνου, τεχνολογία οδόντωσης και τεχνολογία λείανσης στις δικές μας εγκαταστάσεις.

  2. ZIMMER GMBH DAEMPFUNGSSYSTEME

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Zimmer GmbH Daempfungssysteme είναι ένας από τους κορυφαίους συνεργάτες ανάπτυξης και προμηθευτές της βιομηχανίας επίπλων και ισχυρός συνεργάτης συστημάτων στον τομέα των συστημάτων απόσβεσης και μηχανισμών κλεισίματος. Στο πελατολόγιό μας περιλαμβάνονται όλοι σχεδόν οι μεγάλοι κατασκευαστές μεντεσέδων και επίπλων. Εκτός αυτού παράγουμε εξαρτήματα για την αυτοκινητοβιομηχανία. Για όλα σχεδόν τα κινητά μέρη της καθημερινότητας, η ZIMMER διαθέτει λύσεις με τις οποίες βελτιώνεται η άνεση του χειρισμού. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, η Zimmer θέτει διαρκώς νέα πρότυπα στην ανάπτυξη και στη μαζική παραγωγή συστημάτων απόσβεσης. Περισσότεροι από 120 συνεργάτες. Περισσότερε από 110 εκατομμύρια πωλήσεων αποσβεστήρων και συστημάτων απόσβεσης ανά έτος. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Ανάπτυξη συστημάτων. Προσαρμογή και εκ νέου σχεδίαση αποσβεστήρων ή ολοκληρωμένων συστημάτων με αυτόματα συστήματα κλεισίματος. Προσομοίωση και δοκιμές όλων των απαιτήσεων των πελατών. Ολοκληρωμένη διεκπεραίωσης έργου/υλοποίηση από το αίτημα έως τη μαζική χρήση (all in one). 100% δοκιμή και διασφάλιση της ποιότητας παράδοσης σειρών. Μακροχρόνια εμπειρία στη μαζική παραγωγή. Εσωτερική ανάπτυξη και κατασκευή των εγκαταστάσεων παραγωγής. Δοκιμή απόδοσης 100%. Έλεγχος 100% των σημαντικών γεωμετρικών χαρακτηριστικών με βιομηχανική επεξεργασία εικόνας. Στατιστικός έλεγχος διαδικασιών

  1. RICHTER FORMTEILE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Χάρη στις παγκόσμιες εγκαταστάσεις παραγωγής μας είμαστε σε θέση να χρησιμοποιούμε εξατομικευμένες ειδικότητες και τοπικές παραδόσεις που εγγυώνται την άριστη ποιότητα και την οικονομική αποδοτικότητα. Χάρη στην εμπειρία και στην εξειδίκευσή μας με εντελώς διαφορετικές μεθόδους χύτευσης μπορούμε πάντοτε να προσφέρουμε τη βέλτιστη λύση: χύτευση ακριβείας, πυροσυσσωμάτωση, MIM, χύτευση σε άμμο, χύτευση χελώνας, σφυρηλάτηση, χύτευση πλαστικού υπό πίεση και συγκροτήματα – συμπεριλαμβανομένων της κατεργασίας και της επιφανειακής επεξεργασίας. Οι συνεργάτες μας σάς παρέχουν ευχαρίστως επαγγελματικές συμβουλές κατά την ανάπτυξη των εξαρτημάτων. Χρηματοδοτούμε εκ των προτέρων τα προϊόντα σας και τα αποθηκεύουμε. Και για τα νομικά ζητήματα με διεθνείς προμηθευτές δεν χρειάζεται να ανησυχείτε: ως ο νομικός σας συνεργάτης από τη Γερμανία φροντίζουμε για την πλήρη διεκπεραίωση. Εμπιστευτείτε εμπειρία άνω των 30 ετών και τεχνική εξειδίκευση – για ακρίβεια στην πλέον αποδοτική της μορφή.

  2. BIHL+WIEDEMANN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Bihl+Wiedemann GmbH ιδρύθηκε το 1992 στο Μάνχαϊμ της Γερμανίας από τους Jochen Bihl και Bernhard Wiedemann. Η εξειδικευμένη μηχανική εταιρεία ανήκει στους ηγετικούς προμηθευτές στον τομέα της τεχνικής ασφάλειας και των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων για τεχνολογίες αυτοματισμού με AS-Interface. Εκτός από την κύρια έδρα της στο Μάνχαϊμ, η Bihl+Wiedemann διατηρεί παραρτήματα στην Τουρκία, τη Δανία, τις ΗΠΑ και την Κίνα. Επιπλέον, διεθνείς διανομείς έχουν αναλάβει την παγκόσμια εκπροσώπηση της εταιρείας. Επιλέγοντας προϊόντα της Bihl+Wiedemann, είστε στα καλύτερα χέρια με πολλούς αναγνωρισμένους χρήστες στον τομέα του αυτοματισμού εργοστασίων, διαδικασιών και κτιρίων, καθώς και στους τομείς της μηχανολογίας και της μεταφοράς (ναυπηγική, σιδηροδρομική και οδική μεταφορά). Τα προϊόντα της Bihl+Wiedemann χρησιμοποιούνται σε ασφαλείς και μη εφαρμογές, σε μηχανήματα και εγκαταστάσεις κάθε μεγέθους, όπως. οδοί μεταφοράς, υπερυψωμένες αποθήκες, συσκευαστικά μηχανήματα ή εργαλειομηχανές.

  3. BREYER GMBH MASCHINENFABRIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ακρίβεια και η εμπειρία αποτελούν το σωστό συνδυασμό για ικανοποιημένους πελάτες. Η ακρίβεια είναι για εμάς πολύ περισσότερα από την απλή τήρηση των διαστάσεων. Στην BREYER, αυτός ο όρος σημαίνει ακρίβεια σε όλους τους τομείς. Από τον ακριβή σχεδιασμό έως την πρώτης τάξεως παραγωγή, την ποιότητα και την εμπρόθεσμη παράδοση. Έτσι, η ακρίβεια στην BREYER αποκτά πολυδιάστατη σημασία χάρη στην εκτενή εμπειρία: είναι μια ουσιαστική υπόσχεση στους πελάτες μας. Η BREYER είναι: Ποιότητα made in Germany. Τα πλεονεκτήματά σας με τα συστήματα παραγωγής της BREYER: ίδιος τρισδιάστατος προγραμματισμός, υπερσύγχρονο κέντρο τόρνου και φρέζας, ιδανικές προϋποθέσεις για μεμονωμένα εξαρτήματα και μικρές σειρές, επίσης δυνατότητα παραγωγής ειδικών λύσεων, εμπειρία πολλών δεκαετιών στην κατασκευή εγκαταστάσεων και παράδοση Just-in-time. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα της BREYER προκύπτει από το συνδυασμό όλων των στοιχείων παραγωγής - ένας μόνο συνεργάτης σάς παρέχει ακρίβεια, εξειδίκευση και αξιοπιστία.

  4. NORELEM NORMELEMENTE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Κάθε επιτυχία ξεκινάει με μια ιδέα. Για το λόγο αυτό, η norelem σας υποστηρίζει με μια μοναδική γκάμα τυποποιημένων εξαρτημάτων και συστατικών για να επιτύχετε τους στόχους σας στη μηχανολογία και στη μηχανική των εγκαταστάσεων. Το THE BIG GREEN BOOK προσφέρει στους σχεδιαστές και τους τεχνικούς ένα ολοκληρωμένο και σαφές πλήρες φάσμα ποιοτικών εξαρτημάτων. Συνοδεύουμε το έργο σας από την αρχή - με την κατάλληλη συμβουλευτική, πλήρη βάση δεδομένων CAD και γρήγορη παράδοση.

  5. SLG KUNSTSTOFF GMBH

    Γερμανία

    Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, η SLG Kunststoff είναι η επιχείρηση ανάπτυξης λύσεων από τον Μέλανα Δρυμό για μεγάλες σειρές στον τομέα της χύτευσης πλαστικών υπό πίεση. Υποστηρίζουμε μικρομεσαίες καθώς και παγκόσμιες επιχειρήσεις σε πολλούς κλάδους με ένα ολοκληρωμένο πακέτο που περιλαμβάνει έμπνευση, καινοτομία και υλοποίηση για μεγαλύτερη ανταγωνιστική πρωτοπορία και επιτυχία. Παραγωγή πλαστικών εξαρτημάτων για διάφορες εφαρμογές και πελάτες από τον οικοδομικό κλάδο, εξαρτήματα για ηλεκτροτεχνικά προϊόντα και κατασκευή εγκαταστάσεων, καθίσματα & έπιπλα, οικιακά και λευκά είδη, καθώς και μεταφορές & βιομηχανία συσκευασίας. ΝΕΟ: ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΑ ΨΥΧΟΜΕΝΑ ΔΟΧΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

  6. ASKUBAL - ASK-KUGELLAGERFABRIK ARTUR SEYFERT GMBH

    Γερμανία

    Η άνω των 86 ετών παράδοση και καινοτομία έχουν αναδείξει την ASKUBAL σε φημισμένη μάρκα. Η διευθυνόμενη από τους ιδιοκτήτες οικογενειακή επιχείρηση, ήδη στην τέταρτη γενιά, διαθέτει ήδη όλα τα απαραίτητα για το μέλλον εφόδια. Η φιλοσοφία της εταιρείας μας στηρίζεται σε 3 πυλώνες: ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ, ΓΡΗΓΟΡΗ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ. Στόχος μας είναι να επιτυγχάνουμε κορυφαίες επιδόσεις σε όλους τους τομείς. Η ευέλικτη παραγωγή στις εγκαταστάσεις της Στουτγάρδης παρέχει τη δυνατότητα παραγωγής, εκτός από την παραγωγή περισσότερων από 6000 τυποποιημένων εκδόσεων, και ειδικών εξαρτημάτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη και μάλιστα «Just-in-Time». Βάση για αυτήν την επιτυχία αποτελεί η εμπειρία δεκαετιών του τμήματος ανάπτυξης της εταιρείας μας που συνεργάζεται στενά με εθνικά ερευνητικά ιδρύματα. Η ασφάλεια για τον άνθρωπο και το περιβάλλον βρίσκεται πάντοτε στο προσκήνιο για την εταιρεία μας. Επιδιώκουμε: να κληροδοτήσουμε στις μελλοντικές γενιές μια κατά το δυνατόν άθικτη από οικολογική, κοινωνική και οικονομική άποψη επιχείρησης.

  7. MICROMETAL GMBH

    Γερμανία

    Η MICROMETAL που ιδρύθηκε το 2006, είναι μια σε ποσοστό 100% θυγατρική επιχείρηση της Wickeder Westfahlenstahl. Η επιχείρησή μας διαθέτει πιστοποίηση ISO TS 16949 και ISO 14001. Οι δικές μας εγκαταστάσεις συνεχούς παραγωγής μάς παρέχουν τη δυνατότητα παραγωγής μεταλλικών ατέρμονων ταινιών με χημική χάραξη. Στο πλαίσιο αυτό, η πρώτη ύλη εκτυλίγεται από το ρολό και μεταφέρεται μέσω όλων των σταδίων της μεθόδου χημικής χάραξης. Αυτή η μέθοδος χημικής χάραξης Reel-to-Reel χρησιμοποιείται από λίγες μόνο επιχειρήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Η MICROMETAL διαθέτει προϊόντα με δομές που δεν μπορούν να παραχθούν με τις συμβατικές μεθόδους χημικής χάραξης ή άλλες μεθόδους μικροεπεξεργασίας. Χαρακτηριστικά χημικά χαραγμένα εξαρτήματα είναι φίλτρα, σήτες, βελόνες, νυστέρια, λεπίδες, επαφές, σκεδαστές, κωδικοποιητές, τεχνικά ελατήρια, λειτουργικές επιφάνειες. Πλεονεκτήματα: μοναδική ακρίβεια, απουσία τάσεων και γρεζιών, διάφορα μέταλλα & κράματα, ετοιμοπαράδοτο προϊόν, μεμονωμένα σε καρούλια, σε χρήση ή μεμονωμένα, ολοκληρωμένες λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη με προστιθέμενη αξία.

  8. ACHBERG SILOANLAGEN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η ACHBERG διαθέτει εμπειρία δεκαετιών στην κατασκευή και στην παραγωγή στοιχείων εγκαταστάσεων για τη βιομηχανία χύδην υλικών. Τα κοντέινερ χύδην υλικών, τα συστήματα εκκένωσης BigBag, τα συστήματα πλήρωσης BigBag και τα εύκαμπτα σιλό της εταιρείας μας είναι δομοστοιχειωτά προκειμένου να μπορούν να καλύπτονται πολλές απαιτήσεις πελατών με το βασικό πρόγραμμα. παράγουμε ολοκληρωμένα στοιχεία συστήματος σωλήνων. Καμπύλοι σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, καμπύλοι σωλήνες από σκληρυμένο ανοξείδωτο χάλυβα, καμπύλοι σωλήνες από γυαλί, διακλαδώσεις από ανοξείδωτο χάλυβα, διακλαδώσεις από γυαλί, εξαρτήματα T, συστολές σωλήνων, σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, σωλήνες αλουμινίου, σύνδεσμοι σωλήνων, εύκαμπτοι σωλήνες, σωλήνες αναρρόφησης, βιδωτά στόμια, σταθμοί σύνδεσης, κιβώτια αναρρόφησης, συρταρωτές βαλβίδες πεπιεσμένου αέρα και βαλβίδες αναρρόφησης εκκένωσης είναι είδη αποθήκης. Σιλό αποθήκης, σιλό διπλού θαλάμου, σιλό ανάμειξης και μεταφόρτωσης κατασκευάζονται, παραδίδονται και εγκαθίστανται για κάθε έργο από έμπειρους εγκαταστάτες. Κατασκευάζουμε τυποποιημένα συστήματα ελέγχου για την καταγραφή ή την απεικόνιση της στάθμης πλήρωσης και τον έλεγχο της πλήρωσης του σιλό.

  1. FELSS GROUP GMBH

    Γερμανία

    Ο όμιλος Felss παράγει με την εμπορική ονομασία Felss Shortcut Technologies για διάφορους κλάδους, όπως, π.χ., την αυτοκινητοβιομηχανία, μηχανήματα επεξεργασίας μετάλλου καθώς και εξαρτήματα. Από τεχνική άποψη, στο επίκεντρο βρίσκονται μέθοδοι πλαστικής παραμόρφωσης εν ψυχρώ, περιστροφική σύσφιξη, αξονική διαμόρφωση, κάμψη, αυτόματη περισιδήρωση και τελική επεξεργασία. Ο όμιλος Felss είναι ένας όμιλος επιχειρήσεων που δραστηριοποιείται παγκοσμίως με έδρα το Königsbach-Stein. Εκτός από τις δύο επιπλέον εγκαταστάσεις μας στο Bretten-Gölshausen και το Nesselwang στη Γερμανία, η επιχείρηση διατηρεί επίσης εγκαταστάσεις στο Wujiang (Κίνα), το New Berlin (ΗΠΑ) και το Triengen (Ελβετία). Το 2014 ο κύκλος εργασιών ανήλθε στα περ. 100 εκατ. ευρώ. Η Felss απασχολεί παγκοσμίως περισσότερους από 580 συνεργάτες, 350 εκ των οποίων στη Γερμανία.

  2. MEIERLING VENTILATOREN GMBH

    Γερμανία

    Από την ίδρυσή της το 1919 η MEIERLING Ventilatoren GmbH δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη και την κατασκευή ανεμιστήρων. Μέσα σε αυτό το διάστημα η MEIERLING έχει αποκτήσει εκτεταμένη εμπειρία σε σχεδιαστικές λύσεις και διπλώματα ευρεσιτεχνίας, χάρη στην οποία μπορεί σήμερα αλλά και στο μέλλον να επιτύχει ακόμα και στις πιο δύσκολες τεχνικές προκλήσεις. Οι προσαρμοσμένες λύσεις και τα ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα δεν απαιτούν απλώς εξειδικευμένη γνώση σχεδιασμού και κατασκευής, αλλά και ικανότητες παραγωγής. Έτσι, η MEIERLING εφαρμόζει διαδικασίες πολλών βημάτων, συμπεριλαμβανομένων χειροκίνητων εργασιών, που απαιτούν ειδικές δεξιότητες από τους εργαζόμενους. Επιπλέον, η MEIERLING διαθέτει υψηλό επίπεδο καθετοποίησης παραγωγής, προκειμένου να διασφαλίσει τα υψηλά πρότυπα ποιότητας. Όπου είναι εφικτό και εύλογο, τα ανταλλακτικά και τα εξαρτήματα κατασκευάζονται με υψηλής ποιότητας και ορθολογικό τρόπο σύμφωνα με τα βιομηχανικά πρότυπα τόσο στις εγκαταστάσεις μας όσο και από την συνεργαζόμενη εταιρεία μας. Η γκάμα μας εκτείνεται από μεμονωμένα ανταλλακτικά μέχρι ολόκληρες σειρές.

  3. STRECKFUSS SYSTEMS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Καινοτομικά συστήματα κασσιτεροκόλλησης και μηχανές και διατάξεις για την προετοιμασία των εξαρτημάτων για την ηλεκτρική βιομηχανία. Η STRECKFUSS SYSTEMS αναπτύσσει, παράγει και συντηρεί συστήματα κασσιτεροκόλλησης, καθώς και μηχανές και διατάξεις για την προετοιμασία των εξαρτημάτων για την ηλεκτρική βιομηχανία. Ως κατασκευαστής συστημάτων με εμπειρία άνω των 50 ετών γνωρίζουμε: το μόνο που μετρά είναι το επίπεδο–σε συνεργασία με τους πελάτες μας, αλλά και ως πρωτοπόρος σε προϊόντα που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα και την ικανότητα προσαρμογής αλλά και σε αυτόνομα συστήματα. Ως κατασκευαστής εγκαταστάσεων, η STRECKFUSS SYSTEMS αναλαμβάνει όλες τις εργασίες σέρβις και συντήρησης για τις δικές της εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις άλλων κατασκευαστών. Στον κύριο τομέα μας της κατασκευής συστημάτων κασσιτεροκόλλησης για παραγωγή πλακετών τυπωμένου κυκλώματος, διαθέτουμε τους παρακάτω τύπους: - συστήματα κυματικής συγκόλλησης - επιλεκτικά συστήματα κασσιτεροκόλλησης - συστήματα ανακύκλωσης κασσιτέρου συγκόλλησης - βούρτσες πιτσιλιών συγκόλλησης Εκτός αυτού υποστηρίζουμε τους πελάτες μας και στην προετοιμασία του κατασκευαστικού στοιχείου και με ειδικές εφαρμογές παραγωγής.