• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εγκατασταση δικτυων

Αποτελέσματα για

Εγκατασταση δικτυων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. JOH.NAT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOH.NAT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελεγχος, πληροφορική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δίκτυα πληροφορικής- εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη, και Δίκτυα πληροφορικής- εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  2. FRAMO MORAT GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από την ίδρυση της Franz Morat GmbH το 1912, μετεξελίσσουμε συνεχώς την τεχνολογία γραναζιών και μηχανισμών μετάδοσης κίνησης από την έδρα μας στο Eisenbach. Με θυγατρικές εταιρείες στις ΗΠΑ, την Τουρκία και την Πολωνία, καθώς και ένα παγκόσμιο δίκτυο διανομέων, η Framo Morat είναι ένας διεθνώς δραστηριοποιούμενος κατασκευαστής προϊόντων μετάδοσης κίνησης υψηλής ποιότητας για πολλούς κλάδους της βιομηχανίας. Η βασική εξειδίκευση της Framo Morat είναι η τεχνολογία γραναζιών. Όλες οι τεχνολογίες κατασκευής οι οποίες καθορίζουν την ποιότητα πραγματοποιούνται στις δικές μας εγκαταστάσεις. Ιδιαίτερα στον τομέα των σετ ατέρμονων κοχλιών, η Framo Morat συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους παρόχους της Ευρώπης. Η Framo Morat θεωρεί τον εαυτό της μια συμβουλευτική εταιρεία, που συνδυάζει την αυτοματοποιημένη παραγωγή με τις υπηρεσίες ενός μηχανολογικού γραφείου. Χάρη στην πολυετή μας πείρα, η Framo Morat είναι ο ιδανικός συνεργάτης από τον καθορισμό των προδιαγραφών του μηχανισμού μετάδοσης κίνησης που σκεφτήκατε, ως την ανάπτυξη και κατασκευή του, τη δημιουργία του πρωτοτύπου, τη δοκιμή, τη συναρμολόγηση και την παραγωγή του.

  3. KLEEMANN GMBH

    Γερμανία

    Η KLEEMANN GmbH αναπτύσσει και κατασκευάζει εδώ και περίπου 100 χρόνια συστήματα θραυστήρων και κόσκινων για τη βιομηχανία φυσικών πετρωμάτων και ανακύκλωσης. Η εδώ και δεκαετίες διαθέσιμη εξειδίκευση στις διαδικασίες του τομέα κατασκευής σταθερών εγκαταστάσεων παρέχει στην KLEEMANN μια κορυφαία θέση στην αγορά των κινητών συστημάτων. Η KLEEMANN διακρίνεται για την καινοτομία της και εντυπωσιάζει με την υψηλή ποιότητα, τις υπερσύγχρονες τεχνολογίες και την εξαιρετική τεχνογνωσία εφαρμογών με τους θραυστήρες με σιαγόνες, τους θραυστήρες με κώνο, τους θρυμματιστές κρούσης και τα συστήματα κόσκινου. Στο προσκήνιο βρίσκεται η υποχρεωτική οικονομική ωφέλεια για τον επαγγελματία χρήστη. Η KLEEMANN GmbH είναι μέλος του ΟΜΙΛΟΥ WIRTGEN, ενός διεθνώς δραστηριοποιούμενου ομίλου επιχειρήσεων της βιομηχανίας οικοδομικών μηχανημάτων. Σε αυτόν συμμετέχουν οι πέντε φημισμένες εταιρείες WIRTGEN, VÖGELE, HAMM, KLEEMANN και BENNINGHOVEN. Μέσω του δικτύου πωλήσεων του ΟΜΙΛΟΥ WIRTGEN καθίσταται δυνατή η σε παγκόσμιο επίπεδο υποστήριξη πελατών μέσω 55 εταιρειών πωλήσεων και σέρβις.

  4. KÄFER MESSUHRENFABRIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η Käfer Messuhrenfabrik GmbH & Co. KG ιδρύθηκε το 1932 ως μηχανουργείο για μετρητικά ρολόγια. Σήμερα, η Käfer Messuhrenfabrik GmbH & Co. KG είναι ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος κατασκευαστής μετρητικών ρολογιών και συσκευών μετρητικών ρολογιών στην Ευρώπη με περισσότερους από 100 συνεργάτες στις εγκαταστάσεις μας στο Villingen-Schwenningen (στις παρυφές του νότιου Μέλανα Δρυμού). Με τη μακρόχρονη τεχνογνωσία μας στην κατασκευή, στην παραγωγή και στη διασφάλιση της ποιότητας παράγουμε με βάση τα πλέον σύγχρονα πρότυπα παραγωγής και με σταθερά υψηλή ποιότητα. Το ευρύ δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας μας διαθέτει εκατοντάδες διαφορετικών μετρητικών ρολογιών Käfer. Ωστόσο, στο Villingen-Schwenningen δεν παράγουμε μόνο τα γνωστά μοντέλα μας, αλλά και ειδικά μετρητικά ρολόγια σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη. Με τη δική μας υπηρεσία βαθμονόμησης και επισκευών στο Villingen-Schwenningen σάς παρέχουμε σε μόνιμη βάση τη δυνατότητα να δρομολογείτε τη γρήγορη και αξιόπιστη συντήρηση των μετρητικών σας ρολογιών.

  5. FRANZ EISELE & SÖHNE GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η Franz Eisele und Söhne GmbH & Co. Η KG Pumpen- und Maschinenfabrik ανατρέχει σε ένα ιστορικό επιχείρησης άνω των 120 ετών. Με πρώτης τάξεως μηχανήματα και υπηρεσίες στους τομείς της γεωργίας, της βιομηχανίας, των κατασκευών και του βιοαερίου καταλαμβάνουμε μια κορυφαία θέση και είμαστε υπερήφανοι που συγκαταλεγόμαστε μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων στην αγορά της Γερμανίας. Η εξέλιξη της επιχείρησής μας που βρίσκεται στην τέταρτη γενιά, παρουσιάζει πολυάριθμες μετεξελίξεις αντλιών και αναδευτήρων. Εκτός αυτού , η Eisele επικεντρώνεται: στη σωστή, ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και στο διάλογο με τους πελάτες μας, τους προμηθευτές και τους άριστα εκπαιδευμένους συνεργάτες μας. Το φάσμα των προϊόντων της επιχείρησης από το Sigmaringen περιλαμβάνει σήμερα: αντλίες, αναδευτήρες, παρελκόμενα για εγκαταστάσεις σιλό και αντλιοστάσια, βυτιοφόρα, διανομείς υγρής κόπρου, σιλό κυματοειδούς και ανοξείδωτου χάλυβα, εργασίες υπεργολαβίας επώνυμων κατασκευαστών μηχανημάτων, εξαρτήματα εγκαταστάσεων βιοαερίου. Η εταιρεία διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο σημείων σέρβις για τη βέλτιστη υποστήριξη των διεθνών πελατών.