• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εγκατάσταση

Αποτελέσματα για

Εγκατάσταση

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. AFS AIRFILTER SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Υψηλή απόδοση – καθαρός αέρας Ειδικά σήμερα, καθώς οι πιέσεις των ψυκτικών λιπαντικών, οι ταχύτητες κοπής και επεξεργασίας σε εργαλειομηχανές αυξάνονται ολοένα και περισσότερο, παράγονται ολοένα και περισσότερα και ολοένα και πιο λεπτά αερολύματα. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βγουν χωρίς φιλτράρισμα στον αέρα μιας αίθουσας παραγωγής ή έξω στη φύση. Η AFS είναι εδώ και 20 χρόνια ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές συσκευών καθαρισμού αέρα και εγκαταστάσεων για τον καθαρισμό εκνεφωμάτων λαδιού και κολλοειδών διαλυμάτων της Γερμανίας για τη βιομηχανία επεξεργασίας μετάλλων και διαθέτει - μηχανήματα διαχωρισμού εκνεφωμάτων λαδιού και κολλοειδών διαλυμάτων - κεντρικές εγκαταστάσεις αναρρόφησης εκνεφωμάτων λαδιού και κολλοειδών διαλυμάτων - εγκαταστάσεις παροχής αέρα με ανάκτηση θερμότητας - κατασκευή τεχνικών εγκαταστάσεων αέρα - προστασία περιβάλλοντος σε επιχειρήσεις - ειδικές εκδόσεις με ενεργό άνθρακα για τον καθαρισμό αέρα που περιέχει υδρογονάνθρακες Η AFS είναι βασικός προμηθευτής πολλών, παγκοσμίως κορυφαίων κατασκευαστών εργαλειομηχανών, όπως οι DMG Mori, Starrag Group, Fanuc, Stama, Kunzmann κ.λπ.

  2. DSL AIR TECHNOLOGY GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Για πάνω από 25 χρόνια, η μεσαίου μεγέθους επιχείρησή μας έχει αποκτήσει εγχώρια και διεθνή φήμη στον τομέα της τεχνολογίας φίλτρων αερισμού, της προστασίας του περιβάλλοντος εργασίας και του φυσικού περιβάλλοντος, χάρη στην οικολογικά και κοινωνικά προσανατολισμένη εταιρική φιλοσοφία της. Ο σχεδιασμός από "πόρτα σε πόρτα" της σειράς ηλεκτροφίλτρων μας είναι σήμα κατατεθέν των τεχνικά προηγμένων και εύκολα συντηρήσιμων συστημάτων φίλτρων παγκοσμίως. Παρακολουθώντας συνεχώς το σχεδιασμό και τις επιδόσεις των σύγχρονων εργαλειομηχανών και μέσω της εξέλιξής τους, συχνά σε συνεργασία με τους σχεδιαστές μηχανημάτων, προκύπτουν εδώ και πολλά χρόνια οι νέες σειρές ηλεκτροφίλτρων, προσαρμοσμένες κατά βάση στο σχεδιασμό των εργαλειομηχανών. Αυτό απαιτεί, συγχρόνως, εκ νέου σχεδιασμό του εξοπλισμού φίλτρου, ιδίως των δεξαμενών ιονιστή και συλλέκτη. Η DSL Air Technology είναι σήμερα ο πάροχος με τη μεγαλύτερη δυνατότητα προσαρμογής ηλεκτροφίλτρων στον κόσμο σε αυτόν τον τομέα.

  3. BREYER GMBH MASCHINENFABRIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ακρίβεια και η εμπειρία αποτελούν το σωστό συνδυασμό για ικανοποιημένους πελάτες. Η ακρίβεια είναι για εμάς πολύ περισσότερα από την απλή τήρηση των διαστάσεων. Στην BREYER, αυτός ο όρος σημαίνει ακρίβεια σε όλους τους τομείς. Από τον ακριβή σχεδιασμό έως την πρώτης τάξεως παραγωγή, την ποιότητα και την εμπρόθεσμη παράδοση. Έτσι, η ακρίβεια στην BREYER αποκτά πολυδιάστατη σημασία χάρη στην εκτενή εμπειρία: είναι μια ουσιαστική υπόσχεση στους πελάτες μας. Η BREYER είναι: Ποιότητα made in Germany. Τα πλεονεκτήματά σας με τα συστήματα παραγωγής της BREYER: ίδιος τρισδιάστατος προγραμματισμός, υπερσύγχρονο κέντρο τόρνου και φρέζας, ιδανικές προϋποθέσεις για μεμονωμένα εξαρτήματα και μικρές σειρές, επίσης δυνατότητα παραγωγής ειδικών λύσεων, εμπειρία πολλών δεκαετιών στην κατασκευή εγκαταστάσεων και παράδοση Just-in-time. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα της BREYER προκύπτει από το συνδυασμό όλων των στοιχείων παραγωγής - ένας μόνο συνεργάτης σάς παρέχει ακρίβεια, εξειδίκευση και αξιοπιστία.

  4. FRIEDRICH MASCHINEN- UND WERKZEUGBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η D. Friedrich Maschinen- und Werkzeugbau GmbH & Co. KG, εν συντομία FMW, ιδρύθηκε το 1948 στο Remshalden κοντά στη Στουτγάρδη. Η οικογενειακή επιχείρηση αναπτύσσει και παράγει μηχανές πιρτσινώματος, ειδικά μηχανήματα και ηλεκτρικές πρέσες για την αυτοκινητοβιομηχανία, τη βιομηχανία μεντεσέδων και την ηλεκτρική βιομηχανία. Ο σύγχρονος εξοπλισμός της επιχείρησης και οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής χαρακτηρίζουν την επιχείρηση. Η καινοτομική διοίκηση, οι άκρως εξειδικευμένοι μηχανικοί και ηλεκτρονικοί, καθώς και οι καλά εκπαιδευμένοι τεχνικοί και ειδικευμένοι τεχνίτες με μακρόχρονη εμπειρία αποτελούν τη βάση του ιστορικού επιτυχίας της εταιρείας. Τεχνογνωσία, καινοτομία και ένα λειτουργικό σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά DIN ISO 9001 εγγυώνται τη σταθερά υψηλή ποιότητα των προϊόντων της Friedrich. Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, οι ολοκληρωμένες λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη, καθώς και η εξειδικευμένη υποστήριξη και το ολοκληρωμένο σέρβις αναδεικνύουν την Friedrich και διεθνώς σε επιτυχημένο και αξιόπιστο συνεργάτη.

  5. FLUX-GERÄTE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το όνομα FLUX θεωρείται σήμερα παγκοσμίως ως η εμπορική ονομασία για ανώτατα πρότυπα στην τεχνολογία αντλιών. Όλα ξεκίνησαν το 1950 με την εφεύρεση της πρώτης ηλεκτρικής αντλίας βαρελιών. Η FLUX διαθέτει σήμερα ένα ολοκληρωμένο, εξατομικευμένα διαμορφωνόμενο φάσμα προϊόντων. Οι αντλίες FLUX χρησιμοποιούνται, π.χ., στη χημική και στη φαρμακευτική βιομηχανία, στην κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, καθώς και από επιχειρήσεις στον τομέα της τεχνολογίας γαλβανισμού, της επεξεργασίας λυμάτων και στον κλάδο των τροφίμων. Ως μεμονωμένη λύση ή λύση συστήματος, η ποιότητα FLUX συνεπάγεται μεγάλα διαστήματα λειτουργίας, εξαιρετική οικονομική αποδοτικότητα και μέγιστη ασφάλεια. Εκτός από την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων FLUX και την αξιοπιστία, οι πελάτες μας εκτιμούν την εξαιρετική εξειδίκευση και τον σαφή προσανατολισμό στον πελάτη των συνεργατών μας. Η FLUX-GERÄTE GMBH διαθέτει σήμερα αντλίες σε περίπου 100 χώρες του κόσμου.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. EL-A VERFAHRENSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Για τους πελάτες μας αναπτύσσουμε και κατασκευάζουμε βελτιστοποιημένα, ειδικά για το προϊόν συστήματα ξήρανσης με υψηλή ασφάλεια λειτουργίας και εφαρμοζόμενη διασφάλιση ποιότητας μέσω μελετημένων συστημάτων μέτρησης. Τα συστήματα ξήρανσης που διαθέτουμε κάνουν τη διαδικασία ξήρανσης αποδοτική και με χαμηλό κόστος – έτσι ώστε να μπορείτε να πουλάτε τα προϊόντα σας επίσης αποδοτικά. Η μακροχρόνια, ευρεία πείρα μας στην ξήρανση οδηγεί κατά συνέπεια πάντα στο επιθυμητό πλεονέκτημα ανταγωνιστικότητας. Προμηθεύουμε τους πελάτες μας με ταινιοξηραντήρες κατά παραγγελία, από τα μεμονωμένα εξαρτήματα μέχρι το πλήρες σύστημα. Εκτός από την ξήρανση στην «τυπική έκδοση» σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ταινιοξηραντήρες σε ειδικούς τύπους σύμφωνα με τις προδιαγραφές των πελατών. Επιπλέον, προσφέρουμε συστήματα με τεχνολογία μικροκυμάτων ως συνεχή ή ασυνεχή συστήματα για τις διάφορες χρήσεις.

  2. SEWEC OZON GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Οι κύριες επιχειρηματικές δραστηριότητες της SEWEC OZON είναι η ανάπτυξη, η κατασκευή και η πώληση συστημάτων παραγωγής όζοντος, τα ολοκληρωμένα συστήματα και τα μέρη συστημάτων όζοντος, καθώς και οι εγκαταστάσεις αερισμού. Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας: Εξοπλισμός όζοντος, Εξοπλισμός αντιμετώπισης όζοντος, Συσκευές όζοντος, Συστήματα αποστείρωσης για τρόφιμα, Βαλβίδες αερισμού και εξαερισμού, Μίξερ, στατικά, Λουτρά ξενοδοχείων, Εξοπλισμός εξαερισμού για εστιατόρια, Εξοπλισμός απολύμανσης πόσιμου νερού, Συσκευές μέτρησης θερμοκρασίας σημείου δρόσου

  3. SCHMID GMBH MASCHINENBAU

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Schmid έχει διαθέσεις εξαιρετικές λύσεις για διάφορες παραγγελίες επεξεργασίας. Εκτός από τον αμιγή σχεδιασμό και την παραγωγή του μηχανήματος επεξεργασίας αναλαμβάνουμε επίσης την ολοκληρωμένη λύση συμπεριλαμβανομένων των διατάξεων στερέωσης και του αυτοματισμού. Προσαρμοσμένες ολοκληρωμένες λύσεις με στρατηγικά στοιχεία. Το φάσμα των προϊόντων της εταιρείας Schmid είναι ευρύ και για το λόγο αυτό σας παρουσιάζουμε ορισμένες από τις λύσεις και τα μηχανήματα που έχουμε υλοποιήσεις για να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον σας. Γνωρίζουμε ότι κάθε εφαρμογή είναι διαφορετική και συνεπώς πρέπει να ενσωματωθούν εξατομικευμένες απαιτήσεις. Για το λόγο αυτό είμαστε στο πλευρό σας από την πρώτη αρχή και αναζητούμε σε συνεργασία μαζί σας την κατάλληλη λύση για τη βέλτιστη επεξεργασία των προϊόντων σας. Η Schmid Maschinen Gmbh απέκτησε το 2013 το πιστοποιητικό DIN EN ISO 9001.

  4. ELT ENTSTAUBUNGS- UND LUFTTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στόχος μας δεν είναι απλώς η εξέταση των επιμέρους τεχνικών ζητημάτων, αλλά η επεξεργασία ολοκληρωμένων λύσεων με επικέντρωση στην οικονομική αποδοτικότητα, στην απόσβεση, στην ασφάλεια και στην προστασία του περιβάλλοντος. Το δικό σας πλεονέκτημα είναι η ταχύτητα. Η εταιρεία ELT ιδρύθηκε το 1996 από 2 μηχανικούς, η εμπειρία των οποίων βασίζεται σε απασχόληση 30 ετών στον τομέα της τεχνολογίας εξαερισμού και αφαίρεσης σκόνης. Χάρη στην ευελιξία και στην τεχνογνωσία τους κατέστη δυνατή η υλοποίηση εγκαταστάσεων διαφόρων μεγεθών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Το πλεονέκτημά μας συνίσταται στο συμπαγή χαρακτήρα της εταιρείας με μικρές αποστάσεις μεταξύ των παροχής συμβουλών, του αναλυτικού σχεδιασμού, της διάθεσης και της εξειδικευμένης συναρμολόγησης.

  5. FRIDOLIN MÜLLER

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Παραγωγή βουρτσών απογρέζωσης, κυλινδρικών βουρτσών, βουρτσών σωλήνων, τεχνικών βουρτσών, συρμάτινων βουρτσών, βουρτσών νάιλον, τορναριστών βουρτσών, βουρτσών για πλυντήρια, βουρτσών πλυντηρίων φορτηγών, βουρτσών πλυντηρίων αυτοκινήτων. Η εταιρεία Fridolin Müller ιδρύθηκε το 1952 με την επωνυμία Tierhaarwertung Fridolin Müller. Επεξεργαζόταν τρίχες βοοειδών που προέρχονταν εν μέρει από γερμανικά βοοειδή, αλλά εισάγονταν κατά κύριο λόγο από την Αμερική. Αυτές οι τρίχες υποβάλλονταν σε επεξεργασία τεσσάρων σταδίων στις λεγόμενες δέσμες. Τα στάδια εργασίας περιλάμβαναν: Χαλάρωση των τριχών σε θυσάνους, χτένισμα των τριχών, δηλ., τακτοποίηση των τριχών σε μία κατεύθυνση, "τράβηγμα" των τριχών σε διάφορα μήκη και μετά δέσιμο των επιμέρους μηκών σε δέσμες. Αυτές οι δέσμες παραδίδονταν σε εργοστάσια πινέλων. Στο πλαίσιο των επιμέρους σταδίων εργασίας χρησιμοποιούνταν εν μέρει μηχανήματα. Γύρω στο 1969 προστέθηκε σε αυτόν τον τομέα η παραγωγή βουρτσών πλύσης αυτοκινήτων. Το 1972 ξεκίνησε η παραγωγή τεχνικών βουρτσών. Το έτος αυτό εξαγοράστηκε μια εταιρεία που κατασκεύαζε κατά κύριο λόγο "μηχανήματα επίπασης" για ζαχαροπλαστεία. Αυτή η εταιρεία παρήγαγε σε μεμονωμένη βάση και τεχνικές βούρτσες. Με την πάροδο των ετών περιορίστηκε η διάθεση των μηχανημάτων επίπασης και η εταιρεία επικεντρώθηκε στην παραγωγή και στη διάθεση των τεχνικών βουρτσών, καθώς και των βουρτσών πλύσης αυτοκινήτων και κυλίνδρων για μηχανήματα καθαρισμού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα κυλινδρικών βουρτσών.

  1. LT ULTRA-PRECISION TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από την ίδρυσή της εταιρείας το 1995 έχουμε εξελιχθεί σε μια παγκοσμίως κορυφαία επιχείρηση στον τομέα των συστημάτων υπερυψηλής ακρίβειας. Εκτός από τον τομέα UP (κατασκευή μηχανημάτων) της εταιρείας μας, από τον οποίο προμηθεύεστε, μ.ά., μηχανήματα υπερυψηλής ακρίβειας (μηχανήματα UP), σάς παρέχουμε παραγωγή κατά παραγγελία (μεταλλικά οπτικά συστήματα και εργαλεία). Το δικό μας τμήμα κατασκευής μηχανημάτων σε παρέχει ένα «πλήρες φάσμα» επεξεργασίας UP. Προμηθεύεστε τα δικά σας μηχανήματα UP για φρεζάρισμα, τόρνευση, λείανση, στίλβωση, υγρή λείανση, μέτρηση και ειδικά μηχανήματα, τα πάντα από τον ίδιο κατασκευαστή. Το τμήμα παραγωγής κατά παραγγελία της εταιρείας μας σάς παρέχει μεμονωμένα προϊόντα ή ακόμη και μικρές ή μεγάλες σειρές οπτικών συστημάτων και εργαλείων άριστης ποιότητας UP. Αυτή η μοναδική συνέργεια μάς παρέχει χάρη στη διαρκεί ανάδραση από τη δική μας παραγωγή τη δυνατότητα της συνεχούς βελτίωσης των μηχανημάτων UP της εταιρείας μας. Επιπλέον, ο τομέας τεχνολογίας UP της εταιρείας μας σάς παρέχει επίσης συμβολόμετρα και έδρανα UP (γραμμικά συστήματα και στρογγυλά τραπέζια).

  2. ARCOTEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Arcotec GmbH με εμπειρία σχεδόν 50 ετών είναι επιτυχημένη εταιρεία ως μοναδικός κατασκευαστής και των τριών μεθόδων φυσικής προεπεξεργασίας υπό ατμοσφαιρική πίεση (Corona, πλάσμα, φλόγα). 2019 - Η Arcotec GmbH με εμπειρία άνω των 45 ετών εξακολουθεί να είναι σήμερα επιτυχημένη εταιρεία ως μοναδικός κατασκευαστής και των τριών μεθόδων φυσικής προεπεξεργασίας υπό ατμοσφαιρική πίεση (Corona, πλάσμα, φλόγα. Τα άνω των 15.000 συστήματα προεπεξεργασίας Arcotec που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως αποτελούν μια διάκριση για την σταθερά υψηλή ποιότητα και τη μοναδική τεχνογνωσία μας στον τομέα της προεπεξεργασίας επιφανειών. 1997 - Κυκλοφορία της συσκευής πλάσματος ατμοσφαιρικής πίεσης (Arcospot®), η οποία παράγει υψηλής ενέργειας εκκένωση σπινθήρων. Με την κυκλοφορία των συσκευών πλάσματος ατμοσφαιρικής πίεσης συμπεριλήφθηκε ειδικά η αγορά για δύσκολα κατεργαζόμενα υλικά με υψηλές ταχύτητες προώθησης. 1991 - Εισαγωγή μιας άλλης φυσικής αρχής επεξεργασίας, της “επεξεργασίας φλόγας”. 1985 - Ίδρυση της Arcotec GmbH. Συστήματα προεπεξεργασίας 1976 - Ανάπτυξη και χρήση της παγκοσμίως πρώτης συσκευής πλάσματος με ηλεκτρόδια ελεύθερης ακτινοβολίας (Arcojet®) για την επεξεργασία πλαστικών διαμορφωμένων εξαρτημάτων. Αυτή λειτουργεί με ηλεκτρικό πλάσμα. Συστήματα προεπεξεργασίας 1975 - έναρξη της παραγωγής συσκευών προεπεξεργασίας με βάση τη μέθοδο Corona υψηλής συχνότητας. Συστήματα προεπεξεργασίας 1974 - Ο Fritz Bloss ίδρυσε το 1974 μια ανεξάρτητη εμπορική αντιπροσωπεία.

  1. KNOLL MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η KNOLL Maschinenbau είναι ο κορυφαίος προμηθευτής για συστήματα μεταφοράς και φίλτρων, καθώς και αντλίες για ρινίσματα και ψυκτικά λιπαντικά στην επεξεργασία μετάλλων. Με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προϊόντων υλοποιούνται ολοκληρωμένα συστήματα και λύσεις συστημάτων με κεντρικές και αποκεντρωμένες λειτουργίες. Έχουμε εξελίξει μια γκάμα προϊόντων που καθιστούν αποδοτικότερες τις εργαλειομηχανές και καθαρότερες και αποδοτικότερες τις διαδικασίες παραγωγής. Όλοι οι τομείς στους οποίους εργαλειομηχανές τορνάρουν, φρεζάρουν, τρυπούν ή λειαίνουν, χρησιμοποιούν προϊόντα KNOLL. Παραδείγματα είναι η κατασκευή μηχανημάτων, η ηλεκτροτεχνία, η κατασκευή οχημάτων, καθώς και η αεροπορική και διαστημική βιομηχανία. Για επιβατικά αυτοκίνητα, ξυράφια, ζάντες αυτοκινήτων, μαχαίρια ή κινητά τηλέφωνα – ι κατάλογος των τελικών προϊόντων στην παραγωγή των οποίων συμβάλλει η KNOLL, είναι πολυδιάστατος. Τα ευέλικτα συστήματα συναρμολόγησης και μεταφοράς λύνουν απαιτητικά ζητήματα διοικητικής μέριμνας και συμπληρώνουν τη γκάμα των προϊόντων. Η KNOLL εκπροσωπείται παγκοσμίως – με τις δικές της θυγατρικές εταιρείες στις ΗΠΑ, στην Κίνα, στην Πολωνία και στην Ιταλία, καθώς και με αντιπροσώπους σε ολόκληρο τον κόσμο.

  2. ENVASES ÖHRINGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ο όμιλος HUBER Packaging Group ανήκει εδώ και λίγο καιρό στην παγκοσμίως φημισμένο όμιλο επιχειρήσεων Envases Group και εκεί αποτελεί μέλος της Envases Europe A/S με έδρα τη Δανία. Ως μέλος του ομίλου επιχειρήσεων Envases έχουμε εδραιώσει τη συμμετοχή μας με την αλλαγή της επωνυμίας και του λογότυπου και εμφανιζόμαστε με την ενιαία ταυτότητα του ομίλου. Την 1η Απριλίου 2021, όλες οι έως τώρα επιχειρήσεις HUBER Packaging έχουν αλλάξει επωνυμία σε "Envases". Η επιχείρηση παράγει συσκευασίες από λευκοσίδηρο για χρώματα και βερνίκια, χημικά προϊόντα και τρόφιμα. Στον τομέα των ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ, η Envases Öhringen ειδικεύεται στην παραγωγή βαρελιών άρτι 5 λίτρων από λευκοσίδηρο και είναι η κορυφαία στην παγκόσμια αγορά σε αυτό το τμήμα της αγοράς. Η Envases είναι κορυφαίος προμηθευτής και στον τομέα των συσκευασιών επικίνδυνων προϊόντων για τη μεταφορά επικίνδυνων εμπορευμάτων. Στη μονάδα Aesch της Ελβετίας παράγονται επιπλέον φυσητές πλαστικές συσκευασίες. Οι ηλεκτρονικές αγορές είναι δυνατές μόνο εντός της Γερμανίας.

  3. AUGUST MÖSSNER GMBH + CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Λύνουμε τα προβλήματα πριονίσματος, κοπής και ελέγχου για τους πελάτες μας με αυτόματα ειδικά μηχανήματα. Στο επίκεντρο είναι η ενσωμάτωση της μηχανικής πριονοκορδέλας και ρομπότ. Για τα προϊόντα μας παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών σε ό, τι αφορά στην ανάπτυξη, στη θέση σε λειτουργία, στην υποστήριξη της λειτουργίας και στην αξιολόγηση. Υλοποιούμε στοχευμένα τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις των πελατών σε μηχανήματα και εγκαταστάσεις με βέλτιστη απόδοση. Οι επιχειρηματικοί μας τομείς είναι η τεχνολογία χυτηρίων, η επεξεργασία αλουμινίου, η επεξεργασία αποξεστικών υλικών και το εξειδικευμένο θέμα της αποξήλωσης πυρηνικών εγκαταστάσεων. Επιπλέον είμαστε ανά πάσα στιγμή πρόθυμοι και σε θέση να βαδίσουμε νέους δρόμους για τους πελάτες μας και να υλοποιήσουμε νέα προϊόντα. Ως πάροχος υπηρεσιών με υψηλή τεχνική εξειδίκευση παραγωγής για προσαρμοσμένα προϊόντα και λύσεις είμαστε ευέλικτοι, γρήγοροι και απλοί.

  4. FUCHS UMWELTTECHNIK PRODUKTIONS- UND VERTRIEBS- GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Fuchs Umwelttechnik διαθέτει περισσότερα από 25 χρόνια πείρας στην εξέλιξη, κατασκευή και εμπορία συστημάτων αναρρόφησης και φιλτραρίσματος για τη διαχείριση της ποιότητας του αέρα στο χώρο εργασίας. Η Fuchs Umwelttechnik αναπτύσσει καινοτομικά ολοκληρωμένα και αποδοτικά συστήματα αναρρόφησης και φίλτρων για την επίλυση προβλημάτων ατμοσφαιρικών ρύπων. Τα συστήματα αναρρόφησης της εταιρείας μας αναπτύσσονται ειδικά για όλους τους τομείς της καταγραφής και της διήθησης: άριοι ρύποι, σκόνες, καπνός, εκνεφώματα λαδιών και κολλοειδών διαλυμάτων, ατμοί, οσμές κλπ. Η Fuchs Umwelttechnik παρέχει λύσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη – προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις – και όχι αντίστροφα. Στην Fuchs Umwelttechnik θα βρείτε το προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας σύστημα. Όλα τα στοιχεία των συστημάτων αναρρόφησης και φίλτρων είναι μεταξύ τους προσαρμοσμένα. Το δομοστοιχειωτό σύστημά μας καθιστά δυνατή την ανάπτυξη εξατομικευμένων, οικονομικά προσιτών λύσεων σε συνδυασμό με δοκιμασμένα εξαρτήματα μαζικής παραγωγής, καθώς και μέγιστη ευελιξία.

  5. ULMAN DICHTUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε προμηθευτής ολοκληρωμένων υπηρεσιών στον τομέα των συστημάτων στεγανοποίησης και σε πολλούς κλάδους, όπως, π.χ., της κατασκευής μηχανημάτων, των σταθερών και κινητών υδραυλικών συστημάτων, των συστημάτων κίνησης και της ηλεκτροτεχνίας, της κατασκευής εγκαταστάσεων, της χημικής βιομηχανίας, της τεχνολογίας μεταποίησης και της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ως μια παγκοσμίως προσανατολισμένη επιχείρηση είμαστε ο συνεργάτης, η επιτυχία του οποίου βασίζεται στη στενή συνεργασία με τον πελάτη και στη γνώση της αγοράς. Στους 103 συνεργάτες του ομίλου με την εξυπηρέτηση του πελάτη και τον προσανατολισμό τους στην καινοτομία οφείλεται η σημαντική ανάπτυξη της επιχείρησής μας. Μόνο το 2016 διαθέσαμε περισσότερα από 361 εκατ. προϊόντων. Ο προσανατολισμός μας σε μακροπρόθεσμους στόχους και η συνεχής ανάπτυξη της εταιρείας από την ίδρυσή της αποτελούν για εμάς το κίνητρο και την επιβεβαίωση του στρατηγικού μας προσανατολισμού και της ποιότητας των προϊόντων μας. Και στις τρεις μονάδες παραγωγής, οι δραστήριοι συνεργάτες μας διασφαλίζουν την ποιότητα, την εξυπηρέτηση, την καινοτομία και τη βέλτιστη δυνατή λύση για κάθε εφαρμογή.

  6. FÖHRENBACH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Σχεδιαστής και κατασκευαστής στοιχείων, μονάδων και συστημάτων υψηλής ακριβείας για γραμμικές και κυκλικές κινήσεις σε συστήματα αυτοματισμού και στον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων ακριβείας. Τα προϊόντα Föhrenbach είναι η λύση για προβλήματα οδήγησης, μετάδοσης κίνησης, κίνησης, ελέγχου και τοποθέτησης. Τα πρόσθετα προϊόντα που διατίθενται παράλληλα, συμπληρώνουν τη γκάμα των κατάλληλων για τον πελάτη ολοκληρωμένων λύσεων έως ειδικών μηχανημάτων. Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει, π.χ., φορεία ρύθμισης SVAN, φορεία τύπου χελιδονοουράς, με ράουλα και διασταυρούμενης κίνησης, μηχανοκίνητα φορεία ακριβείας με οδηγούς ρουλεμάν KBS/KCS και KCL (με άμεση μετάδοση), συμπαγή φορεία οδήγησης προφίλ PCL και PFL με ενσωματωμένο γραμμικό κινητήρα και σύστημα μέτρησης, φορεία οδήγησης προφίλ με σύστημα μετάδοσης ατράκτου PFS, απευθείας κινούμενες μονάδες Handling LDH, σειρά στρογγυλής τράπεζας RT2A (με ατέρμονα κοχλία) και RT3A (απευθείας κίνησης), μονάδες περιστροφής/στρέψης, μερικές συσκευές, άξονες πρέσας και συστήματα ελέγχου διαδρομής και τροχιάς.

  7. HBC-RADIOMATIC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Προκειμένου να ανταποκριθεί στις επιθυμίες των πελατών παγκοσμίως στο υψηλότερο επίπεδο, η HBC δεσμεύεται σταθερά στην ανάπτυξη, το σχεδιασμό και την παραγωγή εσωτερικά. Το εμπορικό μας σήμα: Κορυφαία ποιότητα "made by HBC": Η τεχνογνωσία των εργαζομένων μας είναι το σημαντικότερο πλεονέκτημά μας. Το υποστηρίζουμε μέσω της κατάρτισης των εργαζομένων μας και της επαγγελματικής κατάρτισης των νέων. Κάθε χρόνο περίπου 40 ασκούμενοι και φοιτητές μαθαίνουν μαζί μας τι περιλαμβάνει η ειδική ποιότητα της HBC. Επενδύουμε συνεχώς στην ανάπτυξη των προϊόντων μας. Με έξυπνες ιδέες και πρωτοποριακές τεχνολογίες, θεσπίζουμε πρότυπα στη βιομηχανία μας εδώ και δεκαετίες. Με αυτόν τον τρόπο, προσαρμόζουμε τις εξελίξεις μας ακριβώς στις ανάγκες των πολυάριθμων εφαρμογών των πελατών μας, προσφέροντάς τους έτσι αποφασιστικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Είτε πρόκειται για ασφάλεια, άνεση ή οικονομία: Με την HBC είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από την αγορά!

  8. SCHWARZ SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Schwarz Systems GmbH – Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH – AMP GmbH. Τρεις εταιρείες με κοινή φιλοσοφία. Ο όμιλος "Schwarzarbeiter" είναι μια παραδοσιακή μεσαίου μεγέθους βιοτεχνία, η οποία ιδρύθηκε το 1921 και εξειδικεύεται για 30 χρόνια στην επεξεργασία ανοξείδωτου χάλυβα και ειδικών υλικών. Σήμερα, η Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH δεν έχει απλώς εξελιχθεί σε διεθνώς αναγνωρισμένο ειδικός στα δοχεία, τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό, αλλά επίσης αποτελεί αναγνωρισμένο κατασκευαστή εξοπλισμού για την παραγωγή πυριτίου. Η Schwarz Systems GmbH είναι ο εξειδικευμένος προμηθευτής σας για την επεξεργασία επιφανειών από ανοξείδωτο χάλυβα, την παραγωγή εμπορευματοκιβωτίων, την τεχνολογία διαμόρφωσης, την τεχνολογία ρομποτικής συγκόλλησης και τη μηχανική κατεργασία μεγάλων επιφανειών. Ως το νεότερο μέλος της ομάδας, η AMP GmbH παρουσιάζεται ως προμηθευτής και εταιρεία παροχής υπηρεσιών στους τομείς της μη καταστρεπτικής δοκιμής υλικών, της μέτρησης και των υπηρεσιών με λέιζερ.

  1. KMU LOFT CLEANWATER SE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η KMU LOFT Cleanwater GmbH είναι επαγγελματικός και αξιόπιστος συνεργάτης της βιομηχανίας για την επεξεργασία λυμάτων σε ολόκληρο τον κόσμο. Από την ανάλυση έως το σχεδιασμό και την εγκατάσταση και τη θέση σε λειτουργία είναι στο πλευρό σας ειδικοί τεχνικοί του κλάδου, μηχανικοί και χημικοί της εταιρείας για την επιτυχή υλοποίηση. Από το 1989, η KMU LOFT σχεδιάζει και παράγει εγκαταστάσεις εξατμιστήρων κενού ως οικονομικές λύσεις για την επεξεργασία λυμάτων. Σήμερα, περισσότεροι από 2.400 εξατμιστήρες κενού επεξεργάζονται σε ολόκληρο τον κόσμο λύματα επί 24 ώρες την ημέρα, επί 7 ημέρες την εβδομάδα. Με έως 98% επαναχρησιμοποιήσιμο απόσταγμα άκρως καθαρής ποιότητας, οι πελάτες από εντελώς διαφορετικούς τομείς μπορούν αν επεξεργάζονται λύματα με αποδοτικό και ασφαλή τρόπο. Η χρήση των εξατμιστήρων κενού δεν σάς βοηθά μόνο να επαναχρησιμοποιείτε τα επεξεργασμένα λύματα ως πόρο και να ελαχιστοποιείτε το κόστος. Μπορείτε επίσης να ανακτάτε πολύτιμα παραπροϊόντα από τα λύματα και να τα επαναχρησιμοποιείτε.

  2. LIPP GMBH BEHÄLTER UND SYSTEMLÖSUNGEN

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    LIPP GmbH - ΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΣΤΕΡΕΑ, ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΑΕΡΙΑ ΥΛΙΚΑ. Η LIPP GmbH στο Tannhausen είναι μια εξειδικευμένη επιχείρηση για την κατασκευή δοχείων με εμπειρία άνω των 60 ετών. Διαθέτουμε υψηλής ποιότητας δοχεία και λύσεις συστήματος από χάλυβα για τη βιομηχανία, τις δημοτικές υπηρεσίες και τη γεωργία. Ο μοναδικός τρόπος κατασκευής της εταιρείας μας στο σύστημα LIPP® εξασφαλίζει άριστη ποιότητα. Επικεντρωνόμαστε στη μακρά διάρκεια ζωής, στην ευελιξία και στην δυνατότητα εξατομικευμένης προσαρμογής υλοποιώντας το έργο σας, από τα επιμέρους δοχεία έως την ετοιμοπαράδοτη εγκατάσταση. Για τους πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο υλοποιούμε τα παρακάτω προϊόντα: δοχεία υγρών, βιοαντιδραστήρες, εγκαταστάσεις βιοαερίου, συσσωρευτές ενδιάμεσης αποθήκευσης και συσσωρευτές πόσιμου νερού. Από την πρώτη αρχή δίδεται έμφαση στην επιτυχία του συνολικού αποτελέσματος. Χρησιμοποιούνται κατάλληλα υλικά κατασκευής και υψηλής ποιότητας παρελκόμενα για την τήρηση των εκάστοτε ειδικών απαιτήσεων του προς αποθήκευση περιεχομένου. Με περισσότερα από 200 διπλώματα ευρεσιτεχνίας έχουμε ήδη υλοποιήσει περισσότερα από 30.000 έργα παγκοσμίως.

  3. CIC - KLAUS CZERWONKA

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως πάροχος υπηρεσιών και προμηθευτής σε στενή συνεργασία με τον πελάτη παρέχουμε ένα ολοκληρωμένη και αποδοτικό φάσμα υπηρεσιών. Στους επιχειρηματικούς μας τομείς λειτουργούμε ως σημείο διασύνδεσης μεταξύ των απαιτήσεων της αγοράς και των δυνατοτήτων σύγχρονων μεθόδων παραγωγής. Παροχή συμβουλών, ενοικίαση, εμπόριο ή και εξ ιδίων παραγωγή – στόχος μας είναι να σάς παρέχουμε τη βέλτιστη λύση για τα εξατομικευμένα ζητήματά σας. Στο πλαίσιο αυτό βασιζόμαστε σε απαράβατες αρχές, όπως η συνεργασία, η αμεροληψία, η ευθύτητα και η ειλικρίνεια, η επιμέλεια και η ασφάλεια, η προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και η ήπια χρήση των πόρων. Επίσης έχουμε επίγνωση της κοινωνικής μας ευθύνης και δραστηριοποιούμαστε, ιδίως σε τοπικό επίπεδο, για την τέχνη, τον πολιτισμό και την κοινότητα. Εμπνευστείτε από το ευρύ φάσμα κυλίνδρων πεπιεσμένου αέρα - διπλής ενέργειας, απλής ενέργειας και τυποποιημένοι κύλινδροι. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει επίσης τηλεσκοπικούς κυλίνδρους και γραμμικούς κυλίνδρους χωρίς βάκτρο. Χρειάζεστε ειδικές λύσεις; Διαθέτουμε επίσης ηλεκτρομαγνητικούς κυλίνδρους, τηλεσκοπικούς κυλίνδρους πεπιεσμένου αέρα και κυλίνδρους με ασφάλεια συστροφής. Είτε πρόκειται για κυλίνδρους έργου, κυλίνδρους μηχανισμών διάτρησης, ειδικούς κυλίνδρους ανοξείδωτου χάλυβα ή δίδυμους κυλίνδρους πεπιεσμένου αέρα – σ' εμάς θα βρείτε την κατάλληλη λύση. Στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, της κατασκευής μηχανημάτων ή της ιατρικής τεχνολογίας είμαστε στο πλευρό σας ως εξειδικευμένη επιχείρηση διαχείρισης έργων. Με εξειδίκευση και εμπειρία σάς παρέχουμε υποστήριξη για τη διαχείριση έναρξης, τη διασφάλιση ποιότητας και τη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού.

  4. PETER HUBER KÄLTEMASCHINENBAU SE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Peter Huber Kältemaschinenbau ιδρύθηκε το 1968 από τον Peter Huber και είναι έκτοτε στην ιδιοκτησία της οικογένειας. Στην έδρα μας στο Offenburg, στο εργοστάσιο Tangofabrik, απασχολούμε επί του παρόντος περίπου 300 συνεργάτες. Εκτός αυτού, με διεθνή παραρτήματα και αντιπροσώπους σε ολόκληρο τον κόσμο παρέχουμε ολοκληρωμένο και αξιόπιστο σέρβις. Ήδη πριν από 20 χρόνια έχουμε δρομολογήσει τη συνεπή αλλαγή σε οικολογικά ψυκτικά μέσα. Σήμερα, παρέχουμε μεγάλο μέρος της γκάμας των προϊόντων μας με φυσικά ψυκτικά μέσα και είμαστε συνεπώς πρωτοπόροι στον τομέα των οικολογικών και αειφόρων συστημάτων ρύθμισης θερμοκρασίας. Η επιχείρησή μας συγκαταλέγεται μεταξύ των τεχνολογικά κορυφαίων προμηθευτών λύσεων ρύθμισης θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας για την έρευνα και τη βιομηχανία. Σε ολόκληρο τον κόσμο, τα προϊόντα μας διασφαλίζουν την ακριβή ρύθμιση της θερμοκρασίας σε εργαστήρια, τεχνικές εγκαταστάσεις και μεθόδους παραγωγής από -125 έως +425 °C.

  5. L.+ G. BECK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η UNIOELER L.+G. Beck GmbH είναι κατασκευαστής λιπαντικών και γρασαδόρων. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1961 ως οικογενειακή επιχείρηση και έγινε πολύ άμεσα μία από τις "πρώτες" επιχειρήσεις για την "ανάπτυξη - παραγωγή - διανομή" λιπαντικών τεχνικών προϊόντων. Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει αυτή τη στιγμή εξοπλισμό λίπανσης ελάχιστης ποσότητας (για πολλές εφαρμογές εκτός από τη συνήθη λίπανση με γαλακτώματα), χειροκίνητους και ηλεκτρικά ελεγχόμενους ελαιολιπαντές με σταγόνες, εξατομικευμένα προϊόντα, αντλίες με γρανάζια, εμβολοφόρες αντλίες, κεντρικά συστήματα λίπανσης, δοχεία λιπαντικού, δοχεία πίεσης V2A – V4A, ρυθμιστές στάθμης, δείκτης στάθμης λαδιού και ελαιοδείκτες. Έτσι, η UNIOELER είναι σε θέση να αναπτύσσει και να προσφέρει τις κατάλληλες λύσεις για ευρύ φάσμα εφαρμογών. Λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του χρήστη, αλλά συγχρόνως λαμβάνουν υπόψη τις περιβαλλοντικές απαιτήσεις και τις νομικές υποχρεώσεις.

  6. ASCENTEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η μακρόχρονη εμπειρία μας στη σχεδίαση και στην κατασκευή πολλών χιλιάδων θερμαντήρων διασφαλίζουν την ασφάλεια και τη ρουτίνα στο έργο μας. Στην περιοχή γύρω από τη μικρή πόλη της Βάδης Wiesloch έχει αναπτυχθεί κατά τις περασμένες δεκαετίες μια παράδοση στην κατασκευή εγκαταστάσεων λαδιού μεταφοράς θερμότητας. Η σχεδίαση „Wiesloch“ αυτών των εγκαταστάσεων έχει εξελιχθεί σε παγκόσμια εμπορική ονομασία και έννοια ποιότητας. Ξ συνεργάτες της Ascentec GmbH είναι όλοι αναγνωρισμένοι εξειδικευμένοι στον τομέα τεχνικοί με μακρόχρονη πρακτική επαγγελματική εμπειρία. Σε μεγάλο ποσοστό προέρχονται από την πρώην „Apparatebau Wiesloch“, έναν πρωτοπόρο με μακρά παράδοση στον τομέα των εγκαταστάσεων λαδιού μεταφοράς θερμότητας. Για το λόγο αυτό δεν προκαλεί έκπληξη ότι εμείς, παρ' όλο που είμαστε μια νέα εταιρεία, διαθέτουμε εμπειρία δεκαετιών στη σχεδίαση, στην κατασκευή και στην παραγωγή τεχνικών εγκαταστάσεων θερμότητας. Και η επιλογή της έδρας της εταιρείας Ascentec στη βιομηχανική περιοχή St. Leon-Rot, κοντά στο Wiesloch, δεν είναι τυχαία, καθώς έχουμε συναίσθηση της εδραιωμένης εκεί παράδοσης στην κατασκευή λεβήτων. Οι δικές μας κατασκευές θερμαντήρων λαδιού μεταφοράς θερμότητας βασίζονται στον παγκοσμίως γνωστό για την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητά του τρόπο κατασκευής „Wiesloch“ συνδυάζοντάς τον με σύγχρονες μεθόδους και γνώσεις κατασκευής. Η μηχανολογική μας τεχνογνωσία σε συνδυασμό με τη στενή συνεργασία με επιλεγμένους προμηθευτές και αξιολογημένους συνεργάτες παραγωγής και συναρμολόγησης, διασφαλίζει τη σταθερά υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων.

  7. SÜDSTRAHL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τα μηχανήματα παγοβολής ξηρού πάγου της σειρά Powerjet έχουν ακόμη μεγαλύτερη απόδοση με παροχή πάγου από 40 έως 150 kg/ώρα. Χάρη στο αποτελεσματικό σύστημα ενός εύκαμπτου σωλήνα μπορεί να παραχθεί μια πολύ ισχυρή ριπή, με την οποία μπορούν να αφαιρούνται ακόμη και οι πλέον επίμονοι ρύποι. Με τη νέα σειρά μπορείτε να επιλέξετε για την κατάλληλη συσκευή σε πεδίο εφαρμογής 1 m³ – 20 m³ την ποσότητα αέρα και πίεση αέρα από 3 έως το πολύ 20 bar. Τελευταία παράγουμε επίσης κοκκοποιητές για ξηρό πάγο. Τα χαρακτηριστικά απόδοσης της εταιρείας μας: γερμανική παραγωγή, ανάπτυξη και σχεδίαση, εμπειρία άνω των 15 ετών με μεγάλο αριθμό επαγγελματικών δικαιωμάτων προστασίας, υψηλό πρότυπο ποιότητας με δική μας διασφάλιση ποιότητας στην παραγωγή και στην εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων, προϊόντα και σχεδίαση με δικαιώματα προστασίας, ιδιόκτητοι εκθεσιακοί χώροι, εγκατάσταση παγοβολής για δοκιμές και παγοβολή στις εγκαταστάσεις της εταιρείας (με ραντεβού).

  8. PETER PRINZING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Peter Prinzing GmbH είναι μια μικρομεσαία, οικογενειακά διευθυνόμενη επιχείρηση κατασκευής μηχανημάτων με μακρά παράδοση και ρίζες την περιοχή Schwäbische Alb. Η σημερινή στρατηγικά ευνοϊκή θέση της επιχείρησης στο κέντρο της Ευρώπης, στη διασταύρωση δύο σημαντικών αυτοκινητοδρόμων που συνδέουν το Βορρά με το Νότο και την Ανατολή με τη Δύση, είναι η τέλεια περίπτωση για τη διάθεση προϊόντων σε όλα τα μέρη του κόσμου. Ως οικογενειακή επιχείρηση με επίγνωση της παράδοσης είμαστε σήμερα στη τέταρτη γενιά υπό τη διεύθυνση της οικογένειας Prinzing. Ήδη πριν από περισσότερα από 100 χρόνια επεξεργαζόμαστε μέταλλο σε ένα μικρό σιδηρουργείο στο Urspring. Από αυτό εξελίχθηκε με επιχείρηση με δύο βασικούς επιχειρηματικούς τομείς: μηχανήματα επεξεργασίας ελασμάτων και συστήματα καθαρισμού στάβλων. Όσο διαφορετικοί και αν είναι οι επιχειρηματικοί τομείς, έχουν ένα κοινό στοιχείο: η Peter Prinzing GmbH μπορεί να θεωρείται ως κορυφαία επιχείρηση και στους δύο τομείς.

  9. KOTHE DESTILLATIONSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στον τομέα της παραγωγής οινοπνεύματος και της απόσταξης τα πάντα οδηγούν εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια στην εταιρεία Kothe. Παράγουμε από την πρώτη ιδέα έως την τελευταία βίδα μελετημένα συστήματα απόσταξης κορυφαίου τεχνικού επιπέδου – πάντοτε εξατομικευμένα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των διεθνών πελατών μας. Ποιότητα σε κάθε λεπτομέρεια. Από το μικρό ερασιτεχνικό αποστακτήριο, τα μικρά αποστακτήρια, τα σφραγισμένα αποστακτήρια έως τα αποστακτήρια για βότκα και ουίσκι, καθεμιά από τις δικές μας εγκαταστάσεις απόσταξης είναι εξατομικευμένη και είναι ό, τι καλύτερο μπορεί να περιμένει κανείς όσον αφορά στην τεχνολογία των αποστακτηρίων. Όλα τα αποστακτήριά μας παράγονται κατόπιν στενής συνεννόησης με βάση τις επιθυμίες του πελάτη. Στο πλαίσιο αυτό λαμβάνουμε ιδίως υπόψη τις προς επεξεργασία πρώτες ύλες και καταρτίζουμε εκτός από την εγκατάσταση απόσταξης και ολοκληρωμένα σχέδια επεξεργασίας. Για το σκοπό αυτό σας παρέχουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα παρελκομένων, από το μικρό αλκοολόμετρα έως το σύστημα εμφιάλωσης και τοποθέτησης ετικετών. Σχεδιάζουμε έτοιμα προς λειτουργία αποστακτήρια σιτηρών ή μελάσας, καθώς και αποστακτήρια φρούτων από τα συνιστώμενα δένδρα, την έκθλιψη και την απόσταξη έως την παραγωγή και την αποθήκευση. Ευχαρίστως παρέχουμε επίσης ανάλυση των αποσταγμάτων σας. Στείλτε μα δείγματα, όταν δεν είστε βέβαιοι αν αυτά μπορούν να επιτύχουν τη βράβευσή τους ή απλώς για να λάβετε μια ανεξάρτητη γνωμοδότηση για την ποιότητα. Μια ομάδα εμπειρογνωμόνων θα σας εξυπηρετήσει ευχαρίστως!

  10. BATTERIE TECHNIK VRI GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Energy performes our life! Στην ιατρική τεχνολογία, σε επαγγελματικές βιομηχανικές εφαρμογές, ηλεκτρικά εργαλεία, E-Mobility, ρομποτική έως στην αεροναυτιλία και στη διαστημική: τα πεδία εφαρμογής των αυτόνομων και κινητών φορέων ενέργειας είναι σχεδόν απεριόριστα και αποτελούν σημαντικό στοιχείο της τρέχουσας και της μελλοντικής ανάπτυξης προϊόντων. Η ειδική για κάθε εφαρμογή σχεδίαση και μηχανολογική κατασκευή, καθώς και η ειδική για κάθε έργο και προϊόν υλοποίηση αποτελούν σημαντικό παράγοντα επιτυχίας προϊόντων και λύσεων υψηλής ποιότητας. Στην VRI παρέχουμε υποστήριξη σε όλους τους τομείς του κύκλου ζωής των προϊόντων. Από τη σχεδίαση, την ανάπτυξη και την παραγωγή έως το σέρβις. Όσον αφορά στην ανάπτυξη και στην παραγωγή εξατομικευμένων λύσεων ή στην προσαρμογή των ευέλικτων και δοκιμασμένων συστημάτων μας: είμαστε ο συνεργάτης σας στον τομέα των έξυπνων συστημάτων μπαταριών, επειδή η επιτυχία σας είναι το δικό μας πάθος. Αυτό πρεσβεύουμε εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εγκατάσταση

Αριθμός αποτελεσμάτων.

1.545 Επιχειρήσεις

Kατηγορια