• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • δυναμό

Αποτελέσματα για

Δυναμό

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. BURSTER PRÄZISIONSMESSTECHNIK GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η λύση για τεχνικές μετρήσεις. Με αυτό το σλόγκαν, η διεθνώς δραστηριοποιούμενη επιχείρηση τεχνικών μετρήσεων burster προμηθεύει εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα από τις εγκαταστάσεις ανάπτυξης και παραγωγής της στη Γερμανία επώνυμους πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο με αισθητήρες, συσκευές μέτρησης ακριβείας και συστήματα μέτρησης για την επεξεργασία σημάτων αισθητήρων. Η burster είναι εκεί όπου η διασφάλιση της ποιότητας και η επιτήρηση της παραγωγής παίζουν κάποιο ρόλο. Με γνώμονα την ακρίβεια, την ποιότητα και την ευελιξία η μικρομεσαία επιχείρηση burster από τη Βάση-Βυρτεμβέργη αναπτύχθηκε σε διάστημα 50 ετών σε έναν από τους σημαντικότερους προμηθευτές συσκευών μέτρησης ακριβείας, αισθητήρων και συστημάτων για την επεξεργασία σημάτων αισθητήρων και την επιτήρηση διαδικασιών. Στη Γερμανία και σε ολόκληρο τον κόσμο, η burster προμηθεύει περισσότερους από 7500 πελάτες, στους οποίους η πρωτοπόρος και έμπειρη ομάδα μας προσφέρει υποστήριξη σε θέματα εφαρμογών ακόμα και πριν αυτοί λάβουν την απόφαση να αγοράσουν.

  2. FORM + TEST SEIDNER & CO. GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εδώ και περισσότερα από 55 χρόνια αναπτύσσουμε και παράγουμε μηχανήματα ελέγχου στο Riedlingen της Άνω Σουηβίας. Ένα από τα πλεονεκτήματά μας είναι η κατασκευή και η παραγωγή υψηλής ποιότητας ειδικών μηχανημάτων ελέγχου με βάση τις εξατομικευμένες προδιαγραφές του πελάτη. Από το πιο μικρό μηχάνημα με δύναμη λίγων Newton έως το μηχάνημα ελέγχου με συμπίεση 10000 kN βάρους άνω των τριάντα τόνων, η ομάδα των πεπειραμένων μηχανικών και τεχνικών μας είναι σε θέση να υλοποιεί ακόμη και τις πλέον απαιτητικές κατασκευές. Χάρη στη στενή επαφή με τα κορυφαία ινστιτούτα και πανεπιστήμια βρισκόμαστε πάντοτε στο πλέον επίκαιρο επίπεδο της τεχνολογίας ελέγχου. Η συμμετοχή μας στο γερμανικό σύνδεσμο κατασκευαστών μηχανημάτων και εγκαταστάσεων (VDMA), ειδικός τομέας μηχανημάτων ελέγχου συνεπάγεται για εσάς την εγγύηση για καινοτομικές τεχνολογίες, εξαιρετική ποιότητα και αξιόπιστο σέρβις. Ένα ξεχωριστό τμήμα ασχολείται με την ανάπτυξη και την προσαρμογή των ηλεκτρονικών δομοστοιχείων στα δικά μας μηχανήματα ελέγχου. Στο πλαίσιο αυτό επικεντρωνόμαστε στο σχεδιασμό έργων και στην ανάπτυξη με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Η παραγωγή του υλισμικού πραγματοποιείται από μια θυγατρική επιχείρηση στην Ελβετία.

  3. PETER HUBER KÄLTEMASCHINENBAU SE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Peter Huber Kältemaschinenbau ιδρύθηκε το 1968 από τον Peter Huber και είναι έκτοτε στην ιδιοκτησία της οικογένειας. Στην έδρα μας στο Offenburg, στο εργοστάσιο Tangofabrik, απασχολούμε επί του παρόντος περίπου 300 συνεργάτες. Εκτός αυτού, με διεθνή παραρτήματα και αντιπροσώπους σε ολόκληρο τον κόσμο παρέχουμε ολοκληρωμένο και αξιόπιστο σέρβις. Ήδη πριν από 20 χρόνια έχουμε δρομολογήσει τη συνεπή αλλαγή σε οικολογικά ψυκτικά μέσα. Σήμερα, παρέχουμε μεγάλο μέρος της γκάμας των προϊόντων μας με φυσικά ψυκτικά μέσα και είμαστε συνεπώς πρωτοπόροι στον τομέα των οικολογικών και αειφόρων συστημάτων ρύθμισης θερμοκρασίας. Η επιχείρησή μας συγκαταλέγεται μεταξύ των τεχνολογικά κορυφαίων προμηθευτών λύσεων ρύθμισης θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας για την έρευνα και τη βιομηχανία. Σε ολόκληρο τον κόσμο, τα προϊόντα μας διασφαλίζουν την ακριβή ρύθμιση της θερμοκρασίας σε εργαστήρια, τεχνικές εγκαταστάσεις και μεθόδους παραγωγής από -125 έως +425 °C.

  4. OTEC PRÄZISIONSFINISH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OTEC PRÄZISIONSFINISH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επανόρθωση - εργαλειομηχανές, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Επανόρθωση - εργαλειομηχανές, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, ξακρισμα, και χυτευση μεσω φυγοκεντρης δυναμης. Έχει έδρα σε Straubenhardt, Γερμανία.

  5. ETH MESSSTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία ETH MESSSTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αισθητήρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αισθητήρες δύναμης, και παγκοι δοκιμων. Έχει έδρα σε Gschwend, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SCHNORR GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Κατασκευαστής δισκοειδών ελατηρίων, ασφαλιστικών ροδελών και ροδελών σύσφιξης, κυματοειδών ελατηρίων, πρεσαριστών εξαρτημάτων από χάλυβα ελατηρίων. Τα προϊόντα SCHNORR® αποτελούν την πρώτη επιλογή παντού όπου το μέταλλο εξυπηρετεί με τη δύναμη και τη μορφή απαιτητικές λειτουργίες κίνησης, απόσβεσης, ασφάλισης. Ως πρωτοπόρος στον τομέα εφαρμογών των δισκοειδών ελατηρίων, ο Adolf Schnorr ίδρυσε το 1908 τη διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη οικογενειακή επιχείρηση. Η SCHNORR® είναι σήμερα μια από τις παγκοσμίως κορυφαίες επιχειρήσεις λύσης προβλημάτων στον τομέα των δισκοειδών ελατηρίων και τις ασφάλισης βιδών με παγκοσμίως δικτυωμένα παραρτήματα διάθεσης. Εκτός από τη μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα του πεσαρίσματος και του τορναρίσματος, η επιχείρηση διαθέτει επίσης την τεχνολογία της κοπής ακριβείας, την τεχνογνωσία της παραγωγής ευαίσθητων στη στρέβλωση δισκοειδών ελατηρίων και μια ακόμη ομάδα προϊόντων – το κυματοειδές ελατήριο ως εξάρτημα σχεδίασης.

  2. HOJU-BESCHLAG GMBH

    Γερμανία

    Η παραγωγή σοβατεπιών, προστατευτικών για πόρτες, διάτρητων μαστών, σχαρών εξαερισμού από αλουμίνιο, πλαστικό και ανοξείδωτο χάλυβα καθώς και εξαρτημάτων για οποιαδήποτε ειδική παραγγελία αποτελούν τη βάση της επιχειρηματικής μας παρουσίας εδώ και πάνω από 60 χρόνια. Τα προϊόντα μας είναι μοντέρνα, χαρακτηριστικά, οπτικά ελκυστικά, και ταυτόχρονα λειτουργικά και κατάλληλα για καθημερινή χρήση. Η κάλυψη των σημερινών απαιτήσεων της αγοράς απαιτεί αντίστοιχα υψηλό επίπεδο απόδοσης και ποιότητας, σε όλο και πιο πιεστικές συνθήκες χρόνου. Αυτό προσφέρουμε σε στενή συνεργασία με την αυξανόμενη πελατειακή βάση μας.Είμαστε ανταγωνιστικοί και βιώσιμοι, επειδή επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες και ισχυρά μηχανήματα. Οι αξιολογήσεις των περισσότερων πελατών και προμηθευτών μας δείχνουν ότι η ποιότητα δεν είναι απλώς μια φράση για εμάς, αλλά η κινητήρια δύναμη της εταιρείας μας.

  3. DEUSCHLE SPINDEL-SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Οι άτρακτοί σας είναι στην Deuschle σε καλά χέρια. Εξειδίκευση εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια. Η Deuschle δραστηριοποιείται στη 2η γενιά. Ο ιδρυτής Karl Deuschle, ως πρωτοπόρος στην τεχνολογία HSC, έχει θέσει πρότυπα. Η επιχείρηση προσαρμόζει δυναμικά στην αγορά τη γκάμα των προϊόντων της. Οι δυνατότητες επισκευής καλύπτουν ατράκτους έως 160.000 σ.α.λ. Ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή των μηχανημάτων CNC, η Deuschle έχει τη λύση. Αυτές οι άτρακτοι κινητήρα χρησιμοποιούνται συνήθως σε λειαντήρες, μηχανικές φρέζες ή κέντρα επεξεργασίας. Και οι κύριες και κόντρα άτρακτοι των μηχανικών τόρνων υποβάλλονται σε τακτική επισκευή. Οι τομείς δραστηριότητας καλύπτουν πολλούς τομείς. Η προσωπική επαφή με τον πελάτη αποτελεί σημαντικό πυλώνα. Οι 40 συνεργάτες μετεκπαιδεύονται στοχευμένα και συνεχώς με σεμινάρια κατάρτισης. Μακροπρόθεσμα απασχολούμενοι συνεργάτες (>25 ετών), μια σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων, 400 μέσα ελέγχου και μηχανήματα τρισδιάστατης μέτρησης τελειοποιούν την ποιότητα. Τίποτε δεν επαφίεται στην τύχη.

  4. LANGER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Ο όμιλος Langer στο Illmensee περιλαμβάνει τις δύο εταιρείες «Langer GmbH & Co. KG» και «LARO NC-Technik GmbH». Η γκάμα προϊόντων της Langer GmbH & Co. KG περιλαμβάνει τρεις κύριους τομείς: την κατασκευή καλουπιών και εργαλείων με την ανάπτυξη πλαστικών συστατικών, την κατασκευή εργαλείων χύτευσης υπό πίεση για πρωτότυπα εξαρτήματα και εξαρτήματα μαζικής παραγωγής, το ταίριασμα δειγμάτων προκαταρκτικών σειρών και την παραγωγή μικρών σειρών εξαρτημάτων σε μηχανές χύτευσης υπό πίεση με δύναμη κλεισίματος 25-900 τόνων. Ο δεύτερος πυλώνας είναι η κατασκευή μοντέλων λειτουργιών Styling και Cubing. Ο τρίτος τομέας είναι η κατασκευή δοκιμίων και γνωμόνων όπου παράγονται μέσα καταγραφής μετρήσεων και δοκίμια από αλουμίνιο, χάλυβα ή ελαφρά υλικά κατασκευής για την ακριβή καταγραφή και τον έλεγχο εξαρτημάτων.

  5. THIELMANN UCON GMBH

    Γερμανία

    Μια μάρκα για την εκπλήρωση όλων των προσδοκιών σας. Η αφοσίωσή μας και οι συνεχείς προσπάθειές μας για την προσφορά της καλύτερης ποιότητας κοντέινερ και των σχετικών υπηρεσιών, έχουν κερδίσει εδώ και πολλά χρόνια εξαιρετική φήμη από διάφορους πελάτες μας. Το αποτέλεσμα είναι ότι οι μάρκες μας UCON, WEW, THIELMANN, COMET και PORTINOX καλύπτουν σήμερα το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς κοντέινερ και καταλαμβάνουν ηγετική θέση σε πολλά τμήματα της βιομηχανίας. Ωστόσο, η πείρα μάς δίδαξε ότι πρέπει να συγχρονιζόμαστε με τους καιρούς και να προσαρμοζόμαστε με ευελιξία και ευρεία σκέψη σε αλλαγές της αγοράς. Για το λόγο αυτό και στην προσπάθειά μας να εκπληρώνουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αποφασίσαμε να συγκεντρώσουμε τις διάφορες επιχειρήσεις κάτω από μία μάρκα: την THIELMANN. Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία και τις δυνάμεις μας κάτω από μία στέγη, προσφέρουμε στους πελάτες μας την ευρύτερη εξειδικευμένη γνώση που υπάρχει στον τομέα των κοντέινερ.

  1. JULABO GMBH

    Γερμανία

    Η JULABO είναι μία από τις ηγέτιδες εταιρείες παγκοσμίως στην κατασκευή εξοπλισμών θερμορύθμισης που προορίζονται για την έρευνα και τον επιστημονικό και βιομηχανικό τομέα. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει καινοτόμες λύσεις για σχεδόν κάθε εφαρμογή ρύθμισης θερμοκρασίας, από -95 έως +400 °C. Προϊόντα: θερμοστάτες εμβύθισης, θερμοστατούμενα υδατόλουτρα συνεχούς ροής, κρυοστάτες και κρυοστάτες εξαιρετικά χαμηλής θερμοκρασίας, εξαιρετικά δυναμικά συστήματα ελέγχου θερμοκρασίας, θερμοστάτες για υψηλές θερμοκρασίες, ψύκτες συνεχούς ροής, ψύκτης με εμβάπτιση και γεννήτριες ψύχους, υδατόλουτρα, λουτρά με ανάδευση, ρυθμιστές θερμοκρασίας εργαστηρίου, βιομηχανικοί ψύκτες, θερμοστάτες βαθμονόμησης, θερμοστάτες ιξώδους, αυτοματισμοί για εργαστήρια, λογισμικό και εξαρτήματα

  2. WITTMANN-KOMET METALL CUTTING SAWS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εξειδίκευση της εταιρείας Komet που βρίσκεται στο Weil am Rhein είναι οι λεπίδες σιδηροπρίονων HSS που διαθέτουν δόντια με ιδιαίτερο σχήμα και γεωμετρία. Έτσι προτείνουμε μια εξορθολογισμένη και οικονομική κοπή των διαφόρων υλικών. Η μεταβλητή γεωμετρία των δοντιών, π.χ. για τις λεπίδες σιδηροπρίονων, παρουσιάζει θετική γωνία κοπής για την κοπή σκληρού ανοξείδωτου χάλυβα. Αυτό μειώνει τη δύναμη κοπής, βελτιώνει την απομάκρυνση των ρινισμάτων και αυξάνει τη διάρκεια ζωής. Μια πρόσφατα αναπτυγμένη λεπίδα σιδηροπρίονου, πριν εξέλθει από το συνεργείο μας, υποβάλλεται πραγματική εξέταση, διότι εφαρμόζουμε πάντοτε το σύνθημα «Η ποιότητα είναι η καλύτερη διαφήμισή μας».

  1. HAACON HEBETECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η haacon hebetechnik gmbh με έδρα το Freudenberg στον Main είναι κατασκευαστής εξειδικευμένων λύσεων συστημάτων ανύψωσης. Επιχειρηματικοί τομείς είναι τα βιομηχανικά συστήματα ανύψωσης, τα συστήματα οχημάτων επαγγελματικής χρήσης και τα ανυψωτικά συστήματα. Από τεχνική άποψη, η haacon αναπτύσσει ανυψωτικούς μηχανισμούς, η μετάδοση δύναμης των οποίων διεξάγεται μέσω ατράκτων, οδοντωτής ράβδου ή συρματόσχοινου. Η haacon επικεντρώνεται στους επιχειρηματικούς τομείς γενικών συστημάτων ανύψωσης, εξαρτημάτων οχημάτων επαγγελματικής χρήσης και ανυψωτικών συστημάτων στον τομέα B2B.

  2. ZIMMER GROUP

    Γερμανία

    Διαθέτουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στοιχείων σύσφιξης και πέδησης για ράγες προφίλ, κυκλικούς οδηγούς και άξονες περιστροφής, καθώς και βιομηχανικούς αποσβεστήρες κρούσης με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ελικοειδή αυλάκωση. Τα προϊόντα μας: φρένα μηχανημάτων, υδραυλικά φρένα, φρένα πεπιεσμένου αέρα, φρένα με δύναμη ελατηρίου, ηλεκτρομηχανικοί συσσωρευτές με ελατήρια για φρένα, συστήματα χειρισμού, βιομηχανικοί αποσβεστήρες κρούσεων, γραφεία μηχανικών για συστήματα χειρισμού, μονάδες σύσφιξης για βάκτρα εμβόλων, γραμμικά φρένα, αποσβεστήρες κρούσεων.

  3. GERWECK GMBH OBERFLÄCHENTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία Gerweck GmbH Oberflächentechnik είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής υπηρεσιών για επιστρώσεις επιφανειών και μετάλλων, καθώς και ελαφρών μετάλλων.. Ο επιτυχημένος συνδυασμός ηλεκτρολυτικής επίστρωσης συνδυαστικής και μεμονωμένης μαζί με την υψηλή ποιότητα και την ικανοποίηση του πελάτη, μας εξασφαλίζουν πελάτες από την αυτοκινητοβιομηχανία, την ηλεκτρική και την ιατρική βιομηχανία. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας στα αρχικά στάδια των νέων έργων στην πρωτότυπη μονάδα μας, η οποία έχει σχεδιαστεί με την τελευταία τεχνολογία, μέχρι τη σειρά παραγωγής. Προκειμένου να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των δυναμικών αγορών, εστιάζουμε στην ανάπτυξη τεχνολογικών εγκαταστάσεων και στις πιο πρόσφατες μεθόδους ανάλυσης. Διαθέτουμε εξαιρετικό συντονισμό και ευέλικτη προσαρμογή των συστημάτων στα προϊόντα σας. Ελέγχουμε τον προγραμματισμό της παραγωγής μέσω σύγχρονων εγκαταστάσεων ελέγχου καθώς και μέσω συστήματος ERP που υποστηρίζεται από SAP. Αυτό αντικατοπτρίζει τα πρώτα σημαντικά βήματα στο πλαίσιο της ψηφιοποίησης 4.0 της εταιρεία μας.

  4. ULBRICH GMBH

    Γερμανία

    Ως εταιρεία με σημαντικές διατομεακές γνώσεις στους τομείς των υδραυλικών συστημάτων, της ηλεκτρονικής και της κατασκευής μηχανημάτων, κατασκευάζουμε και παράγουμε υδραυλικές πρέσες ελέγχου, πρέσες συναρμολόγησης, πρέσες παραγωγής και ειδικά μηχανήματα ρυθμιζόμενης δύναμης και διαδρομής. Στο τομέα των υδραυλικών συστημάτων επεξεργαζόμαστε από κοινού με τους πελάτες μας καινοτομικά υδραυλικά συστήματα για την ενίσχυση της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητας των πελατών μας

  5. BALLUFF GMBH

    Γερμανία

    Η Balluff είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση με παράδοση και μακροχρόνιες σχέσεις με τους πελάτες που λειτουργεί ταυτόχρονα ως σημαντικός συνεργάτης καινοτομίας και κινητήρια δύναμη για τους πελάτες της.