• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • διεπαφες

Αποτελέσματα για

Διεπαφες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. FEINMETALL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    FEINMETALL GmbH. Οι μελετημένες λύσεις επαφών ακριβείας αποτελούν σημαντικό παράγοντα επιτυχίας ιδίως για τη δοκιμή ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών στοιχείων και προϊόντων. Η Feinmetall διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις επαφών για τη βιομηχανία ηλεκτρονικών, αυτοκινήτων και ημιαγωγών και μπορεί έτσι να συμβάλλει σημαντικά στη δική διασφάλιση ποιότητας. Οι δύο ομάδες προϊόντων της επιχείρησης, δηλ., οι πείροι ελέγχου για επαφές καρτών τυπωμένου κυκλώματος ή πλεξουδών καλωδίων, καθώς και οι κάρτες ελέγχου για τη δοκιμή ημιαγωγών, αλληλοσυμπληρώνονται με ιδανικό τρόπο και διασφαλίζουν μια μοναδική εξειδίκευση σε ό, τι αφορά στην ακρίβεια στα όρια του δυνατού. Εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, η Feinmetall είναι έτσι ένας αξιόπιστος συνεργάτης της διεθνούς βιομηχανίας υψηλής τεχνολογίας. Η επιχείρηση εκπροσωπείται σε παγκόσμιο επίπεδο και εκτός της έδρας της στη Γερμανία διαθέτει περαιτέρω μονάδες στις ΗΠΑ, στην Τσεχία, στην Τυνησία, στο Μεξικό, στη Σιγκαπούρη, στην Ταϊβάν και στην Κίνα.

  2. BIHL+WIEDEMANN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Bihl+Wiedemann GmbH ιδρύθηκε το 1992 στο Μάνχαϊμ της Γερμανίας από τους Jochen Bihl και Bernhard Wiedemann. Η εξειδικευμένη μηχανική εταιρεία ανήκει στους ηγετικούς προμηθευτές στον τομέα της τεχνικής ασφάλειας και των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων για τεχνολογίες αυτοματισμού με AS-Interface. Εκτός από την κύρια έδρα της στο Μάνχαϊμ, η Bihl+Wiedemann διατηρεί παραρτήματα στην Τουρκία, τη Δανία, τις ΗΠΑ και την Κίνα. Επιπλέον, διεθνείς διανομείς έχουν αναλάβει την παγκόσμια εκπροσώπηση της εταιρείας. Επιλέγοντας προϊόντα της Bihl+Wiedemann, είστε στα καλύτερα χέρια με πολλούς αναγνωρισμένους χρήστες στον τομέα του αυτοματισμού εργοστασίων, διαδικασιών και κτιρίων, καθώς και στους τομείς της μηχανολογίας και της μεταφοράς (ναυπηγική, σιδηροδρομική και οδική μεταφορά). Τα προϊόντα της Bihl+Wiedemann χρησιμοποιούνται σε ασφαλείς και μη εφαρμογές, σε μηχανήματα και εγκαταστάσεις κάθε μεγέθους, όπως. οδοί μεταφοράς, υπερυψωμένες αποθήκες, συσκευαστικά μηχανήματα ή εργαλειομηχανές.

  3. FRANZ BINDER GMBH & CO. ELEKTRISCHE BAUELEMENTE KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε ένας από τους ηγέτες στην αγορά των στρογγυλών κουμπωτών συνδετήρων. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση διοικούμενη από τους ιδιοκτήτες, έχουμε έδρα και τόπο ίδρυσης το Νέκαρσουλμ και απασχολούμε 1.000 υπαλλήλους σε τοπικό επίπεδο και 1.700 διεθνώς. Ξεκινήσαμε από μια μικρή επιχείρηση το 1960 και συνεχίσαμε να αναπτυσσόμαστε συνεχώς ώσπου φτάσαμε σε σημείο να δραστηριοποιούμαστε παγκοσμίως. Εντός του Ομίλου binder υπάρχουν πέντε συνδεόμενες επιχειρήσεις και οκτώ θυγατρικές επιχειρήσεις στη Γερμανία, τη Σουηδία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ουγγαρία, την Ολλανδία, την Ελβετία, τη Γαλλία, την Κίνα, τη Σιγκαπούρη και τις ΗΠΑ που συμβάλλουν καθημερινά στην επιτυχία μας. Αυτή η επιτυχία αντικατοπτρίζει την σταθερή και συνεχή ανάπτυξη.Το όραμά μας είναι η διεθνοποίηση του Ομίλου binder και η διείσδυση σε κλάδους όπως είναι η ιατροτεχνολογία, η αγροτική βιομηχανία και η βιομηχανία τροφίμων.Είμαστε μια παραδοσιακή, στιβαρή οικογενειακή επιχείρηση και αυτό σημαίνει γρήγορα αντανακλαστικά και ταχείες αποφάσεις.

  4. PEPPERL+FUCHS SE

    Γερμανία

    Η εταιρεία PEPPERL+FUCHS SE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αισθητήρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διακόπτες εγγύτητας, και διεπαφη ανθρωπου-μηχανης. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  5. RAFI GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η RAFI αναπτύσσει και παράγει ηλεκτρομηχανικά δομοστοιχεία και συστήματα χειρισμού για την επικοινωνία ανθρώπου-μηχανής, καθώς και ηλεκτρονικά δομοστοιχεία και συσκευές. Ο τομέας προϊόντων ηλεκτρομηχανικών δομοστοιχείων περιλαμβάνει πλήκτρα σύντομης διαδρομής, πλήκτρα και συσκευές εντολοδότησης (π.χ. διακόπτες κινδύνου). Σ τον τομέα συστημάτων διατίθενται συστήματα καταχώρισης σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, όπως π.χ. γυάλινα πληκτρολόγια και πληκτρολόγια μεμβράνης και συστήματα οθόνης αφής, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών συστημάτων και διεπαφών για καταχώριση, μεταγωγή και ένδειξη. Η διεκπεραίωση παραγγελιών ηλεκτρονικών δομοστοιχείων και συσκευών σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, συμπεριλαμβανομένων της προμήθειας των εξαρτημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο, της δοκιμής και της εξυπηρέτησης μετά την πώληση, συνδυάζονται στον τομέα EMS (Electronic Manufacturing Services).

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FISCHER FORTUNA GMBH

    Γερμανία

    Ανάπτυξη, παραγωγή και διάθεση ατράκτων ασφαλείας την μάρκας FORTUNA. Συμβουλευτικές υπηρεσίες και πωλήσεις ατράκτων ακριβείας από τις μάρκες FISCHER και PRECISE. Άτρακτοι έμμεσης και άμεσης μετάδοσης, άξονες υψηλής συχνότητας, μεταβλητές διεπαφές εργαλείων, χειροκίνητη ή αυτόματη σύσφιξη εργαλείου, υψηλής ακριβείας, μεταβλητοί αριθμοί στροφών και αποδόσεις. Ειδικές κατασκευές σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Άξονες μεγάλου μήκους για την εσωτερική λείανση οπών με μεγάλες διαστάσεις. Υπηρεσίες επισκευής για ατράκτους μηχανημάτων FISCHER, FORTUNA και PRECISE, καθώς και ΤΡΙΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας: υδροστατικές άτρακτοι, άτρακτοι κινητήρων, σέρβις ατράκτων, κινητήρες υψηλής συχνότητας, κύριες άτρακτοι για εργαλειομηχανές, επισκευές λειαντικών ατράκτων, επισκευές ατράκτων φρεζών (συμπληρωματική λείανση εργαλειοφόρων ατράκτων για μονάδες επεξεργασίας), άτρακτοι υψηλής συχνότητας, άτρακτοι φρεζών, άτρακτοι δραπάνων