• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • διατρητικα

Αποτελέσματα για

Διατρητικα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. BERGMANN & HILLEBRAND GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εκτός από την παραγωγή ελασμάτων ακριβείας, η Bergmann & Hillebrand παρέχει τη μετεπεξεργασία τους για την παραγωγή πρεσαριστών, ελατών και κυρτωμένων εξαρτημάτων. Η επιχείρηση ειδικεύεται σε διάτρητα ελάσματα με μικρός εύρος οπής, υψηλής διαπερατότητας και υψηλών απαιτήσεων ως προς την οπτική και λειτουργική ποιότητα. Για απαιτητικά λειτουργικά εξαρτήματα τεχνικών εφαρμογών, εφαρμογές πολυμέσων High-End, ειδικά προσαρμοσμένα διαμορφωμένα εξαρτήματα για προσανατολισμένα στη σχεδίαση προϊόντα ή πρωτότυπα, ειδικές και μικρές σειρές, ορισμένες φορές κατορθώνουμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας. Ρωτήστε μας. Φροντίζουμε προσωπικά για τα ζητήματά σας και βρίσκουμε τη σωστή λύση και για το δικό σας προϊόν. Προκειμένου από την παράδοση επιτυχιών τριών γενιών η Bergmann & Hillebrand να αντλεί συνεχώς ποιότητα, καινοτομία και συνεπώς πρόοδο, για το σκοπό αυτό φροντίζουν η ιδιοκτήτρια οικογένεια, η διεύθυνση της επιχείρησης και το προσωπικό περίπου 40 ατόμων με αυτοπεποίθηση, καθώς και οι καλά εκπαιδευμένοι και δραστήριοι συνεργάτες.

  2. SAXONIA-FRANKE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως οικογενειακή επιχείρηση με επίγνωση την ποιότητα, η SAXONIA-FRANKE υποστηρίζει τους πελάτες της σε όλους τους τομείς της τεχνολογίας πρεσαρίσματος και πλαστικής παραμόρφωσης, της τεχνολογίας χύτευσης πλαστικών υπό πίεση και της συναρμολόγησης συγκροτημάτων. Η επιχείριση ιδρύθηκε το 1981 από τον Jörg Franke στο Göppingen. Το 1987 κατέστη ήδη δυνατή η μετακόμιση σε ένα νέο, μεγαλύτερο κτίριο παραγωγής. Κατά τα επόμενα χρόνια προέκυψαν και πάλι κτίρια επέκτασης για την κάλυψη της συνεχώς αυξανόμενης ανάπτυξης των παραγγελιών στην επιχείρηση. Το 2016 εγκαινιάστηκε ένα νέο κέντρο διοικητικής μέριμνας. Με αυτό το μέτρο ήταν δυνατή η επέκταση των χώρων παραγωγής. Ήδη το 2011 ξεκίνησε η αλλαγή γενιών και ο Felix Franke ανέλαβε τη διεύθυνση της επιχείρησης. Η επιτυχία μας βασίζεται στην καινοτομία και στη δραστηριότητα, καθώς και στη συνεχή δέσμευση για την ποιότητα και την αξιόπιστη παράδοση. Αυτά διασφαλίζονται με εκπαιδευμένους συνεργάτες, τη χρήση τεχνικά σύγχρονων μηχανημάτων και με ένα ολοκληρωμένο και διαχρονικό σύστημα για την υλοποίηση των παραγγελιών των πελατών. Στο πλαίσιο αυτό είναι σημαντική για εμάς η σύνδεση της ποιότητας και της οικονομίας του έργου και των προϊόντων μας με την υπευθυνότητα για το περιβάλλον και την κοινωνία. Το δικό μας ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης περιλαμβάνει τη διαχείριση της ποιότητας, του περιβάλλοντος, της εργασίας και της υγείας. Διαθέτουμε πιστοποίηση ISO TS 16949, ISO 9001, ISO 14001, EMAS III και OSHAS και εφαρμόζουμε το γερμανικό κώδικα αειφορίας.

  3. MEV MÖBEL-ELEMENTE-VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MEV MÖBEL-ELEMENTE-VERTRIEBS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διάτρητες σιδηρογωνιές. Έχει έδρα σε Flein, Γερμανία.

  4. INTERTEX-MASCHINENBAU GMBH & CO

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία INTERTEX-MASCHINENBAU GMBH & CO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διάτρητες σιδηρογωνιές. Έχει έδρα σε Eislingen, Γερμανία.

  5. KLW KARL LUTZ GMBH & CO. KG BETRIEBSEINRICHTUNGEN

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KLW KARL LUTZ GMBH & CO. KG BETRIEBSEINRICHTUNGEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διάτρητες σιδηρογωνιές. Έχει έδρα σε Weil Im Schönbuch, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TIXIT BERND LAUFFER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TIXIT BERND LAUFFER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διάτρητες σιδηρογωνιές. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  2. BRASS REGALANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BRASS REGALANLAGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διάτρητες σιδηρογωνιές. Έχει έδρα σε Öhringen, Γερμανία.

  3. AMBACHER & SCHRAMM METALLBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία AMBACHER & SCHRAMM METALLBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διάτρητες λαμαρίνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Nagold, Γερμανία.

  4. HANS ALBER WERKBANKFABRIK UND SCHREINEREI

    Γερμανία

    Η εταιρεία HANS ALBER WERKBANKFABRIK UND SCHREINEREI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διάτρητες σιδηρογωνιές. Έχει έδρα σε Irndorf, Γερμανία.

  5. BOHRMANN LAGER- & TRANSPORTSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BOHRMANN LAGER- & TRANSPORTSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διάτρητες σιδηρογωνιές. Έχει έδρα σε Weinheim, Γερμανία.

  1. MEVACO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MEVACO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διάτρητες λαμαρίνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Διάτρηση χάλυβα και μετάλλων, Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση, Ελασματοποιημένο μέταλλο - λαμαρίνες, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Διάτρηση χάλυβα και μετάλλων, Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση, και Ελασματοποιημένο μέταλλο - λαμαρίνες. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

  2. FRIEDRICH SCHULER BEDACHUNGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRIEDRICH SCHULER BEDACHUNGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διάτρητες λαμαρίνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Furtwangen, Γερμανία.

  1. SCHOBERTECHNOLOGIES GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHOBERTECHNOLOGIES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, Εργαλεία φορητά, Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης, Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Eberdingen, Γερμανία.

  2. FOTIOS TUNTUKAS

    Γερμανία

    Η εταιρεία FOTIOS TUNTUKAS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες, Λαμαρίνες και ελάσματα- σιδηρούχα μέταλλα, Διάτρητες λαμαρίνες - σιδηρούχα μέταλλα, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Χάλυβες, Λαμαρίνες και ελάσματα- σιδηρούχα μέταλλα, Διάτρητες λαμαρίνες - σιδηρούχα μέταλλα, και Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. PBS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PBS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λεπίδες και μαχαίρια βιομηχανικής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικα διατρητικα μηχανηματα. Έχει έδρα σε Urbach, Rems, Γερμανία.

  4. KOCHER & BECK GMBH & CO ROTATIONSSTANZTECHNIK KG.

    Γερμανία

    Η εταιρεία KOCHER & BECK GMBH & CO ROTATIONSSTANZTECHNIK KG., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι, και Διατρητικά μηχανήματα για χαρτί και χαρτόνι. Έχει έδρα σε Pliezhausen, Γερμανία.

  5. MENNINGER METALLWARENFABRIK ARTHUR RIEGGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία MENNINGER METALLWARENFABRIK ARTHUR RIEGGER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διάτρητες λαμαρίνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες και ελάσματα- σιδηρούχα μέταλλα, Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα, Λαμαρίνες και ελάσματα- σιδηρούχα μέταλλα, και Λαμαρίνες και ελάσματα από χάλυβα. Έχει έδρα σε Meßkirch, Γερμανία.

  6. BLECH-FORM GESELLSCHAFT ZUR BLECHVERARBEITUNG MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BLECH-FORM GESELLSCHAFT ZUR BLECHVERARBEITUNG MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα- σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διάτρητες λαμαρίνες - σιδηρούχα μέταλλα, και Διάτρητες λαμαρίνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Neuhausen, Γερμανία.

  7. PEKA STANZ- UND KLEBETECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Επιχείρηση διάτρησης και κοπής για την παραγωγή διάτρητων εξαρτημάτων ακριβείας από κολλητικές ταινίες μίας και δύο όψεων όλων των επώνυμων κατασκευαστών. Συσκευασία αυτοκόλλητων ταινιών όλων των επώνυμων κατασκευαστών σε ρολά από 3 mm έως 1550 mm. Συσκευασία στρωματοποιημένων και σύνθετων υλικών όλων σχεδόν των εύκαμπτων υλικών σε ρολά και φύλλα. Μεταποίηση διατιθέμενων υλικών κατά παραγγελία σε διάτρητα εξαρτήματα ακριβείας, στρωματοποιημένα και σύνθετα υλικά, προϊόντα σε ρολά ή φύλλα. Παροχή συμβουλών και λύσεις για σύνθετα προβλήματα κόλλησης του πελάτη. Διαθέτουμε, μεταξύ άλλων, κολλητικές ταινίες του παρακάτω κατασκευαστών: Orafol, AFTC, Avery Dennison, Scapa, Tesa, 3M. Τα προϊόντα μας: αυτοκόλλητα αφρώδη υλικά πολυαιθυλενίου, αυτοκόλλητες βιομηχανικές ταινίες, τεχνικές κολλητικές ταινίες, αυτοκόλλητα πρεσαριστά εξαρτήματα, αυτοκόλλητες ταινίες διπλής όψης για τη βιομηχανική παραγωγή, αυτοκόλλητες μεμβράνες, αυτοκόλλητες ταινίες σιλικόνης, κολλητικές μεμβράνες για την αυτοκινητοβιομηχανία, σημεία κόλλησης κλπ.

  8. HOJU-BESCHLAG GMBH

    Γερμανία

    Η παραγωγή σοβατεπιών, προστατευτικών για πόρτες, διάτρητων μαστών, σχαρών εξαερισμού από αλουμίνιο, πλαστικό και ανοξείδωτο χάλυβα καθώς και εξαρτημάτων για οποιαδήποτε ειδική παραγγελία αποτελούν τη βάση της επιχειρηματικής μας παρουσίας εδώ και πάνω από 60 χρόνια. Τα προϊόντα μας είναι μοντέρνα, χαρακτηριστικά, οπτικά ελκυστικά, και ταυτόχρονα λειτουργικά και κατάλληλα για καθημερινή χρήση. Η κάλυψη των σημερινών απαιτήσεων της αγοράς απαιτεί αντίστοιχα υψηλό επίπεδο απόδοσης και ποιότητας, σε όλο και πιο πιεστικές συνθήκες χρόνου. Αυτό προσφέρουμε σε στενή συνεργασία με την αυξανόμενη πελατειακή βάση μας.Είμαστε ανταγωνιστικοί και βιώσιμοι, επειδή επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες και ισχυρά μηχανήματα. Οι αξιολογήσεις των περισσότερων πελατών και προμηθευτών μας δείχνουν ότι η ποιότητα δεν είναι απλώς μια φράση για εμάς, αλλά η κινητήρια δύναμη της εταιρείας μας.

  1. MAWI GMBH

    Γερμανία

    Με την τεχνογνωσία μας στον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων, της διαμόρφωσης συμπαγών υλικών και της ψυχρής διέλασης μπορούμε και θέλουμε να σας παρέχουμε τις εξής άψογες υπηρεσίες: αναζήτηση του βέλτιστου για τις δικές σας ανάγκες μεταχειρισμένου μηχανήματος, αυτοματισμός και υπερσύγχρονα ηλεκτρικά συστήματα ελέγχου, παροχή συμβουλών για ζητήματα διαδικασίας, συμβάσει συντήρησης, ανταλλακτικά, αγορά και πώληση, τεχνολογία αυτοματισμού, ανταλλακτικά για πρέσες, μεταχειρισμένες πρέσες, επισκευές πρεσών, διατρητικά μηχανήματα.

  2. SCHWARZ GMBH

    Γερμανία

    Το 1950 ιδρύθηκε ως μηχανουργείο-σιδηρουργείο από τον Franz J. Schwarz η εταιρεία που το 1987 μεταβιβάστηκε στη 2η γενιά, στον Siegfried Schwarz και το 2007 μετατράπηκε στην εταιρεία Schwarz GmbH. Εκτός από τις μηχανουργικές εργασίες, τη μαζική παραγωγή διάτρητων εξαρτημάτων και μεντεσέδων, η γκάμα των προϊόντων διευρύνθηκε το 1988 με τα συστήματα συγκράτησης χιονιού ROBUSTA. Τα προϊόντα μας: Πλέγματα συγκράτησης χιονιού, μηχανήματα καθαρισμού τύπων, στηρίγματα πλεγμάτων συγκράτησης χιονιού, κινητά συστήματα καθαρισμού για σανίδες σκαλωσιάς, κατασκευή μηχανημάτων

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Διατρητικα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

22 Επιχειρήσεις