• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • διαιτητικα και βιολογικα τροφιμα

Αποτελέσματα για

Διαιτητικα και βιολογικα τροφιμα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. DIAFOOD GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Diafood GmbH είναι μια κορυφαία επιχείρηση στον τομέα της επεξεργασίας φυτικών πρώτων υλών που ειδικεύεται σε υψηλής ποιότητας αποξηραμένα λαχανικά, αρωματικά φυτά και βιολογικά προϊόντα. Με εμπειρία άνω των 35 ετών, η Diafood έχει αποκτήσει εξαιρετική φήμη για την ποιότητα και την αειφορία. Η επιχείριση συνεργάζεται αποκλειστικά με πιστοποιημένους προμηθευτές που πληρούν αυστηρά πρότυπα ποιότητας βιολογικών προϊόντων. Ένας ιδιαίτερος τομέας εστίασης είναι η παραγωγή βιολογικών μανιταριών και άλλων φυτικών συστατικών με πολυδιάστατες χρήσεις στη βιομηχανία τροφίμων. Οι τακτικοί έλεγχοι των προμηθευτών διασφαλίζουν την τήρηση υψηλών προτύπων ποιότητας. Η γκάμα των προϊόντων διευρύνθηκε με τη συνεργασία με την Colin Ingrédients για την προσφορά μια ακόμη μεγαλύτερης ποικιλίας φυτικών πρώτων υλών. Η αειφορία και η προστασία του περιβάλλοντος βρίσκονται στο επίκεντρο στην Diafood. Το γεγονός αυτό αντανακλάται στην επιλογή των περιοχών καλλιέργειας, στις οικολογικές μεθόδους επεξεργασίας και στην οικολογική συσκευασία. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται επίσης σε πρωτοβουλίες για την προαγωγή της βιολογικής γεωργίας και της διατήρησης των φυσικών πόρων. Με μια ομάδα εμπειρογνωμόνων που συνδυάζει τη βαθιά κατανόηση του κλάδου και την εξειδικευμένη γνώση, η Diafood είναι ο ιδανικός συνεργάτης για επιχειρήσεις που επενδύουν σε αειφόρα, υψηλής ποιότητας συστατικά. Η Diafood διαθέτει προσαρμοσμένες λύσεις για την παραγωγή τροφίμων, οι οποίες καλύπτουν τις απαιτήσεις γεύσης και υγείας των σύγχρονων καταναλωτών.

  2. VITAFILL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VITAFILL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Ebersbach An Der Fils, Γερμανία.

  3. HOFGUT STORZELN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HOFGUT STORZELN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Hilzingen, Γερμανία.

  4. MAGISTERFOOD ROBERT SCHEFFERT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAGISTERFOOD ROBERT SCHEFFERT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Reute, Γερμανία.

  5. LINEA GASTRO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LINEA GASTRO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, κονσερβοποιημένα, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Ψάρια, κονσερβοποιημένα, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, και Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ. Έχει έδρα σε Badenweiler, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PUR-NATUR-J.LIEB

    Γερμανία

    Η εταιρεία PUR-NATUR-J.LIEB, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Τροχόσπιτα - οχήματα, ανταλλακτικά και εξαρτήματα, Οικιακά έπιπλα, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Τροχόσπιτα - οχήματα, ανταλλακτικά και εξαρτήματα, και Οικιακά έπιπλα. Έχει έδρα σε Sontheim, Γερμανία.

  2. SAUERKONSERVENFABRIK FRITZ SCHLECHT

    Γερμανία

    Η εταιρεία SAUERKONSERVENFABRIK FRITZ SCHLECHT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Filderstadt-Bernhausen, Γερμανία.

  3. INTESTO.DE THOMAS BACKERS

    Γερμανία

    Η εταιρεία INTESTO.DE THOMAS BACKERS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Rosenberg, Γερμανία.

  4. PEIJO GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία PEIJO GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Κατεψυγμένα προϊόντα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει έδρα σε Hechingen, Γερμανία.

  5. CT ARZNEIMITTEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CT ARZNEIMITTEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιοτεχνολογίες, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Βασικά και βοηθητικά προϊόντα για φάρμακα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Βιοτεχνολογίες, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Βασικά και βοηθητικά προϊόντα για φάρμακα, και Φαρμακευτικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  1. MAIENFELSER NATURKOSMETIK MANUFAKTUR

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAIENFELSER NATURKOSMETIK MANUFAKTUR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Αρώματα και καλλυντικά, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, και Αρώματα και καλλυντικά. Έχει έδρα σε Maienfels, Γερμανία.

  2. CALENDULA KRÄUTERGARTEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία CALENDULA KRÄUTERGARTEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Καφές και τσάι, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Φρούτα, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Καφές και τσάι, και Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  1. GÜNTER GÖPPERT

    Γερμανία

    Η εταιρεία GÜNTER GÖPPERT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Αναψυκτικά - Ποτά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Αναψυκτικά - Ποτά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, και Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ. Έχει έδρα σε Schuttertal, Γερμανία.

  2. HANS-PETER WIESSLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία HANS-PETER WIESSLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, και Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει έδρα σε Wertheim, Γερμανία.

  3. NATURFÜLLSTOFFE GIENGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NATURFÜLLSTOFFE GIENGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Giengen, Γερμανία.

  4. GELITA AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GELITA AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, και Πρόσθετα τροφίμων και ποτών. Έχει έδρα σε Eberbach, Γερμανία.

  5. SCHLOSS-APOTHEKE

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHLOSS-APOTHEKE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα και καλλυντικά, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Βασικά και βοηθητικά προϊόντα για φάρμακα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Αρώματα και καλλυντικά, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Βασικά και βοηθητικά προϊόντα για φάρμακα, και Φαρμακευτικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Aulendorf, Γερμανία.

  6. BÜYÜKASIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÜYÜKASIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατεψυγμένα προϊόντα, Καφές και τσάι, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Μπαχαρικά, Κατεψυγμένα προϊόντα, Καφές και τσάι, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, και Μπαχαρικά. Έχει έδρα σε Aalen, Γερμανία.

  7. GESSMANN K. U. E. GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GESSMANN K. U. E. GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Έλαια και μαγειρικά λίπη, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, και Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει έδρα σε Leingarten, Γερμανία.

  8. BÄCKEREI & KONDITOREI BOGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÄCKEREI & KONDITOREI BOGER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, και Ζαχαροπλαστική. Έχει έδρα σε Remseck, Γερμανία.

  1. MILK & HONEY

    Γερμανία

    Η εταιρεία MILK & HONEY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, και Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

  2. THURAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία THURAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, και Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Lauchringen, Γερμανία.

  3. EPIKURION GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία EPIKURION GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα ομορφιάς, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, και Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. ZUMHOFER HAUSNUDELN INH. JOACHIM A. POKORNY

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZUMHOFER HAUSNUDELN INH. JOACHIM A. POKORNY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Γαλακτοκομικά προϊόντα, και Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει έδρα σε Rudersberg, Γερμανία.

  5. FR. KAISER GMBH · 3 TANNEN-WERK

    Γερμανία

    Η εταιρεία FR. KAISER GMBH · 3 TANNEN-WERK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζάχαρη, Κακάο και σοκολάτα, Ζαχαρωτά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Ζάχαρη, Κακάο και σοκολάτα, Ζαχαρωτά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  6. POMMERANIA GEWÜRZE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία POMMERANIA GEWÜRZE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Καφές και τσάι, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Καφές και τσάι, και Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  7. MEDEC SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MEDEC SYSTEMS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα και καλλυντικά, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Αρώματα και καλλυντικά, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, και Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Karlsbad, Γερμανία.

  8. JAKEL BERNHARD

    Γερμανία

    Η εταιρεία JAKEL BERNHARD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Αρώματα και καλλυντικά, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, και Αρώματα και καλλυντικά. Έχει έδρα σε Buchen, Γερμανία.

  9. VERIMA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VERIMA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα ομορφιάς, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, και Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε Bühl, Γερμανία.

  10. KÖRNLESBECK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KÖRNLESBECK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Κατεψυγμένα προϊόντα, και Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει έδρα σε Heidenheim, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Διαιτητικα και βιολογικα τροφιμα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

157 Επιχειρήσεις