• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιομηχανικες εγκαταστασεις

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικες εγκαταστασεις

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. FUCHS UMWELTTECHNIK PRODUKTIONS- UND VERTRIEBS- GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Fuchs Umwelttechnik διαθέτει περισσότερα από 25 χρόνια πείρας στην εξέλιξη, κατασκευή και εμπορία συστημάτων αναρρόφησης και φιλτραρίσματος για τη διαχείριση της ποιότητας του αέρα στο χώρο εργασίας. Η Fuchs Umwelttechnik αναπτύσσει καινοτομικά ολοκληρωμένα και αποδοτικά συστήματα αναρρόφησης και φίλτρων για την επίλυση προβλημάτων ατμοσφαιρικών ρύπων. Τα συστήματα αναρρόφησης της εταιρείας μας αναπτύσσονται ειδικά για όλους τους τομείς της καταγραφής και της διήθησης: άριοι ρύποι, σκόνες, καπνός, εκνεφώματα λαδιών και κολλοειδών διαλυμάτων, ατμοί, οσμές κλπ. Η Fuchs Umwelttechnik παρέχει λύσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη – προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις – και όχι αντίστροφα. Στην Fuchs Umwelttechnik θα βρείτε το προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας σύστημα. Όλα τα στοιχεία των συστημάτων αναρρόφησης και φίλτρων είναι μεταξύ τους προσαρμοσμένα. Το δομοστοιχειωτό σύστημά μας καθιστά δυνατή την ανάπτυξη εξατομικευμένων, οικονομικά προσιτών λύσεων σε συνδυασμό με δοκιμασμένα εξαρτήματα μαζικής παραγωγής, καθώς και μέγιστη ευελιξία.

  2. AFS AIRFILTER SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Υψηλή απόδοση – καθαρός αέρας Ειδικά σήμερα, καθώς οι πιέσεις των ψυκτικών λιπαντικών, οι ταχύτητες κοπής και επεξεργασίας σε εργαλειομηχανές αυξάνονται ολοένα και περισσότερο, παράγονται ολοένα και περισσότερα και ολοένα και πιο λεπτά αερολύματα. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βγουν χωρίς φιλτράρισμα στον αέρα μιας αίθουσας παραγωγής ή έξω στη φύση. Η AFS είναι εδώ και 20 χρόνια ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές συσκευών καθαρισμού αέρα και εγκαταστάσεων για τον καθαρισμό εκνεφωμάτων λαδιού και κολλοειδών διαλυμάτων της Γερμανίας για τη βιομηχανία επεξεργασίας μετάλλων και διαθέτει - μηχανήματα διαχωρισμού εκνεφωμάτων λαδιού και κολλοειδών διαλυμάτων - κεντρικές εγκαταστάσεις αναρρόφησης εκνεφωμάτων λαδιού και κολλοειδών διαλυμάτων - εγκαταστάσεις παροχής αέρα με ανάκτηση θερμότητας - κατασκευή τεχνικών εγκαταστάσεων αέρα - προστασία περιβάλλοντος σε επιχειρήσεις - ειδικές εκδόσεις με ενεργό άνθρακα για τον καθαρισμό αέρα που περιέχει υδρογονάνθρακες Η AFS είναι βασικός προμηθευτής πολλών, παγκοσμίως κορυφαίων κατασκευαστών εργαλειομηχανών, όπως οι DMG Mori, Starrag Group, Fanuc, Stama, Kunzmann κ.λπ.

  3. FRIEDRICH WÜRTH PRODUKTIONS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Αποκομίζετε οφέλη από την άνω των 65 ετών εμπειρία. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1950 από τον Friedrich Würth με επιχειρηματικό σκοπό την παραγωγή και την επισκευή θερμαντικών στοιχείων οικιακών συσκευών, βιομηχανικών εφαρμογών, καθώς και ιατρικής και εργαστηριακής τεχνολογίας. Μέχρι σήμερα, οι απόγονοί του ακολουθούν πιστά τους επιχειρηματικούς στόχους που αυτός είχε θέσει. Ο εγγονός του, ο Steffen Wolf εξακολουθεί σήμερα να διευθύνει την επιχείρηση στο πνεύμα τις ιδρυτικής ιδέας. Αποκομίζετε οφέλη από τα πλεονεκτήματα που παρέχει η τοποθεσία της μονάδας μας. Η έδρα της Friedrich Würth Produktions GmbH είναι το Empfingen. Η μονάδα παραγωγής των προϊόντων Würth βρίσκεται στην Τσεχία. Η εταιρεία WoTech ανήκει στον όμιλο επιχειρήσεων Würth. Στις παρακάτω σελίδες σας παρουσιάζουμε τη γκάμα των προϊόντων μας που εκτός από ηλεκτρικά θερμαντικά στοιχεία για διάφορα πεδία εφαρμογής και κεραμικές θερμαντικές πλάκες περιλαμβάνει επίσης την παραγωγή ολοκληρωμένων συσκευών και στοιχείων συστήματος.

  4. SCHWEIZER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ψυγεία εξατομικευμένης κατασκευής και ειδικά εξαρτήματα για ακραίες απαιτήσεις. Οι αγώνες αυτοκινήτου, ο συντονισμός, αλλά και οι βιομηχανικές εφαρμογές απαιτούν μέγιστη απόδοση σε ελάχιστο χώρο. Για μεγαλύτερη απόδοση χρειάζεστε εξαρτήματα που πληρούν υψηλές απαιτήσεις και πρέπει να μπορούν να εγκαθίστανται και να αφαιρούνται χωρίς προβλήματα. Η Schweizer GmbH & Co. KG είναι η δική σας εξειδικευμένη επιχείρηση για εξατομικευμένες ψυγεία ειδικής κατασκευής στους τομείς των αγώνων αυτοκινήτου και της βιομηχανίας. Επιπλέον διαθέτουμε τορναριστά και φρεζαριστά εξαρτήματα που παράγονται σε υπερσύγχρονα μηχανήματα CNC. Ανακαλύψτε πολυάριθμα ελκυστικά εξαρτήματα συντονισμού στο ηλεκτρονικό μας κατάσταση! Αντιμετωπίζετε θερμικά προβλήματα; Μήπως η θερμοπροστασία σας δεν είναι επαρκής; Λείπουν κατάλληλοι βιδωτοί σύνδεσμοι; Ή μήπως χρειάζεστε εξαρτήματα που δεν παράγονται μαζικά; Στην s-r-p.com θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα παρελκομένων άριστης ποιότητας! Επειδή αυτά υφίστανται συχνά μεγάλη καταπόνηση και απαιτούν εξατομικευμένες λύσεις, βασιζόμαστε στην άριστη επώνυμη ποιότητα

  5. THERMOCOAX ISOPAD GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία THERMOCOAX ISOPAD GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TESTZENTRUM BADEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TESTZENTRUM BADEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές εγκαταστάσεις - σχεδιασμός. Έχει έδρα σε Kuppenheim, Γερμανία.

  2. TERAWO AUTOMATION GDBR

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία TERAWO AUTOMATION GDBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  3. WARM-ON GMBH

    Γερμανία

    Η Warm-On GmbH αποτελείται από μία φιλόδοξη ομάδα ειδικών με πολυετή εμπειρία στον τομέα των ηλεκτρικών συστημάτων θέρμανσης. Σας προσφέρουμε ιδανικές λύσεις, άριστη εξυπηρέτηση και καινοτόμα προϊόντα – ανεξάρτητα από τον τομέα από τον οποίο προέρχεστε. Με το ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας προσφέρουμε στους πελάτες μας κορυφαίες λύσεις για ποικίλες εφαρμογές: από προϊόντα θέρμανσης υψηλής ποιότητας για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους έως τεχνικές λύσεις και προϊόντα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις των πελατών. Μαζί με τους συνεργάτες μας δημιουργούμε ένα δίκτυο, από το οποίο μπορούν να επωφεληθούν όλοι. Τα προϊόντα και οι λύσεις μας έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών και την αναγνώριση των επαγγελματιών. Εντυπωσιαστείτε και εσείς! Θα χαρούμε να σας ακούσουμε.

  4. HILLESHEIM GMBH

    Γερμανία

    Έχουμε εξειδικευτεί στην ανάπτυξη και στην παραγωγή εύκαμπτων, ηλεκτρικών σωλήνων θέρμανσης για βοηθητικών συστημάτων θέρμανσης. Εάν ψάχνετε την καλύτερη από τεχνική και οικονομική άποψη λύση για αυτούς του σκοπούς, τότε θα πρέπει να απευθυνθείτε σε εμάς. Σε στενή συνεργασία παρέχουμε στους πελάτες μας συμβουλές και αναπτύσσουμε καινοτομικά συστήματα θέρμανσης και ειδικές εφαρμογές. Βασικό εφόδιο αποτελούν περισσότερα από 35 χρόνια πρακτικής εμπειρίας και χιλιάδες ήδη καθιερωμένων λύσεων προβλημάτων, μια τεχνογνωσία από την οποία μπορείτε να αποκομίσετε οφέλη. Με περισσότερους από 40 συνεργάτες, το δικό μας τμήμα κατασκευής και σέρβις, χώρους παραγωγής και αποθήκης 3.000 τ.μ. παρουσιάζουμε τακτικά λύσεις που προηγούνται κατά πολύ του λεγόμενου «σύγχρονου επιπέδου της τεχνολογίας» στον τομέα μας. Η ποιότητα, η αξιοπιστία και η γρήγορη προμήθεια εξαρτημάτων είναι για εμάς εξίσου αυτονόητα στοιχεία, όπως και η πιστοποίηση κατά το πρότυπο DIN ISO 9001.

  5. SZTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SZTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δονητές βιομηχανικής χρήσης - εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Rottenburg Am Neckar, Γερμανία.

  1. HALLER INFRAROT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HALLER INFRAROT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Hayingen, Γερμανία.

  2. TERMOTEK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TERMOTEK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λέιζερ - ιατρικές εφαρμογές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βιομηχανικοι ψυκτικοι εξοπλισμοι και εγκαταστασεις, βιομηχανική ψύξη, ψυκτης βιομηχανικων υδατων, και Συσκευές ρύθμισης θερμοκρασίας. Έχει έδρα σε Baden-Baden, Γερμανία.

  1. MAGRA MAILE + GRAMMER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAGRA MAILE + GRAMMER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Rottenburg, Γερμανία.

  2. CLOUSET GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CLOUSET GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Leinfelden-Echterdingen, Γερμανία.

  3. MESHPARTS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MESHPARTS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα, Αρχιτέκτονες Σύμβουλοι, Βιομηχανικές εγκαταστάσεις - σχεδιασμός, Πληροφορική - λογισμικά, Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα, Αρχιτέκτονες Σύμβουλοι, Βιομηχανικές εγκαταστάσεις - σχεδιασμός, και Πληροφορική - λογισμικά. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. WAITKUS PST GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WAITKUS PST GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση βιομηχανικών εγκαταστάσεων, Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Βιομηχανικές εγκαταστάσεις - σχεδιασμός, Συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση βιομηχανικών εγκαταστάσεων, Επιπλώσεις και διακοσμήσεις κήπων, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, και Βιομηχανικές εγκαταστάσεις - σχεδιασμός. Έχει έδρα σε Weingarten, Γερμανία.

  5. HAGEMANN UMWELTTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAGEMANN UMWELTTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα, Αρχιτέκτονες Σύμβουλοι, Βιομηχανικές εγκαταστάσεις - σχεδιασμός, Πληροφορική - λογισμικά, Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα, Αρχιτέκτονες Σύμβουλοι, Βιομηχανικές εγκαταστάσεις - σχεδιασμός, και Πληροφορική - λογισμικά. Έχει έδρα σε Remchingen, Γερμανία.

  6. STEFAN LEHMANN

    Γερμανία

    Η εταιρεία STEFAN LEHMANN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρολογικές εργασίες, Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα, Αρχιτέκτονες Σύμβουλοι, Βιομηχανικές εγκαταστάσεις - σχεδιασμός, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα, Αρχιτέκτονες Σύμβουλοι, και Βιομηχανικές εγκαταστάσεις - σχεδιασμός. Έχει έδρα σε Hausach, Γερμανία.

  7. ALTENA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALTENA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα, Αρχιτέκτονες Σύμβουλοι, Βιομηχανικές εγκαταστάσεις - σχεδιασμός, Πληροφορική - λογισμικά, Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα, Αρχιτέκτονες Σύμβουλοι, Βιομηχανικές εγκαταστάσεις - σχεδιασμός, και Πληροφορική - λογισμικά. Έχει έδρα σε Weinstadt, Γερμανία.

  8. INGENIEURBÜRO R.GROSSMANN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία INGENIEURBÜRO R.GROSSMANN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρολογικές εργασίες, Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα, Αρχιτέκτονες Σύμβουλοι, Βιομηχανικές εγκαταστάσεις - σχεδιασμός, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα, Αρχιτέκτονες Σύμβουλοι, και Βιομηχανικές εγκαταστάσεις - σχεδιασμός. Έχει έδρα σε Bad Ditzenbach, Γερμανία.

  1. DOM DESIGN-OFFICE MERKEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DOM DESIGN-OFFICE MERKEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα, Αρχιτέκτονες Σύμβουλοι, Βιομηχανικές εγκαταστάσεις - σχεδιασμός, Πληροφορική - λογισμικά, Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα, Αρχιτέκτονες Σύμβουλοι, Βιομηχανικές εγκαταστάσεις - σχεδιασμός, και Πληροφορική - λογισμικά. Έχει έδρα σε Osterburken, Γερμανία.

  2. GET GESELLSCHAFT FÜR ENERGIE- UND TROCKNUNGSANLAGEN MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GET GESELLSCHAFT FÜR ENERGIE- UND TROCKNUNGSANLAGEN MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα, Αρχιτέκτονες Σύμβουλοι, Βιομηχανικές εγκαταστάσεις - σχεδιασμός, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα, Αρχιτέκτονες Σύμβουλοι, και Βιομηχανικές εγκαταστάσεις - σχεδιασμός. Έχει έδρα σε Schwetzingen, Γερμανία.

  3. CTB CHEMICAL TECHNOLOGIE DR. BAUM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CTB CHEMICAL TECHNOLOGIE DR. BAUM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα με συσκευές τηλεματικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα, Βιομηχανικές εγκαταστάσεις - σχεδιασμός, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα, Βιομηχανικές εγκαταστάσεις - σχεδιασμός, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, και Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση. Έχει έδρα σε Bräunlingen-Döggingen, Γερμανία.

  4. WESTE-GASETEC WERNER STEENFATT

    Γερμανία

    Η εταιρεία WESTE-GASETEC WERNER STEENFATT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα, Αρχιτέκτονες Σύμβουλοι, Βιομηχανικές εγκαταστάσεις - σχεδιασμός, Πληροφορική - λογισμικά, Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα, Αρχιτέκτονες Σύμβουλοι, Βιομηχανικές εγκαταστάσεις - σχεδιασμός, και Πληροφορική - λογισμικά. Έχει έδρα σε Oberteuringen, Γερμανία.

  5. BARBARA STIERLE

    Γερμανία

    Η εταιρεία BARBARA STIERLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, και Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Sipplingen, Γερμανία.

  6. ELEKTRO-BÖHE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ELEKTRO-BÖHE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, και Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Sulzburg, Γερμανία.

  7. EMS ENERGIE CONTROL SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EMS ENERGIE CONTROL SYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, και Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  8. KÜNZEL HAUSTECHNIK E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία KÜNZEL HAUSTECHNIK E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, και Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Bad Rappenau, Γερμανία.

  9. GAS-FEUERUNGSGERÄTE SERVICE SÜD GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GAS-FEUERUNGSGERÄTE SERVICE SÜD GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, και Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  10. RAUSCHER + MÜLLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RAUSCHER + MÜLLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, και Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Asperg, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βιομηχανικες εγκαταστασεις

Αριθμός αποτελεσμάτων.

209 Επιχειρήσεις