• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιολογικο αλευρι

Αποτελέσματα για

Βιολογικο αλευρι

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. KONFITÜRENMANUFAKTUR ALFRED FALLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KONFITÜRENMANUFAKTUR ALFRED FALLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Αλεύρι και σιμιγδάλι, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, και Αλεύρι και σιμιγδάλι. Έχει έδρα σε Utzenfeld, Γερμανία.

  2. AMORA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AMORA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Αλεύρι και σιμιγδάλι, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, και Αλεύρι και σιμιγδάλι. Έχει έδρα σε Weinstadt, Γερμανία.

  3. FULMINANT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FULMINANT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Αλεύρι και σιμιγδάλι, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, και Αλεύρι και σιμιγδάλι. Έχει έδρα σε Stockach, Γερμανία.

  4. VITA ANIMA ARNO SCHLEGEL & GERO NÖSKE GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία VITA ANIMA ARNO SCHLEGEL & GERO NÖSKE GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Αλεύρι και σιμιγδάλι, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, και Αλεύρι και σιμιγδάλι. Έχει έδρα σε Remchingen, Γερμανία.