• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βιολογικα προιοντα ομορφιας

Αποτελέσματα για

Βιολογικα προιοντα ομορφιας

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. DIAFOOD GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Diafood GmbH είναι μια κορυφαία επιχείρηση στον τομέα της επεξεργασίας φυτικών πρώτων υλών που ειδικεύεται σε υψηλής ποιότητας αποξηραμένα λαχανικά, αρωματικά φυτά και βιολογικά προϊόντα. Με εμπειρία άνω των 35 ετών, η Diafood έχει αποκτήσει εξαιρετική φήμη για την ποιότητα και την αειφορία. Η επιχείριση συνεργάζεται αποκλειστικά με πιστοποιημένους προμηθευτές που πληρούν αυστηρά πρότυπα ποιότητας βιολογικών προϊόντων. Ένας ιδιαίτερος τομέας εστίασης είναι η παραγωγή βιολογικών μανιταριών και άλλων φυτικών συστατικών με πολυδιάστατες χρήσεις στη βιομηχανία τροφίμων. Οι τακτικοί έλεγχοι των προμηθευτών διασφαλίζουν την τήρηση υψηλών προτύπων ποιότητας. Η γκάμα των προϊόντων διευρύνθηκε με τη συνεργασία με την Colin Ingrédients για την προσφορά μια ακόμη μεγαλύτερης ποικιλίας φυτικών πρώτων υλών. Η αειφορία και η προστασία του περιβάλλοντος βρίσκονται στο επίκεντρο στην Diafood. Το γεγονός αυτό αντανακλάται στην επιλογή των περιοχών καλλιέργειας, στις οικολογικές μεθόδους επεξεργασίας και στην οικολογική συσκευασία. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται επίσης σε πρωτοβουλίες για την προαγωγή της βιολογικής γεωργίας και της διατήρησης των φυσικών πόρων. Με μια ομάδα εμπειρογνωμόνων που συνδυάζει τη βαθιά κατανόηση του κλάδου και την εξειδικευμένη γνώση, η Diafood είναι ο ιδανικός συνεργάτης για επιχειρήσεις που επενδύουν σε αειφόρα, υψηλής ποιότητας συστατικά. Η Diafood διαθέτει προσαρμοσμένες λύσεις για την παραγωγή τροφίμων, οι οποίες καλύπτουν τις απαιτήσεις γεύσης και υγείας των σύγχρονων καταναλωτών.

  2. MENSSANA AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MENSSANA AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, και Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας. Έχει έδρα σε Forchtenberg, Γερμανία.

  3. VITA-COS-MED KLETT-LOCH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VITA-COS-MED KLETT-LOCH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα ομορφιάς, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, και Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  4. MICHAEL HELLWIG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MICHAEL HELLWIG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποστάγματα και αρωματικές ουσίες, μη εδώδιμα, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Αποστάγματα και αρωματικές ουσίες, μη εδώδιμα, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, και Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε Dürmentingen, Γερμανία.

  5. SANSAVON HANDMADE

    Γερμανία

    Η εταιρεία SANSAVON HANDMADE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα ομορφιάς, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, και Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε Eningen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. NEMPRO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NEMPRO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, και Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας. Έχει έδρα σε Karlsbad, Γερμανία.

  2. TERRANA VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TERRANA VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Αρώματα και καλλυντικά, και Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε Baden-Baden, Γερμανία.

  3. LYDIA U. ERWIN KIENLE

    Γερμανία

    Η εταιρεία LYDIA U. ERWIN KIENLE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, και Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας. Έχει έδρα σε Mosbach, Γερμανία.

  4. PEDI-FIT-FUSSKOSMETIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία PEDI-FIT-FUSSKOSMETIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα ομορφιάς, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, και Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  5. MAUTHE MASCHINEN UND GERÄTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAUTHE MASCHINEN UND GERÄTE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Αρώματα και καλλυντικά, και Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε Neuenbürg, Γερμανία.

  1. VEGANWAY NUTRITION ( DEUTSCHLAND BÜRO )

    Γερμανία

    Η εταιρεία VEGANWAY NUTRITION ( DEUTSCHLAND BÜRO ), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Αρώματα και καλλυντικά, και Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε Schömberg, Γερμανία.

  2. EAGLEFIT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EAGLEFIT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Αρώματα και καλλυντικά, και Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε Langenau, Γερμανία.

  1. BIOSWISS COSMETICS - DIRK HEVERHAGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία BIOSWISS COSMETICS - DIRK HEVERHAGEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα ομορφιάς, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, και Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  2. NOVOFORM - PHARMA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NOVOFORM - PHARMA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα ομορφιάς, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα ομορφιάς, και Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας. Έχει έδρα σε Gaggenau, Γερμανία.

  3. WOLFGANG FESSLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία WOLFGANG FESSLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Αρώματα και καλλυντικά, και Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε Sersheim, Γερμανία.

  4. WACHSWAREN EHRLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία WACHSWAREN EHRLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρώματα και καλλυντικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα ομορφιάς, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα ομορφιάς, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, και Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας. Έχει έδρα σε Bad Mergentheim, Γερμανία.

  5. LAKSHMI® - AYURVEDISCHE NATURKOSMETIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία LAKSHMI® - AYURVEDISCHE NATURKOSMETIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα ομορφιάς, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, και Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε Wolpertshausen, Γερμανία.

  6. ISO-ARZNEIMITTEL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ISO-ARZNEIMITTEL GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκχυλίσματα για τη φαρμακοποιΐα, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Εκχυλίσματα για τη φαρμακοποιΐα, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, και Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Ettlingen, Γερμανία.

  7. BIONOUVELLE® KOSMETIK IMPORT UND VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BIONOUVELLE® KOSMETIK IMPORT UND VERTRIEBS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα ομορφιάς, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, και Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε Baden-Baden, Γερμανία.

  8. VERIMA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VERIMA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα ομορφιάς, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, και Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε Bühl, Γερμανία.

  1. OM VITAL VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OM VITAL VERTRIEBS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Αρώματα και καλλυντικά, και Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε Eppelheim, Γερμανία.

  2. JOH. CHR. FOCHTENBERGER COSMETICS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOH. CHR. FOCHTENBERGER COSMETICS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα ομορφιάς, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, και Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  3. PANAROMA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PANAROMA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποστάγματα και αρωματικές ουσίες, μη εδώδιμα, Αιθέρια και ρητινοειδή έλαια, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Αποστάγματα και αρωματικές ουσίες, μη εδώδιμα, Αιθέρια και ρητινοειδή έλαια, Αρώματα και καλλυντικά, και Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε St. Leon-Rot, Γερμανία.

  4. HOLSTEN PHARMA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOLSTEN PHARMA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Βασικά και βοηθητικά προϊόντα για φάρμακα, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, και Βασικά και βοηθητικά προϊόντα για φάρμακα. Έχει έδρα σε Ihringen, Γερμανία.

  5. LABOSEPT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LABOSEPT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα ομορφιάς, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, και Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε Kehl, Γερμανία.

  6. BOMO TRENDLINE INNOVATIVE COSMETIC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BOMO TRENDLINE INNOVATIVE COSMETIC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα ομορφιάς, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, και Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε Eschbronn, Γερμανία.

  7. OVERMANN KOSMETIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OVERMANN KOSMETIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα ομορφιάς, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, και Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε Ostfildern, Γερμανία.

  8. SANATUR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SANATUR GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, και Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε Singen, Γερμανία.

  9. ALOE CENTER HOHENLOHE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALOE CENTER HOHENLOHE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, και Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας. Έχει έδρα σε Neuenstein, Γερμανία.

  10. GOLDKRISTALL COSMETIC

    Γερμανία

    Η εταιρεία GOLDKRISTALL COSMETIC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα ομορφιάς, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, και Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε Rottweil, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Βιολογικα προιοντα ομορφιας

Αριθμός αποτελεσμάτων.

51 Επιχειρήσεις