• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βεραντες

Αποτελέσματα για

Βεραντες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. MOTT MOBILE SYSTEM GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Mott Mobile Systeme είναι εξειδικευμένη επιχείρηση για κινητές εξέδρες & συστήματα. Εδώ και πολλά χρόνια, η επωνυμία Mott είναι συνώνυμη με τα κινητά βάθρα, τις κερκίδες και τις εξέδρες στους τομείς του αθλητισμού, των εκδηλώσεων, των συναυλιών και των παραστάσεων. Καθώς και με πτυσσόμενα τραπέζια και καθίσματα, ιδανικά για συμβούλια, για τη γαστρονομία και για κάθε είδους εκδηλώσεις. Τα προϊόντα μας είναι γνωστά για την υψηλή ποιότητα Made in Germany, την απλή λειτουργία και τις πολύπλευρες δυνατότητες εφαρμογής. Στο δικό μας τμήμα ανάπτυξης προϊόντων δημιουργούμε σε σύγχρονους σταθμούς εργασίας CAD τρισδιάστατα τα προϊόντα μας. Εδώ πραγματοποιούνται σε μόνιμη βάση βελτιώσεις και βελτιστοποιήσεις προϊόντων χάρη στην εμπειρία μας δεκαετιών ως κατασκευαστές εξεδρών καθώς και τις πολλές εξατομικευμένες επιθυμίες των πελατών που έχουμε αντιμετωπίσει από την ίδρυση της εταιρείας μας. Όλα τα προϊόντα στη Mott ελέγχονται συνεχώς και οι λειτουργίες μετεξελίσσονται με μελετημένο τρόπο και κατά περίπτωση.

  2. LUDWIG ZÜFLE HOLZWERK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LUDWIG ZÜFLE HOLZWERK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διατρυσεις διευρυνσης, Ξυλεία για βεράντες, Ξύλινη πρόσοψη, και σπίτια από κορμούς ξύλου. Έχει έδρα σε Baiersbronn, Γερμανία.

  3. DAS WINTERGARTEN-ZENTRUM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DAS WINTERGARTEN-ZENTRUM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βεράντες μεταλλικές. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

  4. GARTEN & DESIGN NOSTALGISCHE METALL-PAVILLONS UDO NOLLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία GARTEN & DESIGN NOSTALGISCHE METALL-PAVILLONS UDO NOLLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βεράντες μεταλλικές. Έχει έδρα σε Fichtenberg, Γερμανία.

  5. ROBERT SCHWEIKER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROBERT SCHWEIKER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βεράντες μεταλλικές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πόρτες οικιακής χρήσης, Παράθυρα αλουμινίου, Ρολά (παντζούρια), Πόρτες οικιακής χρήσης, Παράθυρα αλουμινίου, μαρκιζες, και Ρολά (παντζούρια). Έχει έδρα σε Besigheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PINUFORM GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία PINUFORM GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κόκκοι για πλαστικές ύλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βεράντες από ξύλο, και παραγωγη πολυολεφινικων κοκκων. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  2. RIESTERER METALLBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RIESTERER METALLBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παράθυρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βεράντες μεταλλικές, Βιομηχανικές πόρτες, Βεράντες μεταλλικές, και Βιομηχανικές πόρτες. Έχει έδρα σε Weil Am Rhein, Γερμανία.

  3. HOFMANN METALLBAU GMBH

    Γερμανία

  4. TOO-DESIGN GMBH

    Γερμανία

    Έπιπλα βεράντας από Polyrattan από το κατάστημα μόδας κήπου Rattan. Κομψά έπιπλα Rattan μπορεί να βρει κανείς σε χαμηλές τιμές στο κατάστημα επίπλων κήπου απευθείας από τον κατασκευαστή TOO-Design. Το χρησιμοποιούμενο Polyrattan διακρίνεται για την υψηλή αντοχή του στο σχίσιμο, διαθέτει ελεγμένη αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία SGS και για το λόγο αυτό είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και με μακρά διάρκεια ζωής. Και το πλαίσιο αλουμινίου είναι σταθερά συγκολλημένο και φέρει ηλεκτροστατική βαφή, οπότε είναι και εξαιρετικά σταθερό. Τα έπιπλα κήπου Rattan διατίθενται σε διάφορες σειρές σχεδίασης με επίπεδο και στρογγυλό πλέγμα, από ρουστίκ έως μοντέρνα σχεδίαση. Τα καλύμματα των μεγάλου πάχους επιφανειών διατίθενται σε πολλά χρώματα και με σχέδιο ανθέων λωτού, ενώ το νερό και οι ρύποι δεν απορροφούνται. Καθιστικά σετ αιθουσών αναμονής Rattan, σετ τραπεζαρίας Rattan ή ξαπλώστρες και σετ ηλιοθεραπείας από πλέγμα Polyrattan. Όλα τα έπιπλα κήπου Polyrattan συναρμολογούνται και παραδίδονται χωρίς έξοδα αποστολής στη Γερμανία. Έτσι μπορεί κανείς να απολαύσει αμέσως μετά την παραλαβή τα μοναδικά έπιπλα βεράντας και να περάσει πολλές χαλαρωτικές ημέρες στο ύπαιθρο.

  5. STRAUB DRUCK + MEDIEN AG

    Γερμανία

    Εκτυπώνουμε το μοτίβο σας με ψηφιακή εκτύπωση απευθείας σε πέτρα. Με τα ειδικά μελάνια UV που χρησιμοποιούμε, το μοτίβο σας θα διατηρήσει τα χρώματά του για μεγάλο χρονικό διάστημα, ακόμα και αν τοποθετήσετε την πέτρα σε εξωτερικούς χώρους. Για αυτό σάς προσφέρουμε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη πέτρας και υλικά. Για εσωτερικό χώρο, σε μεγέθη 10x10x1 και 20x20x1 cm, αντικέ μάρμαρο τραβερτίνη, για εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Αυτή η φυσική πέτρα χαρακτηρίζεται κυρίως από φυσικές ρωγμές και κοιλότητες, γεγονός που κάνει την τυπωμένη σας πέτρα ένα κομμάτι μοναδικό. Καινούργιο προϊόν μας είναι τα τυπωμένα πλακίδια σε διάφορα σχήματα και διαστάσεις. Για εξωτερική χρήση, διαθέτουμε πλακίδια βεράντας διάστασης 40x40x4 cm. Αυτά, μετά την εκτύπωση, περνιούνται με ειδικό προστατευτικό βερνίκι για εγγυημένη μεγάλη διάρκεια ζωής. Εκτυπώνουμε επάνω σε πέτρες για κατασκευές, διαμόρφωση κήπου και τοπίου, καθώς και πέτρες για δημόσιους χώρους, πεζόδρομους και πολλά άλλα.

  1. PLUGINENERGY GMBH

    Γερμανία

    Η PluginEnergy έχει μία και μόνο αποστολή....να παρέχει σε κάθε άνθρωπο τη δυνατότητα να μπορεί να παράγει με έξυπνο και απλό τρόπο το δικό του οικολογικό ηλεκτρικό ρεύμα. Για το λόγο αυτό διακρινόμαστε για τα εξής: Αειφορία: Μειώστε πολύ απλά το δικό σας αποτύπωμα CO2 με τη δική σας παραγωγή ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ. Απλή συναρμολόγηση: Οι φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις PiE σχεδιάζονται στοχευμένα για μια απλή δομή. Για το σκοπό αυτό δεν χρειάζεται κανένας βιοτέχνης. Ανεξαρτησία: Παράγετε και καταναλώνετε το δικό σας ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΡΕΥΜΑ και γίνεστε πιο ανεξάρτητοι από τις αυξανόμενες τιμές ρεύματος. Ο κόσμος μας αντιμετωπίζει σε καθημερινή βάση νέες προκλήσεις. Παρ' όλο που η κλιματική αλλαγή προσελκύει ολοένα και μεγαλύτερη προσοχή, πρέπει να γίνουν περισσότερα ειδικά στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Θεωρούμε ότι όλοι πρέπει να συμβάλλουν για την ενεργειακή μετάβαση και τη διατήρηση του περιβάλλοντός μας. Ωστόσο, οι φραγμοί πρόσβασης για τα άτομα είναι συχνά πολύ υψηλοί. Αυτή η δύσκολη κατάσταση προβλημάτισε την PluginEnergy. Χρειάζεται μια λύση που είναι διαθέσιμη σε σχετικά προσιτή τιμή και δεν απαιτεί σημαντικό επιπλέον κόστος για τον πελάτη. Απόλυτα με βάση την αρχή Plug & Play. Έτσι στρέψαμε την προσοχή μας σε μικρές φωτοβολταϊκές ή ηλιακές εγκαταστάσεις για το μπαλκόνι, τον κήπο ή τη βεράντα. Ναι μεν δεν πρόκειται για κάποια νέα τεχνολογία, αλλά αυτά τα προϊόντα είναι σύνθετα και δύσχρηστα – χρειαζόταν μια απλή και εύκολα υλοποιήσιμη ενεργειακή λύση. DESIGNED IN BLACK FOREST, EMPOWER THE WORLD - PLUGINENERGY (Κορυφαίος συνεργάτης πωλήσεων TSUN)