• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βελτιστοποιηση εγκαταστασεων

Αποτελέσματα για

Βελτιστοποιηση εγκαταστασεων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. SERAFIMA GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Ως πρώην σταθμός εξυπηρέτησης της εταιρείας Maschinenbau GmbH, είμαστε πολύ καλά εξοικειωμένοι με την τεχνολογία γύρω από τους ανεμιστήρες και τους συμπιεστές. Η Serafima, ως πάροχος υπηρεσιών παγκόσμιας εμβέλειας, σας προσφέρει πάνω απ' όλα ένα πράγμα: ολοκληρωμένο σέρβις σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής του συστήματός σας - ανεξάρτητα από τον κλάδο. Οι μηχανικοί σέρβις μας σας υποστηρίζουν στο χώρο σας με ευέλικτο, γρήγορο και επαγγελματικό σέρβις. Πέραν από την τοποθέτηση και τη θέση σε λειτουργία, φροντίζουν επίσης για την τροποποίηση, την αναβάθμιση, την αύξηση της απόδοσης, τη μέτρηση των κραδασμών, τη συναρμολόγηση και την αντιμετώπιση προβλημάτων στο μηχάνημά σας, καθώς και την επιθεώρηση, συντήρηση και επισκευή (στη Serafima ή στο χώρο σας). Επιπλέον, η Serafima σας προσφέρει επίσης μια μεγάλη γκάμα ανεμιστήρων, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για την αντικατάσταση υφιστάμενου μηχανήματος, για νέο έργο ή για την αναβάθμιση ενός συστήματος. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας, θα σας δώσουμε ευχαρίστως συμβουλές για τις επιλογές που υπάρχουν

  2. DR.-ING. MAX SCHLÖTTER GMBH & CO. KG.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Dr.-Ing. Max Schlötter GmbH & Co.KG - Πληροφορίες - Η επωνυμία Schlötter σημαίνει εξειδίκευση στη γαλβανοτεχνική. Άνω των 100 εμπειρία στην ανάπτυξη ηλεκτρολυτών για τη γαλβανική επίστρωση και της σχετικής τεχνολογίας εγκαταστάσεων αποτελούν τη βάση της επιτυχίας μας. Ως εξειδικευμένη εταιρεία γαλβανοτεχνικής διαθέτουμε ολοκληρωμένες λύσεις: για τη χημεία, την τεχνολογία εγκαταστάσεων και το σέρβις. Χημεία: Προσαρμοσμένες και καινοτομικές λύσεις σε όλους τους τομείς της τεχνολογίας εγκαταστάσεων · Τεχνολογία εγκαταστάσεων: Εξατομικευμένες εγκαταστάσεις για ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες μα απόλυτη ακρίβεια στις ανάγκες σας · Σέρβις: Ολοκληρωμένο σέρβις των εγκαταστάσεων και των χημικών προϊόντων σας. Στο πλαίσιο αυτό είμαστε πάντοτε ο συνεργάτης των πελατών μας: Στόχος μας είναι να καθιστούμε δυνατές καινοτομικές και αποδοτικές επιφάνειες και επιστρώσεις και να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας κατά την ανάπτυξη νέων συστημάτων στρώσεων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: από τη σχεδίαση έως την υλοποίηση. Η Schlötter διακρίνεται για τις λύσεις προστασίας του περιβάλλοντος και των πόρων για τους πελάτες: Μέθοδοι εξοικονόμησης ενέργειας για τη βελτιστοποίησης και τον περιορισμό της δικής σας κατανάλωσης ενέργειας · Έξυπνη αξιοποίηση των πόρων μας – από την επανεπεξεργασία των λυμάτων έως την ολοκλήρωση κυκλωμάτων υλικών κατασκευής · Με τη βοήθεια βάσεων δεδομένων και ένα λογισμικό οικολογικού ισοζυγίου απεικονίζονται κυκλώματα υλικών και αναλύονται οι επιπτώσεις στο περιβάλλον.

  3. EKATO SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Από την ανάμειξη και την ομογενοποίηση υγρών υλικών έως υλικών υψηλού ιξώδους (UNIMIX) έως την ανάμειξη και την ξήρανση στερεών υλικών (SOLIDMIX): Τα συστήματα μεταποίησης κενού της EKATO SYSTEMS καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Ομάδες πεπειραμένων ειδικών τεχνικών χρησιμοποιούν την τεχνογνωσία τους για καινοτομικές λύσεις των πλέον σύνθετων προβλημάτων της βιομηχανίας μεταποίησης. Ως ένας από τους παγκοσμίως κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων μεταποίησης κενού στον εργαστηριακό, τεχνικό και παραγωγικό τομέα, η EKATO SYSTEMS διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις για το συνολικό κύκλο ζωής των συστημάτων: από το στάδιο Engineering έως τα τεχνικά πειράματα και τη θέση σε λειτουργία, τη συντήρηση και την επισκευή. Για τη μεμονωμένη εγκατάσταση ή για εγκαταστάσεις Turn-Key σε έκδοση ΓΤΟ με ολοκληρωμένο σύστημα αυτοματισμού – τα συστήματα EKATO μετεξελίσσονται συνεχώς. Το τεχνικό τμήμα της EKATO SYSTEMS στο Schopfheim παρέχει τις ιδανικές προϋποθέσεις για πειράματα Scale-up , καθώς και για την ανάπτυξη διαδικασιών και τη βελτιστοποίηση υφιστάμενων διαδικασιών παραγωγής.

  4. BOLZ PROCESS TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Αρχικά η BOLZ Process Technology GmbH προέκυψε από ένα εξειδικευμένο τμήμα της Alfred Bolz Apparatebau GmbH & Co KG που ιδρύθηκε το 1964, ενός κλασσικού κατασκευαστή λεβήτων και συσκευών με δεξαμενές αποθήκευσης, δοχεία πίεσης και επεξεργασίας, καθώς και μηχανήματα από ανοξείδωτο χάλυβα και ειδικά υλικά. Η ομάδα εστίασε από την αρχή στις τυπικές απαιτήσεις για την ανάμειξη και την ξήρανση στερεών και αποκτούσε όλο και περισσότερες γνώσεις προσανατολισμένες στις τεχνικές διαδικασίες. Τελικά κατέστη κορυφαίος διεθνώς κατασκευαστής συσκευών για διεργασίες για την ήπια ανάμιξη και ξήρανση στερεών στη χημεία και την λεπτή χημεία. Χάρη στη συνεχιζόμενη βελτιστοποίηση και στοχευμένη περαιτέρω ανάπτυξη των ειδικών μηχανημάτων, επιτεύχθηκε επίσης πρόσβαση στη λεπτή χημεία και στη φαρμακευτική, με τα απαιτητικά υλικά υποστρώματα, φαρμακευτικά προϊόντα και δραστικές ουσίες. Τα εξαρτήματα και οι εγκαταστάσεις υψηλής ποιότητας, κλειστού τύπου και ασφαλούς λειτουργίας εξελίχτηκαν γρήγορα στο αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα της BOLZ.

  5. AFT AUTOMATISIERUNGS- UND FÖRDERTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Το όνομα είναι πρόγραμμα: από το 1985, ο όμιλος AFT ασχολείται με τον αυτοματισμό και την τεχνολογία μεταφοράς – μεταφορά, εισαγωγή και εξαγωγή από την αποθήκη, παλετοποίηση, προετοιμασία παραγγελιών, ανύψωση, βύθιση, ανατροπή και τοποθέτηση. Ωστόσο, όλα αυτά τα θεωρούμε ως πολλά περισσότερα από φυσικές διαδικασίες. Στον όμιλο AFT μιλάτε με κάποιον, ο οποίος ενδιαφέρεται τόσο πολύ για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία σας όσο και εσείς, είτε πρόκειται για λύσεις εσωτερικής διοικητικής μέριμνας, αυτοκινήτων ή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Οι λύσεις μας είναι προσαρμοσμένες στις ειδικές απαιτήσεις σας και αναπτύσσονται για τη βελτίωση των επιχειρηματικών σας διαδικασιών, την αύξηση της απόδοσής σας και τη βελτιστοποίηση των εσόδων. Γιατί η δική μας επιτυχία μπορεί να μετρηθεί μόνο με βάση τη δική σας. Ο όμιλος AFT ειδικεύεται στην κατασκευή, στην παραγωγή και στη συναρμολόγηση προσαρμοσμένων συστημάτων μετακίνησης, μεταφοράς και αυτοματισμού για την εσωτερική διοικητική μέριμνα, τα αυτοκίνητα και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Ο τόπος όπου υπάρχει ζήτηση για αυτές τις λύσεις, είναι αδιάφορο για εμάς και τους πελάτες μας χάρη στα πολλά εθνικά (Schopfheim, Bautzen και Bergen) και διεθνή παραρτήματά μας (Κίνα, ΗΠΑ, ΗΒ, Πολωνία και Μεξικό). Είμαστε πάντοτε γρήγορα επιτόπου και συνεπώς κοντά στον πελάτη. Στη Γερμανία, στην Κίνα, στις ΗΠΑ, στο ΗΒ, στην Πολωνία και στο Μεξικό εργάζονται περίπου 300 δραστήριοι συνεργάτες μας. Η αποστολή τους: να σχεδιάζουν, να διαθέτουν και να κατασκευάζουν παγκοσμίως νέες εγκαταστάσεις ή επεκτάσεις υφιστάμενων εγκαταστάσεων θέτοντας πάντοτε στο επίκεντρο τις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών.