• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βασεις δεδομενων

Αποτελέσματα για

Βασεις δεδομενων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. DR.-ING. MAX SCHLÖTTER GMBH & CO. KG.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Dr.-Ing. Max Schlötter GmbH & Co.KG - Πληροφορίες - Η επωνυμία Schlötter σημαίνει εξειδίκευση στη γαλβανοτεχνική. Άνω των 100 εμπειρία στην ανάπτυξη ηλεκτρολυτών για τη γαλβανική επίστρωση και της σχετικής τεχνολογίας εγκαταστάσεων αποτελούν τη βάση της επιτυχίας μας. Ως εξειδικευμένη εταιρεία γαλβανοτεχνικής διαθέτουμε ολοκληρωμένες λύσεις: για τη χημεία, την τεχνολογία εγκαταστάσεων και το σέρβις. Χημεία: Προσαρμοσμένες και καινοτομικές λύσεις σε όλους τους τομείς της τεχνολογίας εγκαταστάσεων · Τεχνολογία εγκαταστάσεων: Εξατομικευμένες εγκαταστάσεις για ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες μα απόλυτη ακρίβεια στις ανάγκες σας · Σέρβις: Ολοκληρωμένο σέρβις των εγκαταστάσεων και των χημικών προϊόντων σας. Στο πλαίσιο αυτό είμαστε πάντοτε ο συνεργάτης των πελατών μας: Στόχος μας είναι να καθιστούμε δυνατές καινοτομικές και αποδοτικές επιφάνειες και επιστρώσεις και να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας κατά την ανάπτυξη νέων συστημάτων στρώσεων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: από τη σχεδίαση έως την υλοποίηση. Η Schlötter διακρίνεται για τις λύσεις προστασίας του περιβάλλοντος και των πόρων για τους πελάτες: Μέθοδοι εξοικονόμησης ενέργειας για τη βελτιστοποίησης και τον περιορισμό της δικής σας κατανάλωσης ενέργειας · Έξυπνη αξιοποίηση των πόρων μας – από την επανεπεξεργασία των λυμάτων έως την ολοκλήρωση κυκλωμάτων υλικών κατασκευής · Με τη βοήθεια βάσεων δεδομένων και ένα λογισμικό οικολογικού ισοζυγίου απεικονίζονται κυκλώματα υλικών και αναλύονται οι επιπτώσεις στο περιβάλλον.

  2. NORELEM NORMELEMENTE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Κάθε επιτυχία ξεκινάει με μια ιδέα. Για το λόγο αυτό, η norelem σας υποστηρίζει με μια μοναδική γκάμα τυποποιημένων εξαρτημάτων και συστατικών για να επιτύχετε τους στόχους σας στη μηχανολογία και στη μηχανική των εγκαταστάσεων. Το THE BIG GREEN BOOK προσφέρει στους σχεδιαστές και τους τεχνικούς ένα ολοκληρωμένο και σαφές πλήρες φάσμα ποιοτικών εξαρτημάτων. Συνοδεύουμε το έργο σας από την αρχή - με την κατάλληλη συμβουλευτική, πλήρη βάση δεδομένων CAD και γρήγορη παράδοση.

  3. KÖSTLIN PREPRESS SERVICES GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Με την Köstlin Prepress Services μπορείτε να υλοποιείτε όλα τα βήματα προκαταρκτικά στάδια της διαδικασίας εκτύπωσης για κάθε επιμέρους στοιχείο συσκευασίας και για κάθε μέθοδο εκτύπωσης με επαγγελματικό τρόπο. Για το σκοπό αυτό είναι υπεύθυνος στην εταιρεία μας για κάθε έργο ένας και μόνο αρμόδιος επικοινωνίας, ο ποίος αναλαμβάνει το συντονισμό όλων των εργασιών και σάς ενημερώνει πάντοτε σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της παραγγελίας. Με εμάς ως κεντρικό σημείο επικοινωνίας, έχετε στο πλευρό σας έναν αποδοτικό συνεργάτη, ο οποίος σάς υποστηρίζει κατά το δημιουργικό στάδιο της σχεδίασης της δικής σας συσκευασίας, φροντίζει για την ειδική αναπαραγωγή κάθε είδους συσκευασίας, συνεννοείται με τους κατασκευαστές και διαθέτει υπερσύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής τυπογραφικών πλακών και χιτωνίων φλεξογραφίας. Αποφεύγονται περιττές επικαλύψεις στο στάδιο αυτό, αυξάνεται η αποδοτικότητα και περιορίζεται το κόστος. Επιπλέον θέτουμε στη διάθεσή σας τη δική μας προσαρμοσμένη λύση βάσης δεδομένων, που αντανακλά της δική σας εξατομικευμένη «ροή εργασιών συσκευασίας» με διαχείριση έγκρισης και ως σημείο συγκέντρωσης των τελικών δεδομένων εκτύπωσης.

  4. INFORM TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INFORM TECHNOLOGY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σχεδιασμός προγραμμάτων - εξωτερίκευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προγραμματισμός και λογισμικά, ηλεκτρονικα συστηματα και εξοπλισμοι ασφαλειας, διαχείριση βάσης δεδομένων, Προγραμματισμός και λογισμικά, και σχεδιασμος τυπωμενων κυκλωματων. Έχει έδρα σε Stockach, Γερμανία.

  5. BECHARGED GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BECHARGED GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προγράμματα λογισμικού για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απόκτηση και ασφάλεια βάσεις δεδομένων, Απόκτηση και ασφάλεια βάσεις δεδομένων, και λογισμικό διαχείρισης ενέργειας. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ÜBERSETZUNGSBÜRO DR. SHOAIB

    Γερμανία

    Η εταιρεία ÜBERSETZUNGSBÜRO DR. SHOAIB, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτί και χαρτόνι - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων, Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση, Απόκτηση και ασφάλεια βάσεις δεδομένων, Μεταφράσεις, Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων, Διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες - εξωτερική ανάθεση, Απόκτηση και ασφάλεια βάσεις δεδομένων, και Μεταφράσεις. Έχει έδρα σε Leonberg, Γερμανία.

  2. IBM DEUTSCHLAND ENTERPRISE BUSINESS SOLUTIONS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IBM DEUTSCHLAND ENTERPRISE BUSINESS SOLUTIONS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι πληροφορικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών, Απόκτηση και ασφάλεια βάσεις δεδομένων, Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών, και Απόκτηση και ασφάλεια βάσεις δεδομένων. Έχει έδρα σε Ehningen, Γερμανία.

  3. KONTAKT ENDRESS+HAUSER MESSTECHNIK GMBH+CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KONTAKT ENDRESS+HAUSER MESSTECHNIK GMBH+CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απόκτηση και ασφάλεια βάσεις δεδομένων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λογισμικό αντιιών - βοηθημάτα, και Λογισμικό αντιιών - βοηθημάτα. Έχει έδρα σε Weil Am Rhein, Γερμανία.

  4. ISB INSTITUT FÜR SOFTWARE-ENTWICKLUNG UND EDV-BERATUNG AKTIENGESELLSCHAFT

    Γερμανία

    Η εταιρεία ISB INSTITUT FÜR SOFTWARE-ENTWICKLUNG UND EDV-BERATUNG AKTIENGESELLSCHAFT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απόκτηση και ασφάλεια βάσεις δεδομένων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προγράμματα πληροφορικής, και Προγράμματα πληροφορικής. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  5. COMELEO SYSTEMS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία COMELEO SYSTEMS GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι πληροφορικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πληροφορική - μικροϋπολογιστές, Απόκτηση και ασφάλεια βάσεις δεδομένων, Πληροφορική - μικροϋπολογιστές, και Απόκτηση και ασφάλεια βάσεις δεδομένων. Έχει έδρα σε Ammerbuch, Γερμανία.

  1. UNICOMPUTER SOFTWARE-ENTWICKLUNGSGESELLSCHAFT MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία UNICOMPUTER SOFTWARE-ENTWICKLUNGSGESELLSCHAFT MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προγράμματα πληροφορικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απόκτηση και ασφάλεια βάσεις δεδομένων, και Απόκτηση και ασφάλεια βάσεις δεδομένων. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  2. HENHAPPL & BABINSKY EINSATZLEITSYSTEME OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HENHAPPL & BABINSKY EINSATZLEITSYSTEME OHG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι πληροφορικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απόκτηση και ασφάλεια βάσεις δεδομένων, και Απόκτηση και ασφάλεια βάσεις δεδομένων. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  1. HEGLMEIER UND PARTNER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEGLMEIER UND PARTNER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι πληροφορικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απόκτηση και ασφάλεια βάσεις δεδομένων, και Απόκτηση και ασφάλεια βάσεις δεδομένων. Έχει έδρα σε Berglen, Γερμανία.

  2. IFAX-GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IFAX-GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι πληροφορικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Απόκτηση και ασφάλεια βάσεις δεδομένων, και Απόκτηση και ασφάλεια βάσεις δεδομένων. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  3. DIRECT SERVICES GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DIRECT SERVICES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απόκτηση και ασφάλεια βάσεις δεδομένων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προγράμματα πληροφορικής, και Προγράμματα πληροφορικής. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

  4. ARCOTEST GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία arcotest GmbH είναι κατασκευαστής δοκιμαστικών μελανιών. Με δοκιμαστικά μελάνια μπορεί να υπολογιστεί η επιφανειακή ενέργεια (OFE) / επιφανειακή τάση (OFS) στερεών σωμάτων από πλαστικό, μέταλλο, γυαλί και κεραμικό υλικό. Ιδιαίτερα πρέπει να προσδιορίζεται με τον τρόπο αυτό και η ικανότητα πρόσφυσης των επιφανειών για εκτύπωση, κόλληση και βαφή με βάση την εικόνα διαβροχής. Η παροχή εξειδικευμένων συμβουλών, η εγγύηση των αναφερόμενων τιμών, η αξιόπιστη και έγκαιρη παράδοση και η συνεργασία με τους πελάτες μας στο εσωτερικό και το εξωτερικό έχουν για εμάς απόλυτη προτεραιότητα εδώ και 40 χρόνια. Για τη διασφάλιση της ποιότητας, τα μελάνια ελέγχονται με μια συσκευή μέτρησης γωνίας επαφής νεότερης κατασκευής, λαμβάνοντας υπόψη τη θερμοκρασία και την πυκνότητα. Τα φύλλα τεχνικών δεδομένων ασφαλείας παρέχουν στοιχεία για το χειρισμό, την αποθήκευση και τις προδιαγραφές μεταφοράς.

  5. SCHNEIDER & GEMSA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Schneider & Gemsa διαθέτει ειδικές και επαγγελματικές λύσεις για πελάτες από τους κλάδους των αυτοκινήτων, της βιομηχανίας, των τηλεπικοινωνιών, των συστημάτων διαχείρισης μεταφορών, της ιατρικής και της ηλεκτρονικής. Η παραγωγή εκτείνεται από μεμονωμένη παραγωγή, παραγωγή συγκροτημάτων έως την ολοκληρωμένη παραγωγή τελικών συσκευών και ολοκληρωμένων λύσεων συστήματος. Μετακινούμε και λειτουργούμε ολόκληρους „επιχειρηματικούς τομείς“, ολοκληρωμένες και ημιτελείς γραμμές παραγωγής σε τοποθεσίες χαμηλού κόστους. Με τις μονάδες μας στη Γερμανία, στην Τσεχία και στη Μολδαβία είμαστε σε θέση να διαθέτουμε βελτιστοποιημένες ως προς το κόστος λύσεις και υπηρεσίες. Η Schneider & Gemsa διαθέτει εξειδίκευση δεκαετιών στους τομείς της συναρμολόγησης καλωδίων, της μηχανικής, της μηχατρονικής, της ηλεκτρονικής, των αισθητήρων και των ενεργοποιητών. Από την ίδρυσή της έχουν παραχθεί πολλά εκατομμύρια ηλεκτρικών ενεργοποιητών, μηχανικών και ηλεκτροτεχνικών συγκροτημάτων και τελικών συσκευών. Στο δικό μας τμήμα συναρμολόγησης καλωδίων παράγονται κλώνοι, καλώδια δεδομένων, αισθητήρων και ελέγχου, πλεξούδες καλωδίων και πίνακες ελέγχου με καινοτομικές τεχνολογίες και υπερσύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία. Στο δικό μας τμήμα κατασκευής λειτουργικών μέσων παράγουμε εξατομικευμένες διατάξεις συναρμολόγησης, παραγωγής και ελέγχου. Θεωρούμε την ποιότητα, την προστασία του περιβάλλοντός μας και την προσεκτική χρήση των πόρων ως ουσιαστικό στοιχείο αυτών των δραστηριοτήτων. Η επιχείρηση λειτουργεί σε όλες τις μονάδες με βάση τα πρότυπα DIN EN ISO 9001: 2015, IATF 16949: 2016 (αυτοκίνητα) και DIN EN ISO 14001: 2009 (περιβάλλον).