• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • βάσεις μεταφοράς

Αποτελέσματα για

Βάσεις μεταφοράς

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. IRUS-SYSTEM

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το σύστημα Irus ενώνει. Η πολυδιάστατη γκάμα των προϊόντων της Irus-System καλύπτει όλες σχεδόν τις επιθυμίες. Σύνδεσμοι πλακών, σύνδεσμοι υαλοπινάκων, προφίλ αλουμινίου „Flexi-Long“ για διαχωριστικά τοιχώματα ενημερώσεων ή κινητά διαχωριστικά τοιχώματα, το κατασκευαστικό σύστημα εκθέσεων „Flexi-Quick“ ή απλώς διάφορες προθήκες υλοποιούνται με απόλυτη ακρίβεια με βάση τις επιθυμίες του πελάτη. Τα πάντα μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους. Πολλές δυνατότητες με λίγα εξαρτήματα. Το πρόγραμμα παρελκομένων των διαφόρων τομέων είναι προσαρμοσμένο απόλυτα στη ζήτηση. Τα πλεονεκτήματά σας με τα προϊόντα Irus - μεγάλη διάρκεια ζωής - εξαιρετική ευελιξία - απλός χειρισμός - μικρό βάρος και μικρός όγκος μεταφοράς - γενική και πολυδιάστατη χρήση

  2. SCHNEIDER & GEMSA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Schneider & Gemsa διαθέτει ειδικές και επαγγελματικές λύσεις για πελάτες από τους κλάδους των αυτοκινήτων, της βιομηχανίας, των τηλεπικοινωνιών, των συστημάτων διαχείρισης μεταφορών, της ιατρικής και της ηλεκτρονικής. Η παραγωγή εκτείνεται από μεμονωμένη παραγωγή, παραγωγή συγκροτημάτων έως την ολοκληρωμένη παραγωγή τελικών συσκευών και ολοκληρωμένων λύσεων συστήματος. Μετακινούμε και λειτουργούμε ολόκληρους „επιχειρηματικούς τομείς“, ολοκληρωμένες και ημιτελείς γραμμές παραγωγής σε τοποθεσίες χαμηλού κόστους. Με τις μονάδες μας στη Γερμανία, στην Τσεχία και στη Μολδαβία είμαστε σε θέση να διαθέτουμε βελτιστοποιημένες ως προς το κόστος λύσεις και υπηρεσίες. Η Schneider & Gemsa διαθέτει εξειδίκευση δεκαετιών στους τομείς της συναρμολόγησης καλωδίων, της μηχανικής, της μηχατρονικής, της ηλεκτρονικής, των αισθητήρων και των ενεργοποιητών. Από την ίδρυσή της έχουν παραχθεί πολλά εκατομμύρια ηλεκτρικών ενεργοποιητών, μηχανικών και ηλεκτροτεχνικών συγκροτημάτων και τελικών συσκευών. Στο δικό μας τμήμα συναρμολόγησης καλωδίων παράγονται κλώνοι, καλώδια δεδομένων, αισθητήρων και ελέγχου, πλεξούδες καλωδίων και πίνακες ελέγχου με καινοτομικές τεχνολογίες και υπερσύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία. Στο δικό μας τμήμα κατασκευής λειτουργικών μέσων παράγουμε εξατομικευμένες διατάξεις συναρμολόγησης, παραγωγής και ελέγχου. Θεωρούμε την ποιότητα, την προστασία του περιβάλλοντός μας και την προσεκτική χρήση των πόρων ως ουσιαστικό στοιχείο αυτών των δραστηριοτήτων. Η επιχείρηση λειτουργεί σε όλες τις μονάδες με βάση τα πρότυπα DIN EN ISO 9001: 2015, IATF 16949: 2016 (αυτοκίνητα) και DIN EN ISO 14001: 2009 (περιβάλλον).

  3. ARCOTEST GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία arcotest GmbH είναι κατασκευαστής δοκιμαστικών μελανιών. Με δοκιμαστικά μελάνια μπορεί να υπολογιστεί η επιφανειακή ενέργεια (OFE) / επιφανειακή τάση (OFS) στερεών σωμάτων από πλαστικό, μέταλλο, γυαλί και κεραμικό υλικό. Ιδιαίτερα πρέπει να προσδιορίζεται με τον τρόπο αυτό και η ικανότητα πρόσφυσης των επιφανειών για εκτύπωση, κόλληση και βαφή με βάση την εικόνα διαβροχής. Η παροχή εξειδικευμένων συμβουλών, η εγγύηση των αναφερόμενων τιμών, η αξιόπιστη και έγκαιρη παράδοση και η συνεργασία με τους πελάτες μας στο εσωτερικό και το εξωτερικό έχουν για εμάς απόλυτη προτεραιότητα εδώ και 40 χρόνια. Για τη διασφάλιση της ποιότητας, τα μελάνια ελέγχονται με μια συσκευή μέτρησης γωνίας επαφής νεότερης κατασκευής, λαμβάνοντας υπόψη τη θερμοκρασία και την πυκνότητα. Τα φύλλα τεχνικών δεδομένων ασφαλείας παρέχουν στοιχεία για το χειρισμό, την αποθήκευση και τις προδιαγραφές μεταφοράς.

  4. METALLUX AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Metallux AG είναι ένας διεθνώς δραστηριοποιούμενος σχεδιαστής και κατασκευαστής αισθητήρων τεχνολογίας στοιβάδας μεγάλου πάχους. Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων εκτείνεται από αισθητήρες πίεσης, διαδρομής και γωνιών έως αντιστάσεις και βιομηχανικούς μοχλούς Joystick για τον έλεγχο οχημάτων και μηχανημάτων. Καινοτομικά προϊόντα και προσαρμοσμένες στις προδιαγραφές του πελάτη λύσεις – Made in Germany: αυτός είναι ένας συνδυασμός στον οποίο βασίζονται επώνυμοι πελάτες από τους τομείς της κατασκευής οχημάτων, της ιατρικής τεχνολογίας, της τεχνολογίας ενέργειας και περιβάλλοντος, της τεχνολογίας μεταφοράς και ανύψωσης και της κατασκευής μηχανημάτων εδώ και περισσότερα από 35 χρόνια. Το φάσμα των υπηρεσιών μας: Αντιστάσεις: Ολοκληρωμένη γκάμα αντιστάσεων υψηλής τάσης και ισχύος. Αντιστάσεις ισχύος τεχνολογίας στοιβάδας μεγάλου πάχους ή ως συρμάτινη αντίσταση. Μοχλοί Joystick: Μοχλοί Joystick αντίχειρα, δακτύλων και χειρός για τον έλεγχο μηχανισμών κίνησης και λειτουργιών οχημάτων, οικοδομικών μηχανημάτων και σκαφών, στους τομείς της τεχνολογίας μεταφοράς και της ιατρικής τεχνολογίας και για χρήση σε ασύρματα τηλεχειριστήρια. Αισθητήρες πίεσης: Από κυψέλες μέτρησης πίεσης σε κεραμικά υλικά και ανοξείδωτο χάλυβα έως πομπούς πίεσης. Αισθητήρες διαδρομής και γωνιών: Αισθητήρες μεμβράνης, ποτενσιόμετρα και στοιχεία ποτενσιομέτρων για τον προσδιορισμό θέσης σε μηχανισμούς κίνησης, εγκαταστάσεις και μηχανήματα. Προμηθεύουμε πολλούς κλάδους και διαθέτουμε ολοκληρωμένη τεχνογνωσία εφαρμογών. Ευχαρίστως αναπτύσσουμε προσαρμοσμένες λύσεις βάσει εξατομικευμένης και προσωπικής παροχής συμβουλών. Τα προϊόντα παράγονται αποκλειστικά στη Γερμανία: Από ποσότητες δείγματος έως μεγάλες σειρές πολλών εκατοντάδων χιλιάδων τεμαχίων.

  5. FAISST GMBH

    Γερμανία

    Η Faisst GmbH παράγει εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια βαλίτσες για εντελώς διαφορετικά πεδία εφαρμογής για τη βιομηχανία και το εμπόριο. Η επιχείρηση έχει εξειδικευτεί στην ανάπτυξη εξαιρετικά ελαφρών και στιβαρών βαλιτσών αλουμινίου. Είτε πρόκειται για βαλίτσες μεταφοράς, βαλίτσες παρουσίασης ή βαλίτσες επίδειξης – η Faisst διαθέτει τη βέλτιστη λύση για όλες τις απαιτήσεις και όλες τις ανάγκες. Οι βαλίτσες αναπτύσσονται ειδικά με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη και εξοπλίζονται μα τα κατάλληλα ένθετα μέρη, π. χ., από αφρώδες υλικό. Τα μεταφερόμενα προϊόντα προστατεύονται έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζονται με κομψό τρόπο. Εκτός από τις εξατομικευμένα παραγόμενες βαλίτσες, η Faisst GmbH διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα τυποποιημένων βαλιτσών αλουμινίου, θηκών αλουμινίου, κιβωτίων αποστολής και άλλων παρελκομένων για βαλίτσες. Τόσο οι ειδικές κατασκευές όσο και οι τυποποιημένες βαλίτσες μπορούν να προσαρμοστούν με διάφορες μεθόδους εκτύπωσης, όπως, π.χ., ψηφιακή εκτύπωση, στην εταιρική σχεδίαση του πελάτη.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. VETTER KLEINFÖRDERBÄNDER GMBH

    Γερμανία

    Η άνω των 25 ετών εμπειρία και η τεκμηριωμένη τεχνογνωσία αναδεικνύουν την Vetter Kleinförderbänder σε εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα των συστημάτων μεταφοράς, γεγονός που διακρίνεται κυρίως από τις μικροσκοπικές διαστάσεις των υψηλής ποιότητας προϊόντων. Οι μικροί ταινιομεταφορείς μας είναι συμπαγείς, χωρίς προβληματικά περιγράμματα και διακρίνονται για τους έξυπνα ενσωματωμένους, ισχυρούς κινητήρες. Από μια μεγάλη γκάμα τυποποιημένων στοιχείων συναρμολογούμε εξατομικευμένα προϊόντα και υλοποιούμε κατασκευές προσαρμογής ακριβείας με βάση τις ανάγκες σας. Θέτουμε τα σωστά ερωτήματα για τη δική σας εφαρμογή, συνεργαζόμαστε στενά μαζί σας και είμαστε στο πλευρό σας ως εξειδικευμένος συνεργάτης. Προκειμένου να διασφαλίζονται οι σύντομες προθεσμίες παράδοσης, διαθέτουμε μια ομάδα αξιόπιστων συνεργαζόμενων προμηθευτών που βρίσκονται σε μεγάλο βαθμό κοντά σας. Χάρη στην ευελιξία και τον προσανατολισμό στο μέλλον αναγνωρίζουμε εγκαίρως νέα πεδία εφαρμογής και αντιμετωπίζουμε με τις υψηλές απαιτήσεις ποιότητας τις προκλήσεις του παρόντος και του μέλλοντος.

  2. ANDRITZ KAISER GMBH

    Γερμανία

    Επιχείρηση μηχανολογίας και παραγωγής αυτόματων μηχανημάτων διάτρησης και πλαστικής παραμόρφωσης συμπεριλαμβανομένων περιφερικών εγκαταστάσεων, καθώς και επιχείρηση σέρβις αυτόματων μηχανημάτων διάτρησης και πλαστικής παραμόρφωσης. Η επωνυμία μας σημαίνει άριστη ποιότητα στα συστήματα πλαστικής παραμόρφωσης. Εκτός από τα βασικά μηχανήματα διαθέτουμε προσαρμοσμένες λύσεις για κάθε εφαρμογή - από αμιγείς πρέσες έως ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής με εγκατάσταση ταινίας και σύστημα αυτοματισμού. Η δομοστοιχειωτή κατασκευή διασφαλίζει γενικές δυνατότητες χρήσης με εκτενή τυποποίηση των κύριων συγκροτημάτων. Η δική μας ομάδα Engineering προσαρμόζει επίσης κάθε εγκατάσταση με βέλτιστο τρόπο στις τοπικές συνθήκες. Τα προϊόντα μας: ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής πρεσαριστών εξαρτημάτων και εξαρτημάτων πλαστικής παραμόρφωσης, εγκαταστάσεις κοπής ακατέργαστων τεμαχίων και πλακετών, συμβατικά μηχανήματα διάτρησης και πλαστικής παραμόρφωσης KAISER 630-25.000 kN, σερβοπρέσες KAISER 1000-25.000 kN, πρέσες γρήγορης διέλευσης 630-4000 kN, συστήματα μεταφοράς 2D και 3D με γραμμικούς μηχανισμούς κίνησης, μηχανήματα προώθησης κυλίνδρων KWV, υπεραυτόματα συστήματα αλλαγής εργαλείων.

  3. AFT AUTOMATISIERUNGS- UND FÖRDERTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Το όνομα είναι πρόγραμμα: από το 1985, ο όμιλος AFT ασχολείται με τον αυτοματισμό και την τεχνολογία μεταφοράς – μεταφορά, εισαγωγή και εξαγωγή από την αποθήκη, παλετοποίηση, προετοιμασία παραγγελιών, ανύψωση, βύθιση, ανατροπή και τοποθέτηση. Ωστόσο, όλα αυτά τα θεωρούμε ως πολλά περισσότερα από φυσικές διαδικασίες. Στον όμιλο AFT μιλάτε με κάποιον, ο οποίος ενδιαφέρεται τόσο πολύ για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία σας όσο και εσείς, είτε πρόκειται για λύσεις εσωτερικής διοικητικής μέριμνας, αυτοκινήτων ή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Οι λύσεις μας είναι προσαρμοσμένες στις ειδικές απαιτήσεις σας και αναπτύσσονται για τη βελτίωση των επιχειρηματικών σας διαδικασιών, την αύξηση της απόδοσής σας και τη βελτιστοποίηση των εσόδων. Γιατί η δική μας επιτυχία μπορεί να μετρηθεί μόνο με βάση τη δική σας. Ο όμιλος AFT ειδικεύεται στην κατασκευή, στην παραγωγή και στη συναρμολόγηση προσαρμοσμένων συστημάτων μετακίνησης, μεταφοράς και αυτοματισμού για την εσωτερική διοικητική μέριμνα, τα αυτοκίνητα και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Ο τόπος όπου υπάρχει ζήτηση για αυτές τις λύσεις, είναι αδιάφορο για εμάς και τους πελάτες μας χάρη στα πολλά εθνικά (Schopfheim, Bautzen και Bergen) και διεθνή παραρτήματά μας (Κίνα, ΗΠΑ, ΗΒ, Πολωνία και Μεξικό). Είμαστε πάντοτε γρήγορα επιτόπου και συνεπώς κοντά στον πελάτη. Στη Γερμανία, στην Κίνα, στις ΗΠΑ, στο ΗΒ, στην Πολωνία και στο Μεξικό εργάζονται περίπου 300 δραστήριοι συνεργάτες μας. Η αποστολή τους: να σχεδιάζουν, να διαθέτουν και να κατασκευάζουν παγκοσμίως νέες εγκαταστάσεις ή επεκτάσεις υφιστάμενων εγκαταστάσεων θέτοντας πάντοτε στο επίκεντρο τις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών.

  4. DE-PACK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Καινοτομικές συσκευασίες και ανάπτυξη προϊόντων βάσει των προδιαγραφών του πελάτη: KLT, πλαστικά δοχεία, συσκευασίες από αφρώδες υλικό, συσκευασίες EPS και EPP, συσκευασίες βαθιάς κοίλανσης, συσκευασίες HKP, συσκευασίες με θήκες, ESD/VC Βασικός στόχος μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας! Αναπτύσσουμε καινοτομικές λύσεις και συσκευάζουμε τα προϊόντα σας για ασφαλή μεταφορά, με βελτιστοποίηση του όγκου, οικονομικά αποδοτικά και όλα αυτά με θετική εμφάνιση. Σάς παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές για ό, τι αφορά στη συσκευασία των προϊόντων σας: - συσκευασία από αφρώδες υλικό - φορείς μικρών φορτίων (KLT) - πλαστική συσκευασία - συσκευασία στερέωσης - συσκευασίες από κυματοειδές χαρτόνι, συμπαγές χαρτόνι και ξύλο - ειδικά είδη συσκευασίας ESD /VCI Οι υπηρεσίες μας - Ανάπτυξη συσκευασιών και τεχνική τεκμηρίωση 2D και 3D - Δοκιμή πτώσης κατά DIN 22248 με τεκμηρίωση - Συσκευασίες κατά παραγγελία - Διαχείριση αποθήκης με παραδόσεις «Just inTime»

  5. ZIEKER GMBH MECHANISCHE WERKSTÄTTE

    Γερμανία

    Μηχανήματα μεταφοράς υλικών για χρήση εντός του χώρου της επιχείρησης: φορεία μεταφοράς πλακών, τροχήλατα φορεία μεταφοράς και ανύψωσης, ανακλινόμενα φορεία, Harp-Car, οδηγοί βιδών και περιστροφικές βάσεις βαφής - η εταιρεία Ernst Zieker GmbH διαθέτει κάθε είδους μηχανήματα μεταφοράς υλικών. Μέγγενες: σφιγκτήρες τύπου λαβίδας για εξωτερικές εφαρμογές, γρήγορη, ισχυρή στερέωση, ακριβής δύναμη σύσφιξης χάρη στη χωρίς διαβαθμίσεις ρύθμιση της πίεσης αέρα. Αναβατόρια σκάλας για μεταφορά φορτίων: το ηλεκτρικό αναβατόριο σκάλας για μεταφορά φορτίων καθιστά δυνατή τη μετακίνηση εμπορευμάτων μεγάλου βάρους προς τα επάνω και προς τα κάτω σε σκάλες από ένα και μόνο άτομο. Δυνατότητα χρήσης και σε ελλειψοειδείς σκάλες! Τα προϊόντα μας: μηχανήματα μεταφοράς υλικών για χρήση εντός του χώρου της επιχείρησης, βοηθήματα μεταφοράς, μέγγενες/μέγγενες τύπου λαβίδας, βίδες σκαλιών, χειροκίνητα φορεία (μεταφορικά μηχανήματα), ράουλα μεταφορικών μηχανημάτων, αναβατόρια σκάλας για μεταφορά φορτίων, φορεία μεταφοράς για σκάλες, σφιγκτήρες τύπου λαβίδας, μέγγενες, ειδικά μηχανήματα μεταφοράς, καρότσια, ειδικές βίδες.

  1. GOODRIDGE GMBH

    Γερμανία

    Η Goodridge ιδρύθηκε το 1969 και έχει εξελιχθεί σε ένα παγκοσμίως κορυφαίο κατασκευαστή συστημάτων μεταφοράς υγρών υψηλής απόδοσης. Η Goodridge Deutschland GmbH διαθέτει προϊόντα μεταφοράς υγρών και υπηρεσίες παροχής συμβουλών για πελάτες στους τομείς ΚΑΕ, άμυνας, υψηλής απόδοσης και αγώνων αυτοκινήτου. Παράγουμε συστήματα σωλήνων και εύκαμπτων σωλήνων για πολλές διαφορετικές εφαρμογές. Οι δικές μας ομάδες κατασκευής εργάζονται με βάση εξατομικευμένες απαιτήσεις και παρέχουν ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση από την πρόταση έως την παράδοση των έτοιμων εξαρτημάτων. Τα προϊόντα της Goodridge διακρίνονται για την εξαιρετική ποιότητα και την τεχνικώς μέγιστη ακρίβεια σε κορυφαίες επιχειρήσεις της διεθνούς βιομηχανίας αυτοκινήτων, κατασκευών, γεωργικών μηχανημάτων, αεροπλοΐας και κινητήρων. Εκτός αυτού διαθέτουμε προϊόντα καταλόγου υψηλής απόδοσης (ταχυσύνδεσμοι, ψυγεία λαδιού, ρακόρ, εύκαμπτοι σωλήνες κλπ. ) μέσω διεθνούς αποστολής. Με εμπειρία πενήντα ετών και παγκόσμια παρουσία, η Goodridge παρέχει μια τεχνικώς ανώτερη και αποδοτική ως προς το κόστος λύση, η οποία μεγιστοποιεί τις δυνατότητες του δικού σας προϊόντος και σάς εξασφαλίζει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

  2. MÜLLER CO-AX GMBH

    Γερμανία

    Καλώς ορίσατε στον εφευρέτη της τεχνολογίας ομοαξονικών βαλβίδων. Κάνετε δικά σας τα δικά μας πλεονεκτήματα και γνωρίστε το χαρακτηριστικό προσανατολισμό στον πελάτη της εταιρείας μας. Αποστολή μας είναι να αναπτύσσουμε προσαρμοσμένες λύσεις από κοινού με τους πελάτες μας. Με εμπειρογνωμοσύνη, εμπειρία και εξειδικευμένη υποστήριξη, η müller co-ax έχει εδραιωθεί από το 1960 σε πολλές αγορές παγκοσμίως: Κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, ναυπηγική, χημική βιομηχανία, ενέργεια, πετρέλαιο & αέριο, κατασκευαστικός κλάδος & μεταφορές, αεροναυτιλία και διαστημική κλπ. Η μοναδική κατασκευή της ομοαξονικής βαλβίδας της εταιρείας μας σε συνδυασμό με την επιλογή διαφόρων υλικών κατασκευής και επιλογών παρέχει ένα πραγματικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Για τη βέλτιστη συμπλήρωση των πεδίων εφαρμογής των ομοαξονικών βαλβίδων έχουν συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα προϊόντων και άλλοι τύποι βαλβίδων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει πολυάριθμες λύσεις βαλβίδων με δυνατότητα προσαρμογής με βάση τις επιθυμίες του πελάτη.

  1. TELSCHIG-VERFAHRENSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Επαγγελματικός χειρισμός χύδην υλικών. Λύσεις υψηλής τεχνολογίας για το χειρισμό χύδην υλικών για πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Εδώ και περισσότερα από 45 χρόνια, η Telschig Verfahrenstechnik συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων στον κόσμο κατασκευαστών μηχανημάτων και συστημάτων για τον τεμαχισμό, το άνοιγμα και την εκκένωση σάκων και Big Bag, καθώς και για συστήματα μεταφοράς πεπιεσμένου αέρα και την κατασκευή εγκαταστάσεων στον τομέα του χειρισμού χύδην υλικών. Με το σύνθημα «δεν διαθέτουμε μηχανήματα, υλοποιούμε λύσεις» σχεδιάζουμε κάθε εγκατάσταση με απόλυτη ακρίβεια με βάση τις απαιτήσεις του πελάτη. Στο πλαίσιο αυτό διαθέτουμε διάφορες τεχνικές λύσεις μεταποίησης. Εκτός από το σχεδιασμό νέων εγκαταστάσεων παραγωγής βελτιστοποιούμε με τις λύσεις μας υφιστάμενες, εξελιγμένες διαδικασίες παραγωγής. Οι βασικοί τομείς εξειδίκευσής μας: μηχανήματα τεμαχισμού (θραυστήρες σβώλων), εκκένωση σάκων (μονάδες και συστήματα εκκένωσης σάκων), χειρισμός Big Bag (συστήματα και μονάδες εκκένωσης BigBag).

  2. KIMIDO KINDLER GMBH

    Γερμανία

    Δοσιμέτρηση – Ζύγιση – Μεταφορά - Ανάμειξη – αυτός είναι ο κόσμος μας! Τα πάντα ξεκίνησαν με την ανάπτυξη ενός ζυγού υγρών για τη ζύγιση και τη δοσιμέτρηση υγρών προσθέτων. Στο μεταξύ διαθέτουμε λύσεις δοσιμέτρησης εντελώς διαφορετικών υλικών. Σκόνες, χρωστικές, κοκκώδη υλικά, πλαστικές ίνες ή υαλονήματα - σχεδόν πάντοτε έχουμε έτοιμη μια λύση δοσιμέτρησης! Βασικό μηχάνημα ή ειδική λύση – σάς παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές για τη δική σας περίπτωση. Η γκάμα των προϊόντων μας: δοσιμετρικά μηχανήματα σκόνης, δοσιμετρικό μηχάνημα για χρωστικές Compact, δοσιμετρικά μηχανήματα κοκκώδους υλικού, δοσιμετρικά μηχανήματα για αιθάλη, διαχωριστές και συστήματα εξαερισμού αναμεικτήρων με αναρρόφηση, δοσιμετρικά μηχανήματα ινών για πλαστικές ίνες, φυσικές ίνες και υαλονήματα, ζυγοί υγρών, προσθέτων, χημικών ουσιών, καθώς και ζυγοί για διαλύματα χρωμάτων, αναμεικτήρες μικρών ποσοτήτων και εργαστηρίων EASYMIX, ημιαυτόματοι τροφοδότες κατακόρυφου σωλήνα, μηχάνημα απευθείας έκπλυσης DAW System Ecker για την επιφανειακή επεξεργασία κυβόλιθων και πλακών σκυροδέματος.