• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αρπάγες

Αποτελέσματα για

Αρπάγες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. BRUGGER GMBH MAGNETSYSTEME

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως κορυφαίος κατασκευαστής μόνιμα μαγνητικών συγκροτημάτων διαθέτουμε από το 1963 τα πάντα από την ίδια εταιρεία. Από την ανάπτυξη, την κατασκευή και την παραγωγή των δικών μας εργαλείων και προϊόντων, την παραγωγή εξατομικευμένων πρεσαριστών και εξελασμένων εξαρτημάτων, καθώς και χυτών υπό πίεση πλαστικών εξαρτημάτων, έως τη συναρμολόγηση των μαγνητικών συστημάτων, τα πάντα διεκπεραιώνονται στις εγκαταστάσεις μας στο Hardt. Με μια σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων, καινοτομικά συστήματα παραγωγής και μεγάλη εξειδίκευση παροχής συμβουλών παράγουμε σε ετήσια βάση πολλά εκατομμύρια μαγνητικών συστημάτων «Made in Germany». Ένα ολοκληρωμένο απόθεμα αποθήκης των βασικών προϊόντων μάς παρέχει τη δυνατότητα να διεκπεραιώνουμε γρήγορα και ευέλικτα τις παραγγελίες. Στο πλαίσιο αυτό είναι δυνατή η παράδοση μεμονωμένων εξαρτημάτων έως και μεγάλων σειρών. Τα πεδία εφαρμογής των μόνιμα μαγνητικών συγκροτημάτων εκτείνονται από τη βιομηχανία αυτοκινήτων, την τεχνολογία φωτισμού και την ιατρική τεχνολογία, τον οικοδομικό τομέα, τη χρήση για διακοσμητικούς σκοπούς, τα διαφημιστικά είδη έως τη χρήση για πινακίδες ονόματος.

  2. ZÜRN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Zürn GmbH & Co. KG, με την 60ετή πορεία της, είναι ένας από τους πιο έμπειρους κατασκευαστές στους τομείς κατεργασίας και ειδικών μηχανημάτων, υποδοχών εργαλείων για τόρνους ψηφιακού ελέγχου, στηρίγματα εργαλείων και κολάρα. Η εταιρεία ιδρύθηκε αρχικά ως μηχανουργείο για εξαρτήματα περιστροφής. Αφενός, η Zürn κατάφερε να επεκτείνει εντός δεκαετίας το δικό της χαρτοφυλάκιο προϊόντων μέσω των σταθερών εργασιών ανάπτυξής της, αφετέρου η εταιρεία κατάφερε να δημιουργήσει μια παγκόσμια πελατειακή βάση ως εταιρεία κατασκευών ακριβείας. Η γκάμα προϊόντων που παράγονται στη Γερμανία περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, παξιμάδια σύσφιξης και ράβδους αρπάγης, τσοκ διάτρησης CNC και βάσεις κολάρων, υποδοχές εργαλείων VDI και υποδοχές εργαλείων ακριβείας. Επίσης, η Zürn GmbH & Co. KG είναι εδραιωμένη στη διεθνή αγορά και παγκοσμίως ανταγωνιστική, καθώς διαθέτει τις πλέον σύγχρονες συνθήκες παραγωγής.

  3. FLAIG MAGNETSYSTEME GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Πράσινοι μαγνήτες για τη σύγχρονη βιομηχανία. Με έδρα τον όμορφο Μέλανα Δρυμό, οι επαγγελματίες μας σάς παρέχουν βέλτιστες συμβουλές από τον κορυφαίο κατασκευαστή συστημάτων μόνιμων και ηλεκτρικών μόνιμων μαγνητών. Εκτός από ένα εκτενές πρόγραμμα τυποποιημένων προϊόντων, όπως η σειρά FX στον τομέα των μαγνητών ανύψωσης φορτίων και η σειρά FXL στον τομέα της τεχνολογίας μαγνητών στερέωσης, διαθέτουμε μεγάλη γκάμα μαγνητικών βοηθητικών μέσων στερέωσης και ανύψωσης και παράγουμε λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη από ένα τεμάχιο και άνω ως ΚΑΕ για τις ανάγκες σας.

  4. PROBST GREIFTECHNIK VERLEGESYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PROBST GREIFTECHNIK VERLEGESYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Γερανοί και γερανογέφυρες, Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες, Ανυψωτικά συστήματα, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Γερανοί και γερανογέφυρες, Ανατρεπόμενοι κάδοι και αρπάγες, και Ανυψωτικά συστήματα. Έχει έδρα σε Erdmannhausen, Γερμανία.

  5. IPR-INTELLIGENTE PERIPHERIEN FÜR ROBOTER GMBH

    Γερμανία

    Η χαρά για την καινοτομία και η κορυφαία ποιότητα έκαναν την IPR - Intelligente Peripherien für Roboter GmbH έναν από τους κορυφαίους δημιουργούς και κατασκευαστές προϊόντων για το βιομηχανικό ρομπότ. Στην έδρα μας στο Eppingen θέτουμε πρότυπα με την τεχνολογία των συστημάτων αρπάγης και των αξόνων κίνησης που διαθέτουμε. Τα πνευματικά, ηλεκτρικά και υδραυλικά εξαρτήματα διευκολύνουν την κατασκευή, τη συναρμολόγηση και το χειρισμό σε επιχειρήσεις όλων των κλάδων. Το έξυπνο, εκτενές πρόγραμμα προϊόντων της IPR με πολυάριθμα κατασκευαστικά μεγέθη για διάφορες περιοχές φορτίου διασφαλίζει αποδοτικότερη παραγωγή. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει από τυπικά εξαρτήματα όπως αρπάγες, συστήματα αλλαγής εργαλείων, στοιχεία ευθυγράμμισης, συστήματα προστασίας αποφυγής συγκρούσεων, άξονες κίνησης για βιομηχανικά ρομπότ, αισθητήρες δύναμης ή ροπής έως λύσεις σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη. Γι' αυτόν το λόγο, σε πολλές χώρες οι πελάτες μάς εμπιστεύονται για περισσότερα από 25 χρόνια.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ALBERT FEZER MASCHINENFABRIK GMBH

    Γερμανία

    Η FEZER που διευθύνεται από την οικογένεια στην τρίτη γενιά συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων στον τομέα των συστημάτων χειρισμού κενού και έχει εξαιρετική φήμη σε ολόκληρο τον κόσμο. Εγγυόμαστε την υψηλού βαθμού υποστήριξη πελατών με ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά DIN ISO 9001. Έτσι μπορούμε να αναλύουμε συνεχώς τις επιχειρηματικές μας διαδικασίες και να τις προσαρμόζουμε στις σταθερά αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών. Επιλέξτε κι εσείς τον απλούστατο χειρισμό αποδοτικών, οικονομικών διαδικασιών παραγωγής και τη μέγιστη ασφάλεια λειτουργία με τη βασική αρχή: simply move more. Παραγωγή και διάθεση: μηχανήματα και συστήματα συγκράτησης φορτίων κενού, τεχνολογία και συστήματα σύσφιξης κενού, απορροφητήρες κενού, πλάκες αναρρόφησης κενού, γεννήτριες κενού, βαλβίδες ελέγχου, φίλτρα κενού, αρπάγες ελασμάτων, γερανοί οροφής, κυλιόμενες γερανογέφυρες, μηχανήματα και συστήματα χειρισμού, ανυψωτικά μέσα, τροχιές γερανού από αλουμίνιο, συστήματα κενού, κλίνες εργασίας κενού, εκβολείς κενού, φίλτρα κενού, ανυψωτικά μηχανήματα κενού, εξαρτήματα κενού, αναρροφητήρες κενού και πολλά άλλα.

  2. KALLFASS VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια αναπτύσσουμε και διαθέτουμε μηχανήματα συσκευασίας μεμβράνης σε ολόκληρο τον κόσμο. Κάθε μηχάνημα συσκευασία μεμβράνης της Kallfass περιέχει σημαντική εξειδίκευση συστημικών λύσεων και κλαδικής εμπειρίας. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα μηχανημάτων της εταιρείας μας περιλαμβάνει γωνιακά μηχανήματα συγκόλλησης, μηχανήματα συγκόλληση 1 ή 2 πλευρών, μηχανήματα συγκόλλησης μεμβράνης, μηχανήματα τοποθέτησης σε τσάντες, μηχανήματα συσκευασίας σε δεσμίδες (συγκεντρωτικά μηχανήματα συσκευασίας), μονάδες περιτύλιξης Strech, σήραγγες συρρίκνωσης και μια μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων, όπως, π.χ. συστήματα τροφοδοσίας με αρπάγες, ταινιομεταφορείς, συστήματα τοποθέτησης, μονάδες στοίβαξης και συστήματα δίπλωσης μεμβρανών. Τα συστήματα συσκευασίας της Kallfass επεξεργάζονται μεμβράνες πολυαιθυλενίου (PE), πολυπροπυλενίου (PP), πολυολεφινών (PO) ή βιολογικές μεμβράνες από ανανεώσιμες πρώτες ύλες, όπως, π.χ., μεμβράνες PLA. Τα συστήματα συσκευασίας Kallfass διατίθενται για χειροκίνητη, μερικώς και πλήρως αυτόματη συσκευασία μεμβράνης. Με τα συστήματά μας μπορούν να παράγονται μεμονωμένες ή πολλαπλές συσκευασίες ή Multipacks με πλήρη ή σωληνοειδή περιτύλιξη