• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αποστραγγισεις

Αποτελέσματα για

Αποστραγγισεις

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. OPTIGRÜN INTERNATIONAL AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία OPTIGRÜN INTERNATIONAL AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά φύλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μη υφαντά υφάσματα, Φύτευση οροφής, Μη υφαντά υφάσματα, και αποστραγγισεις. Έχει έδρα σε Krauchenwies-Göggingen, Γερμανία.

  2. WEGOMA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1970 το εμπορικό σήμα WEGOMA® είναι συνώνυμε με αξιόπιστα, ακριβή και καινοτομικά μηχανήματα και ηλεκτρικά εργαλεία για την επεξεργασία ξύλου και την κατασκευή κουφωμάτων. Ως οικογενειακή επιχείρηση στη δεύτερη γενιά θεωρούμε ότι είμαστε έναντι των πελατών μας υποχρεωμένοι να παρέχουμε εκτός των υψηλής ποιότητας προϊόντων και την καλύτερη δυνατή παροχή συμβουλών και ένα άψογο σέρβις. Από το σχεδιασμό έως την παροχή ανταλλακτικών υποστηρίζουμε τους πελάτες μας σε όλα τα στάδια της διαδικασίας προστιθέμενης αξίας. Θέλουμε να καταστήσουμε δυνατή μακροπρόθεσμα την επιτυχία σας – μόνο έτσι μπορούμε και εμείς να ανταποκριθούμε στο μελλοντικό ανταγωνισμό. Η WEGOMA διακρίνεται για την ακρίβεια και την καινοτομία στον τομέα της επεξεργασίας ξύλου και στην τεχνολογία κατασκευής κουφωμάτων. Η WEGOMA GmbH αναπτύσσει και παράγει ειδικές λύσεις και τυποποιημένα μηχανήματα για την επεξεργασία ξύλου.

  3. OBDURAMUS UMWELTTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία OBDURAMUS UMWELTTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποστράγγιση - έργα. Έχει έδρα σε Schömberg, Γερμανία.

  4. KORTE BAUTEILE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KORTE Bauteile GmbH παράγει και διαθέτει κοίλα προφίλ σοβατεπί, προφίλ ποταμού και στάλαξης από πολυμερή ρητίνη. Τα προϊόντα μας: προφίλ αρμοκάλυπτρων, προφίλ προσόψεων, κοίλα προφίλ σοβατεπί, προφίλ ποταμού, εξυγίανση παλιών κτιρίων, οικοδομικά προφίλ, προϊόντα εξυγίανσης κτιρίων, συντήρηση σκυροδέματος, εξυγίανση σκυροδέματος, επίστρωση δαπέδων εποξειδικής ρητίνης, εξυγίανση βιομηχανικών δαπέδων, επισκευή μπαλκονιών, εξυγίανση κουζίνας, πλαστικά προφίλ, πλαστικά προφίλ για τον οικοδομικό κλάδο, εξυγίανση γεφυρών

  5. UNIVERSALPROJEKT LADEN + INNENAUSBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία UNIVERSALPROJEKT LADEN + INNENAUSBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποστράγγιση - έργα, και Αποστράγγιση - έργα. Έχει έδρα σε Hardheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. THERMO SYSTEM INDUSTRIE- U. TROCKNUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία THERMO SYSTEM INDUSTRIE- U. TROCKNUNGSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποστράγγιση - έργα, και Αποστράγγιση - έργα. Έχει έδρα σε Filderstadt, Γερμανία.

  2. GEBRÜDER SCHÄFER G.M.B.H. DECKENSYSTEME - TRENNWÄNDE

    Γερμανία

  3. KUGLER BEHÄLTER- UND ANLAGENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η KUGLER δραστηριοποιείται στην αγορά από 1982 ως πάροχος εξοπλισμών για τη βιομηχανία και τις δημοτικές εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων και ειδικεύεται στο διαχωρισμό στερεών υλών από υγρά. Συστάσεις από ολόκληρη τη Γερμανία και περισσότερες από 1.000 λειτουργικές εγκαταστάσεις στην Ευρώπη τεκμηριώνουν την εξειδίκευση και την εμπειρία μας. Η αποστράγγιση πριν από τη μεταφορά των υπό ορισμένες συνθήκες επιβαρυμένων στερεών υλών συνεπάγεται σημαντική εξοικονόμηση. Για το σκοπό αυτό παρέχουμε διαχρονικές και αποδοτικές λύσεις με γρήγορη απόσβεση για τον πελάτη. Επώνυμες βιομηχανικές, βιοτεχνικές και δημοτικές επιχειρήσεις αποτελούν εδώ και πολλές δεκαετίες πιστούς πελάτες της Kugler® και παρέχουν ευχαρίστως συστάσεις στους νέους πελάτες.