• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αποσταγματα για την αρωματοποιια και τα καλλυντικα

Αποτελέσματα για

Αποσταγματα για την αρωματοποιια και τα καλλυντικα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. SCHUPP GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHUPP GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποστάγματα και αρωματικές ουσίες, μη εδώδιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αιθέρια και ρητινοειδή έλαια, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Αιθέρια και ρητινοειδή έλαια, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, και Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας. Έχει έδρα σε Dornstetten, Γερμανία.

  2. PANAROMA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PANAROMA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποστάγματα και αρωματικές ουσίες, μη εδώδιμα, Αιθέρια και ρητινοειδή έλαια, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Αποστάγματα και αρωματικές ουσίες, μη εδώδιμα, Αιθέρια και ρητινοειδή έλαια, Αρώματα και καλλυντικά, και Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε St. Leon-Rot, Γερμανία.

  3. MICHAEL HELLWIG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MICHAEL HELLWIG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αποστάγματα και αρωματικές ουσίες, μη εδώδιμα, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Αποστάγματα και αρωματικές ουσίες, μη εδώδιμα, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, και Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε Dürmentingen, Γερμανία.

  4. ESTELL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ESTELL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποστάγματα και αρωματικές ουσίες, μη εδώδιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, και Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας. Έχει έδρα σε Flein, Γερμανία.

  5. SONNENTAG NATUR PUR

    Γερμανία

    Η εταιρεία SONNENTAG NATUR PUR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καφές και τσάι, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Αποστάγματα και αρωματικές ουσίες, μη εδώδιμα, Αρώματα και καλλυντικά, Καφές και τσάι, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Αποστάγματα και αρωματικές ουσίες, μη εδώδιμα, και Αρώματα και καλλυντικά. Έχει έδρα σε Mönchweiler, Γερμανία.