• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αλυσιδες

Αποτελέσματα για

Αλυσιδες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. RUD KETTEN RIEGER & DIETZ GMBH U. CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία RUD KETTEN RIEGER & DIETZ GMBH U. CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλυσίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλυσίδες, μεταφορικές, Αλυσίδες, μεταφορικές, Αλυσίδες πρόσδεσης, Βίδες με κρίκο, και Αγκίστρια. Έχει έδρα σε Aalen, Γερμανία.

  2. FRIEDRICH BINDER GMBH &. CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRIEDRICH BINDER GMBH &. CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλυσίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χρυσα κοσμηματα, σετ κοσμηματων, και ασημενια κοσμηματα. Έχει έδρα σε Mönsheim, Γερμανία.

  3. DURUTEC GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία DURUTEC GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλυσίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξαρτήματα στερέωσης, Κοχλίες και περικόχλια, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Εξαρτήματα στερέωσης, Κοχλίες και περικόχλια, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, και Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Hilzingen, Γερμανία.

  4. SEILEREI NAUMER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SEILEREI NAUMER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα, Καλώδια - εξαρτήματα, Αλυσίδες, Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα, Καλώδια - εξαρτήματα, Αλυσίδες, και Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  5. BORIS GRUBER

    Γερμανία

    Η εταιρεία BORIS GRUBER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα, Καλώδια - εξαρτήματα, Αλυσίδες, Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα, Καλώδια - εξαρτήματα, Αλυσίδες, και Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας. Έχει έδρα σε Rot, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. REYLAENDER E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία REYLAENDER E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλυσίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Αλυσίδες, μεταφορικές, Κοχλίες και περικόχλια, Τροχοί και καρούλια, Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Αλυσίδες, μεταφορικές, Κοχλίες και περικόχλια, και Τροχοί και καρούλια. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  2. HEINZ KELLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEINZ KELLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλυσίδες, Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ, Φορτηγά-γερανοί, Αλυσίδες, Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ, και Φορτηγά-γερανοί. Έχει έδρα σε Rosenfeld, Γερμανία.

  3. ANTRIEBSTECHNIK FERRETTI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANTRIEBSTECHNIK FERRETTI GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλυσίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλυσίδες, μεταφορικές, Κοχλίες και περικόχλια, Τροχοί και καρούλια, Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους, Αλυσίδες, μεταφορικές, Κοχλίες και περικόχλια, Τροχοί και καρούλια, και Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  4. SEILEREI SCHOSER

    Γερμανία

    Η εταιρεία SEILEREI SCHOSER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα, Καλώδια - εξαρτήματα, Σύρματα και καλώδια - μη σιδηρούχα μέταλλα, Αλυσίδες, Σύρματα και καλώδια - σιδηρούχα μέταλλα, Καλώδια - εξαρτήματα, Σύρματα και καλώδια - μη σιδηρούχα μέταλλα, και Αλυσίδες. Έχει έδρα σε Burladingen, Γερμανία.

  5. FRANCE EQUIPEMENT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRANCE EQUIPEMENT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλυσίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Αλυσίδες, μεταφορικές, Κοχλίες και περικόχλια, Τροχοί και καρούλια, Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας, Αλυσίδες, μεταφορικές, Κοχλίες και περικόχλια, και Τροχοί και καρούλια. Έχει έδρα σε Rastatt, Γερμανία.

  1. THINK ABELE GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία THINK ABELE GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλυσίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γερανοί και γερανογέφυρες, Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ, Τελεφερίκ, αναβατήρες και τελεσκί, Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες, Γερανοί και γερανογέφυρες, Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ, Τελεφερίκ, αναβατήρες και τελεσκί, και Ανελκυστήρες, ανυψωτές φορτίων, κυλιόμενες σκάλες. Έχει έδρα σε Nufringen, Γερμανία.

  2. IBR ROMBERGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία IBR ROMBERGER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλυσίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλυσίδες, μεταφορικές, Εξαρτήματα στερέωσης, Κοχλίες και περικόχλια, Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ, Αλυσίδες, μεταφορικές, Εξαρτήματα στερέωσης, Κοχλίες και περικόχλια, και Ανύψωση - εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  1. TOP-FÖRDERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TOP-FÖRDERTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλυσίδες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συστήματα αυτόματης διακίνησης, Αλυσίδες, μεταφορικές, Συστήματα αυτόματης διακίνησης, και Αλυσίδες, μεταφορικές. Έχει έδρα σε Walldorf, Γερμανία.

  2. CHR. WOLFER & SOHN OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία CHR. WOLFER & SOHN OHG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλυσίδες. Έχει έδρα σε Ötisheim, Γερμανία.

  3. GRÄSSLIN AUTOMATIONSSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GRÄSSLIN AUTOMATIONSSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλυσίδες, και Αλυσίδες. Έχει έδρα σε St. Georgen, Γερμανία.

  4. STIERLE-SCHMUCK GMBH

    Γερμανία

  5. CHEMIE-TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με καινοτομικά λιπαντικά υψηλής απόδοσης, πρόσθετα λαδιού και καυσίμου κατά κύριο λόγο για τη χρήση στον τομέα των αυτοκινήτων ιδρύθηκε το 1956 η εταιρεία Süddeutsche Bardahl. Αυτή αποτελεί τη βάση της σημερινής εταιρείας μας Chemie-Technik GmbH. Από τον προσανατολισμό των προϊόντων μας στην απαιτητική λίπανση για αύξηση της απόδοσης στη βιομηχανία και στη βιοτεχνία κατά τη δεκαετία του 1970, τα προϊόντα μας διατίθενται με την εμπορική ονομασία ELKALUB. Ακόμη και σήμερα, η επιχείρηση Chemie-Technik GmbH – στο μεταξύ στην τρίτη γενιά – βρίσκεται στα χέρια της οικογένειας των ιδρυτών. Η ανάπτυξη, η παραγωγή και ο έλεγχος της διάθεσης από μια ομάδα 30 ατόμων συγκεντρώνονται στη μονάδα Vöhringen/Βυρτεμβέργη. Η επιχειρησιακή διάθεση, η υποστήριξη των πελατών επιτόπου διασφαλίζεται από ένα παγκόσμιο δίκτυο εν μέρει ανεξάρτητων αντιπροσωπειών.

  6. REINHARDT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως μικρομεσαία επιχείρηση με έδρα το Villingen-Schwenningen (Μέλανας Δρυμός), η Reinhardt GmbH συγκαταλέγεται μεταξύ των παγκοσμίως δραστηριοποιούμενων κορυφαίων επιχειρήσεων στην αγορά τεχνικών λύσεων θέρμανσης έως 650°C στους τομείς των βιομηχανικών φούρνων, και των εγκαταστάσεων θερμικής επεξεργασίας, επίστρωσης και Slush Moulding. Η ποιότητα είναι η κύρια αποστολή. Πριν από την πρώτη συνομιλία έως το έτοιμο προϊόν – η προσοχή μας επικεντρώνεται στον πελάτη και στα προϊόντα του. Στόχος: παροχή συμβουλών επιτόπου σε κάθε περίπτωση, έτσι ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε τη σταθερή ποιότητα στο ανώτατο επίπεδο και να ανταποκρινόμαστε σε όλες σχεδόν τις απαιτήσεις. Η εμπειρία δεκαετιών μάς χαρακτηρίζει. Αυτή η τεκμηριωμένη γνώση αντανακλάται σε κάθε επιμέρους συνεργάτη και καθορίζει τις ενέργειές μας. Ωστόσο, δεν επαναπαυόμαστε. Εξακολουθούμε να αναπτύσσουμε τα προϊόντα μας με συνέπεια προκειμένου να είμαστε σε θέση να λειτουργούμε μεταξύ των παγκοσμίως δραστηριοποιούμενων κορυφαίων επιχειρήσεων της αγοράς.

  7. KNOLL MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η KNOLL Maschinenbau είναι ο κορυφαίος προμηθευτής για συστήματα μεταφοράς και φίλτρων, καθώς και αντλίες για ρινίσματα και ψυκτικά λιπαντικά στην επεξεργασία μετάλλων. Με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προϊόντων υλοποιούνται ολοκληρωμένα συστήματα και λύσεις συστημάτων με κεντρικές και αποκεντρωμένες λειτουργίες. Έχουμε εξελίξει μια γκάμα προϊόντων που καθιστούν αποδοτικότερες τις εργαλειομηχανές και καθαρότερες και αποδοτικότερες τις διαδικασίες παραγωγής. Όλοι οι τομείς στους οποίους εργαλειομηχανές τορνάρουν, φρεζάρουν, τρυπούν ή λειαίνουν, χρησιμοποιούν προϊόντα KNOLL. Παραδείγματα είναι η κατασκευή μηχανημάτων, η ηλεκτροτεχνία, η κατασκευή οχημάτων, καθώς και η αεροπορική και διαστημική βιομηχανία. Για επιβατικά αυτοκίνητα, ξυράφια, ζάντες αυτοκινήτων, μαχαίρια ή κινητά τηλέφωνα – ι κατάλογος των τελικών προϊόντων στην παραγωγή των οποίων συμβάλλει η KNOLL, είναι πολυδιάστατος. Τα ευέλικτα συστήματα συναρμολόγησης και μεταφοράς λύνουν απαιτητικά ζητήματα διοικητικής μέριμνας και συμπληρώνουν τη γκάμα των προϊόντων. Η KNOLL εκπροσωπείται παγκοσμίως – με τις δικές της θυγατρικές εταιρείες στις ΗΠΑ, στην Κίνα, στην Πολωνία και στην Ιταλία, καθώς και με αντιπροσώπους σε ολόκληρο τον κόσμο.

  8. ITG INDUKTIONSANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ITG Induktionsanlagen GmbH είναι μέλος του ομίλου επιχειρήσεων SYSTEC και είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον τομέα των επαγωγικών συστημάτων θέρμανσης. Εκτός από την υλοποίηση εφαρμογών με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη σε κλασικά και νέα πεδία εφαρμογής της επαγωγικής τεχνολογίας παρέχουμε σε ολόκληρο τον κόσμο εξειδικευμένο σέρβις των συστημάτων μας. Εκπαιδευμένοι τεχνικοί είναι στη διάθεσή σας για τη δική σας εξειδικευμένη εφαρμογή και αναπτύσσουν σε συνεργασία με εσάς ένα σύστημα εγκατάστασης που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Χαρακτηριστικά πεδία εφαρμογής είναι η σκλήρυνση, η πυράκτωση, η θέρμανση, η τήξη, η επιβελτίωση, η σφυρηλάτηση, η εκκίνηση και η επίστρωση. Αναπτύσσουμε και παράγουμε οι ίδιοι την τροφοδοσία ενέργειας. Το φάσμα των μετατροπέων μας στον τομέα των μέσων και υψηλών συχνοτήτων εκτείνεται από 50 Hz έως 1.000 kHz με ισχύ από 2 kW έως πολλά Megawatt. Η ενεργειακή αποδοτικότητα, η εξοικονόμηση ενέργειας και οι παγκόσμιες απαιτήσεις για την «Πράσινη οικονομία» βρίσκονται στο επίκεντρο της τεχνολογίας μετατροπέων.

  1. ELT ENTSTAUBUNGS- UND LUFTTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στόχος μας δεν είναι απλώς η εξέταση των επιμέρους τεχνικών ζητημάτων, αλλά η επεξεργασία ολοκληρωμένων λύσεων με επικέντρωση στην οικονομική αποδοτικότητα, στην απόσβεση, στην ασφάλεια και στην προστασία του περιβάλλοντος. Το δικό σας πλεονέκτημα είναι η ταχύτητα. Η εταιρεία ELT ιδρύθηκε το 1996 από 2 μηχανικούς, η εμπειρία των οποίων βασίζεται σε απασχόληση 30 ετών στον τομέα της τεχνολογίας εξαερισμού και αφαίρεσης σκόνης. Χάρη στην ευελιξία και στην τεχνογνωσία τους κατέστη δυνατή η υλοποίηση εγκαταστάσεων διαφόρων μεγεθών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Το πλεονέκτημά μας συνίσταται στο συμπαγή χαρακτήρα της εταιρείας με μικρές αποστάσεις μεταξύ των παροχής συμβουλών, του αναλυτικού σχεδιασμού, της διάθεσης και της εξειδικευμένης συναρμολόγησης.

  2. BUETTNER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BUETTNER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταινίες μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταφορείς με αλυσίδα, μηχανηματα διπλωματος εγγραφων, και Μεταφορείς κατακόρυφης διάταξης. Έχει έδρα σε Walldürn, Γερμανία.

  3. MÄDLER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MÄDLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοντωτοί τροχοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συμπλέκτες, Βέργες με σπείρωμα, Γρανάζια οδοντωτού ιμάντα, οδοντωτες ραβδοι, δακτυλιοι, κωνικα γραναζια, Συμπλέκτες, οδοντωτοι ιμαντες, και κεφαλες με αρθρωσεις. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. KWV KABELWERKE VILLINGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KWV KABELWERKE VILLINGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από χάλυβα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καλώδια υψηλής τάσης, Φις για αγωγούς οπτικών ινών, Συναρμολόγηση ηλεκτρονικών συσκευών, κυκλικό φις micro-D, ειδικά καλώδια, Αλυσίδες μεταφοράς καλωδίων, ηλεκτρονικά φις, Ανάπτυξη καλωδίων, και Καλώδια αρτηρίας. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  5. STOPA ANLAGENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η STOPA είναι κορυφαίος ολόκληρη την Ευρώπη κατασκευαστής για αυτόματα συστήματα αποθήκευσης λαμαρίνας, προϊόντα μεγάλου μήκους και αυτόματη συστήματα πολυώροφων χώρων στάθμευσης. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από αυτόνομες εφαρμογές έως ολοκληρωμένες μονάδες αυτοματισμού. 40 χρόνια πρακτικής εμπειρίας με σύνθετες κατασκευές και περισσότερα από 1.900 εγκαταστημένα συστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο. Από όλα αυτά, η ανεξάρτητη επιχείρηση αντλεί μοναδική τεχνογνωσία όσον αφορά στην παραγωγικότητα και στην ασφάλεια των διαδικασιών, στον αυτοματισμό των διαδικασιών και στην ανάπτυξη λογισμικού.. Τα προϊόντα μας: Αυτοματοποίηση συστημάτων αποθήκευσης και μεταφοράς, Περιβλήματα μηχανημάτων από μέταλλο, Αποθηκευτικός και λειτουργικός εξοπλισμός, Εγκαταστάσεις αποθήκευσης για λαμαρίνες, Συστήματα αποθήκευσης, Εγκαταστάσεις αποθήκευσης, Κατασκευές συγκόλλησης, Εξοπλισμός από χάλυβα, Κατασκευές χάλυβα, Μεταφορικές ταινίες με αλυσίδες

  6. GTL KNÖDEL GMBH

    Γερμανία

    Κατασκευαστής συστημάτων βαφής με εμβάπτιση για ηλεκτρονικά εξαρτήματα και συστήματα θερμικής επεξεργασίας με μεταφορά θερμότητας, υπέρυθρη ή υπεριώδη ακτινοβολία για διάφορες εφαρμογές. Μηχανήματα μαζικής παραγωγής και ειδικά μηχανήματα.

  7. CHRISTIAN WOLFER & SOHN OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία CHRISTIAN WOLFER & SOHN OHG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλυσίδες - μη σιδηρούχα μέταλλα, πλαστικες αλυσιδες, αλυσιδες ρολογιων, και Αλυσίδες - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Ötisheim, Γερμανία.

  8. MAX PETEK REINRAUMTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAX PETEK REINRAUMTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συστήματα και διαδικασίες για λευκούς θαλάμους, μεταποίηση πλαστικών υλών, Συστήματα και διαδικασίες για λευκούς θαλάμους, αλυσίδες ανύψωσης για φράγμα, και αποστειρωμενοι θαλαμοι. Έχει έδρα σε Radolfzell, Γερμανία.

  9. PEHA HEBE- UND SICHERUNGSTECHNIK PETER HANSCHKE

    Γερμανία

    Η εταιρεία PEHA HEBE- UND SICHERUNGSTECHNIK PETER HANSCHKE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλυσίδες - σίδηρος και χάλυβας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γάντζοι για ανύψωση, Συνδετικοί κρίκοι, Συρματόσχοινα ανοξείδωτου χάλυβα, και Βίδες με κρίκο. Έχει έδρα σε Hemmingen, Γερμανία.

  10. HERMANN BANTLEON GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε η Hermann Bantleon GmbH. Ο ειδικός στα λιπαντικά από την Ουλμ. Μια μεσαίου μεγέθους επιχείρηση με περίπου 250 υπαλλήλους. Συμβουλεύουμε τους πελάτες μας επί τόπου και δημιουργούμε εξατομικευμένες ιδέες. Η προσφορά μας καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα επεξεργασίας της μεταλλουργικής βιομηχανίας: από την κατεργασία του τεμαχίου επεξεργασίας έως τον καθαρισμό και τη συσκευασία. Στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, υποστηρίζουμε κατασκευαστές εξοπλισμού και μηχανημάτων ήδη από τη φάση σχεδιασμού. Η βιωσιμότητα είναι ο στόχος της επιχείρησής μας. Για τον λόγο αυτό κάνουμε τη δική μας έρευνα και αναπτύσσουμε προϊόντα μακράς διάρκειας. Επιπλέον, συμμετέχουμε σε διάφορα έργα όπως η διατήρηση των μελισσών ή η αποζημίωση του CO2 μέσω της αναδάσωσης. Στο FORUM της BANTLEON, οι εργαζόμενοι, οι πελάτες και οι εμπορικοί εταίροι μας μπορούν να αποκτούν νέες γνώσεις. Αναλαμβάνουμε κοινωνική και κοινωνιακή ευθύνη. Για παράδειγμα, υποστηρίζουμε κοινωνικά ιδρύματα και εκδηλώσεις στον τομέα της υγείας, του πολιτισμού και του αθλητισμού.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Αλυσιδες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

33 Επιχειρήσεις