• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • αδαμαντοφόρα εργαλεία φρεζαρίσματος

Αποτελέσματα για

Αδαμαντοφόρα εργαλεία φρεζαρίσματος

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. GEBR. HELLER MASCHINENFABRIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στο πεδίο ανταγωνισμού μεταξύ της παραδοσιακής μικρομεσαίας επιχείρησης και των παγκοσμίως δραστηριοποιούμενων προμηθευτών καινοτομικών λύσεων για τη μηχανική επεξεργασία, ο όμιλος HELLER αναπτύσσει μια μοναδική παγκόσμια νοοτροπία επιχείρησης. Η HELLER είναι εδώ και 120 χρόνια μια επιτυχημένη μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση, αυτόνομη και στην ιδιοκτησία της οικογένειας. Η συνέχεια σε εταιρικό επίπεδο και στη διεύθυνση αποτελεί και θα εξακολουθήσει να αποτελεί πρόγραμμα. Στα μέσα του 2013, τέσσερις δισέγγονοι του ιδρυτή της εταιρείας και συνεπώς η τέταρτη γενιά της οικογένειας εντάχθηκαν στην επιχείρηση για προπαίδευση στην αλλαγή γενιάς. Ο Berndt Heller εξακολουθεί να είναι πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου. Ό, τι άρχισε πριν από 120 χρόνια με επτά ειδικευμένους και τρεις μαθητευόμενους εργάτες, έχει εξελιχθεί σήμερα σε μια παγκοσμίως δραστηριοποιούμενη επιχείρηση με περισσότερους από 2.500 εκπαιδευμένους συνεργάτες που μπορεί να είναι υπερήφανη για το ιστορικό επιτυχιών της και να ατενίζει με αυτοπεποίθηση το μέλλον.

  2. CPT GMBH

    Γερμανία

    Είμαστε ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εργαλείων ακριβείας υψηλής ποιότητας παγκοσμίως. Μετά την ίδρυσή μας το 1988, επιτύχαμε επιτυχίες σε μικρό χρονικό διάστημα μέσω της συνεχούς ανάπτυξης και κατορθώσαμε να εδραιώσουμε τη θέση μας στην αγορά. Ως μιας οικογενειακή επιχείρηση, εστιάζουμε στη μακροπρόθεσμη ανάπτυξή μας και στην περαιτέρω διεύρυνση της θέσης μας στην αγορά. Προμηθεύουμε πελάτες σε περισσότερες από 120 χώρες στους κλάδους της αυτοκινητοβιομηχανίας, της κατασκευής μηχανών, της πετρελαιοβιομηχανίας, της αεροδιαστημικής, της ιατρικής τεχνολογίας, της ναυπηγικής και της ενέργειας. Από την αρχή, η φιλοσοφία μας ήταν να πείσουμε με την υψηλότερη ποιότητα, ακρίβεια, ταχύτητα και ευελιξία. Είναι σημαντικό για μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας εξειδικευμένες συμβουλές και κάθε δυνατή υποστήριξη. Εργαζόμαστε με ενθουσιασμό και πάθος, βελτιωνόμαστε συνεχώς και επενδύουμε με όραμα – η σταθερή μας ανάπτυξη επιβεβαιώνει την επιλογή μας. Το σημαντικότερο για εμάς είναι η ικανοποίηση των πελατών.

  3. UC TOOLS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία UC TOOLS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αδαμαντοφόρα εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φρεζοδραπανα, Εργαλεία τόρνου, Εργαλεία ακριβείας, και ελικοειδεις σφηνες. Έχει έδρα σε Ölbronn-Dürrn, Γερμανία.

  4. DIAMOND WIRETEC GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία DIAMOND WIRETEC GMBH & CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αδαμαντοφόρα εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αδαμαντοφορο συρμα, και αδαμαντοφορα μηχανηματα νηματοποιησης. Έχει έδρα σε Weinheim, Γερμανία.

  5. BAIER MASCHINENFABRIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BAIER MASCHINENFABRIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα για γεωτρήσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τρυπάνια διάτρησης, ηλεκτρικα εργαλεια, πυρηνοληψιες, και Αδαμαντοφόρα δράπανα. Έχει έδρα σε Asperg, Γερμανία.