• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • έλεγχος ασφαλείας

Αποτελέσματα για

Έλεγχος ασφαλείας

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. E. DOLD & SÖHNE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    E. Dold & Söhne KG - Λύσεις αυτοματισμού Η DOLD είναι μια παγκοσμίως προσανατολισμένη μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση. Αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει παγκοσμίως υψηλής ποιότητας και ολοκληρωμένες λύσεις για τον ασφαλή αυτοματισμό στον τομέα της κατασκευής εγκαταστάσεων και μηχανημάτων. Η DOLD εξελίσσεται συνεχώς με επιτυχία: Από πρωτοπόρος στον τομέα της τεχνολογίας ρελέ σε έναν από τους κορυφαίους εκπροσώπους του κλάδου στην Ευρώπη για την ασφάλεια λειτουργίας, την ηλεκτρική ασφάλεια και τα συστήματα κίνησης. Παντού όπου πρέπει να προστατεύονται από ζημίες άνθρωποι, μηχανήματα και εγκαταστάσεις και να αυξηθεί η παραγωγικότητα, τα προϊόντα DOLD χρησιμοποιούνται με επιτυχία. Π.χ., ενεργοποιητές ασφαλείας, όπως επιτηρητές ακινητοποίησης, επιτηρητές στροφών και ασύρματα συστήματα διακοπής κινδύνου διασφαλίζουν σε όλους σχεδόν τους κλάδους τη γρήγορη και αξιόπιστη απενεργοποίηση εγκαταστάσεων σε κάθε περίπτωση κινδύνου.

  2. PILZ GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία PILZ GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλεγχος ασφαλείας στην βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παροχη τεχνικων συμβουλων σχετικα με τη βιομηχανικη ασφαλεια και την προστασια απο ατυχηματα, Εξοπλισμοί επαγγελματικής ασφάλειας, ειδη, εξοπλισμοι και συστηματα ασφαλειας, και εξοπλισμοι ασφαλειας για μηχανηματα. Έχει έδρα σε Ostfildern, Γερμανία.

  3. THALES ATM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία THALES ATM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελεγχος παραγωγής και κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αεροναυπηγική - όργανα και εξοπλισμοί, Έλεγχος ασφαλείας στην βιομηχανία, Αεροναυπηγική - όργανα και εξοπλισμοί, και Έλεγχος ασφαλείας στην βιομηχανία. Έχει έδρα σε Korntal-Münchingen, Γερμανία.

  4. UNICONTROL ELECTRONIC GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία UNICONTROL ELECTRONIC GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλεγχος ασφαλείας στην βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιδηροδρομικές μεταφορές, Ελεγχος και επίβλεψη - πίνακες ηλεκτρονικής προβολής, Σιδηροδρομικές μεταφορές, και Ελεγχος και επίβλεψη - πίνακες ηλεκτρονικής προβολής. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  5. ARCOTEST GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία arcotest GmbH είναι κατασκευαστής δοκιμαστικών μελανιών. Με δοκιμαστικά μελάνια μπορεί να υπολογιστεί η επιφανειακή ενέργεια (OFE) / επιφανειακή τάση (OFS) στερεών σωμάτων από πλαστικό, μέταλλο, γυαλί και κεραμικό υλικό. Ιδιαίτερα πρέπει να προσδιορίζεται με τον τρόπο αυτό και η ικανότητα πρόσφυσης των επιφανειών για εκτύπωση, κόλληση και βαφή με βάση την εικόνα διαβροχής. Η παροχή εξειδικευμένων συμβουλών, η εγγύηση των αναφερόμενων τιμών, η αξιόπιστη και έγκαιρη παράδοση και η συνεργασία με τους πελάτες μας στο εσωτερικό και το εξωτερικό έχουν για εμάς απόλυτη προτεραιότητα εδώ και 40 χρόνια. Για τη διασφάλιση της ποιότητας, τα μελάνια ελέγχονται με μια συσκευή μέτρησης γωνίας επαφής νεότερης κατασκευής, λαμβάνοντας υπόψη τη θερμοκρασία και την πυκνότητα. Τα φύλλα τεχνικών δεδομένων ασφαλείας παρέχουν στοιχεία για το χειρισμό, την αποθήκευση και τις προδιαγραφές μεταφοράς.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. H.P. WIRTH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Δεν μας αρκεί να η πιστοποίηση με βάση το σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά το πρότυπο DIN EN ISO 9001: 2008. Προκειμένου να παρέχουμε σταθερά υψηλή ποιότητα, αρχίζουμε ήδη με τη διασφάλιση της ποιότητας του ημιτελούς προϊόντος και τις δικής του παραγωγής και τελειώνουμε με σύγχρονα μέσα μέτρησης ώστε να διευκολύνουμε το έργο σας με τα προϊόντα μας. Για καθαυτή τη διαδικασία της συγκόλλησης δεν είναι καθοριστικής σημασίας για την ασφάλεια της διεργασίας μόνο τα συστατικά του κράματος, ιδίως τη ομοιομορφία της επιφάνειας των προϊόντων. Για να είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες των πελατών μας και να εγγυόμαστε τη σταθερή ποιότητα, επενδύουμε σε καταρτισμένους συνεργάτες, δοκιμασμένες μεθόδους διασφάλισης ποιότητας και σύγχρονα συστήματα ελέγχου. Έχουμε επίγνωση της οικολογικής μας ευθύνης στον τομέα της αειρφορίας και για το λόγο αυτό δεν τηρούμε απλώς τους νομικούς κανονισμούς για την προστασία του περιβάλλοντος.

  2. CONDUCTIX-WAMPFLER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η κύρια δραστηριότητα της Conductix-Wampfler συνίσταται στην ανάπτυξη, στην παραγωγή, στην εγκατάσταση και στη συντήρηση συστημάτων που αποτελούν την προσαρμοσμένη λύση για τη μεταφορά ενέργειας και δεδομένων σε κινητά μηχανήματα και συστήματα. Εκτός από την αναμφισβήτητη εξειδίκευση στον τομέα, η εταιρεία διακρίνεται επίσης για την τεχνική εξειδίκευση και την καινοτομικότητά της: Έτσι συνδυάζονται όλες οι διαδεδομένες σήμερα τεχνικές για την μεταφορά ενέργειας και δεδομένων, όπως συστήματα φορείων αγωγών, αγωγοί συλλέκτη, ελατηριωτά και μηχανοκίνητα τύμπανα αγωγών, σώματα δακτυλίων συλλέκτη με τροφοδοσία ενέργειας χωρίς επαφή, λύσεις φόρτισης μπαταριών και συστήματα διαχείρισης μπαταριών έως ραδιοτηλεχειριστήρια ασφαλείας και κινητά συστήματα ελέγχου από τον ίδιο κατασκευαστή. Για τον πελάτη, αυτό συνεπάγεται την ανεξάρτητη από το προϊόν παροχή συμβουλών και τη βέλτιστη τεχνική υλοποίηση από τον ίδιο κατασκευαστή για πολλές εφαρμογές στη βιομηχανία, στα συστήματα διασκέδασης ή στη μεταφορά ατόμων.

  3. RH ENGINEERING GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως εξειδικευμένη επιχείρηση επεξεργασίας εικόνας με άνω των 20 ετών εμπειρία αναπτύσσουμε αυτόματα οπτικά συστήματα ελέγχου με βάση ένα από τα καλύτερα προϊόντα λογισμικού στον τομέα της βιομηχανικής επεξεργασίας εικόνας. Με την τεχνογνωσία και τις πλέον επίκαιρες τεχνολογίες μπορούμε να καλύπτουμε ανά πάσα στιγμή τις απαιτήσεις της σύγχρονης διασφάλισης και διαχείρισης της ποιότητας. Οι λύσεις μας καθιστούν δυνατή την πλήρως αυτόματη κάλυψη όλων των τομέων του οπτικού ελέγχου ποιότητας, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για ελέγχους παρουσίας, επιφανειών, πληρότητας, κωδικών και χρωμάτων, τη μέτρηση, την καθοδήγηση ρομπότ ή κάθε άλλο τύπο οπτικού ελέγχου ποιότητας. Ο διαδραστικός „point and click“ προγραμματισμός χωρίς πληκτρολόγηση πηγαίου κώδικα καθιστά δυνατή τη γρήγορη και απλή δημιουργία εξατομικευμένων προγραμμάτων ελέγχου. Οι πολυάριθμες επεκτάσεις λογισμικού PlugIn της εταιρείας μας, κυρίως στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης για την ανίχνευση αντικειμένων, την ανίχνευση ανωμαλιών και την εξαγωγής ακμών, εξελίσσουν τις δυνατότητες του ελέγχου ποιότητας σε νέο επίπεδο. Έτσι εγγυόμαστε τη γρήγορη επιτυχία με ταυτόχρονα χαμηλό κόστος. Οι λύσεις μας παρέχουν ένα μέγιστο βαθμό ασφάλειας ποιότητας στον τομέα της βιομηχανικής παραγωγής. Στο πλαίσιο αυτό σάς βοηθούμε να διαμορφώνετε αποδοτικότερα τις διαδικασίες σας και να βελτιώνετε μακροπρόθεσμα την ποιότητα των προϊόντων σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και εξατομικευμένες συμβουλές – θα χαρούμε να βρούμε από κοινού καινοτομικές λύσεις για την επιχείρησή σας!

  4. RIST TRANSFORMATORENBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Rist ιδρύθηκε ως μικρομεσαία επιχείρηση πριν από περισσότερα από 70 χρόνια στο Ostfildern, λίγα μόνο χιλιόμετρα από τη μητρόπολη της Στουτγάρδης. Τότε όπως και σήμερα είμαστε πιστοί στη βασική αρχή να εγγυόμαστε προϊόντα υψηλής ποιότητας με τη σχολαστική παραγωγή και το συνεχή έλεγχο ποιότητας. Αυτόν το στόχο εξυπηρετεί, μ.ά., η αυστηρή τήρηση των ισχυουσών κανονισμών ασφαλείας και των προτύπων παραγωγής. Χρησιμοποιούμε μηχανήματα και συσκευές τεχνολογίας αιχμής που αποτελούν καθοριστικό παράγοντα επιτυχίας για την επίτευξη των στόχων της επιχείρησης. Η γρήγορη και ευέλικτη ανταπόκριση στις επιθυμίες του πελάτη είναι αυτό που εμείς εννοούμε ως συνεργασία μεταξύ εταίρων και βάση εμπιστοσύνης. Για το λόγο αυτό ανώτατη προτεραιότητά μας είναι η συντομότερη δυνατή παράδοση των προϊόντων μας. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο, η εταιρεία Rist είναι μακροχρόνιος και αξιόπιστος συνεργάτης εντελώς διαφορετικών κλάδων. Τα προϊόντα περιέλιξης της Rist γνωρίζουν μεγάλη ζήτηση και αποδοχή!

  5. IDENTA AUSWEISSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Ως αποδοτικός κατασκευαστής με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής, η IDENTA διαθέτει πολυλειτουργικές ηλεκτρονικές κάρτες, μέσα αποθήκευσης RFID, πιστωτικές κάρτες, πλαστικές κάρτες και μέσα ταυτοποίησης κάθε είδους. Η εταιρεία που ιδρύθηκε το 1967, εξυπηρετεί περίπου 3500 πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο με 90 συνεργάτες στη Γερμανία και στην Ελβετία. Μεταξύ των πελατών συγκαταλέγονται παγκόσμιοι όμιλοι με επίγνωση της ασφάλειας, αλλά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, επιχειρήσεις μεταφορών, ερευνητικά ιδρύματα, σύλλογοι γκολφ, κέντρα Fitness, ασφαλιστικές εταιρείες, πανεπιστήμια, φορείς εκμετάλλευσης μεγάλων εγκαταστάσεων εκδηλώσεων, ξενοδοχεία, πάρκα αναψυχής και κλινικές. Τα προϊόντα της IDENTA χρειάζονται για συστήματα ελέγχου πρόσβασης, συστήματα καταγραφής χρόνου, ταυτοποίηση ατόμων και ταμειακά συστήματα. Εκτός από τα πιστοποιητικά ISO 9001, ISO 27001, ISO14001, διαθέτουμε επίσης πιστοποίηση MasterCard. Οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες MasterCard επιτρέπεται να παράγονται στο εργοστάσιό μας υπό συνθήκες υψηλής ασφάλειας από το 2014.

  1. ALBERT FEZER MASCHINENFABRIK GMBH

    Γερμανία

    Η FEZER που διευθύνεται από την οικογένεια στην τρίτη γενιά συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων στον τομέα των συστημάτων χειρισμού κενού και έχει εξαιρετική φήμη σε ολόκληρο τον κόσμο. Εγγυόμαστε την υψηλού βαθμού υποστήριξη πελατών με ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά DIN ISO 9001. Έτσι μπορούμε να αναλύουμε συνεχώς τις επιχειρηματικές μας διαδικασίες και να τις προσαρμόζουμε στις σταθερά αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών. Επιλέξτε κι εσείς τον απλούστατο χειρισμό αποδοτικών, οικονομικών διαδικασιών παραγωγής και τη μέγιστη ασφάλεια λειτουργία με τη βασική αρχή: simply move more. Παραγωγή και διάθεση: μηχανήματα και συστήματα συγκράτησης φορτίων κενού, τεχνολογία και συστήματα σύσφιξης κενού, απορροφητήρες κενού, πλάκες αναρρόφησης κενού, γεννήτριες κενού, βαλβίδες ελέγχου, φίλτρα κενού, αρπάγες ελασμάτων, γερανοί οροφής, κυλιόμενες γερανογέφυρες, μηχανήματα και συστήματα χειρισμού, ανυψωτικά μέσα, τροχιές γερανού από αλουμίνιο, συστήματα κενού, κλίνες εργασίας κενού, εκβολείς κενού, φίλτρα κενού, ανυψωτικά μηχανήματα κενού, εξαρτήματα κενού, αναρροφητήρες κενού και πολλά άλλα.