• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κατασκευαστής καλωδίων

Αποτελέσματα για

Κατασκευαστής καλωδίων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. U.I. LAPP GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ο όμιλος Lapp είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές συστημάτων σύνδεσης: καλώδια, αγωγοί, βιομηχανικά βύσματα σύνδεσης και συστήματα βιδωτών συνδέσμων, συναρμολογήσεις, συστήματα αυτοματισμού και παρελκόμενα.

  2. AXXATRONIC GMBH

    Γερμανία

    Η AXXATRONIC GmbH συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων προμηθευτών στον τομέα των ηλεκτρομηχανικών κατασκευαστικών στοιχείων. Εδώ και περισσότερες από τρεις δεκαετίες, η επιχείρηση διακρίνεται για το καινοτομικό φάσμα υπηρεσιών. Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων μας περιλαμβάνει πείρους αποστάτη δικής μας παραγωγής, τα περιβλήματα ηλεκτρονικών στοιχείων, τα δεματικά καλωδίων και τα παρελκόμενα της φημισμένη εταιρείας κατασκευής καλωδίων PANDUIT από τις ΗΠΑ, τα βύσματα σύνδεσης και άλλα κατασκευαστικά στοιχεία, όπως, π.χ., ασφαλειοδιακόπτες, διακόπτες τερματικής θέσης, ασφάλειες και ασφαλειοδιακόπτες, ετικέτες, προφυλακτήρες ακμών κλπ. Εκτός αυτού συνεργαζόμαστε στενά με τον κατασκευαστή περιβλημάτων και κατασκευαστικών στοιχείων CamdenBoss της Αγγλίας. Η AXXATRONIC είναι ο ενδεδειγμένος συνεργάτης σας για πολύ μικρά και για μεγάλα έργα: εκτός από τη γκάμα τυποποιημένων προϊόντων παράγουμε τους δικούς μας πείρους αποστάτη και βάσει σχεδίου. Για τα περιβλήματα ηλεκτρονικών στοιχείων διαθέτουμε επεξεργασία σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη και/ή εκτύπωση ή περιβλήματα πλήρως προσαρμοσμένα στις δικές σας προδιαγραφές εφαρμογής.

  3. ARNO FUCHS GMBH

    Γερμανία

    Από την ίδρυση της εταιρείας μας από τον Arno Fuchs το 1950, συζητούμε με τους πελάτες μας. Αρχικά επρόκειτο για μονωτικά υλικά για ηλεκτροκινητήρες και μετασχηματιστές. Σήμερα ενημερώνουμε τους πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο στον τομέα της συναρμολόγησης καλωδίων. Ειδικά για μικρές και μέσες σειρές, είμαστε ο συνεργάτης για λύσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη. Η συνεργασία με περισσότερους από 40 κατασκευαστές αποτελεί τη βάση για την ολοκληρωμένη και αποτελεσματική υποστήριξη πελατών. Αξίωσή μας είναι να σάς παρέχουμε εξειδικευμένες συμβουλές, υψηλής ποιότητας μηχανήματα και εξαιρετικό σέρβις. Εμπιστευθείτε μας και δοκιμάστε μας. Τα προϊόντα μας: μηχανήματα απογύμνωσης και πρεσαριστής σύνδεσης ακροδεκτών, μηχανήματα απογύμνωσης για καλώδια, μηχανήματα κοπής καθορισμένου μήκους, για καλώδια μηχανήματα κοπής καθορισμένου μήκους, εργαλεία απογύμνωσης μονώσεων, εργαλεία πρεσαριστής σύνδεσης ακροδεκτών, μηχανές απογύμνωσης καλωδίων, μηχανήματα κοπής καθορισμένου μήκους για σύρμα, ειδικά μηχανήματα για τη βιομηχανία καλωδίων, μαχαίρια μηχανών κοπής καλωδίων

  4. ZEPPELIN SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Παραγωγή πλαστικών και μεταφορικές εταιρείες: Η Zeppelin είναι η παγκοσμίως κορυφαία στην αγορά εταιρεία με ετοιμοπαράδοτες εγκαταστάσεις για το χειρισμό υψηλής ποιότητας υλικών χύδην. Επιχειρήσεις επεξεργασίας πλαστικών: Σε αυτόν τον απαιτητικό τομέα, η Zeppelin είναι κορυφαία στον τομέα της τεχνολογίας των εγκαταστάσεων επεξεργασίας PVC, εγκαταστάσεων μείξης και εγκαταστάσεων παραγωγής δικτυωμένων καλωδίων (VPE) της βιομηχανίας καλωδίων. Οι σύνθετες εργασίες απαιτούν ολοκληρωμένη τεχνογνωσία για την ανάπτυξη βέλτιστων λύσεων. Βιομηχανία καουτσούκ και ελαστικών: Από την παραλαβή της πρώτης ύλης, την αποθήκευση και την τεχνολογία μεταφοράς, τη ζύγιση και τη δοσιμέτρηση αιθάλης, διοξειδίου του πυριτίου, λαδιών και άλλων προσθέτων και μικροστοιχείων έως την ετοιμοπαράδοτη εγκατάσταση ανάμειξης, η Zeppelin διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα του ίδιου κατασκευαστή. Βιομηχανία τροφίμων: Παραλαβή πρώτης ύλης, αποθήκευση, εξαγωγή, μεταφορά, επεξεργασία, δοσιμέτρηση, ανάμειξη και έλεγχος. Σε όλους τους τομείς αναπτύσσουμε ιδιαίτερα συστήματα.

  5. ERA - CONTACT GMBH

    Γερμανία

    Η era-contact GmbH, εταιρεία του ομίλου aichele GROUP, δραστηριοποιείται διεθνώς, και αποτελεί επιχειρηματικά διοικούμενη εταιρεία 2ης. γενιάς, με περισσότερα από 90 χρόνια εμπειρίας. Δραστηριοποιείται με επιτυχία στους τομείς των σιδηροδρόμων, αυτοκινήτων, επαγγελματικών οχημάτων, μηχανημάτων κατασκευής, καθώς και σε τομείς μετρήσεων και ιατρικής τεχνολογίας, μηχανικής και μηχανικής εγκαταστάσεων. Ως ηγέτης της παγκόσμιας αγοράς για ηλεκτρικές ζεύξεις σιδηροδρόμων και ως καινοτόμος προμηθευτής συστημάτων για προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και λύσεων στον τομέα της συναρμολόγησης καλωδίων, των συστημάτων συνδετήρων UIC και των συστημάτων επαφής, αναπτύσσουμε και σχεδιάζουμε για κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων και κορυφαίες εταιρίες στην αγορά. Οι πελάτες μας επωφελούνται από την εμπειρία και τις γνώσεις της αγοράς που διαθέτουμε, από την οργάνωση των διαδικασιών που είναι προσανατολισμένη στους πελάτες μας και από τη συνεχή βελτίωση της ποιότητάς μας. Σας στηρίζουμε στους τομείς της ανάπτυξης ιδεών, δημιουργίας σχεδίων, σχεδιασμού, τρισδιάστατης μοντελοποίησης και παραγωγής σχεδίων, υπολογισμών FEM, καθώς και στην παραγωγή πρωτοτύπων και τη σειριακή παραγωγή.