• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • καλουπια αλουμινιου

Αποτελέσματα για

Καλουπια αλουμινιου

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. EDEL WERKZEUGMASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε κατασκευαστής κέντρων επεξεργασίας από τη Γερμανία για την επεξεργασία φρέζας και τόρνου-φρέζας 5 αξόνων χάλυβα, αλουμινίου, ανθρακοϊνών/GFK, Inconel για τους παρακάτω κλάδους: - Κατασκευή εργαλείων και καλουπιών - Αμυντική βιομηχανία - Αεροπορική και διαστημική βιομηχανία - Αυτοκινητοβιομηχανία - Γενική κατασκευή μηχανημάτων. Χάρη στην εμπειρία δεκαετιών στον τομέα των κεφαλαιουχικών αγαθών και στους διάφορους κλάδους της βιομηχανίας, η EDEL Werkzeugmaschinen GmbH είναι σε θέση να παρέχει προσαρμοσμένες και προσανατολισμένες στον πελάτη λύσεις. Η διεύρυνση του προγράμματος προϊόντων συνεχίζεται με συνέπεια και προσανατολισμό στην αγορά από την ίδρυση της εταιρείας μας και μετά. Επιδιώκουμε πάντοτε το στόχο, τα μηχανήματά μας να διαθέτουν όλα τα χαρακτηριστικά για τη μάρκα και τον τομέα που γνωρίζουν, εκτιμούν και περιμένουν οι πελάτες μας.

  2. EISENMANN DRUCKGUSS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EISENMANN DRUCKGUSS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Καλούπια και μήτρες, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Καλούπια και μήτρες, και Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  3. ALFRED HAASIS FORMENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALFRED HAASIS FORMENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χυτήρια αλουμινίου, Καλούπια και μήτρες, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Χυτήρια αλουμινίου, Καλούπια και μήτρες, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Εργαλεία φορητά. Έχει έδρα σε Balingen, Γερμανία.

  4. JECKSTÄDT HANDELSVERTRETUNGEN & DIENSTLEISTUNGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία JECKSTÄDT HANDELSVERTRETUNGEN & DIENSTLEISTUNGEN, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προφίλ και ράβδοι - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προφίλ αλουμινίου, καλουπια κατεργασιας λαμαρινας, Προφίλ αλουμινίου, και Ραβδοχάλυβας. Έχει έδρα σε Kirchheim/Neckar, Γερμανία.

  5. KUDLER GMBH,

    Γερμανία

    Η εταιρεία KUDLER GMBH,, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Καλούπια και μήτρες, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Χυτήρια αλουμινίου, Καλούπια και μήτρες, και Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Buchen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KIRCH ENGINEERING AND PRODUCTS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KIRCH ENGINEERING AND PRODUCTS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χυτήρια αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προφιλ αλουμινιου, Χύτευση υπό πίεση, γρηγορη υλοποιηση πρωτοτυπων, και χυτευση σε πηλινα καλουπια. Έχει έδρα σε Rottweil, Γερμανία.