• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ιατρικες ερευνες

Αποτελέσματα για

Ιατρικες ερευνες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ERGOSANA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ERGOSANA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονική έρευνα - κέντρα και εργαστήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατρική, εργονομία, κοινωνία - μελέτες και έρευνες, και Ιατρική, εργονομία, κοινωνία - μελέτες και έρευνες. Έχει έδρα σε Bitz, Γερμανία.

  2. IST STUDIEN THERAPEUTICA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IST STUDIEN THERAPEUTICA GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιστημονική έρευνα - κέντρα και εργαστήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατρική, εργονομία, κοινωνία - μελέτες και έρευνες, και Ιατρική, εργονομία, κοινωνία - μελέτες και έρευνες. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  3. METRAX GMBH

    Γερμανία

    Πραγματικά καινότομη επιχείρηση σε θέματα ιατρικού εξοπλισμού, η METRAX παίζει έναν κινητήριο ρόλο στην εξέλιξη της ιατρικής άμεσης δράσης στον κόσμο. Από το 1973, συνδυάζουμε την εξαιρετική μας εμπειρογνωμοσύνη με τις έξυπνες ιατρικές τεχνολογίες και με τι πιο πρόσφατες κλινικές έρευνες για τον σχεδιασμό, την κατασκευή και το εμπόριο των απινιδωτών αυτόματης λειτουργίας και επαγγελματικής χρήσης που έχουν αναγνωριστεί με το σήμα PRIMEDIC. Μια ρεαλιστική σκέψη καινοτομίας και μια εμπεριστατωμένη πείρα δίνουν καθημερινά κίνητρο στις εργασίες έρευνας και ανάπτυξης. PRIMEDIC. Σώζει ζωές. Προϊόντα ανώτατης ποιότητας, κατασκευασμένα στην Γερμανία: Παντού στον κόσμο, οι απινιδωτές PRIMEDIC φημίζονται για τα αυστηρά τους πρότυπα στην ασφάλεια, την γρήγορη διαθεσιμότητα τους και την απλότητα χρήσης τους, και αυτό με μια απαράμιλλη σχέση ποιότητας/ τιμής. Στον γενικό κύκλο ζωής των προϊόντων μας μπορείτε να βασιστείτε σε μια υψηλή ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς και σε μια λειτουργία χωρίς περιορισμούς, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.