• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ιατρικα προιοντα

Αποτελέσματα για

Ιατρικα προιοντα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. AGON PHARMA GMBH

    Γερμανία

    Η AGON είναι μια επιχείρηση παροχής υπηρεσιών με ιδιόκτητα εργαστήρια και θαλάμους και ερμάρια ρυθμιζόμενου κλίματος. Η AGON εδρεύει στο Wendlingen - σε απόσταση μόλις 15 λεπτών από τον αερολιμένα της Στουτγάρδης. Η AGON διαθέτει εμπειρία άνω των 20 ετών στην ανάπτυξη και στην αδειοδότηση φαρμάκων φυτικής και χημικής βάσης στηριζόμενη στην ανάπτυξη περισσότερων από 300 προϊόντων, διαδικασιών εκ των υστέρων αδειοδότησης και έγκρισης. Η AGON αναπτύσσει επίσης ιατρικά προϊόντα κατά παραγγελία του πελάτη, συμπληρωματικά ισορροπημένα διαιτολόγια και συμπληρώματα διατροφής.

  2. TOBY SCHAUM GMBH POLYURETHANVERARBEITUNG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η TOBY Schaum που ιδρύθηκε το 1960, συμμετείχε εξ αρχής στην ανάπτυξη διαμορφωμένων προϊόντων πολυουρεθάνης για μαζική παραγωγή και διαθέτει εμπειρία 50 ετών. Η επιχείρησή μας διαθέτει συνεπώς μακροχρόνια τεχνογνωσία στην υλοποίηση απαιτητικών έργων των πελατών από όλους σχεδόν τους τομείς της βιομηχανίας. Ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα να συμμετέχουμε ήδη κατά το στάδιο του σχεδιασμού για την ανάπτυξη των διαμορφωμένων προϊόντων. Ρωτήστε μας – παρέχουμε ευχαρίστως συμβουλές! Η TOBY Schaum παράγει διαμορφωμένα προϊόντα από διογκωμένο υλικό πολυουρεθάνης με συμπαγή επιφάνεια (ηλίσκληρο) με ειδική σκληρότητα περίπου 20 Shore 00 έως περίπου 90 Shore A και διαμορφωμένα προϊόντα από σκληρό αφρώδες υλικό (διογκωμένο υλικό με συμπαγή επιφάνεια και συμπαγές υλικό) με πυκνότητα διαμορφωμένου προϊόντος της τάξης των 200 kg/m3 έως 1100 kg/m3.

  3. PEGASUS PRO GMBH

    Γερμανία

    Από το 1996, η Pegasus Pro GmbH παράγει προϊόντα για τη συντήρηση και την περιποίηση τατουάζ, Piercing και μόνιμου μέικ απ. Τα δικά μας προϊόντα περιποίησης παράγονται από πιστοποιημένη εταιρεία στη Γερμανία σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κανονισμό για τα καλλυντικά. Τα πρότυπα παραγωγής πληρούν τις απαιτήσεις του ιατρικού κλάδου και υπερκαλύπτουν τις νομικές προδιαγραφές. Με περισσότερες από 5 εκατομμύρια διατεθείσες μονάδες διαθέτουμε την κρέμα τατουάζ με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη. Εξυπακούεται ότι διαθέτουμε επίσης προϊόντα άλλων προμηθευτών.

  4. FLUORTEK INC.

    Γερμανία

    Από το 1980, η FLUORTEK προμηθεύει τους παγκοσμίως κορυφαίους κατασκευαστές ιατρικών εργαλείων με εύκαμπτους σωλήνες ακριβείας. Είμαστε ειδικοί στην κατασκευή και στην ανάπτυξη εξωθημένων προϊόντων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Η ομάδα μας σάς συνοδεύει από την ανάπτυξη έως την παραγωγή και δίδει έμφαση σε γρήγορες και αποτελεσματικές ως προς το κόστος λύσεις. Κάθε εξώθηση είναι ένα προϊόν με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Ως ένας από τους παγκοσμίως κορυφαίους κατασκευαστές εύκαμπτων σωλήνων PTFE με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη για την ιατρική βιομηχανία, η FLUORTEK διαθέτει μια μοναδική γκάμα εξωθημένων προϊόντων PTFE. Ως μια από λίγες σε ολόκληρο τον κόσμο επιχειρήσεις, η FLUORTEK εξωθεί μεγάλο αριθμό φθοροπολυμερών υλικών, όπως FEP, PFA, PCTFE, ETFE, PVDF, ECTEF και EFEP. Στο πλαίσιο αυτό λαμβάνουμε υπόψη τις χρωματικές επιθυμίες των πελατών, καθώς και ακτινοσκιερά πληρωτικά υλικά. Ως μια από λίγες σε ολόκληρο τον κόσμο επιχειρήσεις, η FLUORTEK εξωθεί μεγάλο αριθμό φθοροπολυμερών υλικών, όπως FEP, PFA, PCTFE, ETFE, PVDF, ECTEF και EFEP.

  5. EUMEPRO GMBH

    Γερμανία

    Εμείς, η EUMEPRO GmbH, έχουμε θέσει ως στόχο την παραγωγή ιατρικού εξοπλισμού προστασίας με βάση τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας στη Γερμανία. Παράγουμε με υπεραυτόματο τρόπο μάσκες FFP2, μάσκες FFP3 και ιατρικές μάσκες προσώπου στο Leingarten κοντά στο Heilbronn. Τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα με βάση τον κανονισμό της ΕΕ 2016/425 και τους κανονισμούς EN 149: 2001 και EN 14683. Σε πλήρη απόδοση, οι εγκαταστάσεις μας παράγουν 700 εκατομμύρια τεμάχια χειρουργικές μάσκες και 300 εκατομμύρια μάσκες FFP2/FFP3 σε ετήσια βάση. Η παραγωγή μας βρίσκεται στη Βάδη-Βυρτεμβέργη. Οι πρώτες ύλες προέρχονται από τις εγκαταστάσεις της κορυφαίας στη Γερμανική αγορά εταιρείας και παράγονται στο Βερολίνο. Εξυπακούεται ότι όλες οι εγκαταστάσεις παραγωγής μας προέρχονται επίσης από τις παγκοσμίως κορυφαίες γερμανικές εταιρείες κατασκευής μηχανημάτων. Με άλλα λόγια, τα πάντα «Pure Made in Germany». Διαθέτουμε τα προϊόντα μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Αυτά βοηθούν ανθρώπους που βοηθούν ο ένας τον άλλο. Ανεξάρτητα από την εθνικότητα, το χρώμα του δέρματος, το φύλο, την ηλικία ή το θρήσκευμα. EUMEPRO – U protect me

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. METRAX GMBH

    Γερμανία

    Πραγματικά καινότομη επιχείρηση σε θέματα ιατρικού εξοπλισμού, η METRAX παίζει έναν κινητήριο ρόλο στην εξέλιξη της ιατρικής άμεσης δράσης στον κόσμο. Από το 1973, συνδυάζουμε την εξαιρετική μας εμπειρογνωμοσύνη με τις έξυπνες ιατρικές τεχνολογίες και με τι πιο πρόσφατες κλινικές έρευνες για τον σχεδιασμό, την κατασκευή και το εμπόριο των απινιδωτών αυτόματης λειτουργίας και επαγγελματικής χρήσης που έχουν αναγνωριστεί με το σήμα PRIMEDIC. Μια ρεαλιστική σκέψη καινοτομίας και μια εμπεριστατωμένη πείρα δίνουν καθημερινά κίνητρο στις εργασίες έρευνας και ανάπτυξης. PRIMEDIC. Σώζει ζωές. Προϊόντα ανώτατης ποιότητας, κατασκευασμένα στην Γερμανία: Παντού στον κόσμο, οι απινιδωτές PRIMEDIC φημίζονται για τα αυστηρά τους πρότυπα στην ασφάλεια, την γρήγορη διαθεσιμότητα τους και την απλότητα χρήσης τους, και αυτό με μια απαράμιλλη σχέση ποιότητας/ τιμής. Στον γενικό κύκλο ζωής των προϊόντων μας μπορείτε να βασιστείτε σε μια υψηλή ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς και σε μια λειτουργία χωρίς περιορισμούς, ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

  2. WILD KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η Wild design συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών συσκευασιών και προθηκών για ρολόγια, κοσμήματα, γραφική ύλη, κοσμήματα και μετάλλια, καθώς και ιατρικά και οδοντιατρικά είδη. Από το 1924, η επιχείρηση παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανάπτυξης, παραγωγής και διοικητικής μέριμνας. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει μια σειρά δικής μας παραγωγής, διαθέσιμη γρήγορα και σε ευέλικτες ποσότητες, αλλά και την εξατομικευμένη παραγωγή σειρών μεγάλων αριθμών τεμαχίων. Η παραγωγή πραγματοποιείται σε μεγάλο βαθμό στη Γερμανία και συνεπώς εξακολουθεί να ισχύει ο χαρακτηρισμός «Made in Germany». Η Wild design διαθέτει επίσης πιστοποίηση ISO 9001: 2008. Η επιχείρηση έχει εξελιχθεί από την εποχή της εισαγωγής της επεξεργασίας πλαστικών το 1952 με τους εξειδικευμένους συνεργάτες της σε εξειδικευμένη επιχείρηση χύτευσης με έγχυση και θερμοπλαστικών εξαρτημάτων. Επεξεργαζόμαστε όλα τα διαδεδομένα θερμοπλαστικά πλαστικά.

  3. WEBER INSTRUMENTE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEBER INSTRUMENTE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Emmingen-Liptingen, Γερμανία.

  4. SIEGFRIED MÜLLER ZAHNTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SIEGFRIED MÜLLER ZAHNTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Weinsberg, Γερμανία.

  5. STOLL DENTALLABOR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STOLL DENTALLABOR GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Ispringen, Γερμανία.

  1. KAY SCHWINGHAMMER

    Γερμανία

    Η εταιρεία KAY SCHWINGHAMMER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Steinheim, Γερμανία.

  2. NORBERT LIEHNER

    Γερμανία

    Η εταιρεία NORBERT LIEHNER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Mengen, Γερμανία.

  1. POGRZEBA VERMÖGENSVERWALTUNGS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία POGRZEBA VERMÖGENSVERWALTUNGS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Remseck, Γερμανία.

  2. ZAHNTECHNIK WEISS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZAHNTECHNIK WEISS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Steinen, Γερμανία.

  3. HWK GGMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HWK GGMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Pfinztal, Γερμανία.

  4. DIE ZAHNSPANGE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DIE ZAHNSPANGE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  5. ROTH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROTH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Eigeltingen, Γερμανία.

  6. DENTAL ÄSTHETIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DENTAL ÄSTHETIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Leonberg, Γερμανία.

  7. DENTALLABOR E & L GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DENTALLABOR E & L GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Karlsbad, Γερμανία.

  8. D BADISCH BÜHN, VOLKSTHEATER KARLSRUHE GGMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία D BADISCH BÜHN, VOLKSTHEATER KARLSRUHE GGMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  1. FORSCHUNGSGEMEINSCHAFT TECHNIK UND GLAS E.V.

    Γερμανία

    Η εταιρεία FORSCHUNGSGEMEINSCHAFT TECHNIK UND GLAS E.V., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιοτεχνολογίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Wertheim, Γερμανία.

  2. KINGSMED GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KINGSMED GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Eppelheim, Γερμανία.

  3. DENTAL LABOR HERZING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DENTAL LABOR HERZING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Bietigheim-Bissingen, Γερμανία.

  4. PETER BIEKERT

    Γερμανία

    Η εταιρεία PETER BIEKERT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  5. SPÄWA REHA-TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SPÄWA REHA-TECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Schwarzach, Γερμανία.

  6. TOP CAREDENT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TOP CAREDENT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Gottmadingen, Γερμανία.

  7. BÜTTNER DENTALTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÜTTNER DENTALTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Bischweier, Γερμανία.

  8. SCHIELE DENTAL-LABOR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHIELE DENTAL-LABOR GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Wiesloch, Γερμανία.

  9. PHARMAMEDIA DR. MÜLLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PHARMAMEDIA DR. MÜLLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Leimen, Γερμανία.

  10. KÖNIG DENTAL-TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KÖNIG DENTAL-TECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Geislingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ιατρικα προιοντα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

378 Επιχειρήσεις