• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ηλεκτρονικοι ημιαγωγοι

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρονικοι ημιαγωγοι

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. FEINMETALL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    FEINMETALL GmbH. Οι μελετημένες λύσεις επαφών ακριβείας αποτελούν σημαντικό παράγοντα επιτυχίας ιδίως για τη δοκιμή ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών στοιχείων και προϊόντων. Η Feinmetall διαθέτει ολοκληρωμένες λύσεις επαφών για τη βιομηχανία ηλεκτρονικών, αυτοκινήτων και ημιαγωγών και μπορεί έτσι να συμβάλλει σημαντικά στη δική διασφάλιση ποιότητας. Οι δύο ομάδες προϊόντων της επιχείρησης, δηλ., οι πείροι ελέγχου για επαφές καρτών τυπωμένου κυκλώματος ή πλεξουδών καλωδίων, καθώς και οι κάρτες ελέγχου για τη δοκιμή ημιαγωγών, αλληλοσυμπληρώνονται με ιδανικό τρόπο και διασφαλίζουν μια μοναδική εξειδίκευση σε ό, τι αφορά στην ακρίβεια στα όρια του δυνατού. Εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, η Feinmetall είναι έτσι ένας αξιόπιστος συνεργάτης της διεθνούς βιομηχανίας υψηλής τεχνολογίας. Η επιχείρηση εκπροσωπείται σε παγκόσμιο επίπεδο και εκτός της έδρας της στη Γερμανία διαθέτει περαιτέρω μονάδες στις ΗΠΑ, στην Τσεχία, στην Τυνησία, στο Μεξικό, στη Σιγκαπούρη, στην Ταϊβάν και στην Κίνα.

  2. FRANZ BINDER GMBH & CO. ELEKTRISCHE BAUELEMENTE KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε ένας από τους ηγέτες στην αγορά των στρογγυλών κουμπωτών συνδετήρων. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση διοικούμενη από τους ιδιοκτήτες, έχουμε έδρα και τόπο ίδρυσης το Νέκαρσουλμ και απασχολούμε 1.000 υπαλλήλους σε τοπικό επίπεδο και 1.700 διεθνώς. Ξεκινήσαμε από μια μικρή επιχείρηση το 1960 και συνεχίσαμε να αναπτυσσόμαστε συνεχώς ώσπου φτάσαμε σε σημείο να δραστηριοποιούμαστε παγκοσμίως. Εντός του Ομίλου binder υπάρχουν πέντε συνδεόμενες επιχειρήσεις και οκτώ θυγατρικές επιχειρήσεις στη Γερμανία, τη Σουηδία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ουγγαρία, την Ολλανδία, την Ελβετία, τη Γαλλία, την Κίνα, τη Σιγκαπούρη και τις ΗΠΑ που συμβάλλουν καθημερινά στην επιτυχία μας. Αυτή η επιτυχία αντικατοπτρίζει την σταθερή και συνεχή ανάπτυξη.Το όραμά μας είναι η διεθνοποίηση του Ομίλου binder και η διείσδυση σε κλάδους όπως είναι η ιατροτεχνολογία, η αγροτική βιομηχανία και η βιομηχανία τροφίμων.Είμαστε μια παραδοσιακή, στιβαρή οικογενειακή επιχείρηση και αυτό σημαίνει γρήγορα αντανακλαστικά και ταχείες αποφάσεις.

  3. ALBS-ALLTRONIC BALTHASAR SCHMIDT

    Γερμανία

    Κατασκευαστικά στοιχεία ALPS: Εξαρτήματα για τους τομείς ήχου, βίντεο, Hf και της βιομηχανίας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1977 με τη διάθεση κατασκευαστικών στοιχείων ημιαγωγών για πελάτες της βιομηχανίας. Βασικοί τομείς δραστηριότητας: Κατασκευαστικά στοιχεία ALPS: Εξαρτήματα για τους τομείς ήχου, βίντεο, Hf και της βιομηχανίας. Προϊόντα albs: Δομοστοιχεία ήχου, μετατροπείς DC/DC για την αυτοκινητοβιομηχανία, μετατροπείς φορτίου, ημιτονοειδείς μετατροπείς, μονάδες ελέγχου PLC, ειδικές συσκευές. Πλαστικά εξαρτήματα albs: Κουμπιά και καπάκια για την ηλεκτρονική, κατασκευαστής εξαρτημάτων αυτοκινήτων και «λευκών προϊόντων», ΝΕΟ σε τεχνολογία 1 και 2k με επιγραφή λέιζερ, βαφή Soft-Touch, επιμετάλλωση. Εισαγόμενα εξαρτήματα albs: Χονδρική πώληση υποδοχών, φις κλπ. για τη βιομηχανία καταναλωτικών ειδών

  4. MRS ELECTRONIC GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η MRS Electronic GmbH & Co. KG αναπτύσσει και παράγει εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια έξυπνα ηλεκτρονικά προϊόντα για τη βιομηχανία οχημάτων. Στην έδρα της εταιρείας στο Rottweil εργάζονται περισσότεροι από 200 συνεργάτες. Με τις συνεργαζόμενες εταιρείες μας στις ΗΠΑ, στην Κροατία, στην Ουκρανία, στη Ρωσία και με περισσότερους από 8 εμπορικούς αντιπροσώπους είμαστε δικτυωμένοι σε ολόκληρο τον κόσμο. Προϊόντα & υπηρεσίες Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει συμπαγή και έξυπνα συστήματα ελέγχου, συστήματα ελέγχου κινητήρων, πύλες, ηλεκτρομηχανικά ρελέ και συστήματα HMI. Επιπλέον αναπτύσσουμε και παράγουμε συστήματα δοκιμών για ημιαγωγούς ισχύος με βάση τις εξατομικευμένες προδιαγραφές του πελάτη. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας από το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη μαζική παραγωγή έως την παροχή υπηρεσιών μετά την πώληση. Κλάδοι Παρέχουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας σε κλάδους, όπως του αυτοκινήτου, της γεωργικής τεχνολογίας, των οχημάτων επαγγελματικής χρήσης, των οικοδομικών μηχανημάτων, των ειδικών οχημάτων, καθώς και. π.χ., των πυροσβεστικών οχημάτων ή του αυτοματισμού.