• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ηλεκτρονικοι ηλεκτρονομοι

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρονικοι ηλεκτρονομοι

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. E. DOLD & SÖHNE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    E. Dold & Söhne KG - Λύσεις αυτοματισμού Η DOLD είναι μια παγκοσμίως προσανατολισμένη μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση. Αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει παγκοσμίως υψηλής ποιότητας και ολοκληρωμένες λύσεις για τον ασφαλή αυτοματισμό στον τομέα της κατασκευής εγκαταστάσεων και μηχανημάτων. Η DOLD εξελίσσεται συνεχώς με επιτυχία: Από πρωτοπόρος στον τομέα της τεχνολογίας ρελέ σε έναν από τους κορυφαίους εκπροσώπους του κλάδου στην Ευρώπη για την ασφάλεια λειτουργίας, την ηλεκτρική ασφάλεια και τα συστήματα κίνησης. Παντού όπου πρέπει να προστατεύονται από ζημίες άνθρωποι, μηχανήματα και εγκαταστάσεις και να αυξηθεί η παραγωγικότητα, τα προϊόντα DOLD χρησιμοποιούνται με επιτυχία. Π.χ., ενεργοποιητές ασφαλείας, όπως επιτηρητές ακινητοποίησης, επιτηρητές στροφών και ασύρματα συστήματα διακοπής κινδύνου διασφαλίζουν σε όλους σχεδόν τους κλάδους τη γρήγορη και αξιόπιστη απενεργοποίηση εγκαταστάσεων σε κάθε περίπτωση κινδύνου.

  2. FRANZ BINDER GMBH & CO. ELEKTRISCHE BAUELEMENTE KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε ένας από τους ηγέτες στην αγορά των στρογγυλών κουμπωτών συνδετήρων. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση διοικούμενη από τους ιδιοκτήτες, έχουμε έδρα και τόπο ίδρυσης το Νέκαρσουλμ και απασχολούμε 1.000 υπαλλήλους σε τοπικό επίπεδο και 1.700 διεθνώς. Ξεκινήσαμε από μια μικρή επιχείρηση το 1960 και συνεχίσαμε να αναπτυσσόμαστε συνεχώς ώσπου φτάσαμε σε σημείο να δραστηριοποιούμαστε παγκοσμίως. Εντός του Ομίλου binder υπάρχουν πέντε συνδεόμενες επιχειρήσεις και οκτώ θυγατρικές επιχειρήσεις στη Γερμανία, τη Σουηδία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ουγγαρία, την Ολλανδία, την Ελβετία, τη Γαλλία, την Κίνα, τη Σιγκαπούρη και τις ΗΠΑ που συμβάλλουν καθημερινά στην επιτυχία μας. Αυτή η επιτυχία αντικατοπτρίζει την σταθερή και συνεχή ανάπτυξη.Το όραμά μας είναι η διεθνοποίηση του Ομίλου binder και η διείσδυση σε κλάδους όπως είναι η ιατροτεχνολογία, η αγροτική βιομηχανία και η βιομηχανία τροφίμων.Είμαστε μια παραδοσιακή, στιβαρή οικογενειακή επιχείρηση και αυτό σημαίνει γρήγορα αντανακλαστικά και ταχείες αποφάσεις.

  3. PURETECS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Puretecs αναπτύσσει από το 2012 βελτιστοποιημένες λύσεις για τον καθαρισμό και την προστατευτική επίστρωση ηλεκτρονικών δομοστοιχείων. Στο επίκεντρο βρίσκονται υγροί υδροφθοροαιθέρες (εν συντομία: HFE) και φθοροπολυμερή υλικά επίστρωσης. Με τα καινοτομικά συστήματα καθαρισμού, επίστρωσης και τα συνδυασμένα συστήματά μας, καθώς και με την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει επί δεκαετίες σάς παρέχουμε άνετες και χαμηλού κόστους ολοκληρωμένες λύσεις για την επιτήρηση διαδικασιών. Ειδικοί τεχνικοί από τους τομείς της τεχνολογίας εγκαταστάσεων παραγωγής, της διεκπεραίωσης αποστολής και της παροχής συμβουλών διεκπεραιώνουν τα αιτήματά σας.

  4. PROBAS.PLATING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η καινοτομικότητα και η ακρίβεια είναι τα πλεονεκτήματά μας. Ως νέα επιχείρηση παράγουμε εξελιγμένα προϊόντα γαλβανισμού για τη διεθνή αγορά. Είμαστε ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για επιστρώσεις πολύτιμων μετάλλων από εξαρτήματα ελάχιστου μεγέθους ως απαιτητικά γεωμετρικά εξαρτήματα μεγάλων επιφανειών στο διακοσμητικό και στον τεχνικό τομέα. Με την ομάδα μας που υποστηρίζει το διευθύνοντα σύμβουλο Daniel Proba, ο οποίος προέρχεται από μια παραδοσιακή εταιρεία γαλβανισμού της νότιας Γερμανίας, εκπληρώνουμε τις εξατομικευμένες απαιτήσεις σας με υπερσύγχρονες διαδικασίες επεξεργασίας και τεχνικά συστήματα. Οι εγκαταστάσεις 5.800 τ.μ. της εταιρείας μας βρίσκονται στο Böbingen του Rems, μια τοποθεσία στη νότια Γερμανία με βέλτιστη υποδομή μέσα στην υγιή φύση. Εκεί παράγουμε σε χώρους παραγωγής 1.400 τ.μ., σε μια από τις μεγαλύτερες υπεραυτόματες εγκαταστάσεις γαλβανισμού για επιστρώσεις πολύτιμων μετάλλων σε σκελετούς στην Ευρώπη, εντελώς διαφορετικές επιστρώσεις χρυσού και ορείχαλκου, με μεγέθη προϊόντων έως 16 μέτρων απόλυτα προσαρμοσμένες στα δικά σας έργα.

  5. ENGELKING ELEKTRONIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ENGELKING ELEKTRONIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικοί σύνδεσμοι. Έχει έδρα σε Tuningen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. WERNE & THIEL SENSORTECHNIC GBR

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία WERNE & THIEL SENSORTECHNIC GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντιεκπυρσοκρότηση - εξοπλισμός, Αισθητήρες, ηλεκτρονικοι εξοπλισμοι, Μέτρηση υγρασίας, μετρολογια, Αντιεκπυρσοκρότηση - εξοπλισμός, Αισθητήρες, αισθητηριακες αναλυσεις, και μέτρηση πυκνότητας. Έχει έδρα σε Wutöschingen, Γερμανία.

  2. COSY ELECTRONICS GMBH

    Γερμανία

    Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια διαθέτουμε σε ολόκληρο τον κόσμο ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά συστήματα σύνδεσης. Από τη βασική μας επιχειρηματική δραστηριότητα, την παραγωγή στρογγυλών βυσμάτων σύνδεσης ITT-Cannon εντός 24 ωρών, έχουμε αναδειχθεί στον κορυφαίο εξειδικευμένο προμηθευτή βυσμάτων σύνδεσης – επειδή γνωρίζουμε επακριβώς την αγορά και την ποιότητα κάθε μάρκας και προϊόντος και συμβουλεύουμε τους πελάτες μας με εξειδικευμένο και ολοκληρωμένο τρόπο. Από το 2007 αποτελούμε μέρος του ελβετικού ομίλου Compona. Παρεχόμενα προϊόντα: Συναρμολογούμε βάσει αδείας στρογγυλά βύσματα μάρκας ITT CANNON / ITT VEAM και χάρη στη μεγάλη αποθήκη μας διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Εκτός αυτού διαθέτουμε όλα τα βιομηχανικά βύσματα σύνδεσης (BRAD) και ορθογώνια βύσματα σύνδεσης HDC (GWconnect), καθώς και περιβλήματα αλουμινίου MOLEX . Βιδωτοί σύνδεσμοι καλωδίων HUGRO, διαμορφωμένα εξαρτήματα της εταιρείας RAYCHEM, εργαλεία επεξεργασίας DMC και ειδικά τερματικά περιβλήματα συμπληρώνουν το πρόγραμμα των προϊόντων μας. Το πεδίο εφαρμογής των προϊόντων μας εκτείνεται από βιομηχανικές εγκαταστάσεις έως εξωτερικές χρήσεις.

  3. MRS ELECTRONIC GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η MRS Electronic GmbH & Co. KG αναπτύσσει και παράγει εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια έξυπνα ηλεκτρονικά προϊόντα για τη βιομηχανία οχημάτων. Στην έδρα της εταιρείας στο Rottweil εργάζονται περισσότεροι από 200 συνεργάτες. Με τις συνεργαζόμενες εταιρείες μας στις ΗΠΑ, στην Κροατία, στην Ουκρανία, στη Ρωσία και με περισσότερους από 8 εμπορικούς αντιπροσώπους είμαστε δικτυωμένοι σε ολόκληρο τον κόσμο. Προϊόντα & υπηρεσίες Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει συμπαγή και έξυπνα συστήματα ελέγχου, συστήματα ελέγχου κινητήρων, πύλες, ηλεκτρομηχανικά ρελέ και συστήματα HMI. Επιπλέον αναπτύσσουμε και παράγουμε συστήματα δοκιμών για ημιαγωγούς ισχύος με βάση τις εξατομικευμένες προδιαγραφές του πελάτη. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας από το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη μαζική παραγωγή έως την παροχή υπηρεσιών μετά την πώληση. Κλάδοι Παρέχουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας σε κλάδους, όπως του αυτοκινήτου, της γεωργικής τεχνολογίας, των οχημάτων επαγγελματικής χρήσης, των οικοδομικών μηχανημάτων, των ειδικών οχημάτων, καθώς και. π.χ., των πυροσβεστικών οχημάτων ή του αυτοματισμού.

  4. CARSIG GMBH

    Γερμανία

    Η Carsig GmbH είναι προμηθευτής ηλεκτρονικών λύσεων για πελάτες προμηθευτές της αυτοκινητοβιομηχανίας, καθώς και κατασκευαστές ειδικών οχημάτων και οχημάτων επαγγελματικής χρήσης. Τα προϊόντα και οι κατασκευές μας διακρίνονται για την εξατομικευμένη και προσανατολισμένη σε λύσεις τεχνολογία και για το λόγο αυτό χρησιμοποιούνται σε επιβατικά/φορτηγά οχήματα, αλλά και σε οχήματα υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, γεωργικά μηχανήματα και τροχόσπιτα. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν Engineering, κατασκευή και παραγωγή μεγάλων, αλλά και μικρότερων ποσοτήτων παραγγελίας. Ορισμένα παραδείγματα προϊόντων: παλμικά και χρονικά ρελέ με ρυθμιζόμενες χρονικές διαβαθμίσεις, πολυλειτουργικά ρελέ, ελεύθερα προγραμματιζόμενα μικροσυστήματα ελέγχου, συνδυασμοί διόδων, επιτηρητές ρεύματος και τάσης, τυποποιημένα ρελέ, μικρορελέ, ρελέ υψηλής τάσης και ρελέ ημιαγωγού, ενισχυτές και διανομείς παλμών, ρελέ απομόνωσης, ρελέ με δυνατότητα διαφορετικής σύνδεσης και αντιστοίχισης ακίδων, ειδικά ρελέ, όπως ρελέ ελέγχου λυχνιών και βηματικά ρελέ ή φλας

  5. SCHÜTZINGER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHÜTZINGER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικοί σύνδεσμοι. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  1. AZUBISHOP24 BY PRINCOSO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AZUBISHOP24 BY PRINCOSO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικές εκδόσεις. Έχει έδρα σε Leonberg, Γερμανία.

  2. STECKER EXPRESS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STECKER EXPRESS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικοί σύνδεσμοι. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  1. DIAMOND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DIAMOND GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικοί σύνδεσμοι. Έχει έδρα σε Leinfelden-Echterdingen, Γερμανία.

  2. MYCOTECH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MYCOTECH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονική ενδοεπικοινωνία. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  3. LIBERTAS - EUROPÄISCHES INSTITUT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LIBERTAS - EUROPÄISCHES INSTITUT GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μελέτες μάρκετινγκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκδόσεις γενικής φύσεως, Ηλεκτρονικές εκδόσεις, Εκδόσεις γενικής φύσεως, και Ηλεκτρονικές εκδόσεις. Έχει έδρα σε Rangendingen, Γερμανία.

  4. SIGLOCH DISTRIBUTION GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SIGLOCH DISTRIBUTION GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικές εκδόσεις. Έχει έδρα σε Blaufelden, Γερμανία.

  5. LEDER ELEKTRONIK DESIGN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LEDER ELEKTRONIK DESIGN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρονικές κάρτες. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  6. ABB AUTOMATION PRODUCTS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ABB AUTOMATION PRODUCTS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρονική Ισχύος, και πινακες διανομης. Έχει έδρα σε Ladenburg, Γερμανία.

  7. PLANETFILM

    Γερμανία

    Η εταιρεία PLANETFILM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρονικές εκδόσεις, Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές, Διαφημιστικά γραφεία, Οπτικοακουστική διαφήμιση - παραγωγές και εκτελέσεις, Ηλεκτρονικές εκδόσεις, Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές, Διαφημιστικά γραφεία, και Οπτικοακουστική διαφήμιση - παραγωγές και εκτελέσεις. Έχει έδρα σε Winnenden, Γερμανία.

  8. TONSTUDIO FOCUSONSOUND

    Γερμανία

    Η εταιρεία TONSTUDIO FOCUSONSOUND, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πληροφορική - Επεξεργασία δεδομένων, Πρεσάρισμα CD, Πρεσάρισμα CD-ROM και DVD, Ηλεκτρονικές εκδόσεις, Πληροφορική - Επεξεργασία δεδομένων, Πρεσάρισμα CD, Πρεσάρισμα CD-ROM και DVD, και Ηλεκτρονικές εκδόσεις. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  1. MICHAEL EUEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία MICHAEL EUEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρεσάρισμα CD-ROM και DVD, Ηλεκτρονικές εκδόσεις, Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές, Σύμβουλοι πληροφορικής, Πρεσάρισμα CD-ROM και DVD, Ηλεκτρονικές εκδόσεις, Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές, και Σύμβουλοι πληροφορικής. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

  2. MEDIASYSTEM CORPORATION

    Γερμανία

    Η εταιρεία MEDIASYSTEM CORPORATION, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση, Πρεσάρισμα CD, Πρεσάρισμα CD-ROM και DVD, Ηλεκτρονικές εκδόσεις, Εκτύπωση, Πρεσάρισμα CD, Πρεσάρισμα CD-ROM και DVD, και Ηλεκτρονικές εκδόσεις. Έχει έδρα σε Heimsheim, Γερμανία.

  3. WESPO BILD-UND TONTRÄGERVERTRIEB GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WESPO BILD-UND TONTRÄGERVERTRIEB GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρονικές εκδόσεις, Μουσικές εκδόσεις, δίσκοι και κασέτες (audio και βίντεο), Μουσική - εκδότες, Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές, Ηλεκτρονικές εκδόσεις, Μουσικές εκδόσεις, δίσκοι και κασέτες (audio και βίντεο), Μουσική - εκδότες, και Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  4. STUDIO FILM BILDER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STUDIO FILM BILDER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρονικές εκδόσεις, Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές, Διαφημιστικά γραφεία, Οπτικοακουστική διαφήμιση - παραγωγές και εκτελέσεις, Ηλεκτρονικές εκδόσεις, Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές, Διαφημιστικά γραφεία, και Οπτικοακουστική διαφήμιση - παραγωγές και εκτελέσεις. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  5. EAZY ENTERTAINMENT

    Γερμανία

    Η εταιρεία EAZY ENTERTAINMENT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρονικές εκδόσεις, Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές, Διαφημιστικά γραφεία, Οπτικοακουστική διαφήμιση - παραγωγές και εκτελέσεις, Ηλεκτρονικές εκδόσεις, Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές, Διαφημιστικά γραφεία, και Οπτικοακουστική διαφήμιση - παραγωγές και εκτελέσεις. Έχει έδρα σε Breisach, Γερμανία.

  6. TIMOVIEFILMDESIGN

    Γερμανία

    Η εταιρεία TIMOVIEFILMDESIGN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρονικές εκδόσεις, Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές, Διαφημιστικά γραφεία, Οπτικοακουστική διαφήμιση - παραγωγές και εκτελέσεις, Ηλεκτρονικές εκδόσεις, Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές, Διαφημιστικά γραφεία, και Οπτικοακουστική διαφήμιση - παραγωγές και εκτελέσεις. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  7. ENTERMEDIA UG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ENTERMEDIA UG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρονικές εκδόσεις, Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές, Διαφημιστικά γραφεία, Οπτικοακουστική διαφήμιση - παραγωγές και εκτελέσεις, Ηλεκτρονικές εκδόσεις, Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές, Διαφημιστικά γραφεία, και Οπτικοακουστική διαφήμιση - παραγωγές και εκτελέσεις. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  8. WILHELM HALTER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WILHELM HALTER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρεσάρισμα CD-ROM και DVD, Ηλεκτρονικές εκδόσεις, Εκδόσεις πολυμέσων, Μουσικές εκδόσεις, δίσκοι και κασέτες (audio και βίντεο), Πρεσάρισμα CD-ROM και DVD, Ηλεκτρονικές εκδόσεις, Εκδόσεις πολυμέσων, και Μουσικές εκδόσεις, δίσκοι και κασέτες (audio και βίντεο). Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  9. EDELSTERN - FILM- UND VIDEOPRODUKTION - ERKLÄRVIDEOS INHABER: KLAUS MERKWITZA

    Γερμανία

    Η εταιρεία EDELSTERN - FILM- UND VIDEOPRODUKTION - ERKLÄRVIDEOS INHABER: KLAUS MERKWITZA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρεσάρισμα CD-ROM και DVD, Ηλεκτρονικές εκδόσεις, Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές, Διαφημιστικά γραφεία, Πρεσάρισμα CD-ROM και DVD, Ηλεκτρονικές εκδόσεις, Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές, και Διαφημιστικά γραφεία. Έχει έδρα σε Kirchheim-Teck, Γερμανία.

  10. MUSIK GILLHAUS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MUSIK GILLHAUS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρονικές εκδόσεις, Εκδόσεις πολυμέσων, Μουσικές εκδόσεις, δίσκοι και κασέτες (audio και βίντεο), Μουσική - εκδότες, Ηλεκτρονικές εκδόσεις, Εκδόσεις πολυμέσων, Μουσικές εκδόσεις, δίσκοι και κασέτες (audio και βίντεο), και Μουσική - εκδότες. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Ηλεκτρονικοι ηλεκτρονομοι

Αριθμός αποτελεσμάτων.

127 Επιχειρήσεις