• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εφαρμογες ηλεκτρονικου εμποριου

Αποτελέσματα για

Εφαρμογες ηλεκτρονικου εμποριου

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. EMTRION GMBH

    Γερμανία

    emtrion - your partner for embedded systems! Η emtrion GmbH από την Καρλσρούη της Γερμανίας υποστηρίζει πελάτες βήμα προς βήμα σε όλα τα επίπεδα της διαδικασία ανάπτυξης και κατά την συνακόλουθη ενσωμάτωση. Το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών εκτείνεται από τη σχεδίαση του υλισμικού και του υλικολογισμικού έως την ανάπτυξη λογισμικού και τη μαζική παραγωγή, Made in Germany. Όλες οι τυποποιημένες μονάδες είναι μεταξύ τους συμβατές, με αποτέλεσμα ο χρήστης να μπορεί να αλλάζει εύκολα τις διάφορες μονάδες. Η υψηλή μακροπρόθεσμη διαθεσιμότητα έως 15 ετών καθιστά δυνατή τη χρήση σε σιδηροδρομικά συστήματα και συστήματα ιατρικής τεχνολογίας επιπλέον των βιομηχανικών εφαρμογών.

  2. KENNER SOFT SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KENNER SOFT SERVICE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προγραμματα λογισμικου εφαρμογων για τον εμπορικο τομεα. Έχει έδρα σε Stutensee, Γερμανία.

  3. STEFAN KLARIC GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία STEFAN KLARIC GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρικοί πίνακες χειρισμού, Αυτοκίνητα, ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Ηλεκτρικοί πίνακες χειρισμού. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. INPOSIA SOLUTIONS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INPOSIA SOLUTIONS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου, και Εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  5. SYTECH SYSTEM TECHNOLOGIES SCHULER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SYTECH SYSTEM TECHNOLOGIES SCHULER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου, και Εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου. Έχει έδρα σε Ravensburg, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SOLIDCAM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SOLIDCAM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου, και Εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου. Έχει έδρα σε Schramberg, Γερμανία.

  2. COMPUTERWELT SOFTWAREENTWICKLUNGS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία COMPUTERWELT SOFTWAREENTWICKLUNGS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων, και Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων. Έχει έδρα σε Herrenberg, Γερμανία.

  3. RA-MICRO MICROCOMPUTER SOFTWARE VERTRIEBS-GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RA-MICRO MICROCOMPUTER SOFTWARE VERTRIEBS-GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου, και Εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. LIQUID-UNIVERSUM GMBH

    Γερμανία

    Η InnoSteam GmbH με έδρα το Weinstadt κοντά στη Στουτγάρδη είναι μια επιχείρηση διάθεσης και χονδρικού εμπορίου που επικεντρώνεται στην ευρωπαϊκή αγορά τροφίμων και ηλεκτρονικών τσιγάρων, καθώς και συναφών προϊόντων. Το φάσμα των υπηρεσιών της InnoSteam GmbH περιλαμβάνει ένα ευρύ πρόγραμμα προϊόντων και υπηρεσιών για εξειδικευμένα καταστήματα και χονδρική πώληση. Σε αυτά περιλαμβάνονται, μ. ά.: συστήματα πλήρωσης, ανάμειξης και συσκευασίας, συστήματα συνταγών, δοσιμέτρησης και ζύγισης, λύσεις εκτύπωσης και τοποθέτησης ετικετών, καθώς και η χονδρική πώληση (Online) πρώτων υλών, όπως νικοτίνη, γλυκερίνη και προπυλενογλυκόλη, καθώς και κενές φιάλες και καπάκια φιαλών για εντελώς διαφορετικές εφαρμογές.

  5. IT-MASTERS

    Γερμανία

    Η εταιρεία IT-MASTERS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - μεσαίοι και μεγάλοι υπολογιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαδικτυακό μάρκετινγκ, σχεδιασμός ιστοσελίδων, εφαρμογες για το ηλεκτρονικο εμποριο, και Διαδικτυακό μάρκετινγκ. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  1. COOL SERVICES GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία COOL SERVICES GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική- λογισμικό για το εμπόριο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δημιουργία ιστότοπων πώλησης online, Σύστημα ηλεκτρονικού εμπορίου B2B, και Σύστημα ηλεκτρονικού εμπορίου B2C. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.