• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εφαρμογές πληροφορικής

Αποτελέσματα για

Εφαρμογές πληροφορικής

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. OVE PLASMATEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η OVE ειδικεύεται στην ενεργοποίηση πλαστικών εξαρτημάτων, αλλά και στην επένδυση και επεξεργασία επιφανειών ελαστομερών για βιομηχανική χρήση, στα χυτεμένα εξαρτήματα και τους δακτυλίους κυκλικής διατομής. Η εφαρμογή των τεχνικών μας γνώσεων στη μείωση της τριβής και της φθοράς των ελαστικών εξαρτημάτων έχει ως στόχο τη λειτουργική, οικονομική και οικολογική βελτιστοποίηση των δυναμικών συνδέσμων με βάση τα ατομικά δεδομένα των πελατών μας. Η σύγχρονη τεχνολογία πλάσματος μάς επιτρέπει, λαμβάνοντας υπόψη όλες τις μεταβλητές των πελατών μας, να συνδυάσουμε τις τριβολογικές ιδιότητες των διαφόρων ελαστομερών με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες στην πληροφορική.

  2. SYTECH SYSTEM TECHNOLOGIES SCHULER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SYTECH SYSTEM TECHNOLOGIES SCHULER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου, και Εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου. Έχει έδρα σε Ravensburg, Γερμανία.

  3. TEQNEERS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία TEQNEERS GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημιουργία και ανάπτυξη λογισμικού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πληροφορική - λογισμικά, Λογισμικά - σύμβουλοι, Δημιουργία εφαρμογών για κινητά, Πληροφορική - λογισμικά, Ανοιχτό λογισμικό, Λογισμικά - σύμβουλοι, και Δημιουργία εφαρμογών για κινητά. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. SOLIDCAM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SOLIDCAM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου, και Εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου. Έχει έδρα σε Schramberg, Γερμανία.

  5. RA-MICRO MICROCOMPUTER SOFTWARE VERTRIEBS-GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RA-MICRO MICROCOMPUTER SOFTWARE VERTRIEBS-GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου, και Εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. INPOSIA SOLUTIONS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INPOSIA SOLUTIONS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου, και Εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  2. WELLINGER-IT

    Γερμανία

    Η εταιρεία WELLINGER-IT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημιουργία εφαρμογών ιστού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γραφιστικη, διαφημιστικό πρακτορείο, Παροχείς υπηρεσιών πληροφορικής, και βελτιστοποίηση seo. Έχει έδρα σε Rheinfelden, Γερμανία.

  3. IT-MASTERS

    Γερμανία

    Η εταιρεία IT-MASTERS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - μεσαίοι και μεγάλοι υπολογιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαδικτυακό μάρκετινγκ, σχεδιασμός ιστοσελίδων, εφαρμογες για το ηλεκτρονικο εμποριο, και Διαδικτυακό μάρκετινγκ. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  4. DESTE SOLUTIONS

    Γερμανία

    Η εταιρεία DESTE SOLUTIONS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προγραμματισμός και λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους συμβουλοι για τον τομεα της πληροφορικης τεχνολογιας, και πακετα λογισμικου για εξατομικευμενες εφαρμογες. Έχει έδρα σε Weinheim, Γερμανία.