• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εργαλεία χειρός

Αποτελέσματα για

Εργαλεία χειρός

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. BURSTER PRÄZISIONSMESSTECHNIK GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η λύση για τεχνικές μετρήσεις. Με αυτό το σλόγκαν, η διεθνώς δραστηριοποιούμενη επιχείρηση τεχνικών μετρήσεων burster προμηθεύει εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα από τις εγκαταστάσεις ανάπτυξης και παραγωγής της στη Γερμανία επώνυμους πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο με αισθητήρες, συσκευές μέτρησης ακριβείας και συστήματα μέτρησης για την επεξεργασία σημάτων αισθητήρων. Η burster είναι εκεί όπου η διασφάλιση της ποιότητας και η επιτήρηση της παραγωγής παίζουν κάποιο ρόλο. Με γνώμονα την ακρίβεια, την ποιότητα και την ευελιξία η μικρομεσαία επιχείρηση burster από τη Βάση-Βυρτεμβέργη αναπτύχθηκε σε διάστημα 50 ετών σε έναν από τους σημαντικότερους προμηθευτές συσκευών μέτρησης ακριβείας, αισθητήρων και συστημάτων για την επεξεργασία σημάτων αισθητήρων και την επιτήρηση διαδικασιών. Στη Γερμανία και σε ολόκληρο τον κόσμο, η burster προμηθεύει περισσότερους από 7500 πελάτες, στους οποίους η πρωτοπόρος και έμπειρη ομάδα μας προσφέρει υποστήριξη σε θέματα εφαρμογών ακόμα και πριν αυτοί λάβουν την απόφαση να αγοράσουν.

  2. FRIDOLIN MÜLLER

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Παραγωγή βουρτσών απογρέζωσης, κυλινδρικών βουρτσών, βουρτσών σωλήνων, τεχνικών βουρτσών, συρμάτινων βουρτσών, βουρτσών νάιλον, τορναριστών βουρτσών, βουρτσών για πλυντήρια, βουρτσών πλυντηρίων φορτηγών, βουρτσών πλυντηρίων αυτοκινήτων. Η εταιρεία Fridolin Müller ιδρύθηκε το 1952 με την επωνυμία Tierhaarwertung Fridolin Müller. Επεξεργαζόταν τρίχες βοοειδών που προέρχονταν εν μέρει από γερμανικά βοοειδή, αλλά εισάγονταν κατά κύριο λόγο από την Αμερική. Αυτές οι τρίχες υποβάλλονταν σε επεξεργασία τεσσάρων σταδίων στις λεγόμενες δέσμες. Τα στάδια εργασίας περιλάμβαναν: Χαλάρωση των τριχών σε θυσάνους, χτένισμα των τριχών, δηλ., τακτοποίηση των τριχών σε μία κατεύθυνση, "τράβηγμα" των τριχών σε διάφορα μήκη και μετά δέσιμο των επιμέρους μηκών σε δέσμες. Αυτές οι δέσμες παραδίδονταν σε εργοστάσια πινέλων. Στο πλαίσιο των επιμέρους σταδίων εργασίας χρησιμοποιούνταν εν μέρει μηχανήματα. Γύρω στο 1969 προστέθηκε σε αυτόν τον τομέα η παραγωγή βουρτσών πλύσης αυτοκινήτων. Το 1972 ξεκίνησε η παραγωγή τεχνικών βουρτσών. Το έτος αυτό εξαγοράστηκε μια εταιρεία που κατασκεύαζε κατά κύριο λόγο "μηχανήματα επίπασης" για ζαχαροπλαστεία. Αυτή η εταιρεία παρήγαγε σε μεμονωμένη βάση και τεχνικές βούρτσες. Με την πάροδο των ετών περιορίστηκε η διάθεση των μηχανημάτων επίπασης και η εταιρεία επικεντρώθηκε στην παραγωγή και στη διάθεση των τεχνικών βουρτσών, καθώς και των βουρτσών πλύσης αυτοκινήτων και κυλίνδρων για μηχανήματα καθαρισμού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα κυλινδρικών βουρτσών.

  3. FRIEDRICH BRITSCH GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΡΝΟ Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια είμαστε ένας από τους κορυφαίους στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο εμπορικούς οίκους για εργαλεία ακριβείας για τη βιομηχανία τορναριστών εξαρτημάτων. Ανεξάρτητα από το αν χρειάζεστε τανάλιες σύσφιξης, χιτώνια οδηγούς, χιτώνια σύσφιξης, συγκρατητήρες εργαλείων, κοπτικά ή άλλα εργαλεία για τον τόρνο σας, εμείς είμαστε ο σωστός συνεργάτης σας. Σάς παρέχουμε ό, τι χρειάζεστε για το τορνάρισμα. Περισσότερα από 34.000 είδη αποθήκης σε μόνιμη βάση Με μια από τις μεγαλύτερες αποθήκες στη Γερμανία και το δικό μας συνεργείο τροποποιήσεων και παραγωγής φροντίζουμε ώστε να ανταποκρινόμαστε σε όλες τις επιθυμίες του πελάτη. Με γρήγορο, εξειδικευμένο και αξιόπιστο τρόπο παραδίδουμε τις παραγγελίες προϊόντων από την αποθήκη εντός 24 ωρών. Και σε ό, τι αφορά στην ποιότητα μπορείτε να βασιστείτε σ' εμάς. Εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια διαθέτουμε πιστοποίηση DIN EN ISO 9001. Η συνεχής βελτίωση των προϊόντων και των διαδικασιών μας συμβάλλουν στη σταθερή αύξηση της ικανοποίησης του πελάτη.

  4. CERAMTEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CERAMTEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός ακριβείας μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Plochingen, Γερμανία.

  5. EUGEN DROHMANN GMBH EASYCUT

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία EUGEN DROHMANN GMBH EASYCUT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Lorch, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ANDREAS KRÜGER UND JENS SCHULZE GDBR

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ANDREAS KRÜGER UND JENS SCHULZE GDBR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  2. ALOIS MÜLLER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ALOIS MÜLLER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Ortenberg, Γερμανία.

  3. BIKER-NORMALIEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BIKER-NORMALIEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Mönchweiler, Γερμανία.

  4. WAB - PRÄZISIONSWERKZEUGE GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία WAB - PRÄZISIONSWERKZEUGE GMBH & CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός ακριβείας μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Neulußheim, Γερμανία.

  5. SIMPLAFLEX GMBH SYSTEMEINRICHTER

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SIMPLAFLEX GMBH SYSTEMEINRICHTER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός για μαστορέματα μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Bräunlingen, Γερμανία.

  1. KPTEC COMPONENTS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KPTEC COMPONENTS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός ακριβείας μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Schorndorf, Γερμανία.

  2. BARTH & NEUFFER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BARTH & NEUFFER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός ακριβείας μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Altbach, Γερμανία.

  1. MAFELL AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MAFELL AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Oberndorf, Γερμανία.

  2. HSB-VERTRIEBS-GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HSB-VERTRIEBS-GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Forchtenberg, Γερμανία.

  3. BEWA-ROHRHALTERUNGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BEWA-ROHRHALTERUNGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Berglen, Γερμανία.

  4. MEFA BEFESTIGUNGS- UND MONTAGESYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MEFA BEFESTIGUNGS- UND MONTAGESYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Kupferzell, Γερμανία.

  5. RETEC-AUTOMARK MARKIER- UND BEFESTIGUNGSSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία RETEC-AUTOMARK MARKIER- UND BEFESTIGUNGSSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Kirchheim, Γερμανία.

  6. KARL BRUCKNER GMBH PRÄZISIONSWERKZEUGFABRIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία KARL BRUCKNER GMBH PRÄZISIONSWERKZEUGFABRIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός ακριβείας μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Weinstadt, Γερμανία.

  7. HAMESO ENTNER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HAMESO ENTNER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός ακριβείας μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Baindt, Γερμανία.

  8. ANDREAS HAUCK INDUSTRIETECHNIK - REVOTEC SPANNTECHNIK -

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ANDREAS HAUCK INDUSTRIETECHNIK - REVOTEC SPANNTECHNIK -, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός ακριβείας μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Kernen, Γερμανία.

  1. DREHERTEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DREHERTEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Denkingen, Γερμανία.

  2. GOTTLIEB NESTLE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GOTTLIEB NESTLE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Dornstetten, Γερμανία.

  3. FRIEDRICH BINDER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FRIEDRICH BINDER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. SMZ GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SMZ GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανικά γλύφανα, ατρακτοι λειανσης, Άτρακτοι με σπείρωμα, και συντηρηση εργαλειομηχανων. Έχει έδρα σε Kernen, Γερμανία.

  5. REINHARD HEBACH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία REINHARD HEBACH GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Wehingen, Γερμανία.

  6. STEHLE-TECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία STEHLE-TECHNIK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός ακριβείας μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Geislingen, Γερμανία.

  7. HS MONTAGETECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HS MONTAGETECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Freiberg, Γερμανία.

  8. CHRISTNER GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CHRISTNER GMBH & CO.KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Lichtenstein, Γερμανία.

  9. BAER VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BAER VERTRIEBS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Heddesheim, Γερμανία.

  10. FISCHER DEUTSCHLAND VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FISCHER DEUTSCHLAND VERTRIEBS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Waldachtal, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εργαλεία χειρός

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.473 Επιχειρήσεις