• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εξυπηρέτηση μετά την πώληση

Αποτελέσματα για

Εξυπηρέτηση μετά την πώληση

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. RAFI GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η RAFI αναπτύσσει και παράγει ηλεκτρομηχανικά δομοστοιχεία και συστήματα χειρισμού για την επικοινωνία ανθρώπου-μηχανής, καθώς και ηλεκτρονικά δομοστοιχεία και συσκευές. Ο τομέας προϊόντων ηλεκτρομηχανικών δομοστοιχείων περιλαμβάνει πλήκτρα σύντομης διαδρομής, πλήκτρα και συσκευές εντολοδότησης (π.χ. διακόπτες κινδύνου). Σ τον τομέα συστημάτων διατίθενται συστήματα καταχώρισης σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, όπως π.χ. γυάλινα πληκτρολόγια και πληκτρολόγια μεμβράνης και συστήματα οθόνης αφής, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών συστημάτων και διεπαφών για καταχώριση, μεταγωγή και ένδειξη. Η διεκπεραίωση παραγγελιών ηλεκτρονικών δομοστοιχείων και συσκευών σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, συμπεριλαμβανομένων της προμήθειας των εξαρτημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο, της δοκιμής και της εξυπηρέτησης μετά την πώληση, συνδυάζονται στον τομέα EMS (Electronic Manufacturing Services).

  2. ERDMANN EXPORT-IMPORT

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας για την αγορά μεταχειρισμένων εργαλειομηχανών. Είτε πρόκειται για τόρνους, μηχανικές φρέζες, καμπτικές πρέσες ή μηχανές κοπής λέιζερ - ενδιαφερόμαστε για πολλές εργαλειομηχανές διαφόρων κατασκευαστών και μοντέλων. Εάν διαθέτετε μεταχειρισμένες εργαλειομηχανές προς πώληση, σάς παρέχουμε απλή και διαφανή διεκπεραίωση. Η πεπειραμένη ομάδα μας αξιολογεί τα μηχανήματά σας και σάς προσφέρει μια εύλογη τιμή με βάση την κατάσταση, τη μάρκα, το μοντέλο και τον εξοπλισμό. Κατανοούμε ότι η πώληση των εργαλειομηχανών σας αποτελεί σημαντικό βήμα και σάς παρέχουμε επαγγελματική και αξιόπιστη εξυπηρέτηση. Αναλαμβάνουμε όλες τις λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων της παραλαβής, της αποσυναρμολόγησης και της μεταφοράς των μηχανημάτων. Στόχος μας είναι να διαμορφώνουμε τη διαδικασία της πώλησης όσο το δυνατόν πιο απλά. Σάς απαλλάσσουμε από την ταλαιπωρία και τον κόπο και σάς παρέχουμε γρήγορη και απρόσκοπτη διεκπεραίωση. Μπορείτε να βασιστείτε στην πολυετή εμπειρία μας στον τομέα της αγοράς εργαλειομηχανών. Ανεξάρτητα από το είδος της εργαλειομηχανής, είτε πρόκειται για τόρνο, μηχανική φρέζα, καμπτική πρέσα ή μηχανή κοπής λέιζερ, εμείς ενδιαφερόμαστε για αυτήν. Διαθέτουμε ένα εκτενές δίκτυο πελατών και μπορούμε να προσφέρουμε τα μηχανήματά σας στους σωστούς αγοραστές. Εάν θέλετε να πωλήσετε τις μεταχειρισμένες εργαλειομηχανές σας, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Η ομάδα μας είναι στη διάθεσή σας.

  3. SAROS LAB GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Saros Lab είναι μια εδραιωμένη εταιρεία χονδρικής πώλησης B2B που προμηθεύει από το 2018 επιχειρήσεις του κλάδου των καλλυντικών και των προϊόντων περιποίησης δέρματος σε ολόκληρο τον κόσμο με εγκεκριμένα και πιστοποιημένα προϊόντα. Η επιχείρηση διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων κορυφαίων μαρκών, όπως οι L'Oréal Paris, NAOS, DECIEM και Bioderma. Με σαφή εστίαση στην ποιότητα και στην αξιοπιστία, η Saros Lab παρέχει στους πελάτες της ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση και πρώτης τάξεως εξυπηρέτηση πελατών. Χάρη στη διαρκή διαθεσιμότητα των προϊόντων και στη συνεργασία με φημισμένες μάρκες, η επιχείρηση έχει εδραιωθεί ως προτιμώμενος προμηθευτής. Η Saros Lab διακρίνεται για την ικανότητά της να προσαρμόζεται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς. Με τη στενή συνεργασία με κατασκευαστές και την υιοθέτηση υπερσύγχρονων λύσεων διοικητικής μέριμνας, η επιχείριση είναι σε θέση να διασφαλίζει τη διαρκή διαθεσιμότητα προϊόντων που καλύπτει τις ανάγκες εμπόρων λιανικής και χονδρικής. Η φιλοσοφία της Saros Lab βασίζεται στην εμπιστοσύνη, στη διαφάνεια και στη δέσμευση να υπερκαλύπτει πάντοτε τις προσδοκίες των πελατών. Ο συνδυασμός προϊόντων πρώτης τάξεως και μιας δραστήριας ομάδας εξυπηρέτησης έχει αναδείξει την Saros Lab σε αξιόπιστο συνεργάτη πολλών επιχειρήσεων του κλάδου των προϊόντων ομορφιάς και περιποίησης δέρματος.

  4. DAUBERT EUROPE

    Γερμανία

    Εδώ και περισσότερα από 75 χρόνια, κατασκευαστές προϊόντων υψηλής ποιότητας εμπιστεύονται τα προϊόντα VCI της Daubert Cromwell για την προστασία τα πολύτιμων μεταλλικών τους εξαρτημάτων από τη διάβρωση. Σήμερα που οι επιχειρήσεις ζητούν ολοένα και πιο επιτακτικά εξοικονόμηση κόστους χωρίς υποβάθμιση της ποιότητα σε όλα τα στάδια της παραγωγής, της αποθήκευσης και της μεταφοράς, η Daubert Cromwell παρέχει καινοτομικές λύσεις για την αντιδιαβρωτική προστασία. Χάρη στη δοκιμασμένη ποιότητα και τη μακρόχρονη υποδειγματική παροχή υπηρεσιών, η επιχείρηση έχει καλλιεργήσει τη φήμη της ως «κορυφαίος προμηθευτής corrosion prevention®». Η Daubert Cromwell διεκπεραιώνει την επιχειρηματική της δραστηριότητα από ένα υπερσύγχρονο κέντρο παραγωγής σε ένα προάστιο το Σικάγου. Όλες οι δραστηριότητες παραγωγής και αποστολής, καθώς και η διαχείριση των πωλήσεων, η εξυπηρέτηση πελατών, οι τεχνικές και οικονομικές υπηρεσίες εδρεύουν στο Alsip, IL. Ανεξάρτητα από το αν ο πελάτης θέλει αντιδιαβρωτική προστασία για μερικές ημέρες ή για πολλά χρόνια, η ειδικοί τεχνικοί της Daubert Cromwell για πτητικούς αναστολείς διάβρωσης έχουν το κατάλληλο προϊόν για κάθε κλάδο.

  5. ODTV.DE INH. OLIVER STRACK

    Γερμανία

    Καλώς ορίσατε στην ODTV.de. Έμποροι, ελεύθερου επαγγελματίες, δημόσιες υπηρεσίες και σύλλογοι βρίσκουν σ' εμάς εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια ό, τι χρειάζεται για την άψογη τροφοδοσία καφέ: υπεραυτόματα μηχανήματα καφέ, καφέ, γάλα σε σκόνη, γαρνίρισμα, υποκατάστατα κρέμας καφέ, σκόνη κακάο και παρελκόμενα. Περισσότεροι από 5000 πελάτες εμπιστεύονται τη γρήγορη εξυπηρέτηση παράδοσης, την εξειδικευμένη υποστήριξη για αυτόματα μηχανήματα πωλήσεων καφέ και προϊόντα και τη γρήγορη παροχή βοήθειας για ζητήματα σέρβις της εταιρεία μας. Περισσότερα από 1000 είδη μεταξύ 0, 04 € και 7000 €, από αυτά σε ποσοστό άνω του 75%, τα διαθέτουμε στην αποθήκη μας! Όλα σχεδόν τα προϊόντα τα προμηθευόμαστε απευθείας από τους κατασκευαστές. Έτσι είμαστε σε θέση να εγγυόμαστε στους πελάτες μας ότι θα παραλαμβάνουν πάντοτε γνήσια προϊόντα άριστης ποιότητας. Και αν, παρ' όλα αυτά βρείτε κάποιο ελάττωμα στα προϊόντα μας, η απευθείας επικοινωνία με τον κατασκευαστή διασφαλίζει τη γρήγορη επίλυση του προβλήματος. Ως κορυφαίος συνεργάτης γνωστών εταιρειών, όπως οι rheavendors, Nestle και Lavazza, συμμετέχουμε τακτικά σε καταρτίσεις και εργαστήρια των προμηθευτών μας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ASSFALG QUALITÄTSHYDRAULIK GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια το όνομά μας εγγυάται σταθερότητα και ποιότητα. Ως κατασκευαστής υδραυλικών κυλίνδρων και συγκροτημάτων, καθώς και ολοκληρωμένων υδραυλικών συστημάτων και κλινών δοκιμής παράγουμε με βάση τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας. Εκτός από τα δικά μας προϊόντα διαθέτουμε ως επιχείρηση χονδρικής πώλησης περισσότερα από 24.000 υδραυλικά στοιχεία επώνυμων κατασκευαστών. Η ευελιξία αποτελεί στοιχείο του προγράμματός μας. Στο πελατολόγιό μας συμπεριλαμβάνονται επιχειρήσεις από όλους σχεδόν τους τομείς, μεταξύ αυτών της κατασκευής μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, της αυτοκινητοβιομηχανίας, της τεχνολογίας μεταποίησης, των χαλύβδινων υδραυλικών κατασκευών, της βιομηχανίας ξυλείας/εκτύπωσης και χάρτου, του κλάδου των μηχανημάτων πλαστικού, της κατασκευής πιεστηρίων, της κατασκευής κλινών δοκιμής. Το υψηλό επίπεδο ποιότητας, η εξυπηρέτησης και η κινητικότητα έχουν αναδείξει την ASSFALG Qualitätshydraulik ως εξειδικευμένη επιχείρηση σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Η ASSFALG παράγει επίσης ειδικά συγκροτήματα, κυλίνδρους, αντλίες, βαλβίδες και μπλοκ προσαρμοσμένα στις προσωπικές σας ανάγκες.