• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εξοπλισμοι χωρων

Αποτελέσματα για

Εξοπλισμοι χωρων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. BEDRUNKA+HIRTH GERÄTEBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εξοπλισμού επιχειρήσεων και συστημάτων χώρου εργασίας. Στους τομείς της επεξεργασίας μετάλλων υπάρχει ένα ευρύ φάσμα διαθέσιμων τεχνικών παραγωγής. Παράγουμε ερμάρια με συρτάρια, πάγκους εργασίας, συστήματα αποθήκευσης CNC και τράπεζες εργασίας ρυθμιζόμενου ύψους. Το εκπαιδευμένο προσωπικό, ένα δημιουργικό τμήμα σχεδιασμού με υπερσύγχρονα τρισδιάστατα συστήματα, η άριστη τεχνογνωσία στην εργονομική και οικονομικά αποδοτική διαμόρφωση του χώρου εργασίας, καθώς και η άριστη κατάρτιση των συνεργατών μας διασφαλίζουν την υποστήριξη των τελικών πελατών σας. Τα δομοστοιχειωτά συστήματα χώρου εργασίας της Bedrunka+Hirth παρέχουν τις ιδανικές προϋποθέσεις για την ευχάριστη και αποδοτική εργασία – διαμορφωμένα με γνώμονα την εργονομία με επικέντρωση στον άνθρωπο και στην τεχνολογία. Η Bedrunka+Hirth εφαρμόζει για τη διαμόρφωση του χώρου εργασίας νέα στοιχεία από τον τομέα της εργονομίας προκειμένου να διασφαλίζει την ασφαλή, απρόσκοπτη εκτέλεση της εργασίας και να βελτιστοποιεί το καθημερινό περιβάλλον εργασίας των εργαζομένων.

  2. STOPA ANLAGENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η STOPA είναι ένας κορυφαίος σε ολόκληρη την Ευρώπη κατασκευαστής αυτόματων συστημάτων αποθήκευσης λαμαρίνας, προϊόντων μεγάλου μήκους και αυτόματων συστημάτων πολυώροφων χώρων στάθμευσης. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από αυτόνομες εφαρμογές έως ολοκληρωμένες μονάδες αυτοματισμού. 40 χρόνια πρακτικής εμπειρίας με σύνθετες κατασκευές και περισσότερα από 1.900 εγκαταστημένα συστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο. Από όλα αυτά, η ανεξάρτητη επιχείρηση αντλεί μοναδική τεχνογνωσία όσον αφορά στην παραγωγικότητα και στην ασφάλεια των διαδικασιών, στον αυτοματισμό των διαδικασιών και στην ανάπτυξη λογισμικού. Επικεντρωμένη ανάπτυξη αυτόματων συστημάτων στάθμευσης για πολυώροφους χώρους στάθμευσης, οικονομική και οικολογική σύμπτυξη χώρου στάθμευσης. Τα προϊόντα μας: συστήματα διεκπεραίωσης πολυώροφων χώρων στάθμευσης, πολυώροφοι χώροι στάθμευσης, σχεδιασμός και εξυγίανση πολυώροφων χώρων στάθμευσης.

  3. GVV GREGORI VERKEHRSTECHNIK-VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GVV GREGORI VERKEHRSTECHNIK-VERTRIEBS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χώροι στάθμευσης - εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αυτοματισμοι για μπαριερες και παρκινγκ. Έχει έδρα σε Keltern, Γερμανία.

  4. OTTO WÖHR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OTTO WÖHR GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αστικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χώροι στάθμευσης - εξοπλισμός, και Χώροι στάθμευσης - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Korntal-Münchingen, Γερμανία.

  5. SCHATTMANN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHATTMANN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αστικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χώροι στάθμευσης - εξοπλισμός, και Χώροι στάθμευσης - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. STUTTGARTER HEIMSCHUTZ OTTO MÜLLER GMBH U. CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία STUTTGARTER HEIMSCHUTZ OTTO MÜLLER GMBH U. CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αστικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χώροι στάθμευσης - εξοπλισμός, και Χώροι στάθμευσης - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  2. EF GARTEN- UND PARKAUSSTATTUNGEN REINMUTH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EF GARTEN- UND PARKAUSSTATTUNGEN REINMUTH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αστικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χώροι στάθμευσης - εξοπλισμός, και Χώροι στάθμευσης - εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Winnenden, Γερμανία.

  3. STOPA ANLAGENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η STOPA είναι κορυφαίος ολόκληρη την Ευρώπη κατασκευαστής για αυτόματα συστήματα αποθήκευσης λαμαρίνας, προϊόντα μεγάλου μήκους και αυτόματη συστήματα πολυώροφων χώρων στάθμευσης. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από αυτόνομες εφαρμογές έως ολοκληρωμένες μονάδες αυτοματισμού. 40 χρόνια πρακτικής εμπειρίας με σύνθετες κατασκευές και περισσότερα από 1.900 εγκαταστημένα συστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο. Από όλα αυτά, η ανεξάρτητη επιχείρηση αντλεί μοναδική τεχνογνωσία όσον αφορά στην παραγωγικότητα και στην ασφάλεια των διαδικασιών, στον αυτοματισμό των διαδικασιών και στην ανάπτυξη λογισμικού.. Τα προϊόντα μας: Αυτοματοποίηση συστημάτων αποθήκευσης και μεταφοράς, Περιβλήματα μηχανημάτων από μέταλλο, Αποθηκευτικός και λειτουργικός εξοπλισμός, Εγκαταστάσεις αποθήκευσης για λαμαρίνες, Συστήματα αποθήκευσης, Εγκαταστάσεις αποθήκευσης, Κατασκευές συγκόλλησης, Εξοπλισμός από χάλυβα, Κατασκευές χάλυβα, Μεταφορικές ταινίες με αλυσίδες