• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εξατομικευμένα μηχανήματα

Αποτελέσματα για

Εξατομικευμένα μηχανήματα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. MOBITEC - KOTTMANN UND BERGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Οι σωστές καμπύλες στις σωστές θέσεις, σε αυτό εξειδικεύεται η Mobitec. Από τη μονάδα χειροκίνητης κάμψης έως τα αυτοματοποιημένα κύτταρα παραγωγής: Η τεχνολογία κάμψης στα καλύτερα της, κατασκευάζεται στην έδρα της εταιρείας στη Σουηδία. Και μάλιστα, σε αρθρωτό σχεδιασμό. Στην ουσία, τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τις ατομικές ανάγκες των πελατών μας. Προσφέρουμε εξατομικευμένες έννοιες μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας, ώστε να μην χρειάζεται να ταλαιπωρήστε για να επιτύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα. Οι απλές απ' άκρη σ' άκρη στρογγυλές λύσεις εκτιμώνται σε όλο τον κόσμο. Η κατανόηση των πελατών μας είναι ολιστική: Στη Mobitec θέλουμε να νιώσετε απόλυτα άνετα. Για αυτό το λόγο, λαμβάνετε φυσικά όχι μόνο εξελιγμένη τεχνολογία, αλλά και ακριβή πρωτόκολλα μέτρησης, εργαλεία υψηλής ποιότητας, καλά τεκμηριωμένες και προσωπικές συμβουλές και ικανή 24ωρη εξυπηρέτηση. Φυσικά, αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι η φιλοσοφία της Mobitec.

  2. SCHWEIZER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ψυγεία εξατομικευμένης κατασκευής και ειδικά εξαρτήματα για ακραίες απαιτήσεις. Οι αγώνες αυτοκινήτου, ο συντονισμός, αλλά και οι βιομηχανικές εφαρμογές απαιτούν μέγιστη απόδοση σε ελάχιστο χώρο. Για μεγαλύτερη απόδοση χρειάζεστε εξαρτήματα που πληρούν υψηλές απαιτήσεις και πρέπει να μπορούν να εγκαθίστανται και να αφαιρούνται χωρίς προβλήματα. Η Schweizer GmbH & Co. KG είναι η δική σας εξειδικευμένη επιχείρηση για εξατομικευμένες ψυγεία ειδικής κατασκευής στους τομείς των αγώνων αυτοκινήτου και της βιομηχανίας. Επιπλέον διαθέτουμε τορναριστά και φρεζαριστά εξαρτήματα που παράγονται σε υπερσύγχρονα μηχανήματα CNC. Ανακαλύψτε πολυάριθμα ελκυστικά εξαρτήματα συντονισμού στο ηλεκτρονικό μας κατάσταση! Αντιμετωπίζετε θερμικά προβλήματα; Μήπως η θερμοπροστασία σας δεν είναι επαρκής; Λείπουν κατάλληλοι βιδωτοί σύνδεσμοι; Ή μήπως χρειάζεστε εξαρτήματα που δεν παράγονται μαζικά; Στην s-r-p.com θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα παρελκομένων άριστης ποιότητας! Επειδή αυτά υφίστανται συχνά μεγάλη καταπόνηση και απαιτούν εξατομικευμένες λύσεις, βασιζόμαστε στην άριστη επώνυμη ποιότητα

  3. FORM + TEST SEIDNER & CO. GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εδώ και περισσότερα από 55 χρόνια αναπτύσσουμε και παράγουμε μηχανήματα ελέγχου στο Riedlingen της Άνω Σουηβίας. Ένα από τα πλεονεκτήματά μας είναι η κατασκευή και η παραγωγή υψηλής ποιότητας ειδικών μηχανημάτων ελέγχου με βάση τις εξατομικευμένες προδιαγραφές του πελάτη. Από το πιο μικρό μηχάνημα με δύναμη λίγων Newton έως το μηχάνημα ελέγχου με συμπίεση 10000 kN βάρους άνω των τριάντα τόνων, η ομάδα των πεπειραμένων μηχανικών και τεχνικών μας είναι σε θέση να υλοποιεί ακόμη και τις πλέον απαιτητικές κατασκευές. Χάρη στη στενή επαφή με τα κορυφαία ινστιτούτα και πανεπιστήμια βρισκόμαστε πάντοτε στο πλέον επίκαιρο επίπεδο της τεχνολογίας ελέγχου. Η συμμετοχή μας στο γερμανικό σύνδεσμο κατασκευαστών μηχανημάτων και εγκαταστάσεων (VDMA), ειδικός τομέας μηχανημάτων ελέγχου συνεπάγεται για εσάς την εγγύηση για καινοτομικές τεχνολογίες, εξαιρετική ποιότητα και αξιόπιστο σέρβις. Ένα ξεχωριστό τμήμα ασχολείται με την ανάπτυξη και την προσαρμογή των ηλεκτρονικών δομοστοιχείων στα δικά μας μηχανήματα ελέγχου. Στο πλαίσιο αυτό επικεντρωνόμαστε στο σχεδιασμό έργων και στην ανάπτυξη με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Η παραγωγή του υλισμικού πραγματοποιείται από μια θυγατρική επιχείρηση στην Ελβετία.

  4. SCHMID GMBH MASCHINENBAU

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Schmid έχει διαθέσεις εξαιρετικές λύσεις για διάφορες παραγγελίες επεξεργασίας. Εκτός από τον αμιγή σχεδιασμό και την παραγωγή του μηχανήματος επεξεργασίας αναλαμβάνουμε επίσης την ολοκληρωμένη λύση συμπεριλαμβανομένων των διατάξεων στερέωσης και του αυτοματισμού. Προσαρμοσμένες ολοκληρωμένες λύσεις με στρατηγικά στοιχεία. Το φάσμα των προϊόντων της εταιρείας Schmid είναι ευρύ και για το λόγο αυτό σας παρουσιάζουμε ορισμένες από τις λύσεις και τα μηχανήματα που έχουμε υλοποιήσεις για να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον σας. Γνωρίζουμε ότι κάθε εφαρμογή είναι διαφορετική και συνεπώς πρέπει να ενσωματωθούν εξατομικευμένες απαιτήσεις. Για το λόγο αυτό είμαστε στο πλευρό σας από την πρώτη αρχή και αναζητούμε σε συνεργασία μαζί σας την κατάλληλη λύση για τη βέλτιστη επεξεργασία των προϊόντων σας. Η Schmid Maschinen Gmbh απέκτησε το 2013 το πιστοποιητικό DIN EN ISO 9001.

  5. KEIPER GMBH & CO. KG ANTRIEBS- U. TRANSPORTTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων μας περιλαμβάνει την εξατομικευμένη λύση κίνησης και μεταφοράς για όλους τους κλάδους. Από τη βιομηχανία τροφίμων και την κατασκευή μηχανημάτων, τη βιομηχανία συσκευασίας, την επεξεργασία μετάλλων, την αυτοκινητοβιομηχανία, τη γεωργία και τη γεωργική οικονομία, την επεξεργασία ξυλείας, την ανακύκλωση και τη διαχείριση αποβλήτων, τη βιομηχανία αφρωδών υλικών, την επεξεργασία πετρωμάτων, την επιπλοποιία, τη διοικητική μέριμνα, τα ταχυδρομικά κέντρα διανομής, τα κέντρα πακέτων, τη βιομηχανία εκτύπωσης και τη χαρτοβιομηχανία και διατομεακά για όλους τους βιομηχανικούς κλάδους. Διαθέτουμε μεταφορικούς ιμάντες, οδοντωτούς ιμάντες για μεταφορά και κίνηση και με την ανάλογη επιβελτίωση, όπως διαφορετικές επιστρώσεις και προφίλ, τροχαλίες οδοντωτών ιμάντων, επίπεδους ιμάντες, στρογγυλούς ιμάντες, τραπεζοειδείς ιμάντες και ιμάντες δύναμης προσαρμοσμένους στη συγκεκριμένη εφαρμογή ή απαίτησή σας. Ως σύγχρονος συνεργάτης ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαθέτουμε σήμερα μελετημένες λύσεις για τις πολλές και συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της τεχνολογίας κίνησης και μεταφοράς. Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ KEIPER ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΙΝΗΣΗ!

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. CIC - KLAUS CZERWONKA

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως πάροχος υπηρεσιών και προμηθευτής σε στενή συνεργασία με τον πελάτη παρέχουμε ένα ολοκληρωμένη και αποδοτικό φάσμα υπηρεσιών. Στους επιχειρηματικούς μας τομείς λειτουργούμε ως σημείο διασύνδεσης μεταξύ των απαιτήσεων της αγοράς και των δυνατοτήτων σύγχρονων μεθόδων παραγωγής. Παροχή συμβουλών, ενοικίαση, εμπόριο ή και εξ ιδίων παραγωγή – στόχος μας είναι να σάς παρέχουμε τη βέλτιστη λύση για τα εξατομικευμένα ζητήματά σας. Στο πλαίσιο αυτό βασιζόμαστε σε απαράβατες αρχές, όπως η συνεργασία, η αμεροληψία, η ευθύτητα και η ειλικρίνεια, η επιμέλεια και η ασφάλεια, η προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και η ήπια χρήση των πόρων. Επίσης έχουμε επίγνωση της κοινωνικής μας ευθύνης και δραστηριοποιούμαστε, ιδίως σε τοπικό επίπεδο, για την τέχνη, τον πολιτισμό και την κοινότητα. Εμπνευστείτε από το ευρύ φάσμα κυλίνδρων πεπιεσμένου αέρα - διπλής ενέργειας, απλής ενέργειας και τυποποιημένοι κύλινδροι. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει επίσης τηλεσκοπικούς κυλίνδρους και γραμμικούς κυλίνδρους χωρίς βάκτρο. Χρειάζεστε ειδικές λύσεις; Διαθέτουμε επίσης ηλεκτρομαγνητικούς κυλίνδρους, τηλεσκοπικούς κυλίνδρους πεπιεσμένου αέρα και κυλίνδρους με ασφάλεια συστροφής. Είτε πρόκειται για κυλίνδρους έργου, κυλίνδρους μηχανισμών διάτρησης, ειδικούς κυλίνδρους ανοξείδωτου χάλυβα ή δίδυμους κυλίνδρους πεπιεσμένου αέρα – σ' εμάς θα βρείτε την κατάλληλη λύση. Στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, της κατασκευής μηχανημάτων ή της ιατρικής τεχνολογίας είμαστε στο πλευρό σας ως εξειδικευμένη επιχείρηση διαχείρισης έργων. Με εξειδίκευση και εμπειρία σάς παρέχουμε υποστήριξη για τη διαχείριση έναρξης, τη διασφάλιση ποιότητας και τη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού.

  2. FLUX-GERÄTE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το όνομα FLUX θεωρείται σήμερα παγκοσμίως ως η εμπορική ονομασία για ανώτατα πρότυπα στην τεχνολογία αντλιών. Όλα ξεκίνησαν το 1950 με την εφεύρεση της πρώτης ηλεκτρικής αντλίας βαρελιών. Η FLUX διαθέτει σήμερα ένα ολοκληρωμένο, εξατομικευμένα διαμορφωνόμενο φάσμα προϊόντων. Οι αντλίες FLUX χρησιμοποιούνται, π.χ., στη χημική και στη φαρμακευτική βιομηχανία, στην κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, καθώς και από επιχειρήσεις στον τομέα της τεχνολογίας γαλβανισμού, της επεξεργασίας λυμάτων και στον κλάδο των τροφίμων. Ως μεμονωμένη λύση ή λύση συστήματος, η ποιότητα FLUX συνεπάγεται μεγάλα διαστήματα λειτουργίας, εξαιρετική οικονομική αποδοτικότητα και μέγιστη ασφάλεια. Εκτός από την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων FLUX και την αξιοπιστία, οι πελάτες μας εκτιμούν την εξαιρετική εξειδίκευση και τον σαφή προσανατολισμό στον πελάτη των συνεργατών μας. Η FLUX-GERÄTE GMBH διαθέτει σήμερα αντλίες σε περίπου 100 χώρες του κόσμου.

  3. SCHNEIDER & GEMSA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Schneider & Gemsa διαθέτει ειδικές και επαγγελματικές λύσεις για πελάτες από τους κλάδους των αυτοκινήτων, της βιομηχανίας, των τηλεπικοινωνιών, των συστημάτων διαχείρισης μεταφορών, της ιατρικής και της ηλεκτρονικής. Η παραγωγή εκτείνεται από μεμονωμένη παραγωγή, παραγωγή συγκροτημάτων έως την ολοκληρωμένη παραγωγή τελικών συσκευών και ολοκληρωμένων λύσεων συστήματος. Μετακινούμε και λειτουργούμε ολόκληρους „επιχειρηματικούς τομείς“, ολοκληρωμένες και ημιτελείς γραμμές παραγωγής σε τοποθεσίες χαμηλού κόστους. Με τις μονάδες μας στη Γερμανία, στην Τσεχία και στη Μολδαβία είμαστε σε θέση να διαθέτουμε βελτιστοποιημένες ως προς το κόστος λύσεις και υπηρεσίες. Η Schneider & Gemsa διαθέτει εξειδίκευση δεκαετιών στους τομείς της συναρμολόγησης καλωδίων, της μηχανικής, της μηχατρονικής, της ηλεκτρονικής, των αισθητήρων και των ενεργοποιητών. Από την ίδρυσή της έχουν παραχθεί πολλά εκατομμύρια ηλεκτρικών ενεργοποιητών, μηχανικών και ηλεκτροτεχνικών συγκροτημάτων και τελικών συσκευών. Στο δικό μας τμήμα συναρμολόγησης καλωδίων παράγονται κλώνοι, καλώδια δεδομένων, αισθητήρων και ελέγχου, πλεξούδες καλωδίων και πίνακες ελέγχου με καινοτομικές τεχνολογίες και υπερσύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία. Στο δικό μας τμήμα κατασκευής λειτουργικών μέσων παράγουμε εξατομικευμένες διατάξεις συναρμολόγησης, παραγωγής και ελέγχου. Θεωρούμε την ποιότητα, την προστασία του περιβάλλοντός μας και την προσεκτική χρήση των πόρων ως ουσιαστικό στοιχείο αυτών των δραστηριοτήτων. Η επιχείρηση λειτουργεί σε όλες τις μονάδες με βάση τα πρότυπα DIN EN ISO 9001: 2015, IATF 16949: 2016 (αυτοκίνητα) και DIN EN ISO 14001: 2009 (περιβάλλον).

  4. NIDEC GRAESSNER GMBH & CO. KG THE GEAR COMPANY

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Οι εξατομικευμένες λύσεις είναι η βασική μας δραστηριότητα. Και αντί της εξειδίκευσης σε επιμέρους τομείς, π.χ., απλώς στην ανάπτυξη, διαθέτουμε ολοκληρωμένη τεχνογνωσία σε όλους τους σχετικούς τομείς. Από το μητρώο φορτίων και το πρώτο σκίτσο έως την παραγωγή της σειράς 0 με εντατική δοκιμαστική λειτουργία. Επώνυμοι πελάτες από τον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων και εγκαταστάσεων δεν αξιοποιούν μόνο την καινοτομική τεχνολογία κίνησης της εταιρείας μας, αλλά και την αφοσίωσή μας σε παραδοσιακές αξίες, όπως ποιότητα, αξιοπιστία και τήρηση των προθεσμιών. Κατά την εργασία δίδουμε πάντοτε έμφαση στην αποδοτικότητα και συνυπολογίζουμε τον προϋπολογισμό σας. Όποιος θέλει να συνδυάσει την απόδοση με την ακρίβεια, πρέπει να είναι εξοικειωμένος με τους διάφορους τομείς και τις εφαρμογές. Ο συνεργάτης συστημάτων της βιομηχανίας διαθέτουμε εντελώς ιδιαίτερες λύσεις από τις προδιαγραφές έως τη μαζική παραγωγή: αναπτύσσουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση Engineering για περισσότερη ροπή, λιγότερο θόρυβο, μεγαλύτερο βαθμό απόδοσης και μεγαλύτερη ακρίβεια.

  5. HS UMFORMTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η HS Umformtechnik GmbH είναι μια μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση που αναπτύσσεται συνεχώς από την ίδρυσή της το 1997. Τηρούμε τις υποσχέσεις μας. Στην έδρα της εταιρείας μας στο Grünsfeld-Paimar παράγουμε σε χώρους περίπου 12.000 τ.μ. της επιχείρησης με περίπου 50 δραστήριους συνεργάτες και υπερσύγχρονα μηχανήματα υψηλής ποιότητας καμπύλους σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, συνδέσμους σωλήνων, συγκροτήματα συνδέσμων, ρύγχη αναρρόφησης, εξαρτήματα διακλάδωσης και διάβασης, καθώς και ειδικά εξαρτήματα – με εξειδικευμένο, γρήγορο τρόπο και κατά περίπτωση σύμφωνα με τις εξατομικευμένες επιθυμίες του πελάτη. Στο πλαίσιο αυτό δεν αναζητούμε μόνο αποτελεσματικές λύσεις προβλημάτων και κορυφαία προϊόντα για τους πελάτες μας, αλλά και μια καλή σχέση τιμής-απόδοσης. Εκτός αυτού στους χώρους παραγωγής & αποθήκευσης περίπου 5.000 τ.μ. της εταιρείας μας διαθέτουμε απόθεμα καμπύλων σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα, συνδέσμων σωλήνων και σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα όλων των διαδεδομένων διαστάσεων σε μόνιμη βάση. Για τους πελάτες μας αυτό συνεπάγεται, εκτός από τη σταθερά υψηλή ποιότητα και μικρές προθεσμίες παράδοσης.

  1. BRUGGER GMBH MAGNETSYSTEME

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως κορυφαίος κατασκευαστής μόνιμα μαγνητικών συγκροτημάτων διαθέτουμε από το 1963 τα πάντα από την ίδια εταιρεία. Από την ανάπτυξη, την κατασκευή και την παραγωγή των δικών μας εργαλείων και προϊόντων, την παραγωγή εξατομικευμένων πρεσαριστών και εξελασμένων εξαρτημάτων, καθώς και χυτών υπό πίεση πλαστικών εξαρτημάτων, έως τη συναρμολόγηση των μαγνητικών συστημάτων, τα πάντα διεκπεραιώνονται στις εγκαταστάσεις μας στο Hardt. Με μια σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων, καινοτομικά συστήματα παραγωγής και μεγάλη εξειδίκευση παροχής συμβουλών παράγουμε σε ετήσια βάση πολλά εκατομμύρια μαγνητικών συστημάτων «Made in Germany». Ένα ολοκληρωμένο απόθεμα αποθήκης των βασικών προϊόντων μάς παρέχει τη δυνατότητα να διεκπεραιώνουμε γρήγορα και ευέλικτα τις παραγγελίες. Στο πλαίσιο αυτό είναι δυνατή η παράδοση μεμονωμένων εξαρτημάτων έως και μεγάλων σειρών. Τα πεδία εφαρμογής των μόνιμα μαγνητικών συγκροτημάτων εκτείνονται από τη βιομηχανία αυτοκινήτων, την τεχνολογία φωτισμού και την ιατρική τεχνολογία, τον οικοδομικό τομέα, τη χρήση για διακοσμητικούς σκοπούς, τα διαφημιστικά είδη έως τη χρήση για πινακίδες ονόματος.

  2. SCHMID & WEZEL GMBH, WERK HILSBACH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ανάπτυξη, κατασκευή, παραγωγή και διάθεση εύκαμπτων αξόνων για: κατασκευή μηχανημάτων, συστήματα αεροσκαφών, ιατρική τεχνολογία, κηπουρική, κατασκευή αυτοκινήτων. Παράδοση αποκλειστικά προϊόντων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη, από μεμονωμένο τεμάχιο έως μεγάλες σειρές. Η BIAX Flexwellen είναι η δική σας μάρκα όταν χρειάζεστε εύκαμπτους άξονες υψηλής απόδοσης για διάφορα πεδία εφαρμογής. Εξατομικευμένη κατασκευή και παραγωγή ακριβείας με βάση υψηλά πρότυπα ποιότητα – από εμάς θα λάβετε μια μακροπρόθεσμη λύση, απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας. Με βάση την άνω των 90 ετών εμπειρία αξιοποιούμε πολλές παραλλαγές BIAX, με τις οποίες μπορούμε να υλοποιούμε σε βραχυπρόθεσμη βάση σχεδόν κάθε απαίτηση του πελάτη. Αξιοποιήστε έτοιμες προς εγκατάσταση ολοκληρωμένες λύσεις, στις οποίες οι πυρήνες των αξόνων είναι ήδη συναρμολογημένοι με συνδέσμους άξονα, εύκαμπτους προστατευτικούς σωλήνες και συνδέσμους εύκαμπτου σωλήνα!

  1. HERMANN BANTLEON GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε η Hermann Bantleon GmbH. Ο ειδικός στα λιπαντικά από την Ουλμ. Μια μεσαίου μεγέθους επιχείρηση με περίπου 250 υπαλλήλους. Συμβουλεύουμε τους πελάτες μας επί τόπου και δημιουργούμε εξατομικευμένες ιδέες. Η προσφορά μας καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα επεξεργασίας της μεταλλουργικής βιομηχανίας: από την κατεργασία του τεμαχίου επεξεργασίας έως τον καθαρισμό και τη συσκευασία. Στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, υποστηρίζουμε κατασκευαστές εξοπλισμού και μηχανημάτων ήδη από τη φάση σχεδιασμού. Η βιωσιμότητα είναι ο στόχος της επιχείρησής μας. Για τον λόγο αυτό κάνουμε τη δική μας έρευνα και αναπτύσσουμε προϊόντα μακράς διάρκειας. Επιπλέον, συμμετέχουμε σε διάφορα έργα όπως η διατήρηση των μελισσών ή η αποζημίωση του CO2 μέσω της αναδάσωσης. Στο FORUM της BANTLEON, οι εργαζόμενοι, οι πελάτες και οι εμπορικοί εταίροι μας μπορούν να αποκτούν νέες γνώσεις. Αναλαμβάνουμε κοινωνική και κοινωνιακή ευθύνη. Για παράδειγμα, υποστηρίζουμε κοινωνικά ιδρύματα και εκδηλώσεις στον τομέα της υγείας, του πολιτισμού και του αθλητισμού.

  2. METALLUX AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Metallux AG είναι ένας διεθνώς δραστηριοποιούμενος σχεδιαστής και κατασκευαστής αισθητήρων τεχνολογίας στοιβάδας μεγάλου πάχους. Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων εκτείνεται από αισθητήρες πίεσης, διαδρομής και γωνιών έως αντιστάσεις και βιομηχανικούς μοχλούς Joystick για τον έλεγχο οχημάτων και μηχανημάτων. Καινοτομικά προϊόντα και προσαρμοσμένες στις προδιαγραφές του πελάτη λύσεις – Made in Germany: αυτός είναι ένας συνδυασμός στον οποίο βασίζονται επώνυμοι πελάτες από τους τομείς της κατασκευής οχημάτων, της ιατρικής τεχνολογίας, της τεχνολογίας ενέργειας και περιβάλλοντος, της τεχνολογίας μεταφοράς και ανύψωσης και της κατασκευής μηχανημάτων εδώ και περισσότερα από 35 χρόνια. Το φάσμα των υπηρεσιών μας: Αντιστάσεις: Ολοκληρωμένη γκάμα αντιστάσεων υψηλής τάσης και ισχύος. Αντιστάσεις ισχύος τεχνολογίας στοιβάδας μεγάλου πάχους ή ως συρμάτινη αντίσταση. Μοχλοί Joystick: Μοχλοί Joystick αντίχειρα, δακτύλων και χειρός για τον έλεγχο μηχανισμών κίνησης και λειτουργιών οχημάτων, οικοδομικών μηχανημάτων και σκαφών, στους τομείς της τεχνολογίας μεταφοράς και της ιατρικής τεχνολογίας και για χρήση σε ασύρματα τηλεχειριστήρια. Αισθητήρες πίεσης: Από κυψέλες μέτρησης πίεσης σε κεραμικά υλικά και ανοξείδωτο χάλυβα έως πομπούς πίεσης. Αισθητήρες διαδρομής και γωνιών: Αισθητήρες μεμβράνης, ποτενσιόμετρα και στοιχεία ποτενσιομέτρων για τον προσδιορισμό θέσης σε μηχανισμούς κίνησης, εγκαταστάσεις και μηχανήματα. Προμηθεύουμε πολλούς κλάδους και διαθέτουμε ολοκληρωμένη τεχνογνωσία εφαρμογών. Ευχαρίστως αναπτύσσουμε προσαρμοσμένες λύσεις βάσει εξατομικευμένης και προσωπικής παροχής συμβουλών. Τα προϊόντα παράγονται αποκλειστικά στη Γερμανία: Από ποσότητες δείγματος έως μεγάλες σειρές πολλών εκατοντάδων χιλιάδων τεμαχίων.

  3. MAGNETSHOP SUPERMAGNETIC

    Γερμανία

    Η Magnetshop Supermagnetic ειδικεύεται στην πώληση ισχυρών μαγνητών νεοδυμίου, επινικελιωμένων και επιχρυσωμένων, επιχρωμιωμένων και με εποξειδική επίστρωση. Οι πελάτες B2B και B2C είναι καλοδεχούμενοι από εμάς. Η γκάμα των μαγνητών μας καλύπτει όλες τις απαιτήσεις. Διαθέτουμε περισσότερους από 200 μόνιμους μαγνήτες νεοδυμίου στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μαγνητών και επιδιώκουμε να ανταποκρινόμαστε σε όλες τις εξατομικευμένες επιθυμίες στο μέτρο του δυνατού. Η γκάμα των προϊόντων μας εκτείνεται από μικρούς μαγνήτες Mini από 1 mm έως ισχυρούς υπερμαγνήτες άνω των 20 cm. Οι υπερμαγνήτες μας μπορούν να συγκρατήσουν έως 1000 φορές το ίδιο βάρος τους. Ισχυροί μαγνήτες τύπου μπλοκ από νεοδύμιο χρησιμοποιούνται στον επαγγελματικό τομέα: Κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, κατασκευή μοντέλων, αυτοκινητοβιομηχανία, φωτισμός, ηλεκτροκινητήρες, γεννήτριες, ηχεία κλπ. Το κατάστημα μαγνητών μας καταγράφει σε ετήσια βάση αύξηση του κύκλου εργασιών κατά 30%. Θα χαρούμε να σάς εντάξουμε στο πελατολόγιό μας.

  4. MRS ELECTRONIC GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η MRS Electronic GmbH & Co. KG αναπτύσσει και παράγει εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια έξυπνα ηλεκτρονικά προϊόντα για τη βιομηχανία οχημάτων. Στην έδρα της εταιρείας στο Rottweil εργάζονται περισσότεροι από 200 συνεργάτες. Με τις συνεργαζόμενες εταιρείες μας στις ΗΠΑ, στην Κροατία, στην Ουκρανία, στη Ρωσία και με περισσότερους από 8 εμπορικούς αντιπροσώπους είμαστε δικτυωμένοι σε ολόκληρο τον κόσμο. Προϊόντα & υπηρεσίες Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει συμπαγή και έξυπνα συστήματα ελέγχου, συστήματα ελέγχου κινητήρων, πύλες, ηλεκτρομηχανικά ρελέ και συστήματα HMI. Επιπλέον αναπτύσσουμε και παράγουμε συστήματα δοκιμών για ημιαγωγούς ισχύος με βάση τις εξατομικευμένες προδιαγραφές του πελάτη. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας από το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη μαζική παραγωγή έως την παροχή υπηρεσιών μετά την πώληση. Κλάδοι Παρέχουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας σε κλάδους, όπως του αυτοκινήτου, της γεωργικής τεχνολογίας, των οχημάτων επαγγελματικής χρήσης, των οικοδομικών μηχανημάτων, των ειδικών οχημάτων, καθώς και. π.χ., των πυροσβεστικών οχημάτων ή του αυτοματισμού.

  5. CARSIG GMBH

    Γερμανία

    Η Carsig GmbH είναι προμηθευτής ηλεκτρονικών λύσεων για πελάτες προμηθευτές της αυτοκινητοβιομηχανίας, καθώς και κατασκευαστές ειδικών οχημάτων και οχημάτων επαγγελματικής χρήσης. Τα προϊόντα και οι κατασκευές μας διακρίνονται για την εξατομικευμένη και προσανατολισμένη σε λύσεις τεχνολογία και για το λόγο αυτό χρησιμοποιούνται σε επιβατικά/φορτηγά οχήματα, αλλά και σε οχήματα υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, γεωργικά μηχανήματα και τροχόσπιτα. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν Engineering, κατασκευή και παραγωγή μεγάλων, αλλά και μικρότερων ποσοτήτων παραγγελίας. Ορισμένα παραδείγματα προϊόντων: παλμικά και χρονικά ρελέ με ρυθμιζόμενες χρονικές διαβαθμίσεις, πολυλειτουργικά ρελέ, ελεύθερα προγραμματιζόμενα μικροσυστήματα ελέγχου, συνδυασμοί διόδων, επιτηρητές ρεύματος και τάσης, τυποποιημένα ρελέ, μικρορελέ, ρελέ υψηλής τάσης και ρελέ ημιαγωγού, ενισχυτές και διανομείς παλμών, ρελέ απομόνωσης, ρελέ με δυνατότητα διαφορετικής σύνδεσης και αντιστοίχισης ακίδων, ειδικά ρελέ, όπως ρελέ ελέγχου λυχνιών και βηματικά ρελέ ή φλας

  6. IPS-WERKZEUGTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ips - werkzeugtechnik GmbH έχει μία και μόνη προτεραιότητα: να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών. Η πολιτική μας στοχεύει να προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις εκτύπωσης με καλούπι, τις οποίες χρειάζονται οι πελάτες για να εκτελέσουν τις εργασίες τους. Από το σχεδιασμό έως την κατασκευή και, στη συνέχεια, τη διανομή και το σέρβις, παρέχουμε ευέλικτες απαντήσεις, προσαρμοσμένες στην ποικιλομορφία των απαιτήσεων. Σε στενή συνεργασία με τους πελάτες, προτείνουμε εξατομικευμένες λύσεις για κάθε εφαρμογή, ικανοποιώντας ταυτόχρονα υψηλά κριτήρια ποιότητας. Προϊόντα: Υδραυλικές πρέσες, υδροπνευματικές πρέσες, μηχανήματα κοπής, μονάδες διάτρησης για πρέσες, εργαλεία στεγανοποίησης, μηχανικές πρέσες, σταθμοί κοπής σωλήνων με λέιζερ, συσκευές διάτρησης, μηχανήματα και εγκαταστάσεις για την κοπή σωλήνων, μηχανήματα και εγκαταστάσεις για την κοπή προφίλ

  7. TIS INDUSTRIESERVICE

    Γερμανία

    Με άνω των 20 ετών εμπειρία συμβάλλουμε σημαντικά στην επιτυχία της επιχείρησης των βιομηχανικών πελατών μας. Όλοι σχεδόν οι κλάδοι της βιομηχανίας εμπιστεύονται την αποδοτικότητά μας και αξιοποιούν επίσης το εξατομικευμένο για κάθε πελάτη σέρβις μας. Και όλα αυτά για την ποιότητα, την ευελιξία, αλλά και το κόστος. Χάρη στη τεχνογνωσία μας είμαστε σε θέση να διεκπεραιώνουμε εμπρόθεσμα και μεγάλες παραγγελίες (π.χ., πλήρης μετεγκατάσταση εργοστασίων εντός 5 μηνών στην Τουρκία). Οι καλές επαφές στο εξωτερικό σάς διασφαλίζουν επίσης την απρόσκοπτη και από νομική άποψη άψογη διεκπεραίωση. Συναρμολόγηση μηχανημάτων/εγκαταστάσεων, έλεγχος ραφιών κατά DIN EN 15635, εξειδικευμένη επιχείρηση για των έλεγχο εγκαταστάσεων ραφιών, αποσυναρμολόγηση/επανασυναρμολόγηση, μετακόμιση μηχανημάτων/μετεγκατάσταση παραγωγής, συναρμολόγηση/αποσυναρμολόγηση συστημάτων γερανών KBK, σχεδιασμός/διαχείριση έργων, συντήρηση/σέρβις, βιομηχανικός καθαρισμός, καθαρισμός κτιρίων, Facility Management (εξειδικευμένη επιχείρηση κατά WHG)

  8. AUERSWALD PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Από το 1996 παράγουμε προϊόντα από μέταλλο και πλαστικό για τη βιομηχανία και τις κατασκευές. Το 1999 αναπτύχθηκε το κορυφαίο ως προς την ποιότητα και κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα επαφών υψηλής τάσης της εταιρείας μας για τη βιομηχανία γαλβανισμού. Για την ασφαλή, χωρίς κόπο και ορθολογική εργασία σε μηχανήματα CNC, ο Uwe Auerswald ανέπτυξε ένα καινοτομικό υδραυλικό σύστημα σύσφιξης που αντικαθιστά τη συμβατική μηχανική μέγγενη! Η πρώτη προτεραιότητα της Auerswald Präzisionstechnik είναι η ικανοποίηση των πελατών μας. Αυτοί είναι σημαντικοί για εμάς. Οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται στο ότι θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια όταν πρόκειται για την επιχείρησή τους. Είμαστε υπερήφανοι που εργαζόμαστε για λογαριασμό των πελατών μας! Επιδιώκουμε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας και να τους εντυπωσιάζουμε με τις επιδόσεις μας. Εδώ και δεκαετίες, η καινοτομική ανάπτυξη προϊόντων της εταιρείας μας βασίζεται σε μια ομάδα ατόμων που προβλέπουν, η οποία προγραμματίζει από την ιδέα, την κατασκευή πρωτοτύπων έως τη μαζική παραγωγή, σχεδιάζει και αναπτύσσει τεχνολογικά σύγχρονα προϊόντα και στο πλαίσιο αυτό δίδει έμφαση στην παραμικρή λεπτομέρεια για την τελειότητα. Σάς παρέχουμε εξατομικευμένες κατασκευαστικές λύσεις, ακόμη και για σύνθετες απαιτήσεις. Auerswald σημαίνει ποιότητα. Αυτό δεν το γνωρίζουν μόνο η πολυάριθμοι σταθεροί πελάτες μας. Καινοτομία αλλά και σταθερές αξίες. Καινοτομία και ταπεινότητα ταυτόχρονα. Αυτός είναι ο συνδυασμός που μάς διακρίνει.

  1. GOODRIDGE GMBH

    Γερμανία

    Η Goodridge ιδρύθηκε το 1969 και έχει εξελιχθεί σε ένα παγκοσμίως κορυφαίο κατασκευαστή συστημάτων μεταφοράς υγρών υψηλής απόδοσης. Η Goodridge Deutschland GmbH διαθέτει προϊόντα μεταφοράς υγρών και υπηρεσίες παροχής συμβουλών για πελάτες στους τομείς ΚΑΕ, άμυνας, υψηλής απόδοσης και αγώνων αυτοκινήτου. Παράγουμε συστήματα σωλήνων και εύκαμπτων σωλήνων για πολλές διαφορετικές εφαρμογές. Οι δικές μας ομάδες κατασκευής εργάζονται με βάση εξατομικευμένες απαιτήσεις και παρέχουν ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση από την πρόταση έως την παράδοση των έτοιμων εξαρτημάτων. Τα προϊόντα της Goodridge διακρίνονται για την εξαιρετική ποιότητα και την τεχνικώς μέγιστη ακρίβεια σε κορυφαίες επιχειρήσεις της διεθνούς βιομηχανίας αυτοκινήτων, κατασκευών, γεωργικών μηχανημάτων, αεροπλοΐας και κινητήρων. Εκτός αυτού διαθέτουμε προϊόντα καταλόγου υψηλής απόδοσης (ταχυσύνδεσμοι, ψυγεία λαδιού, ρακόρ, εύκαμπτοι σωλήνες κλπ. ) μέσω διεθνούς αποστολής. Με εμπειρία πενήντα ετών και παγκόσμια παρουσία, η Goodridge παρέχει μια τεχνικώς ανώτερη και αποδοτική ως προς το κόστος λύση, η οποία μεγιστοποιεί τις δυνατότητες του δικού σας προϊόντος και σάς εξασφαλίζει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εξατομικευμένα μηχανήματα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

21 Επιχειρήσεις