• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εξαρτήματα μηχανών από αλουμίνιο

Αποτελέσματα για

Εξαρτήματα μηχανών από αλουμίνιο

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χύτευση εν θερμώ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Κράματα αλουμινίου, Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Σιδηροτεχνία, Σφυρήλατα εξαρτήματα αλουμινίου, Επίτοιχα προφίλ στέγης από αλουμίνιο, Επίτοιχα προφίλ στέγης από αλουμίνιο, και Σφυρήλατα ορειχάλκινα εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  2. LANGER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Ο όμιλος Langer στο Illmensee περιλαμβάνει τις δύο εταιρείες «Langer GmbH & Co. KG» και «LARO NC-Technik GmbH». Η γκάμα προϊόντων της Langer GmbH & Co. KG περιλαμβάνει τρεις κύριους τομείς: την κατασκευή καλουπιών και εργαλείων με την ανάπτυξη πλαστικών συστατικών, την κατασκευή εργαλείων χύτευσης υπό πίεση για πρωτότυπα εξαρτήματα και εξαρτήματα μαζικής παραγωγής, το ταίριασμα δειγμάτων προκαταρκτικών σειρών και την παραγωγή μικρών σειρών εξαρτημάτων σε μηχανές χύτευσης υπό πίεση με δύναμη κλεισίματος 25-900 τόνων. Ο δεύτερος πυλώνας είναι η κατασκευή μοντέλων λειτουργιών Styling και Cubing. Ο τρίτος τομέας είναι η κατασκευή δοκιμίων και γνωμόνων όπου παράγονται μέσα καταγραφής μετρήσεων και δοκίμια από αλουμίνιο, χάλυβα ή ελαφρά υλικά κατασκευής για την ακριβή καταγραφή και τον έλεγχο εξαρτημάτων.

  3. WALTER SCHNEIDER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η οικογενειακή επιχείρησή μας που ιδρύθηκε το 1954, έχει μακρόχρονη παράδοση επιτυχούς ανάπτυξης και παραγωγή εξαρτημάτων διέλασης. Με τη χρήση υπερσύγχρονων τεχνολογιών διαθέτουμε σήμερα αποτελεσματικά ως προς το κόστος εξαρτήματα διαμόρφωσης εν ψυχρώ άριστης ποιότητας και αντοχής. Διακρινόμαστε για την υψηλή εξειδίκευση παραγωγής, τις καινοτομικές σχεδιάσεις και τη στενή και συνήθως μακροπρόθεσμη συνεργασία με τους πελάτες. Βάση για την εμπιστοσύνη των πελατών μας είναι η άψογη ποιότητα, η αξιοπιστία και η εντατική, προσανατολισμένη στις λύσεις υποστήριξη που παρέχουμε. Η ικανοποίηση του πελάτη σε συνδυασμό με την ουσιαστική συνεργασία του άκρως εξειδικευμένου προσωπικού μας, διασφαλίζουν τη μακροπρόθεσμη επιτυχία της επιχείρησής μας. Επεξεργαζόμαστε αλουμίνιο, χαλκό, ορείχαλκο, ανοξείδωτο χάλυβα και χάλυβα διαφόρων κραμάτων, καθώς και καθαρό σίδηρο και ειδικά υλικά από κράματα ενώσεων σιδήρου-νικελίου Vacodil, Vacon, Permenorm.

  4. BT24

    Γερμανία

    Η εταιρεία BT24, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εξατμίσεις, Μοτοσυκλέτες, Μοτοσυκλέτες - ανταλλακτικά και αξεσουάρ, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εξατμίσεις, Μοτοσυκλέτες, και Μοτοσυκλέτες - ανταλλακτικά και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Ostfildern, Γερμανία.

  5. MECHANISCHE FERTIGUNG KLAUS WOLF E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία MECHANISCHE FERTIGUNG KLAUS WOLF E.K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εξατμίσεις, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εξατμίσεις, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Teningen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. OPPENLÄNDER & STIEGLER GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία OPPENLÄNDER & STIEGLER GBR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εξατμίσεις, Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ, Αυτοκίνητα, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εξατμίσεις, και Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Marbach, Γερμανία.

  2. VOGEL MOTORRADZUBEHÖR INH. FRANCESCO D'ANTUONO

    Γερμανία

    Η εταιρεία VOGEL MOTORRADZUBEHÖR INH. FRANCESCO D'ANTUONO, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εξατμίσεις, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Μοτοσυκλέτες, Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εξατμίσεις, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Μοτοσυκλέτες. Έχει έδρα σε Ispringen, Γερμανία.