• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εμπορικό

Αποτελέσματα για

Εμπορικό

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. HUGO BECK MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Hugo Beck είναι μια παγκοσμίως κορυφαία εξειδικευμένη επιχείρηση για οριζόντια μηχανήματα Flowpack, μηχανήματα συσκευασίας μεμβράνης και χαρτιού, καθώς και λύσεις αυτοματισμού και μετεπεξεργασίας εκτύπωσης στο εύρος απόδοσης από 3.000 έως 18.000 κύκλους/ώρα. Αναπτύσσουμε και παράγουμε απόλυτα προσαρμοσμένες λύσεις μηχανημάτων για τη συσκευασία σε μεμβράνη ή χαρτί και παρέχουμε επίσης όλο τον περιφερικό εξοπλισμό. Με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη ή ως μηχάνημα μαζικής παραγωγής: Η ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει μηχανήματα Flowpack, μηχανήματα σωληνωτών σάκων συνεχούς ή βηματικής λειτουργίας για συσκευασίες Flowpack, σε σακούλες ή συρρίκνωσης, μηχανήματα συσκευασίας δεσμίδων, σήραγγες συρρίκνωσης, συστήματα μετεπεξεργασίας εκτύπωσης, μηχανήματα τοποθέτησης, ρομπότ και συστήματα χειρισμού. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από πολυάριθμες μεμβράνες πολυολεφίνης, πολυπροπυλενίου, πολυαιθυλενίου και σύνθετου υλικού που διατίθενται στην αγορά. Οι πλέον σύγχρονες μεμβράνες από μονοϋλικά ή ανακυκλούμενα υλικά σε ποσοστό έως 100 %, βιολογικές μεμβράνες και εξαιρετικά λεπτές μεμβράνες συσκευασίας ενδείκνυνται απόλυτα για τα μηχανήματα Hugo Beck.

  2. SAROS LAB GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Saros Lab είναι μια εδραιωμένη εταιρεία χονδρικής πώλησης B2B που προμηθεύει από το 2018 επιχειρήσεις του κλάδου των καλλυντικών και των προϊόντων περιποίησης δέρματος σε ολόκληρο τον κόσμο με εγκεκριμένα και πιστοποιημένα προϊόντα. Η επιχείρηση διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων κορυφαίων μαρκών, όπως οι L'Oréal Paris, NAOS, DECIEM και Bioderma. Με σαφή εστίαση στην ποιότητα και στην αξιοπιστία, η Saros Lab παρέχει στους πελάτες της ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση και πρώτης τάξεως εξυπηρέτηση πελατών. Χάρη στη διαρκή διαθεσιμότητα των προϊόντων και στη συνεργασία με φημισμένες μάρκες, η επιχείρηση έχει εδραιωθεί ως προτιμώμενος προμηθευτής. Η Saros Lab διακρίνεται για την ικανότητά της να προσαρμόζεται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς. Με τη στενή συνεργασία με κατασκευαστές και την υιοθέτηση υπερσύγχρονων λύσεων διοικητικής μέριμνας, η επιχείριση είναι σε θέση να διασφαλίζει τη διαρκή διαθεσιμότητα προϊόντων που καλύπτει τις ανάγκες εμπόρων λιανικής και χονδρικής. Η φιλοσοφία της Saros Lab βασίζεται στην εμπιστοσύνη, στη διαφάνεια και στη δέσμευση να υπερκαλύπτει πάντοτε τις προσδοκίες των πελατών. Ο συνδυασμός προϊόντων πρώτης τάξεως και μιας δραστήριας ομάδας εξυπηρέτησης έχει αναδείξει την Saros Lab σε αξιόπιστο συνεργάτη πολλών επιχειρήσεων του κλάδου των προϊόντων ομορφιάς και περιποίησης δέρματος.

  3. CONFIDEX E.K.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CONFIDEX E.K., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρηματοδότηση, εγγύηση και διαχείριση εμπορικών χρεών. Έχει έδρα σε Asperg, Γερμανία.

  4. UDER SACHVERSTÄNDIGENBÜRO FÜR IMMOBILIENBEWERTUNG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία UDER SACHVERSTÄNDIGENBÜRO FÜR IMMOBILIENBEWERTUNG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεσιτικά γραφεία, εμπορικά και βιομηχανικά ακίνητα. Έχει έδρα σε Ellwangen, Γερμανία.

  5. EMTRION GMBH

    Γερμανία

    emtrion - your partner for embedded systems! Η emtrion GmbH από την Καρλσρούη της Γερμανίας υποστηρίζει πελάτες βήμα προς βήμα σε όλα τα επίπεδα της διαδικασία ανάπτυξης και κατά την συνακόλουθη ενσωμάτωση. Το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών εκτείνεται από τη σχεδίαση του υλισμικού και του υλικολογισμικού έως την ανάπτυξη λογισμικού και τη μαζική παραγωγή, Made in Germany. Όλες οι τυποποιημένες μονάδες είναι μεταξύ τους συμβατές, με αποτέλεσμα ο χρήστης να μπορεί να αλλάζει εύκολα τις διάφορες μονάδες. Η υψηλή μακροπρόθεσμη διαθεσιμότητα έως 15 ετών καθιστά δυνατή τη χρήση σε σιδηροδρομικά συστήματα και συστήματα ιατρικής τεχνολογίας επιπλέον των βιομηχανικών εφαρμογών.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. RE/MAX IMMOBILIEN KOMPLETT BALINGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία RE/MAX IMMOBILIEN KOMPLETT BALINGEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεσιτικά γραφεία, εμπορικά και βιομηχανικά ακίνητα. Έχει έδρα σε Balingen, Γερμανία.

  2. STERN FINANZ GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία STERN FINANZ GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ασφαλιστικοί πράκτορες - μεσίτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ασφαλειες εμπορων, και Αγοραπωλησίες κτιρίων. Έχει έδρα σε Nagold, Γερμανία.

  3. ARCADE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ARCADE GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βραδυνές τουαλέτες, αναρροφητηρες για καθαριστηρια και την βιομηχανια ετοιμων ενδυματων, οικιακα ειδη, Βραδυνές τουαλέτες, και γυναικειες τσαντες. Έχει έδρα σε Neuenburg Am Rhein, Γερμανία.

  4. ADOMA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ADOMA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, Τεχνική χύτευση πλαστικών εξαρτημάτων, τεμάχια από πλαστικό, Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα, και Διαφημιστικά και εμπορικά είδη από πλαστικό. Έχει έδρα σε Wangen Im Allgäu, Γερμανία.

  5. BLOCHER PARTNERS

    Γερμανία

    Η εταιρεία BLOCHER PARTNERS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρχιτέκτονες Σύμβουλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αρχιτεκτονες, σχεδιασμος εμπορικων σηματων, γραφικος σχεδιασμος, και σχεδιασμος εσωτερικων και εξωτερικων χωρων. Έχει έδρα σε Stuttgart / Baden-Württemberg, Γερμανία.

  1. COOL SERVICES GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία COOL SERVICES GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική- λογισμικό για το εμπόριο. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους δημιουργία ιστότοπων πώλησης online, Σύστημα ηλεκτρονικού εμπορίου B2B, και Σύστημα ηλεκτρονικού εμπορίου B2C. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  2. ESCHENAUER & PARTNER IMMOBILIEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία ESCHENAUER & PARTNER IMMOBILIEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεσιτικά γραφεία, εμπορικά και βιομηχανικά ακίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεσιτικό γραφείο, υπηρεσιες διαμεσολαβησης σε κτηματομεσιτικα θεματα, κτηματομεσιτικοί σύμβουλοι για αγορές και πωλήσεις, και αγορα πωληση και ενοικιαση ακινητων. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  1. SCHÜRRER & FLEISCHER IMMOBILIEN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHÜRRER & FLEISCHER IMMOBILIEN GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεσιτικά γραφεία, εμπορικά και βιομηχανικά ακίνητα. Έχει έδρα σε Baden-Baden, Γερμανία.

  2. WOLF FACTORING

    Γερμανία

    Η εταιρεία WOLF FACTORING, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρηματοδότηση, εγγύηση και διαχείριση εμπορικών χρεών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πρακτόρευση. Έχει έδρα σε Leinfelden-Echterdingen, Γερμανία.

  3. SPIELER & SEEBERGER IMMOBILIEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SPIELER & SEEBERGER IMMOBILIEN GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεσιτικά γραφεία, εμπορικά και βιομηχανικά ακίνητα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. NEUMANN JÖRGER GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία NEUMANN JÖRGER GBR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεσιτικά γραφεία, εμπορικά και βιομηχανικά ακίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εμπορικες αγοραπωλησιες. Έχει έδρα σε Ortenberg, Γερμανία.

  5. WEBMANAGER GMBH - GEWERBEIMMOBILIEN-MAKLER.COM

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEBMANAGER GMBH - GEWERBEIMMOBILIEN-MAKLER.COM, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεσιτικά γραφεία, εμπορικά και βιομηχανικά ακίνητα. Έχει έδρα σε Sinzheim (baden-Baden), Γερμανία.

  6. PRO MANAGEMENT & MARKETING AG GROUP

    Γερμανία

    Η εταιρεία PRO MANAGEMENT & MARKETING AG GROUP, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρηματοδότηση, εγγύηση και διαχείριση εμπορικών χρεών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ελεγχος της διεθυνσης προσωπικου, εφαρμογες για χρηματοπιστοτικους ελεγχους, και υπηρεσιες διαχειρισης και διοικησης μετοχικων εταιρειων επενδυσεων χαρτοφυλακιου. Έχει έδρα σε Neunbürg Pforzheim, Γερμανία.

  7. ZWEIGCLASS RECHTSANWÄLTE

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZWEIGCLASS RECHTSANWÄLTE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες διαχείρισης πετρελαιοπηγών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διπλώματα ευρεσιτεχνίας και εμπορική προστασία, Εμπορικά σήματα - καταχώρηση και προστασία, Φοροτεχνικοί σύμβουλοι, Χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι, Διπλώματα ευρεσιτεχνίας και εμπορική προστασία, Εμπορικά σήματα - καταχώρηση και προστασία, Φοροτεχνικοί σύμβουλοι, και Χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι. Έχει έδρα σε Kirchentellinsfurt, Γερμανία.

  8. STAIB & PARTNER RECHTSANWALT

    Γερμανία

    Η εταιρεία STAIB & PARTNER RECHTSANWALT, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες διαχείρισης πετρελαιοπηγών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διπλώματα ευρεσιτεχνίας και εμπορική προστασία, Εμπορικά σήματα - καταχώρηση και προστασία, Φοροτεχνικοί σύμβουλοι, Χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι, Διπλώματα ευρεσιτεχνίας και εμπορική προστασία, Εμπορικά σήματα - καταχώρηση και προστασία, Φοροτεχνικοί σύμβουλοι, και Χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  1. RECHTSANWÄLTIN ANGELA MÜLLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία RECHTSANWÄLTIN ANGELA MÜLLER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διπλώματα ευρεσιτεχνίας και εμπορική προστασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύμβουλοι ευρεσιτεχνιών, Εμπορικά σήματα - καταχώρηση και προστασία, Κατάταξη - Βαθμολόγηση επιχειρήσεων, Εξοπλισμένα γραφεία και βιομηχανικοί χώροι - υπηρεσίες, Σύμβουλοι ευρεσιτεχνιών, Εμπορικά σήματα - καταχώρηση και προστασία, Κατάταξη - Βαθμολόγηση επιχειρήσεων, και Εξοπλισμένα γραφεία και βιομηχανικοί χώροι - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  2. MS CONCEPT RECHTSANWALTSGESELLSCHAFT MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MS CONCEPT RECHTSANWALTSGESELLSCHAFT MBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολύτιμα μέταλλα και ειδικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα, Διπλώματα ευρεσιτεχνίας και εμπορική προστασία, Σύμβουλοι ευρεσιτεχνιών, Εμπορικά σήματα - καταχώρηση και προστασία, Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα, Διπλώματα ευρεσιτεχνίας και εμπορική προστασία, Σύμβουλοι ευρεσιτεχνιών, και Εμπορικά σήματα - καταχώρηση και προστασία. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  3. KANZLEI DR. ADAM, DAISS, SCHAIRER & KOLLEGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία KANZLEI DR. ADAM, DAISS, SCHAIRER & KOLLEGEN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες διαχείρισης πετρελαιοπηγών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διπλώματα ευρεσιτεχνίας και εμπορική προστασία, Εμπορικά σήματα - καταχώρηση και προστασία, Εμπορικές πληροφορίες, Φοροτεχνικοί σύμβουλοι, Διπλώματα ευρεσιτεχνίας και εμπορική προστασία, Εμπορικά σήματα - καταχώρηση και προστασία, Εμπορικές πληροφορίες, και Φοροτεχνικοί σύμβουλοι. Έχει έδρα σε Filderstadt, Γερμανία.

  4. DR. SCHOBER & PARTNER

    Γερμανία

    Η εταιρεία DR. SCHOBER & PARTNER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες διαχείρισης πετρελαιοπηγών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διπλώματα ευρεσιτεχνίας και εμπορική προστασία, Εμπορικά σήματα - καταχώρηση και προστασία, Εμπορικές πληροφορίες, Φοροτεχνικοί σύμβουλοι, Διπλώματα ευρεσιτεχνίας και εμπορική προστασία, Εμπορικά σήματα - καταχώρηση και προστασία, Εμπορικές πληροφορίες, και Φοροτεχνικοί σύμβουλοι. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  5. RECHTSANWALT UND MEDIATOR FRANK RICHTER

    Γερμανία

    Η εταιρεία RECHTSANWALT UND MEDIATOR FRANK RICHTER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες διαχείρισης πετρελαιοπηγών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διπλώματα ευρεσιτεχνίας και εμπορική προστασία, Σύμβουλοι ευρεσιτεχνιών, Εμπορικά σήματα - καταχώρηση και προστασία, Εμπορικές πληροφορίες, Διπλώματα ευρεσιτεχνίας και εμπορική προστασία, Σύμβουλοι ευρεσιτεχνιών, Εμπορικά σήματα - καταχώρηση και προστασία, και Εμπορικές πληροφορίες. Έχει έδρα σε Dossenheim, Γερμανία.

  6. RECHTSANWALT ALEXANDER DEICKE

    Γερμανία

    Η εταιρεία RECHTSANWALT ALEXANDER DEICKE, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες διαχείρισης πετρελαιοπηγών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διπλώματα ευρεσιτεχνίας και εμπορική προστασία, Εμπορικά σήματα - καταχώρηση και προστασία, Εμπορικές πληροφορίες, Φοροτεχνικοί σύμβουλοι, Διπλώματα ευρεσιτεχνίας και εμπορική προστασία, Εμπορικά σήματα - καταχώρηση και προστασία, Εμπορικές πληροφορίες, και Φοροτεχνικοί σύμβουλοι. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

  7. KURZ PFITZER WOLF & PARTNER RECHTSANWÄLTE MBB

    Γερμανία

    Η εταιρεία KURZ PFITZER WOLF & PARTNER RECHTSANWÄLTE MBB, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διπλώματα ευρεσιτεχνίας και εμπορική προστασία, Σύμβουλοι ευρεσιτεχνιών, Εμπορικά σήματα - καταχώρηση και προστασία, Εμπορικές πληροφορίες, Διπλώματα ευρεσιτεχνίας και εμπορική προστασία, Σύμβουλοι ευρεσιτεχνιών, Εμπορικά σήματα - καταχώρηση και προστασία, και Εμπορικές πληροφορίες. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  8. BLESSING GIPSER & STUKKATEUR

    Γερμανία

    Η εταιρεία BLESSING GIPSER & STUKKATEUR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γυψώσεις- εργολάβοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πυρκαϊά - υπηρεσίες προστασίας, Πυρκαϊά - υπηρεσίες προστασίας, και προϊόντα εμπορίου για κατ. γυψοσανίδας. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  9. KENNER SOFT SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KENNER SOFT SERVICE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους προγραμματα λογισμικου εφαρμογων για τον εμπορικο τομεα. Έχει έδρα σε Stutensee, Γερμανία.

  10. CPS FRANZ PALINKAS

    Γερμανία

    Η εταιρεία CPS FRANZ PALINKAS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ταξίδια και τουρισμός, Ταξιδιωτικά πρακτορεία, Ακίνητα εμπορικής και βιομηχανικής χρήσης - Εργολάβοι και Μεσιτικά γραφεία, Μεσιτικά γραφεία, εμπορικά και βιομηχανικά ακίνητα, Ταξίδια και τουρισμός, Ταξιδιωτικά πρακτορεία, Ακίνητα εμπορικής και βιομηχανικής χρήσης - Εργολάβοι και Μεσιτικά γραφεία, και Μεσιτικά γραφεία, εμπορικά και βιομηχανικά ακίνητα. Έχει έδρα σε Kirchheim, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εμπορικό

Αριθμός αποτελεσμάτων.

330 Επιχειρήσεις