• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εμπορεύματα

Αποτελέσματα για

Εμπορεύματα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ENVASES ÖHRINGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ο όμιλος HUBER Packaging Group ανήκει εδώ και λίγο καιρό στην παγκοσμίως φημισμένο όμιλο επιχειρήσεων Envases Group και εκεί αποτελεί μέλος της Envases Europe A/S με έδρα τη Δανία. Ως μέλος του ομίλου επιχειρήσεων Envases έχουμε εδραιώσει τη συμμετοχή μας με την αλλαγή της επωνυμίας και του λογότυπου και εμφανιζόμαστε με την ενιαία ταυτότητα του ομίλου. Την 1η Απριλίου 2021, όλες οι έως τώρα επιχειρήσεις HUBER Packaging έχουν αλλάξει επωνυμία σε "Envases". Η επιχείρηση παράγει συσκευασίες από λευκοσίδηρο για χρώματα και βερνίκια, χημικά προϊόντα και τρόφιμα. Στον τομέα των ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ, η Envases Öhringen ειδικεύεται στην παραγωγή βαρελιών άρτι 5 λίτρων από λευκοσίδηρο και είναι η κορυφαία στην παγκόσμια αγορά σε αυτό το τμήμα της αγοράς. Η Envases είναι κορυφαίος προμηθευτής και στον τομέα των συσκευασιών επικίνδυνων προϊόντων για τη μεταφορά επικίνδυνων εμπορευμάτων. Στη μονάδα Aesch της Ελβετίας παράγονται επιπλέον φυσητές πλαστικές συσκευασίες. Οι ηλεκτρονικές αγορές είναι δυνατές μόνο εντός της Γερμανίας.

  2. K.-D. HERMANN GMBH CONTACT AUSZEICHNUNGSSYSTEME

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως έμπειρος εμπορικός και βιομηχανικός συνεργάτης, αναπτύσσουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών μας. Η τέλεια επεξεργασία και οι αυστηροί έλεγχοι ποιότητας καθιστούν τις συσκευές και τις ετικέτες επαφής ένα μοναδικό επώνυμο προϊόν. Σας δίνουμε μια μικρή γεύση των προϊόντων μας: συστήματα χειροκίνητης ετικετέζας επαφής - χειροκίνητες ετικετέζες και μηχανήματα διανομής ετικετών- ετικέτες επαφής για τη σήμανση προϊόντων - ετικέτες ποιότητας για τη βιομηχανία και το εμπόριο - ετικέτες κοσμημάτων και διαφημιστικές ετικέτες- ετικέτες ζύγισης - εκτυπωτές ετικετών - θερμικοί εκτυπωτές και εκτυπωτές θερμικής μεταφοράς - λογισμικό ετικετών - ταινίες άνθρακα και άλλα εξαρτήματα - ειδικές λύσεις για ετικετέζες επαφής - πλήρως αυτόματα και ημιαυτόματα συστήματα εκτύπωσης και ετικετοποίησης Αντικείμενα προώθησης πωλήσεων - Ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων ένδειξης τιμών και πληροφοριών Εξοπλισμός καταστημάτων - Πιστολέτα συρραφής και συρραπτικά συρραφής - Ταμειακές μηχανές Ασφάλιση προϊόντων- Συστήματα ασφάλισης προϊόντων - Αυτοκόλλητες και σκληρές ετικέτες.

  3. RÜDINGER TRANSPORT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία RÜDINGER TRANSPORT GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αεροπορικές μεταφορές εμπορευμάτων. Έχει έδρα σε Korntal-Münchingen, Γερμανία.

  4. HEINZ THUMM ÖLHYDRAULISCHE ANTRIEBE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HEINZ THUMM ÖLHYDRAULISCHE ANTRIEBE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικές εγκαταστάσεις και υδραυλικοί εξοπλισμοί, εξαρτήματα για εκσκαφείς, Υδραυλικές εγκαταστάσεις και υδραυλικοί εξοπλισμοί, ανταλλακτικά για μίνι εκσκαφείς, ανταλλακτικά για εκσκαφείς, ελαιοδυναμικα εξαρτηματα, λαβιδες για γερανους ανυψωσης εμπορευματων, κινητηρες και συστηματα ενεργοποιησης, και καδοι για οικοδομες. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

  5. STOPA ANLAGENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η STOPA είναι κορυφαίος ολόκληρη την Ευρώπη κατασκευαστής για αυτόματα συστήματα αποθήκευσης λαμαρίνας, προϊόντα μεγάλου μήκους και αυτόματη συστήματα πολυώροφων χώρων στάθμευσης. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από αυτόνομες εφαρμογές έως ολοκληρωμένες μονάδες αυτοματισμού. 40 χρόνια πρακτικής εμπειρίας με σύνθετες κατασκευές και περισσότερα από 1.900 εγκαταστημένα συστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο. Από όλα αυτά, η ανεξάρτητη επιχείρηση αντλεί μοναδική τεχνογνωσία όσον αφορά στην παραγωγικότητα και στην ασφάλεια των διαδικασιών, στον αυτοματισμό των διαδικασιών και στην ανάπτυξη λογισμικού.. Τα προϊόντα μας: Αυτοματοποίηση συστημάτων αποθήκευσης και μεταφοράς, Περιβλήματα μηχανημάτων από μέταλλο, Αποθηκευτικός και λειτουργικός εξοπλισμός, Εγκαταστάσεις αποθήκευσης για λαμαρίνες, Συστήματα αποθήκευσης, Εγκαταστάσεις αποθήκευσης, Κατασκευές συγκόλλησης, Εξοπλισμός από χάλυβα, Κατασκευές χάλυβα, Μεταφορικές ταινίες με αλυσίδες

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. IKG-SPEDITIONS GMBH

    Γερμανία

    Διεθνές πρακτορείο διαμετακόμισης, μεγάλος ιδιόκτητος στόλος οχημάτων, εξειδίκευση στη Ρωσία & στην Ιταλία, καθημερινές αναχωρήσεις. Ομαδοποιημένα εμπορεύματα/τμηματικές παρτίδες/πλήρη φορτία/φορτία έργων/τελωνειακές υπηρεσίες/οικολογικές μεταφορικές λύσεις με σιδηρόδρομο και πλοία, διοικητική μέριμνα επικίνδυνων εμπορευμάτων, διοικητική μέριμνα εμπορευματοκιβωτίων, διοικητική μέριμνα αποθήκης. Πρακτορείο διαμετακόμισης για την Ιταλία. Πρακτορείο διαμετακόμισης για την Ανατολική Ευρώπη. Πρακτορείο διαμετακόμισης για τη Ρωσία.

  2. AZO ANLAGEN ZUR OBERFLÄCHENBESCHICHTUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AZO ANLAGEN ZUR OBERFLÄCHENBESCHICHTUNG GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρηματιστήρια αξιών και εμπορευμάτων. Έχει έδρα σε Owen, Γερμανία.

  3. HARTMANN SPEDITION & LOGISTIK AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HARTMANN SPEDITION & LOGISTIK AG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκες και τελωνειακή αποταμίευση εμπορευμάτων. Έχει έδρα σε Muggensturm, Γερμανία.

  4. PROBST SPEDITIONS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PROBST SPEDITIONS GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκες και τελωνειακή αποταμίευση εμπορευμάτων. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  5. ROBERT SIEGLING GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROBERT SIEGLING GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ. Έχει έδρα σε Wangen, Γερμανία.

  1. VOGEL INTERNATIONAL.DE GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία VOGEL INTERNATIONAL.DE GMBH & CO KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκες και τελωνειακή αποταμίευση εμπορευμάτων. Έχει έδρα σε Ketsch, Γερμανία.

  2. BRACCHI DEUTSCHLAND TRANSPORT & LOGISTIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRACCHI DEUTSCHLAND TRANSPORT & LOGISTIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκες και τελωνειακή αποταμίευση εμπορευμάτων. Έχει έδρα σε Ettenheim, Γερμανία.

  1. SF ANLAGEN + MASCHINENBAU GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία SF ANLAGEN + MASCHINENBAU GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ. Έχει έδρα σε Durmersheim, Γερμανία.

  2. COM.PACK.T

    Γερμανία

    Η εταιρεία COM.PACK.T, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκες και τελωνειακή αποταμίευση εμπορευμάτων. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

  3. A.M.B.-TRANSPORTE

    Γερμανία

    Η εταιρεία A.M.B.-TRANSPORTE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορά εμπορευμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μεταφορες και αποστολες εμπορευματων, και εταιρειες αποστολων. Έχει έδρα σε Brühl, Γερμανία.

  4. ALBERT CRAISS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALBERT CRAISS GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκες και τελωνειακή αποταμίευση εμπορευμάτων. Έχει έδρα σε Mühlacker, Γερμανία.

  5. ERB TRANSPORTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ERB TRANSPORTE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ταχυμεταφορές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αεροπορική ναύλωση για εμπορεύματα, και Αεροπορική ναύλωση για εμπορεύματα. Έχει έδρα σε Vaihingen, Γερμανία.

  6. MEDIENLOGISTIK STUTTGART GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MEDIENLOGISTIK STUTTGART GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορά εμπορευμάτων. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  7. DSI-BERATUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία DSI-BERATUNG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περονοφόρα ανυψωτικά οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επικινδυνα εμπορευματα, καταρτιση και μαθητεια, και κατάρτιση για διευθυντές επιχειρήσεων και επαγγελματίες. Έχει έδρα σε Weil Am Rhein, Γερμανία.

  8. WTG WERTHEIMER TRANSPORTGESELLSCHAFT MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WTG WERTHEIMER TRANSPORTGESELLSCHAFT MBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτάμιες φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων. Έχει έδρα σε Wertheim, Γερμανία.

  1. SMART MECHANIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SMART MECHANIK GMBH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ. Έχει έδρα σε Bietigheim-Bissingen, Γερμανία.

  2. VKT GESELLSCHAFT FÜR VERSCHLEISSSCHUTZ UND KLEBETECHNIK MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VKT GESELLSCHAFT FÜR VERSCHLEISSSCHUTZ UND KLEBETECHNIK MBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κεκαμμένοι σωλήνες, και ατερμονες κοχλιες. Έχει έδρα σε Hüttlingen, Γερμανία.

  3. GBT GMBH BÄCKEREI TECHNOLOGIE

    Γερμανία

    Η εταιρεία GBT GMBH BÄCKEREI TECHNOLOGIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πύργοι ψύξης, Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ, μηχανηματα ψαλιδισμου, θαλαμοι ζυμωσης για τροφιμα, Πύργοι ψύξης, και Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  4. USMATIC GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία USMATIC GMBH & CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ, προφιλ αλουμινιου, Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ, γραφεια βιομηχανικων μελετων, και κατεργασια μηχανικων στοιχειων. Έχει έδρα σε Kornwestheim, Γερμανία.

  5. FSL FULL SERVICE LOGISTIC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FSL FULL SERVICE LOGISTIC GMBH, είναι Υπεργολάβος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεθνείς οδικές μεταφορές εμπορευμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διεθνείς οδικές μεταφορές. Έχει έδρα σε Herrenberg, Γερμανία.

  6. VW-TU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VW-TU GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεθνείς οδικές μεταφορές εμπορευμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αποστολες σε ολοκληρη την ευρωπη, υπηρεσία μεταφορών εξπρές, υπηρεσιες για την διοργανωση εκθεσεων και συνεδριων, και βιομηχανικα εδρανα κυλισης. Έχει έδρα σε Kehl, Γερμανία.

  7. SCHNEIDER TRANSPORTE GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHNEIDER TRANSPORTE GMBH & CO.KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αεροπορικές μεταφορές εμπορευμάτων, Μεταφορές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία, Οδικές μεταφορές, Διεθνείς οδικές μεταφορές εμπορευμάτων, Αεροπορικές μεταφορές εμπορευμάτων, Μεταφορές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία, Οδικές μεταφορές, και Διεθνείς οδικές μεταφορές εμπορευμάτων. Έχει έδρα σε Kißlegg, Γερμανία.

  8. HANS MAYR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HANS MAYR GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αεροπορικές μεταφορές εμπορευμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ναυτιλιακά πρακτορεία - ναυλωτές, Οδικές μεταφορές, Διεθνείς οδικές μεταφορές εμπορευμάτων, Οδικές μεταφορές - υπηρεσίες διακίνησης, Ναυτιλιακά πρακτορεία - ναυλωτές, Οδικές μεταφορές, Διεθνείς οδικές μεταφορές εμπορευμάτων, και Οδικές μεταφορές - υπηρεσίες διακίνησης. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  9. KDT.EUROLOGISTIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KDT.EUROLOGISTIK GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αεροπορικές μεταφορές εμπορευμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ναυτιλιακά πρακτορεία - ναυλωτές, Οδικές μεταφορές, Διεθνείς οδικές μεταφορές εμπορευμάτων, Οδικές μεταφορές - υπηρεσίες διακίνησης, Ναυτιλιακά πρακτορεία - ναυλωτές, Οδικές μεταφορές, Διεθνείς οδικές μεταφορές εμπορευμάτων, και Οδικές μεταφορές - υπηρεσίες διακίνησης. Έχει έδρα σε Ilsfeld, Γερμανία.

  10. WILH. SCHILLINGER & SÖHNE INHABERIN: HEIKE KORTE E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία WILH. SCHILLINGER & SÖHNE INHABERIN: HEIKE KORTE E.K., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αεροπορικές μεταφορές εμπορευμάτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διεθνή φορτία, Οδικές μεταφορές, Οδικές μεταφορές - υπηρεσίες διακίνησης, Διεθνείς μετακομίσεις, Διεθνή φορτία, Οδικές μεταφορές, Οδικές μεταφορές - υπηρεσίες διακίνησης, και Διεθνείς μετακομίσεις. Έχει έδρα σε Korntal-Münchingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εμπορεύματα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

659 Επιχειρήσεις