• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός

Αποτελέσματα για

Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. GVV GREGORI VERKEHRSTECHNIK-VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GVV GREGORI VERKEHRSTECHNIK-VERTRIEBS GMBH, είναι Πράκτορας / Αντιπρόσωπος, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αυτοματισμοι σταθμευσης, παρκομετρα, και αυτόματο ανασυρόμενο κολωνάκι. Έχει έδρα σε Keltern, Γερμανία.

  2. REINER KARTENGERÄTE GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία REINER KARTENGERÄTE GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Furtwangen, Γερμανία.

  3. EMDION GMBH NL CRAILSHEIM

    Γερμανία

    Η εταιρεία EMDION GMBH NL CRAILSHEIM, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Crailsheim, Γερμανία.

  4. BURGER MARKETING & TECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία BURGER MARKETING & TECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Πληροφορική - λογισμικά, Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός, Πλαστικές ύλες - προϊόντα γιά τη βιομηχανία, Πλαστικές συσκευασίες, Πληροφορική - λογισμικά, και Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Rottweil, Γερμανία.

  5. MULTICARD GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MULTICARD GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Ηλεκτρικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός, και Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BURGAIR LTD.

    Γερμανία

    Η εταιρεία BURGAIR LTD., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Θερμική εξάχνωση, Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, και Θερμική εξάχνωση. Έχει έδρα σε Esslingen Am Neckar, Γερμανία.

  2. NEXUS TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NEXUS TECHNOLOGY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντοπισμός και αναγνώριση -Λογισμικά, Κάρτες μνήμης, Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός, Εντοπισμός και αναγνώριση -Λογισμικά, Κάρτες μνήμης, και Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  3. TORADO

    Γερμανία

    Η εταιρεία TORADO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  4. KUCERA GMBH+CO.KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KUCERA GMBH+CO.KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επικοινωνία, Συστήματα τηλεπίβλεψης, Επικοινωνία, και Συστήματα τηλεπίβλεψης. Έχει έδρα σε Walldürn, Γερμανία.

  5. CONDAS CONTROL- UND DATENSYSTEME GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία CONDAS CONTROL- UND DATENSYSTEME GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτόματες πόρτες και ελέγχο πρόσβασης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός, και Ελεγχος πρόσβασης - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Trossingen, Γερμανία.

  1. BEEH INDUSTRIETECHNIK GMBH

    Γερμανία

  2. CONDUCTIX-WAMPFLER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η κύρια δραστηριότητα της Conductix-Wampfler συνίσταται στην ανάπτυξη, στην παραγωγή, στην εγκατάσταση και στη συντήρηση συστημάτων που αποτελούν την προσαρμοσμένη λύση για τη μεταφορά ενέργειας και δεδομένων σε κινητά μηχανήματα και συστήματα. Εκτός από την αναμφισβήτητη εξειδίκευση στον τομέα, η εταιρεία διακρίνεται επίσης για την τεχνική εξειδίκευση και την καινοτομικότητά της: Έτσι συνδυάζονται όλες οι διαδεδομένες σήμερα τεχνικές για την μεταφορά ενέργειας και δεδομένων, όπως συστήματα φορείων αγωγών, αγωγοί συλλέκτη, ελατηριωτά και μηχανοκίνητα τύμπανα αγωγών, σώματα δακτυλίων συλλέκτη με τροφοδοσία ενέργειας χωρίς επαφή, λύσεις φόρτισης μπαταριών και συστήματα διαχείρισης μπαταριών έως ραδιοτηλεχειριστήρια ασφαλείας και κινητά συστήματα ελέγχου από τον ίδιο κατασκευαστή. Για τον πελάτη, αυτό συνεπάγεται την ανεξάρτητη από το προϊόν παροχή συμβουλών και τη βέλτιστη τεχνική υλοποίηση από τον ίδιο κατασκευαστή για πολλές εφαρμογές στη βιομηχανία, στα συστήματα διασκέδασης ή στη μεταφορά ατόμων.