• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ελεγχος ποιοτητας αερα

Αποτελέσματα για

Ελεγχος ποιοτητας αερα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ZINSER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    ZINSER GmbH: Ο συνεργάτης σας για την τεχνολογία κοπής και συγκόλλησης. Εδώ και περισσότερα από 120 χρόνια, η ZINSER GmbH διακρίνεται για την εξαιρετική ποιότητα και την καινοτομία „Made in Germany“. Η επιχείρησή μας παρέχει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, μεταξύ αυτών συσκευές αυτογενούς κοπής και συγκόλλησης, συστήματα κοπής πλάσματος και μηχανήματα κοπής CNC μέγιστης ακρίβειας. Οι κινητές συσκευές μας, όπως διατάξεις κοπής σωλήνων και μηχανήματα φλογοκοπής χειρός, παρέχουν μέγιστη ευελιξία και ακρίβεια. Κύρια εξειδίκευση στην τεχνολογία αυτογενούς κοπής: Αξιόπιστες συσκευές μακράς διάρκειας ζωής. Συστήματα κοπής πλάσματος: Αποδοτικές λύσεις για διάφορα μέταλλα. Μηχανήματα κοπής CNC: Υπερσύγχρονη τεχνολογία ελέγχου. Κινητές συσκευές: Ευελιξία και ακρίβεια παντού. Καινοτομία και τεχνολογία περιβάλλοντος Οι εξειδικευμένες λύσεις λογισμικού της εταιρείας μας, όπως το ZINSER MCC 20, βελτιστοποιούν τη δική σας διαδικασία κοπής. Οι λύσεις τεχνολογίας περιβάλλοντος παρέχουν αποτελεσματική διατήρηση της καθαρότητας του αέρα και αναρρόφηση σκόνης για ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας. Made in Germany Στο Albershausen παράγουμε με μέγιστη επιμέλεια και άριστη ποιότητα. Ανακαλύψτε τον κόσμο της ZINSER GmbH και τις δικές μας υψηλής ποιότητας λύσεις κοπής και συγκόλλησης. Επισκεφτείτε την ZINSER GmbH για περαιτέρω πληροφορίες και προσωπική παροχή συμβουλών. Εμπιστευτείτε την ZINSER – το συνεργάτη σας για προοδευτική τεχνολογία κοπής και συγκόλλησης.

  2. STAIGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία STAIGER αναπτύσσει και παράγει υψηλής ποιότητας μαγνητικές βαλβίδες και συστήματα ρευστών για εντελώς διαφορετικές εφαρμογές. Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια συνεχίζουμε την επιτυχημένη καινοτομική μας πορεία και ιδίως στον τομέα της τεχνολογίας αναλογικών βαλβίδων και πόσιμου νερού διαθέτουμε νέα προϊόντα και προσαρμοσμένες στις προδιαγραφές του πελάτη λύσεις. Είμαστε μια διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη οικογενειακή επιχείρηση και αναπτύσσουμε και παράγουμε με περίπου 200 συνεργάτες μαγνητικές βαλβίδες και συγκροτήματα βαλβίδων με βάση τις απαιτήσεις των πελατών μας – Κορυφαία την αγορά επιχείρηση στους τομείς της ιατρικής τεχνολογίας, της αυτοκινητοβιομηχανίας, της βιομηχανίας, των συστημάτων πεπιεσμένου αέρα, της αεροναυτικής και της διαστημικής, καθώς και της τεχνολογίας πόσιμου νερού. Στο πλαίσιο αυτό παράγουμε από μεμονωμένα τεμάχια έως μεγάλες σειρές και προϊόντα μαζικής παραγωγής, τα πάντα στις εγκαταστάσεις μας στο Erligheim κοντά στη Στουτγάρδη καθώς και όλα τα συστήματα παραγωγής και ελέγχου. Αυτή η τεχνογνωσία μάς παρέχει τη δυνατότητα να αναπτύσσουμε αποδοτικές ως προς το κόστος λύσεις που παρέχουν στον πελάτη ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

  3. EP EHRLER PRÜFTECHNIK ENGINEERING GMBH

    Γερμανία

    Η EP Engineering GmbH είναι ο πάροχος της πλήρους σειράς προϊόντων και υπηρεσιών στον τομέα της τεχνολογίας μετρήσεων και ελέγχου, που ειδικεύεται στην τεχνολογία μέτρησης ροής υψηλής ακρίβειας. Σας προσφέρουμε ποιότητα σε ανώτατο επίπεδο και προσφέρουμε στους πελάτες μας ως πάροχος ολοκληρωμένων υπηρεσιών κλίνες δοκιμών και συστήματα μέτρησης, λύσεις λογισμικού καθώς και βαθμονομήσεις και σέρβις. Είμαστε μία από τις λίγες επιχειρήσεις στη Γερμανία που λειτουργούν δικό τους εργαστήριο DAkkS (γερμανικός φορέας διαπίστευσης).Προκειμένου να αναπτύσσουμε συνεχώς τα πιο πρόσφατα πρότυπα και μεθόδους μέτρησης, διερευνούμε με συνεργάτες από την επιστήμη και την εκπαίδευση νέους δρόμους στην τεχνολογία μετρήσεων και δοκιμών για αέρια και υγρά μέσα και διατηρούμε στενή συνεργασία με το Physikalisch-Technische Bundesanstalt στο Braunschweig.

  4. SCHÜTZ GMBH MESSTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Schütz Messtechnik είναι μια έμπειρη και εξειδικευμένη εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 1968 στην παροχή υπηρεσιών και την κατασκευή συστημάτων για επιχειρήσεις παροχής ενέργειας. Στον τομέα των υπηρεσιών, η Schütz αναλαμβάνει ελέγχους για τα δημόσια δίκτυα αερίου σύμφωνα με τους κανονισμούς DVGW G465, G466/I και G466/II, ανίχνευση διαρροών και εντοπισμό σωληνώσεων και αντικαταστάσεις μετρητών. Επιπλέον, πραγματοποιούμε ειδικά σεμινάρια και εκπαιδεύσεις για τους υπαλλήλους των παρόχων υπηρεσιών κοινής ωφέλειας. Η Schütz GmbH είναι πιστοποιημένη από την DVGW ως εξειδικευμένη εταιρεία για τον έλεγχο αγωγών φυσικού αερίου. Οι πάροχοι ενέργειας που χρησιμοποιούν Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών (GIS) μπορούν να επαληθεύουν το δίκτυό τους μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας της Schütz. Η πελατειακή βάση της Schütz GmbH περιλαμβάνει σήμερα περισσότερους από 100 οργανισμούς κοινής ωφέλειας, με τους οποίους διατηρεί μακροχρόνιες, στενές και εμπιστευτικές επιχειρηματικές σχέσεις.