• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εκτυπωτής λέιζερ

Αποτελέσματα για

Εκτυπωτής λέιζερ

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. CAST-SOLUT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η CAST SOLUT GmbH ιδρύθηκε το 2007 και δραστηριοποιείται παγκοσμίως στον τομέα πωλήσεων. Στο τομέα Rapid Tooling & Prototyping διαθέτουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες από την ανάπτυξη ιδεών έως τα πρώτα πρωτότυπα και το έτοιμο για μαζική παραγωγή εξάρτημα. Το φάσμα των υπηρεσιών μας εκτείνεται από τις προσθετικές μεθόδους παραγωγής, όπως SLA, SLS, εκτύπωση μετάλλων κλπ. έως τις συμβατικές μεθόδους παραγωγής, όπως χύτευση σε κενό, RIM, χύτευση υπό πίεση και εργαλεία, χύτευση ακριβείας, εξαρτήματα CNC, χύτευση υπό πίεση, καθώς και επιφανειακές επεξεργασίες. Στον τομέα Technology Solution Service δραστηριοποιούμαστε στους κλάδους Consulting για συστήματα παραγωγής έως τη διάθεση και την κατάρτιση. Μέσω του δικού μας τμήματος κατασκευής μηχανημάτων KLM που έχει εδραιωθεί στην παγκόσμια αγορά χάρη στην καινοτομία, στην ποιότητα και στο σέρβις, είμαστε σε θέση να παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα μηχανημάτων και ειδικών λύσεων. Η βασική επιχειρηματική μας δραστηριότητα είναι στον τομέα των θαλάμων κενού, το συστημάτων χύτευσης/δοσιμέτρησης και των συστημάτων πήξης. Επίσης διαθέτουμε προσθετικά συστήματα παραγωγής των εταίρων μας.

  2. MEDIACOM IT-DISTRIBUTION GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MEDIACOM IT-DISTRIBUTION GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συσσωρευτές και μπαταρίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών, Επαφές σύνδεσης USB, τονερ για εκτυπωτες λεϊζερ, Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών, και περιεκτες μελανης για εκτυπωτες εγχυσης μελανης. Έχει έδρα σε Rheinstetten, Γερμανία.

  3. TAMPOPRINT GMBH

    Γερμανία

    Η TAMPOPRINT GmbH, μια γερμανική μικρομεσαία επιχείρηση κατασκευής μηχανημάτων, είναι μια καινοτομική εταιρεία κινητήρων και λύσεων συστημάτων για βιομηχανικές λύσεις εκτύπωσης στη μεταποίηση. Η TAMPOPRINT διαθέτει διακλαδικά καινοτομική τεχνολογία σήμανσης και επισήμανσης για τη γρήγορη και ασφαλή εξατομίκευση προϊόντων. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει εκτυπωτικά μηχανήματα και αυτόματα συστήματα εκτύπωσης με ταμπόν, συστήματα λέιζερ, καθώς και αναλώσιμα και παρελκόμενα για την εκτύπωση με ταμπόν.

  4. GZD DESIGNPRESS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GZD DESIGNPRESS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταξοτυπία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση - ηλιοτυπία, Εκτύπωση με λέιζερ, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Εκτύπωση - ηλιοτυπία, Εκτύπωση με λέιζερ, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Ditzingen, Γερμανία.

  5. EHRLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EHRLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση όφσετ, Εκτύπωση, συνεχής, Εκτύπωση με λέιζερ, Εκτύπωση όφσετ, Εκτύπωση, συνεχής, και Εκτύπωση με λέιζερ. Έχει έδρα σε Ditzingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MEDIEN-FISCHER.DE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MEDIEN-FISCHER.DE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση - ηλιοτυπία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση - τυπογραφία, Εκτύπωση - λιθογραφία, Εκτύπωση όφσετ, Εκτύπωση με λέιζερ, Εκτύπωση - τυπογραφία, Εκτύπωση - λιθογραφία, Εκτύπωση όφσετ, και Εκτύπωση με λέιζερ. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

  2. JANOSCHKA ASSETS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία JANOSCHKA ASSETS GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση με λέιζερ, και Εκτύπωση με λέιζερ. Έχει έδρα σε Kippenheim, Γερμανία.

  3. DR. WILLY SCHMIDT GMBH & CO. KG.

    Γερμανία

    Η εταιρεία DR. WILLY SCHMIDT GMBH & CO. KG., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση με λέιζερ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση, συνεχής, και Εκτύπωση, συνεχής. Έχει έδρα σε Baden-baden, Γερμανία.

  4. MEDIBA MEDIEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MEDIBA MEDIEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση όφσετ, Εκτύπωση με λέιζερ, Εκτύπωση όφσετ, και Εκτύπωση με λέιζερ. Έχει έδρα σε Weinstadt, Γερμανία.