• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ειδικη τιμη

Αποτελέσματα για

Ειδικη τιμη

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. K.-D. HERMANN GMBH CONTACT AUSZEICHNUNGSSYSTEME

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως έμπειρος εμπορικός και βιομηχανικός συνεργάτης, αναπτύσσουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών μας. Η τέλεια επεξεργασία και οι αυστηροί έλεγχοι ποιότητας καθιστούν τις συσκευές και τις ετικέτες επαφής ένα μοναδικό επώνυμο προϊόν. Σας δίνουμε μια μικρή γεύση των προϊόντων μας: συστήματα χειροκίνητης ετικετέζας επαφής - χειροκίνητες ετικετέζες και μηχανήματα διανομής ετικετών- ετικέτες επαφής για τη σήμανση προϊόντων - ετικέτες ποιότητας για τη βιομηχανία και το εμπόριο - ετικέτες κοσμημάτων και διαφημιστικές ετικέτες- ετικέτες ζύγισης - εκτυπωτές ετικετών - θερμικοί εκτυπωτές και εκτυπωτές θερμικής μεταφοράς - λογισμικό ετικετών - ταινίες άνθρακα και άλλα εξαρτήματα - ειδικές λύσεις για ετικετέζες επαφής - πλήρως αυτόματα και ημιαυτόματα συστήματα εκτύπωσης και ετικετοποίησης Αντικείμενα προώθησης πωλήσεων - Ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων ένδειξης τιμών και πληροφοριών Εξοπλισμός καταστημάτων - Πιστολέτα συρραφής και συρραπτικά συρραφής - Ταμειακές μηχανές Ασφάλιση προϊόντων- Συστήματα ασφάλισης προϊόντων - Αυτοκόλλητες και σκληρές ετικέτες.

  2. THYSSENKRUPP SCHULTE GMBH, ZWEIGNIEDERLASSUNG EISENMETALL, STUTTGART

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Χάρη στην πολυετή συνεργασία με εργοστάσια κατασκευής και εταίρους από τον τομέα της εμπορίας μετάλλων διαθέτουμε τις βέλτιστες επαφές στην αγορά προμηθειών. Κατ' αυτόν τον τρόπο μπορούμε να υλοποιούμε βραχυπρόθεσμα ειδικές λύσεις και βιαστικές παραγγελίες. Η σύγχρονη νοοτροπία εξυπηρέτησης είναι κάτι περισσότερο από τη διάθεση και την εμπορία υλικών. Ως καλός συνεργάτης παροχής συμβουλών και επίλυσης προβλημάτων αντιμετωπίζουμε τις απαιτήσεις ως την αποστολή μας. Συνήθως, αυτό είναι ο τέλειος συνδυασμός που καθιστά την παροχή υπηρεσιών σε υπηρεσίες ποιότητας: Να διαθέτει κανείς το επιθυμητό προϊόν με την κατάλληλη ποιότητα, την κατάλληλη στιγμή και στη σωστή τιμή. Ο συνδυασμός αυτών των παραγόντων διασφαλίζει μακροπρόθεσμα την επιτυχία των πελατών μας. Το εξαιρετικά ευρύ φάσμα των προϊόντων μας σε μια ολοκληρωμένη αποθήκη υλικών για ημιτελή μη σιδηρούχα προϊόντα διασφαλίζει τη γρήγορη και ευέλικτη διεκπεραίωση των παραγγελιών. Σάς προμηθεύουμε αλουμίνιο, χαλκό, ορείχαλκο, μπρούντζο, λευκό μέταλλο, ανοξείδωτο χάλυβα και πολλά άλλα ειδικά υλικά ή κράματα σε μορφή ταινιών, ελασμάτων, πλακών, ράβδων, σωλήνων, προφίλ κλπ. Δεν διαθέτουμε μόνο τυποποιημένα προϊόντα, αλλά και λιγότερο διαδεδομένες, μικρές και μεγάλες διαμέτρους, ενδιάμεσες και ειδικές διαστάσεις, ειδικά σχήματα και ειδικά προϊόντα. Αξιοποιήστε την υπηρεσία παροχής συμβουλών των πεπειραμένων, ειδικευμένων στα μέταλλα τεχνικών μας ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για κράματα χωρίς μόλυβδο ή τις δυνατότητες χρήσης διαφόρων κραμάτων ή τις αντοχές.

  3. ELKO GMBH

    Γερμανία

    Ως αξιόπιστη και τεχνικά εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα της τεχνολογίας καουτσούκ-μετάλλων και πολυουρεθάνης είμαστε στο πλευρό των πελατών μας με παροχή συμβουλών. Η ποιότητα, η εμπρόθεσμη παράδοση, η καλή σχέση τιμής-απόδοσης και η μεγάλη ευελιξία είναι τα πλεονεκτήματά μας. Σε παγκόσμιο επίπεδο προμηθεύουμε πελάτες σε όλους τους κλάδους της βιομηχανίας, όπως, π.χ. κατασκευή μηχανημάτων, κατασκευή οχημάτων, τεχνολογία ψύξης, τεχνολογία μεταφοράς, ηλεκτρική βιομηχανία, κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων, βιομηχανία αντλιών, κατασκευή συσκευών μέτρησης, προστασία του περιβάλλοντος. Η καλά ταξινομημένη αποθήκη μας με πολλές τυποποιημένες εκδόσεις εγγυάται τις μικρότερες προθεσμίες παράδοσης για μικρούς αριθμούς τεμαχίων, αλλά και για μεγάλες σειρές. ΟΙ ειδικές εκδόσεις που δεν περιλαμβάνονται στο απόθεμα παραδίδονται εντός 3-4 εβδομάδων. Διαπιστώστε και μόνοι σας το σοβαρό μας χαρακτήρα, την εμπρόθεσμη παράδοση και τις προσιτές τιμές μας.

  4. MESSTECHNIK EHEIM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία Messtechnik EHEIM GmbH ιδρύθηκε το 1996 με σκοπό την ανάπτυξη, την κατασκευή και το εμπόριο συσκευών μέτρησης αερίων διαφυγής και μέτρησης ηλεκτρονικών χαρακτηριστικών. Έκτοτε, κυκλοφορήσαμε σχεδόν 10 νέες συσκευές ανάλυσης και βοηθητικές συσκευές μέτρησης. Οι συσκευές ανάλυσης αερίων χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο για την ανάλυση αερίων βιομηχανικών εγκαταστάσεων θέρμανσης, καθώς επίσης και για την αξιολόγηση συγκεκριμένων εκπομπών καυσαερίων κινητήρων έως καυσαερίων εξοπλισμών επεξεργασίας. Οι πελάτες μας προέρχονται από ευρεία γκάμα τομέων, για παράδειγμα, ειδικοί στη θέρμανση, υπηρεσίες - πελάτες εργοστασίων και πανεπιστήμια. Μια άλλη δυνατότητα για την γκάμα «VISIT»: σε περίπτωση βιογόνων αερίων στα απαέρια, σε μονάδες εξυγίανσης, για τη ζύμωση και τα αέρια της διεργασίας. Υπάρχουν πολλές εφαρμογές για τα συστήματα μέτρησης VISIT σε ό, τι αφορά στη φορητή ή σταθερή μέτρηση αερίων. Η επωνυμία VISIT είναι συνώνυμο της βέλτιστης ποιότητας, του απλού χειρισμού, της εξαιρετικής εξυπηρέτησης, των λογικών τιμών και της προστασίας του περιβάλλοντος.

  5. ANTONINO MILAZZO MEDIZINTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία Milazzo Medizintechnik παράγει χειρουργικά ψαλίδια από το 1980. Με εμπειρία άνω των 40 ετών παράγουμε ψαλίδια υψηλής ποιότητας για το σύνολο του τομέα της ιατρικής τεχνολογίας και ειδικευόμαστε στην καρδιοχειρουργική και στη χειρουργική θώρακα, καθώς και σε ψαλίδια παρασκευασμάτων και μικροσκοπικά ψαλίδια αγγείων, καθώς και γωνιακά ψαλίδια. Εγγυόμαστε την άριστη ποιότητα στην επιφάνεια, στην τομή και στην αίσθηση της κοπής. Για το λόγο αυτό παράγουμε αποκλειστικά στη Γερμανία. Από το 2021, η επιχείρηση διευθύνεται στη δεύτερη γενιά από τον Davide Milazzo. Οδηγία για την ποιότητα: Λόγω της πιστοποίησης DIN EN ISO 13485 φροντίζουμε για τη μέγιστη δυνατή επιμέλεια και ποιότητα στην παραγωγή. Επιδιώκοντας συνεχώς τη βελτίωση, αυξάνουμε τόσο την ποιότητα των προϊόντων μας όσο και την ικανοποίηση των πελατών μας. Μοναδικά πλεονεκτήματα της παραγωγής και των προϊόντων μας: - εξαιρετικές επιφάνειες και επιστρώσεις, καθώς και ικανότητα και αίσθηση κοπής. - η ευελιξία μας. - η φιλική αντιμετώπιση των πελατών μας. - η παραγωγή 100% στη Γερμανία. - Πρώτης τάξεως γερμανικές πρώτες ύλες. Ευχαρίστως αναλαμβάνουμε επίσης παραγγελίες για ειδικές κατασκευές. Στείλτε μας απλώς το αίτημά σας για το ψαλίδι που χρειάζεστε με σχέδιο/εικόνα ή υπόδειγμα και εμείς θα ελέγξουμε τη δυνατότητα παραγωγής και θα σας στείλουμε το συντομότερο δυνατό μια προσφορά με τιμή και προθεσμία παράδοσης.