• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ειδικά έπιπλα

Αποτελέσματα για

Ειδικά έπιπλα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. B&H BESCHLAGTECHNIK OHG

    Γερμανία

    Δραστηριοποιούμαστε στον εφοδιασμό των πελατών μας με τορναριστά, φρεζαριστά, κατασκευής λέιζερ, πρεσαριστά εξαρτήματα και χυτευτά υπό πίεση εξαρτήματα, καθώς και είδη κιγκαλερίας και επίπλων κάθε είδους.Ειδικευόμαστε στην παραγωγή μικρής, μεσαίας και μεγάλης κλίμακας.Η κύρια εξειδίκευσή μας είναι η μεταλλουργία με πρώτη ύλη τον ανοξείδωτο χάλυβα και φυσικά προμηθεύουμε επίσης προϊόντα όλων των άλλων μετάλλων.Τορνάρουμε, φρεζάρουμε και επεξεργαζόμαστε με λέιζερ υλικά για τη βιομηχανία επίπλων, τον κλάδο σχεδίασης καταστημάτων, τον κλάδο σχεδίασης αντικειμένων χώρου, τους σχεδιαστές ξενοδοχειακών χώρων, τον κλάδο σχεδίασης εκθεσιακών χώρων και τους κλάδους της υαλουργίας και ειδών υγιεινής.Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε τα πάντα για τα προϊόντα μας και θα θέλαμε να σας συστηθούμε ως ένας ικανός συνεργάτης.Επίσης, εξειδικευόμαστε στην κατασκευή συρματόσχοινων, ντιζών τύπου Bowden και ντιζών χειρισμού.Κατασκευάζουμε και επισκευάζουμε κάθε είδους συρματόσχοινα έλξης και πίεσης, ντίζες χειρισμού, ντίζες γκαζιού, ντίζες συμπλέκτη, ντίζες φρένων, ντίζες αλλαγής ταχυτήτων και τύπου Bowden σύμφωνα μετο δείγμα ή το σχέδιο σε παραγωγή μεμονωμένων τεμαχίων ή μαζική παραγωγή.

  2. G&G BESCHLÄGE GMBH

    Γερμανία

    Ειδικευόμαστε στη χύτευση μικροεξαρτημάτων από ορείχαλκο υπό πίεση, με μικρούς έως μεγάλους αριθμούς τεμαχίων, καθώς και στη συναρμολόγηση συγκροτημάτων. Παραγωγή δικών μας κατασκευών, ανάπτυξη προϊόντων, κατασκευή καλουπιών, διοικητική μέριμνα και συσκευασία. Εξωτερική γαλβανική επιβελτίωση.

  3. SPITZ-HOLZSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SPITZ-HOLZSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα είδη για έπιπλα. Έχει έδρα σε Bernau I. Schw., Γερμανία.

  4. ENSSLEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ENSSLEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλινα είδη για έπιπλα, Γραφείο - αναλώσιμα, Ξύλινα είδη για έπιπλα, και Γραφείο - αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Ebhausen, Γερμανία.

  5. HAASIS MÖBEL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAASIS MÖBEL GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα - υλικά και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλινα είδη για έπιπλα, Οικιακά έπιπλα, Ξύλινα είδη για έπιπλα, και Οικιακά έπιπλα. Έχει έδρα σε Balingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. VBH HOLDING AKTIENGESELLSCHAFT

    Γερμανία

    Η εταιρεία VBH HOLDING AKTIENGESELLSCHAFT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλκινα και σιδηρουργικά είδη για έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πόρτες οικιακής χρήσης, Παράθυρα, Πόρτες οικιακής χρήσης, και Παράθυρα. Έχει έδρα σε Korntal-Münchingen, Γερμανία.

  2. FRITZ BAUR HOLZERZEUGNISSE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRITZ BAUR HOLZERZEUGNISSE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα - υλικά και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλινα είδη για έπιπλα, και Ξύλινα είδη για έπιπλα. Έχει έδρα σε Bernau, Γερμανία.

  3. KARL NILL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARL NILL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξύλινα είδη για έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έπιπλα - υλικά και αξεσουάρ, και Έπιπλα - υλικά και αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Mössingen, Γερμανία.

  4. KEHRER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KEHRER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα - υλικά και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξύλινα είδη για έπιπλα, και Ξύλινα είδη για έπιπλα. Έχει έδρα σε Tübingen, Γερμανία.

  5. HETAL-WERKE FRANZ HETTICH GMBH & CO. KG GERBERGASSE 45/

    Γερμανία

    Η εταιρεία HETAL-WERKE FRANZ HETTICH GMBH & CO. KG GERBERGASSE 45/, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα - υλικά και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλκινα και σιδηρουργικά είδη για έπιπλα, και Χάλκινα και σιδηρουργικά είδη για έπιπλα. Έχει έδρα σε Alpirsbach, Γερμανία.

  1. ASTEC GMBH DESIGN BESCHLAEGE

    Γερμανία

    Η εταιρεία ASTEC GMBH DESIGN BESCHLAEGE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα - υλικά και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλκινα και σιδηρουργικά είδη για έπιπλα, και Χάλκινα και σιδηρουργικά είδη για έπιπλα. Έχει έδρα σε Albstadt, Γερμανία.

  2. RUDOLF HUG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RUDOLF HUG GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα - υλικά και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλκινα και σιδηρουργικά είδη για έπιπλα, και Χάλκινα και σιδηρουργικά είδη για έπιπλα. Έχει έδρα σε Waldshut-Tiengen, Γερμανία.

  1. HÄFELE GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HÄFELE GMBH & CO KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα - υλικά και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλκινα και σιδηρουργικά είδη για έπιπλα, και Χάλκινα και σιδηρουργικά είδη για έπιπλα. Έχει έδρα σε Nagold, Γερμανία.

  2. CRÉATIONS D. GUIDOTTI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CRÉATIONS D. GUIDOTTI GMBH, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα - υλικά και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλκινα και σιδηρουργικά είδη για έπιπλα, και Χάλκινα και σιδηρουργικά είδη για έπιπλα. Έχει έδρα σε Eislingen, Γερμανία.

  3. RAINER PFAFF GMBH MECHANISCHE WERKSTÄTTE

    Γερμανία

    Η εταιρεία RAINER PFAFF GMBH MECHANISCHE WERKSTÄTTE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα - υλικά και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλκινα και σιδηρουργικά είδη για έπιπλα, και Χάλκινα και σιδηρουργικά είδη για έπιπλα. Έχει έδρα σε Lauterbach, Γερμανία.

  4. DECOPA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DECOPA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έπιπλα - υλικά και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλκινα και σιδηρουργικά είδη για έπιπλα, και Χάλκινα και σιδηρουργικά είδη για έπιπλα. Έχει έδρα σε Leutkirch, Γερμανία.

  5. MAX VOLK HOLZPRODUKTE

    Γερμανία

  6. MUCKENHIRN, HOLZBAU GMBH

    Γερμανία

  7. DEUTSCHE ARTURO SALICE GMBH

    Γερμανία

  8. SLG KUNSTSTOFF GMBH

    Γερμανία

    Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, η SLG Kunststoff είναι η επιχείρηση ανάπτυξης λύσεων από τον Μέλανα Δρυμό για μεγάλες σειρές στον τομέα της χύτευσης πλαστικών υπό πίεση. Υποστηρίζουμε μικρομεσαίες καθώς και παγκόσμιες επιχειρήσεις σε πολλούς κλάδους με ένα ολοκληρωμένο πακέτο που περιλαμβάνει έμπνευση, καινοτομία και υλοποίηση για μεγαλύτερη ανταγωνιστική πρωτοπορία και επιτυχία. Παραγωγή πλαστικών εξαρτημάτων για διάφορες εφαρμογές και πελάτες από τον οικοδομικό κλάδο, εξαρτήματα για ηλεκτροτεχνικά προϊόντα και κατασκευή εγκαταστάσεων, καθίσματα & έπιπλα, οικιακά και λευκά είδη, καθώς και μεταφορές & βιομηχανία συσκευασίας. ΝΕΟ: ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΑ ΨΥΧΟΜΕΝΑ ΔΟΧΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ