• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ειδη ασφαλειας

Αποτελέσματα για

Ειδη ασφαλειας

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. HUNIC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HUNIC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ασφάλεια στον χώρο εργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδη ασφαλειας, και φόρμα εργασίας. Έχει έδρα σε Baiersbronn, Γερμανία.

  2. KK PROTECT

    Γερμανία

    Ο κορυφαίος προμηθευτής σας για μάσκες προστασίας της αναπνοής made in Germany! Δέσμευση για αριστεία. Από την ίδρυσή της το 2020 η www.kkprotect.de παρέχει τις υπηρεσίες της σε ολόκληρη την Ευρώπη. Διακρινόμαστε όχι μόνο για υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά και για το γεγονός ότι ικανοποιούμε τους πελάτες μας ανά πάσα στιγμή. Σάς προσκαλούμε να εξερευνήσετε την ιστοσελίδα μας και να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα μας.

  3. CARL ROTH GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία CARL ROTH GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Προσωπίδες προστασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αιθυλική αλκοόλη, Μεθανόλη (μεθυλική αλκοόλη), οξικος μεθυλεστερας, και ειδη ασφαλειας. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  4. RECA NORM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RECA NORM GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αδαμαντοφόρα εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδη ασφαλειας. Έχει έδρα σε Kupferzell, Γερμανία.

  5. PILZ GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία PILZ GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Έλεγχος ασφαλείας στην βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους παροχη τεχνικων συμβουλων σχετικα με τη βιομηχανικη ασφαλεια και την προστασια απο ατυχηματα, Εξοπλισμοί επαγγελματικής ασφάλειας, ειδη, εξοπλισμοι και συστηματα ασφαλειας, και εξοπλισμοι ασφαλειας για μηχανηματα. Έχει έδρα σε Ostfildern, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. EL-A VERFAHRENSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Για τους πελάτες μας αναπτύσσουμε και κατασκευάζουμε βελτιστοποιημένα, ειδικά για το προϊόν συστήματα ξήρανσης με υψηλή ασφάλεια λειτουργίας και εφαρμοζόμενη διασφάλιση ποιότητας μέσω μελετημένων συστημάτων μέτρησης. Τα συστήματα ξήρανσης που διαθέτουμε κάνουν τη διαδικασία ξήρανσης αποδοτική και με χαμηλό κόστος – έτσι ώστε να μπορείτε να πουλάτε τα προϊόντα σας επίσης αποδοτικά. Η μακροχρόνια, ευρεία πείρα μας στην ξήρανση οδηγεί κατά συνέπεια πάντα στο επιθυμητό πλεονέκτημα ανταγωνιστικότητας. Προμηθεύουμε τους πελάτες μας με ταινιοξηραντήρες κατά παραγγελία, από τα μεμονωμένα εξαρτήματα μέχρι το πλήρες σύστημα. Εκτός από την ξήρανση στην «τυπική έκδοση» σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ταινιοξηραντήρες σε ειδικούς τύπους σύμφωνα με τις προδιαγραφές των πελατών. Επιπλέον, προσφέρουμε συστήματα με τεχνολογία μικροκυμάτων ως συνεχή ή ασυνεχή συστήματα για τις διάφορες χρήσεις.

  2. ASKUBAL - ASK-KUGELLAGERFABRIK ARTUR SEYFERT GMBH

    Γερμανία

    Η άνω των 86 ετών παράδοση και καινοτομία έχουν αναδείξει την ASKUBAL σε φημισμένη μάρκα. Η διευθυνόμενη από τους ιδιοκτήτες οικογενειακή επιχείρηση, ήδη στην τέταρτη γενιά, διαθέτει ήδη όλα τα απαραίτητα για το μέλλον εφόδια. Η φιλοσοφία της εταιρείας μας στηρίζεται σε 3 πυλώνες: ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ, ΓΡΗΓΟΡΗ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ. Στόχος μας είναι να επιτυγχάνουμε κορυφαίες επιδόσεις σε όλους τους τομείς. Η ευέλικτη παραγωγή στις εγκαταστάσεις της Στουτγάρδης παρέχει τη δυνατότητα παραγωγής, εκτός από την παραγωγή περισσότερων από 6000 τυποποιημένων εκδόσεων, και ειδικών εξαρτημάτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη και μάλιστα «Just-in-Time». Βάση για αυτήν την επιτυχία αποτελεί η εμπειρία δεκαετιών του τμήματος ανάπτυξης της εταιρείας μας που συνεργάζεται στενά με εθνικά ερευνητικά ιδρύματα. Η ασφάλεια για τον άνθρωπο και το περιβάλλον βρίσκεται πάντοτε στο προσκήνιο για την εταιρεία μας. Επιδιώκουμε: να κληροδοτήσουμε στις μελλοντικές γενιές μια κατά το δυνατόν άθικτη από οικολογική, κοινωνική και οικονομική άποψη επιχείρησης.

  3. IDENTA AUSWEISSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Ως αποδοτικός κατασκευαστής με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής, η IDENTA διαθέτει πολυλειτουργικές ηλεκτρονικές κάρτες, μέσα αποθήκευσης RFID, πιστωτικές κάρτες, πλαστικές κάρτες και μέσα ταυτοποίησης κάθε είδους. Η εταιρεία που ιδρύθηκε το 1967, εξυπηρετεί περίπου 3500 πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο με 90 συνεργάτες στη Γερμανία και στην Ελβετία. Μεταξύ των πελατών συγκαταλέγονται παγκόσμιοι όμιλοι με επίγνωση της ασφάλειας, αλλά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, επιχειρήσεις μεταφορών, ερευνητικά ιδρύματα, σύλλογοι γκολφ, κέντρα Fitness, ασφαλιστικές εταιρείες, πανεπιστήμια, φορείς εκμετάλλευσης μεγάλων εγκαταστάσεων εκδηλώσεων, ξενοδοχεία, πάρκα αναψυχής και κλινικές. Τα προϊόντα της IDENTA χρειάζονται για συστήματα ελέγχου πρόσβασης, συστήματα καταγραφής χρόνου, ταυτοποίηση ατόμων και ταμειακά συστήματα. Εκτός από τα πιστοποιητικά ISO 9001, ISO 27001, ISO14001, διαθέτουμε επίσης πιστοποίηση MasterCard. Οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες MasterCard επιτρέπεται να παράγονται στο εργοστάσιό μας υπό συνθήκες υψηλής ασφάλειας από το 2014.

  4. SEPARATOREN-TECHNIK & ANLAGENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η STA διακρίνεται από το 1992 ως οικογενειακή επιχείρηση κατασκευής μηχανημάτων με περισσότερους από 40 συνεργάτες για την προσανατολισμένη στον πελάτη δραστηριότητα. Με γνώση των εφαρμογών και επιμελημένη σχεδίαση συστημάτων ενσωματώνουμε με επιτυχία τις λύσεις μας στις διαδικασίες παραγωγής των πελατών μας. Χάρη στους σύγχρονους μηχανολογικούς πόρους παρέχεται η δυνατότητα υλοποίησης ειδικών απαιτήσεων των πελατών γρήγορα και αξιόπιστα. Με βάση την εμπειρία από περισσότερους από 2.000 παγκοσμίως εγκαταστημένους διαχωριστές και τηρουμένων των επίκαιρων προτύπων ασφαλείας αναπτύσσουμε υψηλής απόδοσης, μακράς διάρκειας ζωής και ασφαλή μηχανήματα. Ερευνούμε τους δυναμικούς συσχετισμούς ρευστών στα μηχανήματά μας και διεξάγουμε ολοκληρωμένες δοκιμές στην πράξη. Έτσι διασφαλίζουμε ότι οι διαχωριστές STA θα εξακολουθήσουν να είναι τα πλέον αποδοτικά μηχανήματα στην αγορά και μελλοντικά. Εγγυόμαστε το υψηλό πρότυπο ποιότητας της εταιρείας μας με τη δική μας προστιθέμενη αξία σε χώρους παραγωγής άνω των 800 m² και με πιστοποιημένες διαδικασίες (WHG 19 L, ISO 9001).

  5. WENGLOR SENSORIC GMBH

    Γερμανία

    Αναπτύσσουμε ευφυείς τεχνολογίες ανίχνευσης, συστήματα ασφαλείας και οπτικά συστήματα με τα πιο σύγχρονα πρότυπα επικοινωνίας για τη βιομηχανία σε όλο τον κόσμο. Χάρη σε καινοτόμα κορυφαία προϊόντα αντιμετωπίζουμε τόσο ασυνήθιστες όσο και τυπικές απαιτήσεις αποτελεσματικά. Προσφέρουμε τα κατάλληλα προϊόντα πάνω από 30 χρόνια τόσο για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις όσο και διεθνείς ομίλους. Εκτός από τους oπτoηλεκτρovικούς και επαγωγικούς αισθητήρες, στους βασικούς τομείς εξειδίκευσής μας ανήκουν επίσης οι αισθητήρες με υπερήχους και οι αισθητήρες υγρών, τα οπτικά συστήματα, οι σαρωτές barcode και οι σαρωτές κώδικα 2D/3D, καθώς και οι τεχνολογίες ασφαλείας. Στόχος μας είναι να εφοδιάζουμε τους πελάτες με καινοτόμες λύσεις – οποιαδήποτε ημέρα και σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Επώνυμες αυτοκινητοβιομηχανίες και όμιλοι παραγωγής τροφίμων, φαρμακευτικές επιχειρήσεις και κατασκευαστές μηχανών βασίζονται συνειδητά στην γκάμα των προϊόντων μας. Στα προϊόντα μας βασίζονται, επίσης, εταιρείες από τον τομέα της τεχνολογίας διακίνησης, καθώς και της βιομηχανίας ποτών, ξύλου, ηλεκτρικών ειδών, πλαστικών, υφασμάτων και συσκευασίας.