• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εγκαταστασεις ασφαλειας

Αποτελέσματα για

Εγκαταστασεις ασφαλειας

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. BIHL+WIEDEMANN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Bihl+Wiedemann GmbH ιδρύθηκε το 1992 στο Μάνχαϊμ της Γερμανίας από τους Jochen Bihl και Bernhard Wiedemann. Η εξειδικευμένη μηχανική εταιρεία ανήκει στους ηγετικούς προμηθευτές στον τομέα της τεχνικής ασφάλειας και των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων για τεχνολογίες αυτοματισμού με AS-Interface. Εκτός από την κύρια έδρα της στο Μάνχαϊμ, η Bihl+Wiedemann διατηρεί παραρτήματα στην Τουρκία, τη Δανία, τις ΗΠΑ και την Κίνα. Επιπλέον, διεθνείς διανομείς έχουν αναλάβει την παγκόσμια εκπροσώπηση της εταιρείας. Επιλέγοντας προϊόντα της Bihl+Wiedemann, είστε στα καλύτερα χέρια με πολλούς αναγνωρισμένους χρήστες στον τομέα του αυτοματισμού εργοστασίων, διαδικασιών και κτιρίων, καθώς και στους τομείς της μηχανολογίας και της μεταφοράς (ναυπηγική, σιδηροδρομική και οδική μεταφορά). Τα προϊόντα της Bihl+Wiedemann χρησιμοποιούνται σε ασφαλείς και μη εφαρμογές, σε μηχανήματα και εγκαταστάσεις κάθε μεγέθους, όπως. οδοί μεταφοράς, υπερυψωμένες αποθήκες, συσκευαστικά μηχανήματα ή εργαλειομηχανές.

  2. E. DOLD & SÖHNE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    E. Dold & Söhne KG - Λύσεις αυτοματισμού Η DOLD είναι μια παγκοσμίως προσανατολισμένη μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση. Αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει παγκοσμίως υψηλής ποιότητας και ολοκληρωμένες λύσεις για τον ασφαλή αυτοματισμό στον τομέα της κατασκευής εγκαταστάσεων και μηχανημάτων. Η DOLD εξελίσσεται συνεχώς με επιτυχία: Από πρωτοπόρος στον τομέα της τεχνολογίας ρελέ σε έναν από τους κορυφαίους εκπροσώπους του κλάδου στην Ευρώπη για την ασφάλεια λειτουργίας, την ηλεκτρική ασφάλεια και τα συστήματα κίνησης. Παντού όπου πρέπει να προστατεύονται από ζημίες άνθρωποι, μηχανήματα και εγκαταστάσεις και να αυξηθεί η παραγωγικότητα, τα προϊόντα DOLD χρησιμοποιούνται με επιτυχία. Π.χ., ενεργοποιητές ασφαλείας, όπως επιτηρητές ακινητοποίησης, επιτηρητές στροφών και ασύρματα συστήματα διακοπής κινδύνου διασφαλίζουν σε όλους σχεδόν τους κλάδους τη γρήγορη και αξιόπιστη απενεργοποίηση εγκαταστάσεων σε κάθε περίπτωση κινδύνου.

  3. ASCENTEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η μακρόχρονη εμπειρία μας στη σχεδίαση και στην κατασκευή πολλών χιλιάδων θερμαντήρων διασφαλίζουν την ασφάλεια και τη ρουτίνα στο έργο μας. Στην περιοχή γύρω από τη μικρή πόλη της Βάδης Wiesloch έχει αναπτυχθεί κατά τις περασμένες δεκαετίες μια παράδοση στην κατασκευή εγκαταστάσεων λαδιού μεταφοράς θερμότητας. Η σχεδίαση „Wiesloch“ αυτών των εγκαταστάσεων έχει εξελιχθεί σε παγκόσμια εμπορική ονομασία και έννοια ποιότητας. Ξ συνεργάτες της Ascentec GmbH είναι όλοι αναγνωρισμένοι εξειδικευμένοι στον τομέα τεχνικοί με μακρόχρονη πρακτική επαγγελματική εμπειρία. Σε μεγάλο ποσοστό προέρχονται από την πρώην „Apparatebau Wiesloch“, έναν πρωτοπόρο με μακρά παράδοση στον τομέα των εγκαταστάσεων λαδιού μεταφοράς θερμότητας. Για το λόγο αυτό δεν προκαλεί έκπληξη ότι εμείς, παρ' όλο που είμαστε μια νέα εταιρεία, διαθέτουμε εμπειρία δεκαετιών στη σχεδίαση, στην κατασκευή και στην παραγωγή τεχνικών εγκαταστάσεων θερμότητας. Και η επιλογή της έδρας της εταιρείας Ascentec στη βιομηχανική περιοχή St. Leon-Rot, κοντά στο Wiesloch, δεν είναι τυχαία, καθώς έχουμε συναίσθηση της εδραιωμένης εκεί παράδοσης στην κατασκευή λεβήτων. Οι δικές μας κατασκευές θερμαντήρων λαδιού μεταφοράς θερμότητας βασίζονται στον παγκοσμίως γνωστό για την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητά του τρόπο κατασκευής „Wiesloch“ συνδυάζοντάς τον με σύγχρονες μεθόδους και γνώσεις κατασκευής. Η μηχανολογική μας τεχνογνωσία σε συνδυασμό με τη στενή συνεργασία με επιλεγμένους προμηθευτές και αξιολογημένους συνεργάτες παραγωγής και συναρμολόγησης, διασφαλίζει τη σταθερά υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων.

  4. ELT ENTSTAUBUNGS- UND LUFTTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στόχος μας δεν είναι απλώς η εξέταση των επιμέρους τεχνικών ζητημάτων, αλλά η επεξεργασία ολοκληρωμένων λύσεων με επικέντρωση στην οικονομική αποδοτικότητα, στην απόσβεση, στην ασφάλεια και στην προστασία του περιβάλλοντος. Το δικό σας πλεονέκτημα είναι η ταχύτητα. Η εταιρεία ELT ιδρύθηκε το 1996 από 2 μηχανικούς, η εμπειρία των οποίων βασίζεται σε απασχόληση 30 ετών στον τομέα της τεχνολογίας εξαερισμού και αφαίρεσης σκόνης. Χάρη στην ευελιξία και στην τεχνογνωσία τους κατέστη δυνατή η υλοποίηση εγκαταστάσεων διαφόρων μεγεθών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Το πλεονέκτημά μας συνίσταται στο συμπαγή χαρακτήρα της εταιρείας με μικρές αποστάσεις μεταξύ των παροχής συμβουλών, του αναλυτικού σχεδιασμού, της διάθεσης και της εξειδικευμένης συναρμολόγησης.

  5. BAIER DREHTEILE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τορναριστά εξαρτήματα CNC και τορναριστά εξαρτήματα αυτόματων μηχανημάτων από όλα τα υλικά με δυνατότητα αφαίρεσης ύλης κατά DIN, βάσει σχεδίου ή υποδείγματος. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από απλά τορναριστά εξαρτήματα έως εξαιρετικά σύνθετα, έτοιμα για εγκατάσταση εξαρτήματα. Τα εξαρτήματα χρησιμοποιούνται στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, των μεντεσέδων/συστημάτων ασφαλείας, των συστημάτων σύνδεσης, των δικλείδων και της ηλεκτρικής βιομηχανίας. Η συλλογή μηχανημάτων μας εξασφαλίζει τις ιδανικές προϋποθέσεις για το ευρύ φάσμα των πελατών μας. Τόρνοι CNC μεγάλου και μικρού μήκους (παραγωγική ικανότητα: 2-65 (175) mm). Τόρνοι/φρέζες CNC υψηλής απόδοσης (παραγωγική ικανότητα: 15-65 mm). Τόρνοι πολλαπλών ατράκτων (παραγωγική ικανότητα: 5-35 mm). Τόρνοι μονής ατράκτου (παραγωγική ικανότητα: έως 15/20/26/36/42/65 mm). Διοικητική μέριμνα συστήματος και τελική επεξεργασία συγκροτημάτων, όπως, π.χ., λείανση, δονητική λείανση, επιγραφή, φρεζάρισμα, διάτρηση, σκλήρυνση, επιφανειακές επεξεργασίες, συμπεριλαμβάνονται επίσης στη γκάμα των παρεχόμενων υπηρεσιών μας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FLUX-GERÄTE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Το όνομα FLUX θεωρείται σήμερα παγκοσμίως ως η εμπορική ονομασία για ανώτατα πρότυπα στην τεχνολογία αντλιών. Όλα ξεκίνησαν το 1950 με την εφεύρεση της πρώτης ηλεκτρικής αντλίας βαρελιών. Η FLUX διαθέτει σήμερα ένα ολοκληρωμένο, εξατομικευμένα διαμορφωνόμενο φάσμα προϊόντων. Οι αντλίες FLUX χρησιμοποιούνται, π.χ., στη χημική και στη φαρμακευτική βιομηχανία, στην κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, καθώς και από επιχειρήσεις στον τομέα της τεχνολογίας γαλβανισμού, της επεξεργασίας λυμάτων και στον κλάδο των τροφίμων. Ως μεμονωμένη λύση ή λύση συστήματος, η ποιότητα FLUX συνεπάγεται μεγάλα διαστήματα λειτουργίας, εξαιρετική οικονομική αποδοτικότητα και μέγιστη ασφάλεια. Εκτός από την εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων FLUX και την αξιοπιστία, οι πελάτες μας εκτιμούν την εξαιρετική εξειδίκευση και τον σαφή προσανατολισμό στον πελάτη των συνεργατών μας. Η FLUX-GERÄTE GMBH διαθέτει σήμερα αντλίες σε περίπου 100 χώρες του κόσμου.

  2. CONDUCTIX-WAMPFLER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η κύρια δραστηριότητα της Conductix-Wampfler συνίσταται στην ανάπτυξη, στην παραγωγή, στην εγκατάσταση και στη συντήρηση συστημάτων που αποτελούν την προσαρμοσμένη λύση για τη μεταφορά ενέργειας και δεδομένων σε κινητά μηχανήματα και συστήματα. Εκτός από την αναμφισβήτητη εξειδίκευση στον τομέα, η εταιρεία διακρίνεται επίσης για την τεχνική εξειδίκευση και την καινοτομικότητά της: Έτσι συνδυάζονται όλες οι διαδεδομένες σήμερα τεχνικές για την μεταφορά ενέργειας και δεδομένων, όπως συστήματα φορείων αγωγών, αγωγοί συλλέκτη, ελατηριωτά και μηχανοκίνητα τύμπανα αγωγών, σώματα δακτυλίων συλλέκτη με τροφοδοσία ενέργειας χωρίς επαφή, λύσεις φόρτισης μπαταριών και συστήματα διαχείρισης μπαταριών έως ραδιοτηλεχειριστήρια ασφαλείας και κινητά συστήματα ελέγχου από τον ίδιο κατασκευαστή. Για τον πελάτη, αυτό συνεπάγεται την ανεξάρτητη από το προϊόν παροχή συμβουλών και τη βέλτιστη τεχνική υλοποίηση από τον ίδιο κατασκευαστή για πολλές εφαρμογές στη βιομηχανία, στα συστήματα διασκέδασης ή στη μεταφορά ατόμων.

  3. KRÄUTERHAUS SANCT BERNHARD KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε συνεργάτες για προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας, ανάπτυξη και κατά παραγγελία παραγωγή συμπληρωμάτων διατροφής! Από το 1903, η επωνυμία Sanct Bernhard δεν διακρίνεται μόνο για τα υψηλής ποιότητας, αποτελεσματικά φυσικά θεραπευτικά μέσα, συμπληρώματα διατροφής και προϊόντα περιποίησης σώματος που διαθέτουμε στην αγορά με τα εμπορικά σήματα „Sanct Bernhard“, „Sanct Bernhard Sport“ και „Sanct Bernhard tierlieb“. Παραγωγή κατά παραγγελία Made in Germany - Η επωνυμία Sanct Bernhard συνεπάγεται ποιότητα Made in Germany - Αυτό τεκμηριώνουν χιλιάδες ικανοποιημένων πελατών στα ηλεκτρονικά μας καταστήματα. Πιστοποιημένη διαχείριση ποιότητας για ανώτερης κατηγορίας πρώτες ύλες. Η μεγάλη εμπειρία, οι εκπαιδευμένοι συνεργάτες, οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής της εταιρείας μας σε συνδυασμό με την πιστοποιημένη διαχείριση ποιότητας για την ολοκληρωμένη ασφάλεια των τροφίμων, καθώς και οι ανώτερης κατηγορίας πρώτες ύλες μάς παρέχουν τη δυνατότητα να παράγουμε πρώτης τάξεως προϊόντα και με τη δική σας ετικέτα! Κατά παραγγελία παραγωγή και μικρών ποσοτήτων - Τι είναι αυτό που μας διακρίνει από όλους τους άλλους κατά παραγγελία παραγωγούς συμπληρωμάτων διατροφής, καλλυντικών και ζωοτροφών; Διαθέτουμε επίσης κατά παραγγελία παραγωγή μικρών ποσοτήτων και για νέες επιχειρήσεις. Αξιοποιήστε την ευκαιρία να ξεκινήσετε με μικρές ποσότητες χαμηλού κόστους για να παρουσιαστείτε και να εδραιωθείτε έτσι στην αγορά. Κατά παραγγελία παραγωγή μικρών ποσοτήτων ήδη από 2.000 τεμάχια. Επικοινωνήστε μαζί μας για τις απαιτήσεις του προϊόντος σας. Θα σας παράσχουμε ευχαρίστως συμβουλές!

  4. STEINERT INDUSTRIES GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Steinert Industries GmbH: Πρωτοπόροι στην παραγωγή γυαλιού και τούβλων ευρωπαϊκής ποιότητας. Η Steinert Industries GmbH διαθέτει ένα σπουδαίο και μεγάλο ιστορικό επιτυχίας στον τομέα της παραγωγής δομικών προϊόντων. Η τεχνογνωσία μας καλύπτει κυρίως την παραγωγή προϊόντων γυαλιού και τούβλων: • Κύρια προϊόντα: γυαλί επίπλευσης, γυαλί κατόπτρων, πολυστρωματικό γυαλί ασφαλείας, μονωτικό γυαλί και μονοστρωματικό γυαλί ασφαλείας. Με μονάδες παραγωγής στις χώρες της Κεντρικής Ασίας, όπως το Κιργιζιστάν και το Ουζμπεκιστάν, έχουμε εδραιωθεί από το 1990 ως ένας από τους μεγαλύτερους επενδυτές σε αυτήν την περιοχή. Σημαντικά αριθμητικά στοιχεία: • Περισσότεροι από 3.500 δραστήριοι συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. • Ημερήσια παραγωγή έως 600 τόνων γυαλιού επίπλευσης. Η ποιότητας βρίσκεται πάντοτε στο προσκήνιο. Οι δικές μας μονάδες παραγωγής είναι εξοπλισμένες με υπερσύγχρονα μηχανήματα και εγκαταστάσεις κορυφαίων κατασκευαστών. Όλα τα προϊόντα μας, από του γυαλί έως το τούβλο, πληρούν τα αυστηρά ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας και διαθέτουν ανάλογη πιστοποίηση στην ΕΕ. Εκτός από τις βασικές επιχειρηματικές μας δραστηριότητες δραστηριοποιούμαστε σε πολλά άλλα έργα που τεκμηριώνουν την αφοσίωσή μας στην καινοτομία και στην ποιότητα.

  5. ASKUBAL - ASK-KUGELLAGERFABRIK ARTUR SEYFERT GMBH

    Γερμανία

    Η άνω των 86 ετών παράδοση και καινοτομία έχουν αναδείξει την ASKUBAL σε φημισμένη μάρκα. Η διευθυνόμενη από τους ιδιοκτήτες οικογενειακή επιχείρηση, ήδη στην τέταρτη γενιά, διαθέτει ήδη όλα τα απαραίτητα για το μέλλον εφόδια. Η φιλοσοφία της εταιρείας μας στηρίζεται σε 3 πυλώνες: ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ, ΓΡΗΓΟΡΗ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ. Στόχος μας είναι να επιτυγχάνουμε κορυφαίες επιδόσεις σε όλους τους τομείς. Η ευέλικτη παραγωγή στις εγκαταστάσεις της Στουτγάρδης παρέχει τη δυνατότητα παραγωγής, εκτός από την παραγωγή περισσότερων από 6000 τυποποιημένων εκδόσεων, και ειδικών εξαρτημάτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη και μάλιστα «Just-in-Time». Βάση για αυτήν την επιτυχία αποτελεί η εμπειρία δεκαετιών του τμήματος ανάπτυξης της εταιρείας μας που συνεργάζεται στενά με εθνικά ερευνητικά ιδρύματα. Η ασφάλεια για τον άνθρωπο και το περιβάλλον βρίσκεται πάντοτε στο προσκήνιο για την εταιρεία μας. Επιδιώκουμε: να κληροδοτήσουμε στις μελλοντικές γενιές μια κατά το δυνατόν άθικτη από οικολογική, κοινωνική και οικονομική άποψη επιχείρησης.

  1. IDENTA AUSWEISSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Ως αποδοτικός κατασκευαστής με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής, η IDENTA διαθέτει πολυλειτουργικές ηλεκτρονικές κάρτες, μέσα αποθήκευσης RFID, πιστωτικές κάρτες, πλαστικές κάρτες και μέσα ταυτοποίησης κάθε είδους. Η εταιρεία που ιδρύθηκε το 1967, εξυπηρετεί περίπου 3500 πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο με 90 συνεργάτες στη Γερμανία και στην Ελβετία. Μεταξύ των πελατών συγκαταλέγονται παγκόσμιοι όμιλοι με επίγνωση της ασφάλειας, αλλά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, επιχειρήσεις μεταφορών, ερευνητικά ιδρύματα, σύλλογοι γκολφ, κέντρα Fitness, ασφαλιστικές εταιρείες, πανεπιστήμια, φορείς εκμετάλλευσης μεγάλων εγκαταστάσεων εκδηλώσεων, ξενοδοχεία, πάρκα αναψυχής και κλινικές. Τα προϊόντα της IDENTA χρειάζονται για συστήματα ελέγχου πρόσβασης, συστήματα καταγραφής χρόνου, ταυτοποίηση ατόμων και ταμειακά συστήματα. Εκτός από τα πιστοποιητικά ISO 9001, ISO 27001, ISO14001, διαθέτουμε επίσης πιστοποίηση MasterCard. Οι πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες MasterCard επιτρέπεται να παράγονται στο εργοστάσιό μας υπό συνθήκες υψηλής ασφάλειας από το 2014.

  2. STOPA ANLAGENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η STOPA είναι κορυφαίος ολόκληρη την Ευρώπη κατασκευαστής για αυτόματα συστήματα αποθήκευσης λαμαρίνας, προϊόντα μεγάλου μήκους και αυτόματη συστήματα πολυώροφων χώρων στάθμευσης. Η γκάμα των προϊόντων εκτείνεται από αυτόνομες εφαρμογές έως ολοκληρωμένες μονάδες αυτοματισμού. 40 χρόνια πρακτικής εμπειρίας με σύνθετες κατασκευές και περισσότερα από 1.900 εγκαταστημένα συστήματα σε ολόκληρο τον κόσμο. Από όλα αυτά, η ανεξάρτητη επιχείρηση αντλεί μοναδική τεχνογνωσία όσον αφορά στην παραγωγικότητα και στην ασφάλεια των διαδικασιών, στον αυτοματισμό των διαδικασιών και στην ανάπτυξη λογισμικού.. Τα προϊόντα μας: Αυτοματοποίηση συστημάτων αποθήκευσης και μεταφοράς, Περιβλήματα μηχανημάτων από μέταλλο, Αποθηκευτικός και λειτουργικός εξοπλισμός, Εγκαταστάσεις αποθήκευσης για λαμαρίνες, Συστήματα αποθήκευσης, Εγκαταστάσεις αποθήκευσης, Κατασκευές συγκόλλησης, Εξοπλισμός από χάλυβα, Κατασκευές χάλυβα, Μεταφορικές ταινίες με αλυσίδες

  1. PERMASALE

    Γερμανία

    Είμαστε πεπειραμένοι πάροχοι υπηρεσιών για την υποστήριξη της βιομηχανικής σας εγκατάστασης. Για τη μετακίνηση ή τη συντήρηση, την αποξήλωση ή την ανακύκλωση των μηχανημάτων ή των εγκαταστάσεών σας, είμαστε οι επαγγελματίες με άριστο εξοπλισμό και μακρόχρονη εμπειρία στην αγορά. Εμπρόθεσμα, με αυτοματισμό και με το αναγκαίο εργατικό δυναμικό φροντίζουμε για την απρόσκοπτη υλοποίηση του έργου σας – σε ολόκληρο τον κόσμο. Η διατήρηση των εγκαταστάσεων και των αξιών σας, καθώς και της ασφάλειας και της υγείας όλων των εμπλεκομένων βρίσκονται πάντοτε στο προσκήνιο. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη έτσι ώστε εσείς να μπορείτε να επικεντρώνεστε στην κύρια επιχειρηματική σας δραστηριότητα. Επιτυχία και αξιοπιστία – εδώ και περισσότερα από 25 χρόνια.

  2. WEIDNER REINIGUNGSSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Κτιριακές εγκαταστάσεις, περιφερικά συστήματα, ποιότητα προσωπικού και πολυδιάστατο εύρος στο δικό σας πεδίο εφαρμογής. «Τα πάντα» είναι πάντοτε δυνατά. Ωστόσο, τα σωστά επιλεγμένα προϊόντα από τον καθαρισμό του δαπέδου έως τον καθαρισμό υψηλής πίεσης οδηγούν με τη δική μας εμπειρία πολύ συχνά σε λύσεις που προσεγγίζουν το «απόλυτο». Αξιοποιήστε την εμπειρία μας στον τομέα της κατασκευής συστημάτων υψηλής πίεσης. Ο εξατομικευμένος σχεδιασμός και η εξειδικευμένη υποστήριξή μας διασφαλίζουν την ασφάλεια του έργου σας. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για ένα σύστημα καθαρισμού δεξαμενών, ένα σύστημα καθαρισμού εσωτερικού δοχείων ή ένα σύστημα πλύσης κάτω πλευράς αμαξώματος. Τα δικά μας συστήματα υψηλής πίεσης σύμφωνα με τις προδιαγραφές των πελατών είναι σε συνεχή χρήση σε ολόκληρο τον κόσμο.

  3. VOGT MEDICAL VERTRIEB GMBH

    Γερμανία

    Η Vogt Medical Management αναπτύσσει συνεχώς νέες τεχνολογίες με έναν μόνο στόχο: να προσφέρεται στους ασθενείς και στους συγγενείς περισσότερη ασφάλεια του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης. Ως γερμανική επιχείρηση με πάνω από 25 χρόνια ιστορίας, οι συνεργάτες μας βασίζονται στην πείρα και την υποστήριξή μας, ώστε να είναι επιτυχημένοι στις αγορές τους. Vogt Medical Hospital Solutions σημαίνει διαρθρωτικές λύσεις που βασίζονται σε μια συνολική αρχή: λύσεις "με το κλειδί στο χέρι", που αρχίζουν από τον σχεδιαστικό προγραμματισμό και παροχή συμβουλών, από τη χρηματοδότηση έως την υλοποίηση του έργου, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης οικοδομικών έργων και της διάθεσης ιατρικού εξοπλισμού για εκπαίδευση και υποστήριξη των υπαλλήλων του σέρβις μετά την πώληση - τα πάντα κάτω από την εποπτεία της Vogt Medical Projektmanagement, όλα από την ίδια πηγή. Οι εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης θα πρέπει πάντα να είναι προσανατολισμένες στις τρέχουσες επιστημονικές γνώσεις και στις σύγχρονες μεθόδους ιατρικής θεραπείας. Ανεξάρτητα από τον τόπο όπου βρίσκονται.