• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • είδη για αντιπροσώπους

Αποτελέσματα για

Είδη για αντιπροσώπους

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. GÜNTHART & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    70 έτη εμπειρίας. Η Günthart ανήκει στις ηγετικές εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα της διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής. Περισσότεροι από 1.500 εργαζόμενοι απασχολούνται σε 10 χώρες σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας IFS και BRC. Η άνω των 70 ετών εμπειρία μας στον τομέα της διακόσμησης για τούρτες και στα είδη δώρων, καθώς και ο ενθουσιασμός μας για νέες ιδέες μάς καθιστούν στον ιδανικό συνεργάτη για γλυκούς διάκοσμους για τούρτες και καινοτομικά δώρα. Στο πλαίσιο αυτό υποστηρίζετε του διεθνείς συνεργάτες και αντιπροσώπους Günthart με εξειδικευμένες συμβουλές και υποστήριξη. Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και ακολουθώντας χρονοβόρες διαδικασίες παραγωγής κατά το διάκοσμο της τούρτας, προσφέρουμε σε αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία και το εξειδικευμένο εμπόριο προϊόντα υψηλής ποιότητας για κάθε περίσταση και εποχή. Το αποτέλεσμα; Ονειρεμένοι στολισμοί σε τούρτες και γλυκά για επετείους, γενέθλια και άλλες περιστάσεις.

  2. BLICKLE RÄDER+ROLLEN GMBH U. CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Blickle ανήκει στους ηγετικούς κατασκευαστές τροχών και τροχίσκων παγκοσμίως. Στο τυπικό πρόγραμμα της επιχείρησης περιλαμβάνονται περισσότερα από 30.000 προϊόντα. Η Blickle αναπτύσσει ειδικές λύσεις για ειδικές απαιτήσεις. Σήμερα η επιχείρηση παράγει ετησίως πάνω από 15 εκατομμύρια τροχούς, τροχούς καθοδήγησης και σταθερούς τροχίσκους. Τα ροδάκια και οι τροχίσκοι χρησιμοποιούνται σε μηχανήματα και συσκευές μεταφοράς κάθε είδους, για παράδειγμα σε εφοδιαστικές αλυσίδες, στη μηχανολογία και την κατασκευή εγκαταστάσεων καθώς και στη βιομηχανία τροφίμων. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1953. Η Blickle αρχικά κατασκεύαζε τροχούς για χειράμαξες. Από εκεί αναπτύχθηκε ένα πρόγραμμα τροχών, τροχών καθοδήγησης και σταθερών τροχίσκων ανώτερης ποιότητας. Το 1967 δημιουργήθηκε η πρώτη εταιρεία εμπορίας στο εξωτερικό. Σήμερα η Blickle εκπροσωπείται με 18 δικές της εταιρείες πωλήσεων στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, την Ασία και την Αυστραλία, καθώς και με αποκλειστικούς αντιπροσώπους σε περισσότερες από 120 χώρες παγκοσμίως.

  3. KÄFER MESSUHRENFABRIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η Käfer Messuhrenfabrik GmbH & Co. KG ιδρύθηκε το 1932 ως μηχανουργείο για μετρητικά ρολόγια. Σήμερα, η Käfer Messuhrenfabrik GmbH & Co. KG είναι ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος κατασκευαστής μετρητικών ρολογιών και συσκευών μετρητικών ρολογιών στην Ευρώπη με περισσότερους από 100 συνεργάτες στις εγκαταστάσεις μας στο Villingen-Schwenningen (στις παρυφές του νότιου Μέλανα Δρυμού). Με τη μακρόχρονη τεχνογνωσία μας στην κατασκευή, στην παραγωγή και στη διασφάλιση της ποιότητας παράγουμε με βάση τα πλέον σύγχρονα πρότυπα παραγωγής και με σταθερά υψηλή ποιότητα. Το ευρύ δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρείας μας διαθέτει εκατοντάδες διαφορετικών μετρητικών ρολογιών Käfer. Ωστόσο, στο Villingen-Schwenningen δεν παράγουμε μόνο τα γνωστά μοντέλα μας, αλλά και ειδικά μετρητικά ρολόγια σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη. Με τη δική μας υπηρεσία βαθμονόμησης και επισκευών στο Villingen-Schwenningen σάς παρέχουμε σε μόνιμη βάση τη δυνατότητα να δρομολογείτε τη γρήγορη και αξιόπιστη συντήρηση των μετρητικών σας ρολογιών.

  4. AFAG ENGINEERING GMBH

    Γερμανία

    Ως κορυφαίος προμηθευτής, η Afag αναπτύσσει και παράγει για πάνω από 60 χρόνια στοιχεία και συστήματα αυτοματισμού συναρμολόγησης στους τομείς της τροφοδοσίας, του χειρισμού και της μεταφοράς. Η Afag έχει θέσει ως στόχο να ανταποκρίνεται με υπερσύγχρονες τεχνολογίες και καινοτομικές λύσεις στις υψηλές απαιτήσεις της παγκόσμιας βιομηχανίας αυτοματισμού. Χιλιάδες μονάδων χειρισμού, συστημάτων τροφοδοσίας και μεταφοράς της Afag είναι ενδεικτικά για την εξαιρετική ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων μας. Στα παραρτήματά μας στην Ελβετία, στη Γερμανία, στην Κίνα και στις ΗΠΑ απασχολούμε περισσότερους από 200 συνεργάτες. Εκεί δημιουργούνται λύσεις που εφαρμόζονται σε όλους τους παραγωγικούς κλάδους. Από την αυτοκινητοβιομηχανία έως τα καταναλωτικά είδη, τα τρόφιμα, τα μηχανήματα, την ιατρική, της φαρμακευτική, τα καλλυντικά και την ωρολογοποιία. Χάρη στους αντιπροσώπους μας σε περισσότερες από 30 χώρες, οι πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο αποκομίζουν οφέλη από την επαγγελματική υποστήριξη, το σχεδιασμό και το σέρβις.

  5. MRS ELECTRONIC GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η MRS Electronic GmbH & Co. KG αναπτύσσει και παράγει εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια έξυπνα ηλεκτρονικά προϊόντα για τη βιομηχανία οχημάτων. Στην έδρα της εταιρείας στο Rottweil εργάζονται περισσότεροι από 200 συνεργάτες. Με τις συνεργαζόμενες εταιρείες μας στις ΗΠΑ, στην Κροατία, στην Ουκρανία, στη Ρωσία και με περισσότερους από 8 εμπορικούς αντιπροσώπους είμαστε δικτυωμένοι σε ολόκληρο τον κόσμο. Προϊόντα & υπηρεσίες Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει συμπαγή και έξυπνα συστήματα ελέγχου, συστήματα ελέγχου κινητήρων, πύλες, ηλεκτρομηχανικά ρελέ και συστήματα HMI. Επιπλέον αναπτύσσουμε και παράγουμε συστήματα δοκιμών για ημιαγωγούς ισχύος με βάση τις εξατομικευμένες προδιαγραφές του πελάτη. Υποστηρίζουμε τους πελάτες μας από το σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη μαζική παραγωγή έως την παροχή υπηρεσιών μετά την πώληση. Κλάδοι Παρέχουμε τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας σε κλάδους, όπως του αυτοκινήτου, της γεωργικής τεχνολογίας, των οχημάτων επαγγελματικής χρήσης, των οικοδομικών μηχανημάτων, των ειδικών οχημάτων, καθώς και. π.χ., των πυροσβεστικών οχημάτων ή του αυτοματισμού.