• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • διαφημιστικα προιοντα

Αποτελέσματα για

Διαφημιστικα προιοντα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ADGA - ADOLF GAMPPER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ADGA - ADOLF GAMPPER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρα, μετροταινίες, κάθετοι χάρακες, μεζούρες και χάρακες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάρακες για διαφημιστικούς σκοπούς, Χάρακες, Χάρακες για διαφημιστική χρήση, Διαφημιστικά προϊόντα, διαφημιστικος χωρος, και ενοικιαζονται διαφημιστικοι χωροι. Έχει έδρα σε Mainhardt, Γερμανία.

  2. KLIO-ETERNA SCHREIBGERÄTE GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Klio-Eterna – Επώνυμα προϊόντα «Made in Germany». Εδώ και σχεδόν 120 χρόνια επικεντρωνόμαστε στην παραγωγή υψηλής ποιότητας ειδών γραφής «Made in Germany». Με την πάροδο των δεκαετιών έχουμε εξελιχθεί σε αξιόπιστο συνεργάτη της βιομηχανίας διαφημιστικών ειδών. Σε συνεργασία με τους εμπορικούς μας πελάτες υλοποιούμε απαιτητικά σχέδια με στόχο τη μέγιστη δυνατή εξατομίκευσης των προϊόντων μας για τον εκάστοτε τελικό πελάτη. Στην πλειοψηφία τους, τα δικά μας είδη γραφής συμπεριλαμβανομένων των μυτών στυλό, τα παράγουμε οι ίδιοι και τα επιβελτιώνουμε με μεταξοτυπία, εκτύπωση ταμπόν και ψηφιακή εκτύπωση ή χάραξη. Περίπου 125 συνεργάτες διασφαλίζουν καθημερινά την ποιότητα και την πρόοδο της επιχείρησης. Εκτός από το μέγιστο δυνατό βαθμό ίδιας παραγωγής, στο επίκεντρο βρίσκεται κυρίως το θέμα της διαχρονικότητας. Διαθέτουμε πιστοποίηση ISO 9001: 2015 και τηρούμε τις αυστηρές κατευθυντήριες γραμμές του συστήματος διαχείρισης περιβάλλοντος ISO 14001. Τα επώνυμα προϊόντα της Klio-Eterna έχουν κερδίσει με την αξία τους το σήμα ποιότητας «Made in Germany».

  3. DMZ GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η ιδέα για την ίδρυση ενός πρακτορείου παραγωγής με συνεχή εξυπηρέτηση από την ίδια εταιρεία προέκυψε ήδη το 1992. Από την παροχή συμβουλών και την εύρεση ιδεών, έως την εκτύπωση και την παραγωγή συμπεριλαμβανομένης της συσκευασίας με το χέρι και της παράδοσης στον πελάτη μας. Με το επί σειράν ετών συνεργάτης μας στην Άπω Ανατολή (1998) και τις δικές μας εγκαταστάσεις συσκευασίας στην Τσεχία (1992) διαθέτουμε πολυάριθμες και πολυδιάστατες δυνατότητες και είμαστε σε θέση να καλύπτουμε εξατομικευμένες ανάγκες. Κατά το διάστημα αυτό έχουμε αναδειχθεί σε μια αποδοτική και διεθνή επιχείρηση για τρικ, παιχνίδια λοταρίας και δώρα και διαθέτουμε μεγάλη παραγωγική ικανότητα στον τομέα της συσκευασίας. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τη συσκευασία καλλυντικών έως τη διαλογή, την τοποθέτηση ετικετών και τη συσκευασία διαφόρων προϊόντων και δειγμάτων προϊόντων.

  4. DDD DIGITALDRUCK DEUTSCHLAND GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία DDD DIGITALDRUCK DEUTSCHLAND GMBH & CO. KG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψηφιακή εκτύπωση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ημερολόγια, Μάρκετινγκ με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, Ημερολόγια, Διαφημιστικά προϊόντα, και επαγγελματικά δώρα με δυνατότητα εξατομίκευσης. Έχει έδρα σε Aalen, Γερμανία.

  5. MARKETINGKOMM WERBEMITTEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία MARKETINGKOMM WERBEMITTEL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σχεδιασμός και υλοποίηση διαφημιστικής εκστρατείας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαφημιστικά είδη, διαφημιστικά είδη και σουβενίρ, και Διαφημιστικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Filderstadt, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. STAPLES ADVANTAGE

    Γερμανία

    Η εταιρεία STAPLES ADVANTAGE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανοργάνωση γραφείων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Γραφείο - αναλώσιμα, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Διαφημιστικά προϊόντα, και Γραφείο - αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  2. TOBIAS WALLNER UND CHRISTOPHER BÄR GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία TOBIAS WALLNER UND CHRISTOPHER BÄR GBR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαφημιστικά προωθητικά δώρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δώρα επιχειρήσεων, Διαφημιστικά προϊόντα, και Δώρα επιχειρήσεων. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  3. BLICKSHOP

    Γερμανία

    Η εταιρεία BLICKSHOP, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες ψυχαγωγίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαφημιστικά προϊόντα, και διαφημιστικες σημαιες. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  4. WERBARTIKEL PLANIMED

    Γερμανία

    Η εταιρεία WERBARTIKEL PLANIMED, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαφημιστικά προωθητικά δώρα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους διαφημιστικα ημερολογια - σχεδιασμος, και Διαφημιστικά προϊόντα. Έχει έδρα σε March, Γερμανία.

  5. BRUGGER GMBH MAGNETSYSTEME

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως κορυφαίος κατασκευαστής μόνιμα μαγνητικών συγκροτημάτων διαθέτουμε από το 1963 τα πάντα από την ίδια εταιρεία. Από την ανάπτυξη, την κατασκευή και την παραγωγή των δικών μας εργαλείων και προϊόντων, την παραγωγή εξατομικευμένων πρεσαριστών και εξελασμένων εξαρτημάτων, καθώς και χυτών υπό πίεση πλαστικών εξαρτημάτων, έως τη συναρμολόγηση των μαγνητικών συστημάτων, τα πάντα διεκπεραιώνονται στις εγκαταστάσεις μας στο Hardt. Με μια σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων, καινοτομικά συστήματα παραγωγής και μεγάλη εξειδίκευση παροχής συμβουλών παράγουμε σε ετήσια βάση πολλά εκατομμύρια μαγνητικών συστημάτων «Made in Germany». Ένα ολοκληρωμένο απόθεμα αποθήκης των βασικών προϊόντων μάς παρέχει τη δυνατότητα να διεκπεραιώνουμε γρήγορα και ευέλικτα τις παραγγελίες. Στο πλαίσιο αυτό είναι δυνατή η παράδοση μεμονωμένων εξαρτημάτων έως και μεγάλων σειρών. Τα πεδία εφαρμογής των μόνιμα μαγνητικών συγκροτημάτων εκτείνονται από τη βιομηχανία αυτοκινήτων, την τεχνολογία φωτισμού και την ιατρική τεχνολογία, τον οικοδομικό τομέα, τη χρήση για διακοσμητικούς σκοπούς, τα διαφημιστικά είδη έως τη χρήση για πινακίδες ονόματος.

  1. PRUNUSAN INH. MICHAEL MÜLLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία PRUNUSAN INH. MICHAEL MÜLLER, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πληροφορική - λογισμικά, Δώρα, ενθύμια και διαφημιστικά είδη, Διαφημιστικά προωθητικά δώρα, Μελέτες μάρκετινγκ, Πληροφορική - λογισμικά, Δώρα, ενθύμια και διαφημιστικά είδη, Διαφημιστικά προωθητικά δώρα, και Μελέτες μάρκετινγκ. Έχει έδρα σε Neuried, Γερμανία.