• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τροφιμα

Αποτελέσματα για

Τροφιμα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΔιανομέας
  1. HARRER UND KASSEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Harrer & Kassen GmbH είναι ο εξειδικευμένος συνεργάτης σας για συσκευές μέτρησης μικροκυμάτων και φασματοφωτόμετρα NIR, για τη μέτρηση οργανικών συστατικών κατά την τρέχουσα παραγωγή. Έχουμε ειδικευτεί στην τεχνολογία μέτρησης διεργασιών. Είμαστε η μοναδική επιχείρηση που αναπτύσσει, παράγει και διαθέτει εξ ιδίων συσκευές για συστήματα μέτρησης διεργασιών με βάση τα μικροκύματα και οπτικές τεχνολογίες. Η υψηλή απόδοση και ακρίβεια μέτρησης, καθώς και η εξαιρετική ποιότητα παραγωγής διακρίνουν τις δικές μας συσκευές μέτρησης και μας αναδεικνύουν σε έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον τομέα της τεχνολογίας μετρήσεων διεργασιών.

  2. LIQUID-UNIVERSUM GMBH

    Γερμανία

    Η InnoSteam GmbH με έδρα το Weinstadt κοντά στη Στουτγάρδη είναι μια επιχείρηση διάθεσης και χονδρικού εμπορίου που επικεντρώνεται στην ευρωπαϊκή αγορά τροφίμων και ηλεκτρονικών τσιγάρων, καθώς και συναφών προϊόντων. Το φάσμα των υπηρεσιών της InnoSteam GmbH περιλαμβάνει ένα ευρύ πρόγραμμα προϊόντων και υπηρεσιών για εξειδικευμένα καταστήματα και χονδρική πώληση. Σε αυτά περιλαμβάνονται, μ. ά.: συστήματα πλήρωσης, ανάμειξης και συσκευασίας, συστήματα συνταγών, δοσιμέτρησης και ζύγισης, λύσεις εκτύπωσης και τοποθέτησης ετικετών, καθώς και η χονδρική πώληση (Online) πρώτων υλών, όπως νικοτίνη, γλυκερίνη και προπυλενογλυκόλη, καθώς και κενές φιάλες και καπάκια φιαλών για εντελώς διαφορετικές εφαρμογές.

  3. PROALGAETECH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PROALGAETECH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρωτεΐνες - προσθετικές ουσίες τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ολοκληρωτες μεταβολισμου πρωτεϊνων, Φύκια καλλιέργειας, Φρέσκια φύκια, και Εγκαταστάσεις βιοαντιδραστήρων. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. VITALGA-NATURCOSMETIC

    Γερμανία

    Η εταιρεία VITALGA-NATURCOSMETIC, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, και καλλυντικά για spa. Έχει έδρα σε Reute, Γερμανία.

  5. SHOT ICE

    Γερμανία

    Η εταιρεία SHOT ICE, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παγωτά και γρανίτες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατεψυγμένα προϊόντα, Έλαια και μαγειρικά λίπη, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Κατεψυγμένα προϊόντα, Έλαια και μαγειρικά λίπη, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, και Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LEU-TRONIC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LEU-TRONIC GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Karlsbad, Γερμανία.

  2. GREENOMIC

    Γερμανία

    Η εταιρεία GREENOMIC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  3. ADRESSMONSTER.DE BY VITAS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ADRESSMONSTER.DE BY VITAS GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bruchsal, Γερμανία.

  4. NUTRACON GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NUTRACON GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Εκχυλίσματα τροφίμων, Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Εκχυλίσματα τροφίμων, και Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει έδρα σε Bühl, Γερμανία.

  5. NATURE`S INGREDIENTS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NATURE`S INGREDIENTS GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Εκχυλίσματα τροφίμων, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Ψάρια, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Εκχυλίσματα τροφίμων, και Πρόσθετα τροφίμων και ποτών. Έχει έδρα σε Neckarsulm, Γερμανία.

  1. EVERGREEN IMPORT'S

    Γερμανία

    Η εταιρεία EVERGREEN IMPORT'S, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπαχαρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εισαγωγη τροφιμων. Έχει έδρα σε Crailsheim, Γερμανία.

  2. BWI ABFÜLL- UND VERPACKUNGS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BWI ABFÜLL- UND VERPACKUNGS GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Καφές και τσάι, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Καφές και τσάι, και Χυμοί φρούτων και λαχανικών. Έχει έδρα σε Albstadt, Γερμανία.

  1. AROMAS DEL MUNDO GMBH (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Γερμανία

    Η εταιρεία AROMAS DEL MUNDO GMBH (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Καφές και τσάι, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Καφές και τσάι, και Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει έδρα σε Vörstetten, Γερμανία.

  2. IAZURLO WEINE & FEINKOST

    Γερμανία

    Η εταιρεία IAZURLO WEINE & FEINKOST, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναψυκτικά - Ποτά, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Αναψυκτικά - Ποτά, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, και Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε Korntal-Münchingen, Γερμανία.

  3. IRMGARD HOLBACH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IRMGARD HOLBACH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, και Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Staig, Γερμανία.

  4. CHRISTIAN ZIMMERMANN E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία CHRISTIAN ZIMMERMANN E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κατεψυγμένα προϊόντα, Αναψυκτικά - Ποτά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Ψάρια, Κατεψυγμένα προϊόντα, Αναψυκτικά - Ποτά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Mitteltal, Γερμανία.

  5. APOTHEKE AM THEATER INH. JÖRG WEITBRECHT

    Γερμανία

    Η εταιρεία APOTHEKE AM THEATER INH. JÖRG WEITBRECHT, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, και Είδη ατομικής υγιεινής και τουαλέττας. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  6. FRIEDEMANN BUCHFINK

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRIEDEMANN BUCHFINK, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, και Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  7. CHOCOLATECITY

    Γερμανία

    Η εταιρεία CHOCOLATECITY, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κατεψυγμένα προϊόντα, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Ψάρια, Κατεψυγμένα προϊόντα, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, και Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  8. ÖLMANUFAKTUR RILLI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ÖLMANUFAKTUR RILLI GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Έλαια και μαγειρικά λίπη, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Κατεψυγμένα προϊόντα, και Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει έδρα σε Walddorfhäslach, Γερμανία.

  1. LES OLIVERIES HANDELS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LES OLIVERIES HANDELS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Γαλακτοκομικά προϊόντα, και Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει έδρα σε Breisach, Γερμανία.

  2. GEFLÜGELHOF FÖLL

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEFLÜGELHOF FÖLL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Αυγά, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Ψάρια, Αυγά, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, και Γαλακτοκομικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Großbottwar, Γερμανία.

  3. WILLI LITZENBERGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία WILLI LITZENBERGER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Χοίροι, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Αλεύρι και σιμιγδάλι, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Χοίροι, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, και Αλεύρι και σιμιγδάλι. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  4. BREISGAU BACKMITTEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BREISGAU BACKMITTEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, και Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  5. ÖLMÜHLE WALZ GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ÖLMÜHLE WALZ GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κατεψυγμένα προϊόντα, Έλαια και μαγειρικά λίπη, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Κατεψυγμένα προϊόντα, Έλαια και μαγειρικά λίπη, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, και Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ. Έχει έδρα σε Oberkirch, Γερμανία.

  6. ANOXYMER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANOXYMER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, και Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  7. SPEZIALITÄTEN-COMPAGNIE MÖSSINGEN INH. HANS NILL

    Γερμανία

    Η εταιρεία SPEZIALITÄTEN-COMPAGNIE MÖSSINGEN INH. HANS NILL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φρούτα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Καφές και τσάι, Αναψυκτικά - Ποτά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Ψάρια, Καφές και τσάι, Αναψυκτικά - Ποτά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Mössingen, Γερμανία.

  8. R&S PFLANZENÖLE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία R&S PFLANZENÖLE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Έλαια και μαγειρικά λίπη, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Έλαια και μαγειρικά λίπη, Ανόργανη χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα, και Οργανική χημεία - βασικά προϊόντα και παράγωγα. Έχει έδρα σε Marbach Am Neckar, Γερμανία.

  9. FR. KAISER GMBH · 3 TANNEN-WERK

    Γερμανία

    Η εταιρεία FR. KAISER GMBH · 3 TANNEN-WERK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζάχαρη, Κακάο και σοκολάτα, Ζαχαρωτά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Ζάχαρη, Κακάο και σοκολάτα, Ζαχαρωτά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  10. NATURMEIER

    Γερμανία

    Η εταιρεία NATURMEIER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, και Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Tuttlingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τροφιμα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

223 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ