• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • λεϊζερ

Αποτελέσματα για

Λεϊζερ

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΔιανομέας
  1. WALTER WURSTER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία WALTER WURSTER GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανική μεταλλουργία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξατομικευση με λεϊζερ, διακοπη θερμικης γεφυρας, και Πρεσαριστά εξαρτήματα CNC. Έχει έδρα σε Leinfelden-echterdingen, Γερμανία.

  2. STRECKFUSS SYSTEMS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Καινοτομικά συστήματα κασσιτεροκόλλησης και μηχανές και διατάξεις για την προετοιμασία των εξαρτημάτων για την ηλεκτρική βιομηχανία. Η STRECKFUSS SYSTEMS αναπτύσσει, παράγει και συντηρεί συστήματα κασσιτεροκόλλησης, καθώς και μηχανές και διατάξεις για την προετοιμασία των εξαρτημάτων για την ηλεκτρική βιομηχανία. Ως κατασκευαστής συστημάτων με εμπειρία άνω των 50 ετών γνωρίζουμε: το μόνο που μετρά είναι το επίπεδο–σε συνεργασία με τους πελάτες μας, αλλά και ως πρωτοπόρος σε προϊόντα που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα και την ικανότητα προσαρμογής αλλά και σε αυτόνομα συστήματα. Ως κατασκευαστής εγκαταστάσεων, η STRECKFUSS SYSTEMS αναλαμβάνει όλες τις εργασίες σέρβις και συντήρησης για τις δικές της εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις άλλων κατασκευαστών. Στον κύριο τομέα μας της κατασκευής συστημάτων κασσιτεροκόλλησης για παραγωγή πλακετών τυπωμένου κυκλώματος, διαθέτουμε τους παρακάτω τύπους: - συστήματα κυματικής συγκόλλησης - επιλεκτικά συστήματα κασσιτεροκόλλησης - συστήματα ανακύκλωσης κασσιτέρου συγκόλλησης - βούρτσες πιτσιλιών συγκόλλησης Εκτός αυτού υποστηρίζουμε τους πελάτες μας και στην προετοιμασία του κατασκευαστικού στοιχείου και με ειδικές εφαρμογές παραγωγής.

  3. EICKEMEYER MEDIZINTECHNIK FÜR TIERÄRZTE KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία EICKEMEYER MEDIZINTECHNIK FÜR TIERÄRZTE KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κτηνίατροι - εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις, συσκευες και προμηθειες για εταιρειες κτηνιατρικης, οργανα για κτηνιατρικη χρηση, ειδη κτηνιατρικης χρησης, και λεϊζερ για κτηνιατρικη χρηση. Έχει έδρα σε Tuttlingen, Γερμανία.

  4. JAN HESSING PRINT & CONTROL

    Γερμανία

    Η εταιρεία JAN HESSING PRINT & CONTROL, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Λέιζερ - συσκευές και όργανα, Πληροφορική - μικροϋπολογιστές, Πληροφορική - μεσαίοι και μεγάλοι υπολογιστές, Μεταχειρισμένα και επισκευασμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Λέιζερ - συσκευές και όργανα, Πληροφορική - μικροϋπολογιστές, και Πληροφορική - μεσαίοι και μεγάλοι υπολογιστές. Έχει έδρα σε Sindelfingen, Γερμανία.

  5. LUMONYX LASER

    Γερμανία

    Η εταιρεία LUMONYX LASER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φακοί γυαλιών όρασης, φακοί επαφής και αξεσουάρ, Οπτικά όργανα, Λέιζερ - συσκευές και όργανα, Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής, Φακοί γυαλιών όρασης, φακοί επαφής και αξεσουάρ, Οπτικά όργανα, Λέιζερ - συσκευές και όργανα, και Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής. Έχει έδρα σε Calw, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PRIM LASERBESCHRIFTUNG - HOLGER UND MATTHIAS PRIM GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία PRIM LASERBESCHRIFTUNG - HOLGER UND MATTHIAS PRIM GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Λέιζερ - συσκευές και όργανα, Εκτύπωση, Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Λέιζερ - συσκευές και όργανα, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Deißlingen, Γερμανία.

  2. ORALIA MEDICAL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ORALIA MEDICAL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Οπτικά όργανα, Λέιζερ - συσκευές και όργανα, Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής, Φαρμακευτικά προϊόντα, Οπτικά όργανα, Λέιζερ - συσκευές και όργανα, και Λέιζερ - μηχανές συγκόλλησης και κοπής. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  3. LASERSCHNEIDEN MARKTPLATZ

    Γερμανία

    Η εταιρεία LASERSCHNEIDEN MARKTPLATZ, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κέντρα μορφοποίησης για την κοπή με λέιζερ, και εγκαταστασεις και μηχανηματα λεϊζερ για την κοπη των μεταλλων. Έχει έδρα σε Malsch, Γερμανία.

  4. TECHNIFOR MARKIERUNGSGERÄTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TECHNIFOR MARKIERUNGSGERÄTE GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λέιζερ - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

  5. B&H BESCHLAGTECHNIK OHG

    Γερμανία

    Δραστηριοποιούμαστε στον εφοδιασμό των πελατών μας με τορναριστά, φρεζαριστά, κατασκευής λέιζερ, πρεσαριστά εξαρτήματα και χυτευτά υπό πίεση εξαρτήματα, καθώς και είδη κιγκαλερίας και επίπλων κάθε είδους.Ειδικευόμαστε στην παραγωγή μικρής, μεσαίας και μεγάλης κλίμακας.Η κύρια εξειδίκευσή μας είναι η μεταλλουργία με πρώτη ύλη τον ανοξείδωτο χάλυβα και φυσικά προμηθεύουμε επίσης προϊόντα όλων των άλλων μετάλλων.Τορνάρουμε, φρεζάρουμε και επεξεργαζόμαστε με λέιζερ υλικά για τη βιομηχανία επίπλων, τον κλάδο σχεδίασης καταστημάτων, τον κλάδο σχεδίασης αντικειμένων χώρου, τους σχεδιαστές ξενοδοχειακών χώρων, τον κλάδο σχεδίασης εκθεσιακών χώρων και τους κλάδους της υαλουργίας και ειδών υγιεινής.Σε αυτή τη σελίδα θα βρείτε τα πάντα για τα προϊόντα μας και θα θέλαμε να σας συστηθούμε ως ένας ικανός συνεργάτης.Επίσης, εξειδικευόμαστε στην κατασκευή συρματόσχοινων, ντιζών τύπου Bowden και ντιζών χειρισμού.Κατασκευάζουμε και επισκευάζουμε κάθε είδους συρματόσχοινα έλξης και πίεσης, ντίζες χειρισμού, ντίζες γκαζιού, ντίζες συμπλέκτη, ντίζες φρένων, ντίζες αλλαγής ταχυτήτων και τύπου Bowden σύμφωνα μετο δείγμα ή το σχέδιο σε παραγωγή μεμονωμένων τεμαχίων ή μαζική παραγωγή.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λεϊζερ

Αριθμός αποτελεσμάτων.

10 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ