• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κρέας και προϊόντα κρέατος

Αποτελέσματα για

Κρέας και προϊόντα κρέατος

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΔιανομέας
  1. LAMAYA-VERANSTALTUNGSSERVICE

    Γερμανία

    Η εταιρεία LAMAYA-VERANSTALTUNGSSERVICE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, Ταξιδιωτικά πρακτορεία, Ξενοδοχείο, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ταξίδια και τουρισμός, Ταξιδιωτικά πρακτορεία, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Pfullingen, Γερμανία.

  2. MOZER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MOZER GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Κατεψυγμένα προϊόντα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Κατεψυγμένα προϊόντα, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Aspach, Γερμανία.

  3. ISELE-FORSTER INH. MARTHA SCHNEIDER

    Γερμανία

    Η εταιρεία ISELE-FORSTER INH. MARTHA SCHNEIDER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Waldshut-Tiengen, Γερμανία.

  4. BÄCKEREI KIEFER INHABER: RALF KIEFER

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÄCKEREI KIEFER INHABER: RALF KIEFER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Neuried, Γερμανία.

  5. FRIEDEMANN BUCHFINK

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRIEDEMANN BUCHFINK, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, και Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TARTUFO INH. ISABEL GRAZE

    Γερμανία

    Η εταιρεία TARTUFO INH. ISABEL GRAZE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Κακάο και σοκολάτα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Κακάο και σοκολάτα, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  2. OSKAR ZEEB METZGEREI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OSKAR ZEEB METZGEREI GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  3. KLAUS SCHEPPE

    Γερμανία

    Η εταιρεία KLAUS SCHEPPE, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Οδικές μεταφορές, Ξενοδοχείο, Θεάματα - διοργάνωση, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Οδικές μεταφορές, Ξενοδοχείο, και Θεάματα - διοργάνωση. Έχει έδρα σε Bühl, Γερμανία.

  4. ANTON HENSLER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANTON HENSLER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Γαλακτοκομικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Wangen, Γερμανία.

  5. MAX WALTER HANDELSVERTRETUNGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAX WALTER HANDELSVERTRETUNGEN GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Γαλακτοκομικά προϊόντα, και Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει έδρα σε Leonberg, Γερμανία.

  1. METZGEREI SCHNEPF

    Γερμανία

    Η εταιρεία METZGEREI SCHNEPF, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Ξενοδοχείο, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, και Ξενοδοχείο. Έχει έδρα σε Gaggenau, Γερμανία.

  2. MARTIN SCHMIEDLE

    Γερμανία

    Η εταιρεία MARTIN SCHMIEDLE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Κατεψυγμένα προϊόντα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει έδρα σε Lauchringen, Γερμανία.

  1. GETRÄNKE MAIER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GETRÄNKE MAIER GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Αναψυκτικά - Ποτά, Χυμοί φρούτων και λαχανικών, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε Heidenheim, Γερμανία.

  2. BÜHLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÜHLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Steinhausen, Γερμανία.

  3. GESCHENK & KORB OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GESCHENK & KORB OHG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρέας και προϊόντα κρέατος, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, και Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ. Έχει έδρα σε Ravensburg, Γερμανία.

  4. HONEY BEE RANCH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HONEY BEE RANCH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Χοιρινό κρέας, Εντόσθια, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Χοιρινό κρέας, και Εντόσθια. Έχει έδρα σε Buchen, Γερμανία.

  5. WALTER GEIGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία WALTER GEIGER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Γαλακτοκομικά προϊόντα, και Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει έδρα σε Salem, Γερμανία.

  6. FRESHFOOD CATERING & EVENTSERVICE

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRESHFOOD CATERING & EVENTSERVICE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ξενοδοχείο, Θεάματα - διοργάνωση, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Ξενοδοχείο, και Θεάματα - διοργάνωση. Έχει έδρα σε Durmersheim, Γερμανία.

  7. ROLAND BREUTNER

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROLAND BREUTNER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Neuenstein, Γερμανία.

  8. METZGEREI SACK INH. MICHAEL GROM E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία METZGEREI SACK INH. MICHAEL GROM E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Λουκάνικα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Λουκάνικα, και Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει έδρα σε Malsch, Γερμανία.

  1. FRITZ MAHLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRITZ MAHLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Blaubeuren, Γερμανία.

  2. SCHWARZWALDMETZGEREI DAMM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHWARZWALDMETZGEREI DAMM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Zell, Γερμανία.

  3. GENTILE GUSTO - ITALIENISCHE LEBENSMITTEL & WEINE

    Γερμανία

    Η εταιρεία GENTILE GUSTO - ITALIENISCHE LEBENSMITTEL & WEINE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Κατεψυγμένα προϊόντα, Αναψυκτικά - Ποτά, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Κατεψυγμένα προϊόντα, και Αναψυκτικά - Ποτά. Έχει έδρα σε Schönaich, Γερμανία.

  4. HEIKO BRATH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEIKO BRATH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Λουκάνικα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Λουκάνικα, και Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  5. MICHAEL KERN

    Γερμανία

    Η εταιρεία MICHAEL KERN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Επιπλώσεις κουζίνας, Οικιακά έπιπλα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Επιπλώσεις κουζίνας, και Οικιακά έπιπλα. Έχει έδρα σε Grömbach, Γερμανία.

  6. KARL-HEINZ GRIESSHABER

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARL-HEINZ GRIESSHABER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Mössingen, Γερμανία.

  7. METZGEREI LEHMANN

    Γερμανία

    Η εταιρεία METZGEREI LEHMANN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Lahr, Γερμανία.

  8. NOUVEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NOUVEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Αλλαντικά και παστά κρέατα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, και Αλλαντικά και παστά κρέατα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  9. HANS BÖDDICKER GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HANS BÖDDICKER GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Ψάρια, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Εντόσθια, και Γαλακτοκομικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Emmendingen, Γερμανία.

  10. THOMAS DIERINGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία THOMAS DIERINGER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Αρτοποιία, βιομηχανίας, Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Αρτοποιία, βιομηχανίας, και Κονσερβοποιημένα κρέατα και αλλαντικά. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν