• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • επεξεργασια επιφανειων μαρμαρου

Αποτελέσματα για

Επεξεργασια επιφανειων μαρμαρου

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΔιανομέας
  1. FRITZ BAUER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRITZ BAUER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Άμμος και χαλίκι, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, και Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει έδρα σε Weinheim, Γερμανία.

  2. CERABLAST GMBH & CO.KG MINERALISCHE STRAHLMITTEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία CERABLAST GMBH & CO.KG MINERALISCHE STRAHLMITTEL, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρώτες ύλες για οικοδομές και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Αμμοβολή - χάλυβα και μέταλλα, και Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Sachsenheim, Γερμανία.

  3. HAUSSERVICE HECKELT INH. DANILO HECKELT

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAUSSERVICE HECKELT INH. DANILO HECKELT, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Χρώματα και βερνίκια, Πλαστικά - για την οικοδομή, Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Χρώματα και βερνίκια, Πλαστικά - για την οικοδομή, και Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις. Έχει έδρα σε Lichtenstein, Γερμανία.

  4. HELMUT MÜLLNER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HELMUT MÜLLNER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Schelklingen, Γερμανία.

  5. ATELIER WAGNER

    Γερμανία

    Η εταιρεία ATELIER WAGNER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.