• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • εγκατάσταση

Αποτελέσματα για

Εγκατάσταση

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΔιανομέας
  1. PURETECS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Puretecs αναπτύσσει από το 2012 βελτιστοποιημένες λύσεις για τον καθαρισμό και την προστατευτική επίστρωση ηλεκτρονικών δομοστοιχείων. Στο επίκεντρο βρίσκονται υγροί υδροφθοροαιθέρες (εν συντομία: HFE) και φθοροπολυμερή υλικά επίστρωσης. Με τα καινοτομικά συστήματα καθαρισμού, επίστρωσης και τα συνδυασμένα συστήματά μας, καθώς και με την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει επί δεκαετίες σάς παρέχουμε άνετες και χαμηλού κόστους ολοκληρωμένες λύσεις για την επιτήρηση διαδικασιών. Ειδικοί τεχνικοί από τους τομείς της τεχνολογίας εγκαταστάσεων παραγωγής, της διεκπεραίωσης αποστολής και της παροχής συμβουλών διεκπεραιώνουν τα αιτήματά σας.

  2. CIC - KLAUS CZERWONKA

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως πάροχος υπηρεσιών και προμηθευτής σε στενή συνεργασία με τον πελάτη παρέχουμε ένα ολοκληρωμένη και αποδοτικό φάσμα υπηρεσιών. Στους επιχειρηματικούς μας τομείς λειτουργούμε ως σημείο διασύνδεσης μεταξύ των απαιτήσεων της αγοράς και των δυνατοτήτων σύγχρονων μεθόδων παραγωγής. Παροχή συμβουλών, ενοικίαση, εμπόριο ή και εξ ιδίων παραγωγή – στόχος μας είναι να σάς παρέχουμε τη βέλτιστη λύση για τα εξατομικευμένα ζητήματά σας. Στο πλαίσιο αυτό βασιζόμαστε σε απαράβατες αρχές, όπως η συνεργασία, η αμεροληψία, η ευθύτητα και η ειλικρίνεια, η επιμέλεια και η ασφάλεια, η προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και η ήπια χρήση των πόρων. Επίσης έχουμε επίγνωση της κοινωνικής μας ευθύνης και δραστηριοποιούμαστε, ιδίως σε τοπικό επίπεδο, για την τέχνη, τον πολιτισμό και την κοινότητα. Εμπνευστείτε από το ευρύ φάσμα κυλίνδρων πεπιεσμένου αέρα - διπλής ενέργειας, απλής ενέργειας και τυποποιημένοι κύλινδροι. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει επίσης τηλεσκοπικούς κυλίνδρους και γραμμικούς κυλίνδρους χωρίς βάκτρο. Χρειάζεστε ειδικές λύσεις; Διαθέτουμε επίσης ηλεκτρομαγνητικούς κυλίνδρους, τηλεσκοπικούς κυλίνδρους πεπιεσμένου αέρα και κυλίνδρους με ασφάλεια συστροφής. Είτε πρόκειται για κυλίνδρους έργου, κυλίνδρους μηχανισμών διάτρησης, ειδικούς κυλίνδρους ανοξείδωτου χάλυβα ή δίδυμους κυλίνδρους πεπιεσμένου αέρα – σ' εμάς θα βρείτε την κατάλληλη λύση. Στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, της κατασκευής μηχανημάτων ή της ιατρικής τεχνολογίας είμαστε στο πλευρό σας ως εξειδικευμένη επιχείρηση διαχείρισης έργων. Με εξειδίκευση και εμπειρία σάς παρέχουμε υποστήριξη για τη διαχείριση έναρξης, τη διασφάλιση ποιότητας και τη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού.

  3. SOLARCRAFT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SOLARCRAFT GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλιακή ενέργεια- εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μετατροπείς, εγκαταστασεις κλιματισμου, αντλιες θερμοτητας, Ανανεώσιμες μορφές ενέργειας, και ενεργητική απόδοση. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  4. DOSATRONIC GMBH

    Γερμανία

    Καλώς ορίσατε στην DOSATRONIC GmbHMessen| Regeln | Dosieren | Desinfizieren Εδώ και σχεδόν 15 χρόνια αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε σε ολόκληρο τον κόσμο προϊόντα και συστήματα υψηλής ποιότητας στον τομέα της επεξεργασίας νερού, επεξεργασίας λυμάτων, βιομηχανικών υδάτων, πόσιμου νερού, νερού κολυμβητηρίων και τεχνολογίας περιβάλλοντος, κυρίως στους τομείς: επεξεργασίας νερού, τεχνολογίας λυμάτων, κατασκευής εγκαταστάσεων, χημικής βιομηχανίας, ποτοποιίας, βιομηχανίας τροφίμων, τεχνολογίας κολυμβητηρίων, τεχνολογίας νοσοκομείων, ιχθυοκαλλιέργειας, γεωργικής οικονομίας, τεχνολογίας γαλβανισμού, τεχνολογίας επιφανειών, συσκευών μέτρησης και ρύθμισης, ηλεκτροδίων pH και οξειδοαναγωγής, κυψελών μέτρησης αγωγιμότητας, θολερότητας, θερμοκρασίας, ηλεκτροχημικών αισθητήρων, όπως χλώριο, διοξείδιο του χλωρίου, όζον, υπεροξείδιο του υδρογόνου, υπεροξικό οξύ, δοσιμετρικών αντλιών οξυγόνου, ολοκληρωμένων δοσιμετρικών συστημάτων, συστημάτων απολύμανσης, όπως συστήματα διοξειδίου του χλωρίου, συστήματα υπεριώδους ακτινοβολίας, τεχνολογία κολυμβητηρίων

  5. OSMO MEMBRANE SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Η OSMO αναπτύσσει και παράγει υψηλής ποιότητας βιομηχανικές διαφραγματικά συστήματα διαχωρισμού για διάφορες εφαρμογές διαδικασίας και για την επεξεργασία νερού. Επικεντρωνόμαστε σε προσαρμοσμένες λύσεις για τους πελάτες: ειδικά συστήματα μικροδιήθησης, υπερδιήθησης, νανοδιήθησης, ανάστροφης όσμωσης, ηλεκτροδιάλυσης για τη χημική βιομηχανία. Συστήματα ανάστροφης όσμωσης υψηλής πίεσης για μέγιστη συγκέντρωση αλατούχων και οργανικών διαλυμάτων, π.χ., πριν από την περαιτέρω θερμική επεξεργασία (εξάτμιση). Καινοτομική επεξεργασία νερού για την παραγωγή νερού τροφοδοσίας λεβήτων.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ARNO FUCHS GMBH

    Γερμανία

    Από την ίδρυση της εταιρείας μας από τον Arno Fuchs το 1950, συζητούμε με τους πελάτες μας. Αρχικά επρόκειτο για μονωτικά υλικά για ηλεκτροκινητήρες και μετασχηματιστές. Σήμερα ενημερώνουμε τους πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο στον τομέα της συναρμολόγησης καλωδίων. Ειδικά για μικρές και μέσες σειρές, είμαστε ο συνεργάτης για λύσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη. Η συνεργασία με περισσότερους από 40 κατασκευαστές αποτελεί τη βάση για την ολοκληρωμένη και αποτελεσματική υποστήριξη πελατών. Αξίωσή μας είναι να σάς παρέχουμε εξειδικευμένες συμβουλές, υψηλής ποιότητας μηχανήματα και εξαιρετικό σέρβις. Εμπιστευθείτε μας και δοκιμάστε μας. Τα προϊόντα μας: μηχανήματα απογύμνωσης και πρεσαριστής σύνδεσης ακροδεκτών, μηχανήματα απογύμνωσης για καλώδια, μηχανήματα κοπής καθορισμένου μήκους, για καλώδια μηχανήματα κοπής καθορισμένου μήκους, εργαλεία απογύμνωσης μονώσεων, εργαλεία πρεσαριστής σύνδεσης ακροδεκτών, μηχανές απογύμνωσης καλωδίων, μηχανήματα κοπής καθορισμένου μήκους για σύρμα, ειδικά μηχανήματα για τη βιομηχανία καλωδίων, μαχαίρια μηχανών κοπής καλωδίων

  2. IRS SICHERHEITSTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία IRS SICHERHEITSTECHNIK, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συναγερμοί και συστήματα παρακολούθησης - εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις συναγερμου, και βιντεοπαρακολουθηση. Έχει έδρα σε Meckenbeuren, Γερμανία.

  3. STOTZ GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία STOTZ GMBH & CO. KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλυντήρια αυτοκινήτων - εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Biberach, Γερμανία.

  4. ABD DRUCKLUFT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ABD DRUCKLUFT GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα. Έχει έδρα σε Weinsberg, Γερμανία.

  5. SCHÖNKE - ZUBEHÖR FÜR BAUMASCHINEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHÖNKE - ZUBEHÖR FÜR BAUMASCHINEN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εγκαταστάσεις προστασίας καλλιεργειών από το χαλάζι. Έχει έδρα σε Neuried, Γερμανία.

  1. FRIEDER VOLK GMBH + CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRIEDER VOLK GMBH + CO KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση βιομηχανικών εγκαταστάσεων. Έχει έδρα σε Pfullingen, Γερμανία.

  2. STROMGANZEINFACH BY GETXDONE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STROMGANZEINFACH BY GETXDONE GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλιακή ενέργεια- εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  1. PROALGAETECH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PROALGAETECH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πρωτεΐνες - προσθετικές ουσίες τροφίμων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ολοκληρωτες μεταβολισμου πρωτεϊνων, Φύκια καλλιέργειας, Φρέσκια φύκια, και Εγκαταστάσεις βιοαντιδραστήρων. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  2. BADISCHE BAUTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BADISCHE BAUTECHNIK GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σκυρόδεμα - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μπετονιέρες, Αντλίες σκυροδέματος, σωληνες, Μπετονιέρες, Αντλίες σκυροδέματος, και Αξεσουάρ καθαρισμού για αντλίες σκυροδέματος. Έχει έδρα σε Willstätt (eckartsweier), Γερμανία.

  3. CODEX-MEDICAL INH. SEMIH SEZER

    Γερμανία

    Η εταιρεία CODEX-MEDICAL INH. SEMIH SEZER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών. Έχει έδρα σε Munderkingen, Γερμανία.

  4. HEKOMATIC DRUCKLUFTTECHNISCHE ANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEKOMATIC DRUCKLUFTTECHNISCHE ANLAGEN GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  5. KUNERTH DRUCKLUFT + BAUMASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KUNERTH DRUCKLUFT + BAUMASCHINEN GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  6. HIRSCHEIDER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HIRSCHEIDER GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηρουργία και χυτήρια - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Ellwangen, Γερμανία.

  7. BWS ANLAGENBAU & SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BWS ANLAGENBAU & SERVICE GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διανομή νερού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επεξεργασία βιομηχανικών λυμάτων, επεξεργασια και ανακυκλωση υγρων αποβλητων, Επεξεργασία λυμάτων, Επεξεργασία βιομηχανικών λυμάτων, και κατασκευη εγκαταστασεων καθαρισμου υδατων. Έχει έδρα σε Oberndorf A.n., Γερμανία.

  8. 3D-LASERTEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία 3D-LASERTEC GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανική ακριβείας. Έχει έδρα σε Aalen, Γερμανία.

  1. PRO ION PLASMANITRIER TECHNOLOGIE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PRO ION PLASMANITRIER TECHNOLOGIE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απορρυπαντικά οικιακής χρήσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων, Μηχανήματα και εγκαταστάσεις επεξεργασίας επιφανειών, και Θερμική επεξεργασία χάλυβα και μετάλλων. Έχει έδρα σε Fronreute, Γερμανία.

  2. ALBERT HANDTMANN MASCHINENFABRIK GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALBERT HANDTMANN MASCHINENFABRIK GMBH & CO KG, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μελετη και κατασκευη εγκαταστασεων, και κέντρα κατεργασίας. Έχει έδρα σε Biberach, Γερμανία.

  3. CHRISTOPH WALLER, LONG LIFE FOR ART

    Γερμανία

    Η εταιρεία CHRISTOPH WALLER, LONG LIFE FOR ART, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας - συσκευές και όργανα, Εξοπλισμός δοκιμών, Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας - συσκευές και όργανα, Εξοπλισμός δοκιμών, και Ηλεκτρολογικές συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Eichstetten, Γερμανία.

  4. VIESSMANN DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VIESSMANN DEUTSCHLAND GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, Κιγκαλερία οικοδομών, Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, και Κιγκαλερία οικοδομών. Έχει έδρα σε Lauenburg, Γερμανία.

  5. RALF KOCH KEGELBAHNBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RALF KOCH KEGELBAHNBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Ηλεκτρολογικές εργασίες, Νερό - παραγωγή και διανομή, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, και Ηλεκτρολογικές εργασίες. Έχει έδρα σε Hockenheim, Γερμανία.

  6. KSH ELEKTROHEIZUNGSSERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KSH ELEKTROHEIZUNGSSERVICE GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, και Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Holzmaden, Γερμανία.

  7. ZIMMERER HEIZUNG & SANITAER GMBH U. CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZIMMERER HEIZUNG & SANITAER GMBH U. CO KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, και Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Lichtenstein, Γερμανία.

  8. WALTER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WALTER GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, Κιγκαλερία οικοδομών, Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, και Κιγκαλερία οικοδομών. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  9. HÖRSCH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HÖRSCH GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Νερό - παραγωγή και διανομή, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, και Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Welzheim, Γερμανία.

  10. J. WILHELM GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία J. WILHELM GMBH & CO.KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Υδραυλικές εγκαταστάσεις, Νερό - παραγωγή και διανομή, Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, και Υδραυλικές εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Laupheim, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Εγκατάσταση

Αριθμός αποτελεσμάτων.

856 Επιχειρήσεις

ΤΥΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Kατηγορια